10 sn mi nasil bir doktormus devlette bile daha iyi bakiyorlar doktorum sahsen 3 4 dk ya yakin bakmistir bebisin iyi olsunda bosver doktoru:)Seni dinlemek lazımmis şafak hanima gidiyordum ya iki saniye baktı sadece kalp atışıni görünce bişey yok dedi gönderdi ikili testi yaparken bile on saniye falan baktı değiştiricm Nursel hanima mi giderim bilmiyorum
hiç kıza benzıo erkege benzıo dedımıevet bende anlayamadım 2 hafta sonra netleşecek inşaallah :)
Benim bulantılarım yeni yeni geçmeye başladı çok şükür ama dediğin gibi kasık ağrılarım ve halsizliğim hala devammSanirım 2mizdede bi acayiplik var canim :) herkes rahatlamış bizim dişımızda maşaAllah onlara nazar değmesin annışlere benim hala sabah bulantilarım ue kasik ağrım var yani bi tûrlü rahat edemedim
Ay çok güzel bunlar bende kizıma almak istixorum böyle süslû püslü şeyler ınşaAllah rabbim giydirmeyi nasib etsin canım benim
Ben benzettim canım. Allah gönlüne göre versin inş :)kızlarrr sizce benım melegim erkege benziyo mu :)
Gözün aydin canım çok sevindim :)Bugün öğrendik KIZım oluyor kısmetse
Ay çok güzel bunlar bende kizıma almak istixorum böyle süslû püslü şeyler ınşaAllah rabbim giydirmeyi nasib etsin canım benim
Çok çok şekerrr tam prenseslere göre :)
hangi siteden baktın canımbenim beğendiğim öyle canım taşlı micky mouse kısmı bide fiyonk koymuş bayan bayıldım almaya karar verdim en kısa sürede alıp paylaşırım burada
Canım seni umutlandırmak yada umutlandırmamak istemem ama bana erkeğe benziyo gibi geldi masaAllah kuzuna :)kızlarrr sizce benım melegim erkege benziyo mu :)
Çok çok şekerrr tam prenseslere göre :)
hangi siteden baktın canım
Bayıldım çok güzel, ya ben de kız istiyorum, yarın doktor bi kız dede:)
hiç kıza benzıo erkege benzıo dedımı
Canım seni umutlandırmak yada umutlandırmamak istemem ama bana erkeğe benziyo gibi geldi masaAllah kuzuna :)
Amin insaAllah canım :)Benim bulantılarım yeni yeni geçmeye başladı çok şükür ama dediğin gibi kasık ağrılarım ve halsizliğim hala devammişallah senin de benim de en kısa zamanda geçer de hamileliğin tadını çıkarmaya başlarız artıkk:)
canım saglıklı ve gönlune gore versın Allahım,hayır demedi ben erkek hissediyorum sadece :)
Benimde randevum 27 sinde canim insaAllah bu kez cinsiyeti belli olur senin bebişinin, bende 1aydir görmüyorum yavrumu çok özledim
canım saglıklı ve gönlune gore versın Allahım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?