2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Doktordan geldik ikili testimiz normal cikti sukur kan ilacona basladik diger ilaclara devam cinsiyetini yine goremedik acmiyo sipa bi ay sonraya randevumuz
Gözünaydın, benim de kan tahlil sonuçlarıma göre doktorum kan ilacına yönlendirdi.

iyi yapmıssın canım. göstermedı dedıgım herkezde bana oyle dıyo kız bu saklıo dıyo. belkı oglan ama edeplı bı oglan belkı :)

benden ıkı gun once ogreneceksınız yanıııı

Bayıldım çok güzel, ya ben de kız istiyorum, yarın doktor bi kız dede:)

Allah gönlüne göre versin canım

Aynen canım bir bebişimiz olacak sonuçta kız erkek ne farkeder ki evlat işte hepsinin yeri farklı sağlıklı olsunlarda

Kızlar hiç mi progestan kullanan yok ya ağızdan mi alıyorsunuz fitil mi
ben kullandım da baından beridir ağızdan aldım. kapsüldü bnmkisi. senin demek istediğini anlayamadığımdan cevap yzmadım, bu ilacın bir d jeli var benim bildiğim içeri sıkılan aşağıdan. yanı ondanverdıyse doktor yıne ağızdan alınmaz. ama ağızdan alınan aynı zamanda fıtıl olarak d mı kullanılıyor onu da bilmiyorum

İnsaAllah canim iyi haberlerle dönelim canim iyi güzel söylemis o kadının azinin payıni vermissin ne patavatsız insanlar var ya inanılır gibi deil size ne kardeşimya Allah hangisini nasib ederse o olur

ya şu hayatta ne saçma sapan insanlar var anlamıyorum diyecek lafta bulamıyorum

Kizlar ben geldim doktordan.trisomy 13/18 degerim sinira yakin cikmisti. Kendi doktorumun hocasiymis bu gittigim doktor. Ilk girdigimde ikili test sonucuma bakti. Karindan sivi alinmasina gerek yok bu durumda dedi. Erken donemde organlarda sekil bozuklugu saptaniyor dedi.usg bakti biraz detayliydi. 22. Haftanda yinw boyle detayli bakicam ama simdi icimiz rahat etsin diye detayli bakiyorum dedi. Her yerine bakti. Usg sonucun temiz cikti dedi. Ama yinede testte risk cikmis icin rahat etsin diye yurt disinda yapilan bi test var.anneden kan aliniyor 15 gun icinde % 99 sonuc veriyormus. Onu yaptirabilirsin karindan sivi almicam gerek yok dedi.

Benim riskimdeki gebeliklerde erken usg de ciddi sekil bozukluklari goruluyormus bebekte.gelisimi genelde geriden õgelirmis.benimkisi 1 hafta onde sukur. Birde ne yazikki yasamiyorlarmis.

Icim rahatladi.bi sorun varsa cikardi usg de.ben inaniyorum benim KIZIM annesini birakmicak. Bu arada sordum cinsiyetini kizmis. Sukurler olsun Allah ima. Uyuyordu prensesim

Doktorla ilk konustugumda kesin yaptir testi falan demisti. Usg den cikinca icim rahatladi benim hadi git kizinin foyolarini babasina goster dedi.

ama ben bu gazla cok gitmem niliyorum.iki gun sonra kafamda kurarim bisey var mi diye. Bu yuzden kan testi yaptirmaya karar verdim. Sonraku gunlerim rahat gecsin diye..

Allah kimseyi böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın tabii ki ama ben de hep sunu duşunur oldum hamileliklerimde: ben anne olarak elimden geldiğince ona bakarım onu cok severım tum ıhtıyaclarını olumume kadar karşılarım ama ya sonra? insanın babası bile bunları yapsa baba da vefat etse kardeşlerinin bile bunları yapacağının garantisi yok, o zaman nolacak ortada kalabilir dıyorum ama su da var burada bir arkadasın dediği gibi doğumdan hemen sonra yada yıllar sonra basına yada basımıza benzer seylerın gelmeycegının de garantısı yok iste o yüzden Allah kolaylık versin. Evlatlarımız hakkında hayırlısını versın Allahım hepımz için. İnşallah sen de doğru ve kesin sonucu alırsın da rahatlarsın. inşallah sağlıklıdır bebek ve düşük olan olasılık içinde şanslı olan kesimde yer alır umarım..

Zararı yok hatta erken doğumu önleyici etkisi vr[/QUOTE]
Proluton ampulde progesteron mu bilgin varmicanim?progestan igne yapiliyordum simdi dr ilaci degisip proluton verdi[/QUOTE]

benim dr 13. haftada progestanı kesti. ben de ilki düşük olduğu için tedirgin oldum. kesiyorum ama kanama falan olmaz di mi dedim. hayır dedi. ayrıca gercı sizinki erkeğe benziyor ama buna rağmen bu ilaç bebeklerde erkeklik hormonun artısına neden olabilir bu haftalardan snr o yüzden bırakıcaz dedi. dha once duymamıştım böyle bişi. belkı dr un kendı yorumudur bılemıcem.

doktorlar herzaman en kotusunu soylerler bılıyosun. ama doktor olumlu konusmus sana canım. uzulme artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…