Gözünaydın, benim de kan tahlil sonuçlarıma göre doktorum kan ilacına yönlendirdi.Doktordan geldik ikili testimiz normal cikti sukur kan ilacona basladik diger ilaclara devam cinsiyetini yine goremedik acmiyo sipa bi ay sonraya randevumuz
iyi yapmıssın canım. göstermedı dedıgım herkezde bana oyle dıyo kız bu saklıo dıyo. belkı oglan ama edeplı bı oglan belkı :)Aaa aynı gün gidiyoruz canım inşallah güzel haberler alırız. Benim kanamam olduğu için salı günü gördüm minigimi. Doktorum perşembe günü tekrar cagirdi cinsiyet için. Dün bana diyorlar ki seninki kız o yüzden daha ogrenemediniz cinsiyeti eee olsun üzülmeyin yani diyor sinirlendim dedim ki keşke bana kız dese doktorum dünyalar benim olur. Kadın şok oldu. Rabbim sağlık sıhhat versin önce çocuğu olmayanlar var bize bu mucizeyi yaşamayı nasip etmisse şanslı kullarindaniz cinsiyet sorgulamak ne benim ne de başkasının haddine dedim kadın felç olacaktı
İnsaAllah canimamin canım benim çok beğendim bunları ya onların içinde birde yavrumu görsem yerim onu valla sende alırsın kızçene böyle tatlış şeyler
Aaa aynı gün gidiyoruz canım inşallah güzel haberler alırız. Benim kanamam olduğu için salı günü gördüm minigimi. Doktorum perşembe günü tekrar cagirdi cinsiyet için. Dün bana diyorlar ki seninki kız o yüzden daha ogrenemediniz cinsiyeti eee olsun üzülmeyin yani diyor sinirlendim dedim ki keşke bana kız dese doktorum dünyalar benim olur. Kadın şok oldu. Rabbim sağlık sıhhat versin önce çocuğu olmayanlar var bize bu mucizeyi yaşamayı nasip etmisse şanslı kullarindaniz cinsiyet sorgulamak ne benim ne de başkasının haddine dedim kadın felç olacaktı
Bayildiiim
Bayıldım çok güzel, ya ben de kız istiyorum, yarın doktor bi kız dede:)
ya bendede hıc ıstek yok ya tek derdım ogrenmek. kız yıgenım olduktan sonra kız daha sempatık geldı ama bı yandanda okadar kız varkı akrabalarda ve arkadaşlarımda hıc erkek cocuk gormedık degısık olur gıbı gelıyo ay ne bılıyım :) sonucta ıkısıde yokkkk bebegım benımmmmmm yerım onu yerımmm
Rabbim gönlüne gore versin canımkıza benzeseydi iyiyditabi işin şakası bu saglıklı olsun yeter :)
ben kullandım da baından beridir ağızdan aldım. kapsüldü bnmkisi. senin demek istediğini anlayamadığımdan cevap yzmadım, bu ilacın bir d jeli var benim bildiğim içeri sıkılan aşağıdan. yanı ondanverdıyse doktor yıne ağızdan alınmaz. ama ağızdan alınan aynı zamanda fıtıl olarak d mı kullanılıyor onu da bilmiyorumKızlar hiç mi progestan kullanan yok ya ağızdan mi alıyorsunuz fitil mi
İnsaAllah canim iyi haberlerle dönelim canim iyi güzel söylemis o kadının azinin payıni vermissin ne patavatsız insanlar var ya inanılır gibi deil size ne kardeşimya Allah hangisini nasib ederse o olurAaa aynı gün gidiyoruz canım inşallah güzel haberler alırız. Benim kanamam olduğu için salı günü gördüm minigimi. Doktorum perşembe günü tekrar cagirdi cinsiyet için. Dün bana diyorlar ki seninki kız o yüzden daha ogrenemediniz cinsiyeti eee olsun üzülmeyin yani diyor sinirlendim dedim ki keşke bana kız dese doktorum dünyalar benim olur. Kadın şok oldu. Rabbim sağlık sıhhat versin önce çocuğu olmayanlar var bize bu mucizeyi yaşamayı nasip etmisse şanslı kullarindaniz cinsiyet sorgulamak ne benim ne de başkasının haddine dedim kadın felç olacaktı
Aaa aynı gün gidiyoruz canım inşallah güzel haberler alırız. Benim kanamam olduğu için salı günü gördüm minigimi. Doktorum perşembe günü tekrar cagirdi cinsiyet için. Dün bana diyorlar ki seninki kız o yüzden daha ogrenemediniz cinsiyeti eee olsun üzülmeyin yani diyor sinirlendim dedim ki keşke bana kız dese doktorum dünyalar benim olur. Kadın şok oldu. Rabbim sağlık sıhhat versin önce çocuğu olmayanlar var bize bu mucizeyi yaşamayı nasip etmisse şanslı kullarindaniz cinsiyet sorgulamak ne benim ne de başkasının haddine dedim kadın felç olacaktı
Gozün aydin umarım em kisa zamanda cinsiyetinide öğrenirsinDoktordan geldik ikili testimiz normal cikti sukur kan ilacona basladik diger ilaclara devam cinsiyetini yine goremedik acmiyo sipa bi ay sonraya randevumuz
Oh afiyet olsun, arada olur öyle bişi olmaz :):) Hatta olsa da ben de yesemKızlar ben yaramaLık yaptım az önce canım çok burgerking istedi eve sipariş verdim oturdum yedim hepsini:) şimdide şiştim gavşscona dadandım
Canım ben özürlü cocuktan korkmamki, ayrıca testin temiz çıkması cocuğumun saglıklı olacağı anlamına gelmez. Doğumda havasız kalır, doğar basını vurur, bir kaza geçirir özürlü olur, bu sadece cocuk için degil aynısı bugün benimde başıma gelebilir. Benim korkum bundan degilki. Ben özürlü oldugunu bildigim halde onun adına karar almaktan korkarım. Ya 10 yasına geldiginde madem konusamayacıgımı ve yürüyemicegimi biliyordum neden dogmama izin verdin derse ya da her kosan cocuk gördüğünde bunu bana niye yaptın diye bakış atarsa bana ben bunun altından nasıl kalkıcam?
Bu takım hangi sitede canım yazabilirmisin bayıldım ben buna yaaaa
Kordondan görünmüyor ki, ama ne kadar güzel bir yüzü var dudişlere baksanıza çokk tatlııı maşallahkızlarrr sizce benım melegim erkege benziyo mu :)
Zararı yok hatta erken doğumu önleyici etkisi vr[/QUOTE]Prolutonamorraa, post: 37883438, member: 116183"]Ben fitil olarak alıyordum yan etkisi daha az ama ameliyat sonrası ağızdan verdi düzelince yine fitil alıcam çünkü ağızdan acayip uyku yapıyor.. Ben doğuma kadar kullanıcam erken doğum riski nedeniyle
Acaba nekadar kullanicaz bunlari bi zarari yoktur degilmi
doktorlar herzaman en kotusunu soylerler bılıyosun. ama doktor olumlu konusmus sana canım. uzulme artıkKizlar ben geldim doktordan.trisomy 13/18 degerim sinira yakin cikmisti. Kendi doktorumun hocasiymis bu gittigim doktor. Ilk girdigimde ikili test sonucuma bakti. Karindan sivi alinmasina gerek yok bu durumda dedi. Erken donemde organlarda sekil bozuklugu saptaniyor dedi.usg bakti biraz detayliydi. 22. Haftanda yinw boyle detayli bakicam ama simdi icimiz rahat etsin diye detayli bakiyorum dedi. Her yerine bakti. Usg sonucun temiz cikti dedi. Ama yinede testte risk cikmis icin rahat etsin diye yurt disinda yapilan bi test var.anneden kan aliniyor 15 gun icinde % 99 sonuc veriyormus. Onu yaptirabilirsin karindan sivi almicam gerek yok dedi.
Benim riskimdeki gebeliklerde erken usg de ciddi sekil bozukluklari goruluyormus bebekte.gelisimi genelde geriden õgelirmis.benimkisi 1 hafta onde sukur. Birde ne yazikki yasamiyorlarmis.
Icim rahatladi.bi sorun varsa cikardi usg de.ben inaniyorum benim KIZIM annesini birakmicak. Bu arada sordum cinsiyetini kizmis. Sukurler olsun Allah ima. Uyuyordu prensesim
Doktorla ilk konustugumda kesin yaptir testi falan demisti. Usg den cikinca icim rahatladi benim hadi git kizinin foyolarini babasina goster dedi.
ama ben bu gazla cok gitmem niliyorum.iki gun sonra kafamda kurarim bisey var mi diye. Bu yuzden kan testi yaptirmaya karar verdim. Sonraku gunlerim rahat gecsin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?