2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
10 sn mi nasil bir doktormus devlette bile daha iyi bakiyorlar doktorum sahsen 3 4 dk ya yakin bakmistir bebisin iyi olsunda bosver doktoru:)

Sanirım 2mizdede bi acayiplik var canim :) herkes rahatlamış bizim dişımızda maşaAllah onlara nazar değmesin annışlere benim hala sabah bulantilarım ue kasik ağrım var yani bi tûrlü rahat edemedim
Benim bulantılarım yeni yeni geçmeye başladı çok şükür ama dediğin gibi kasık ağrılarım ve halsizliğim hala devamm işallah senin de benim de en kısa zamanda geçer de hamileliğin tadını çıkarmaya başlarız artıkk:)

ya bendede hıc ıstek yok ya tek derdım ogrenmek. kız yıgenım olduktan sonra kız daha sempatık geldı ama bı yandanda okadar kız varkı akrabalarda ve arkadaşlarımda hıc erkek cocuk gormedık degısık olur gıbı gelıyo ay ne bılıyım :) sonucta ıkısıde yokkkk bebegım benımmmmmm yerım onu yerımmm

Amin insaAllah canım :)

Benimde randevum 27 sinde canim insaAllah bu kez cinsiyeti belli olur senin bebişinin, bende 1aydir görmüyorum yavrumu çok özledim

Aaa aynı gün gidiyoruz canım inşallah güzel haberler alırız. Benim kanamam olduğu için salı günü gördüm minigimi. Doktorum perşembe günü tekrar cagirdi cinsiyet için. Dün bana diyorlar ki seninki kız o yüzden daha ogrenemediniz cinsiyeti eee olsun üzülmeyin yani diyor sinirlendim dedim ki keşke bana kız dese doktorum dünyalar benim olur. Kadın şok oldu. Rabbim sağlık sıhhat versin önce çocuğu olmayanlar var bize bu mucizeyi yaşamayı nasip etmisse şanslı kullarindaniz cinsiyet sorgulamak ne benim ne de başkasının haddine dedim kadın felç olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…