2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözün aydin cinsiyet konusunda inşaAllah kan testi sonucunda temiz çıkar onada gözün aydin deriz rahat ol kafana takma tabiki zor bizler herseyi sorun yapariz ama şöyle bişeyde var kötüyü düşünüp çağırma tatlım gûzel düşün pozitif ol dualarim senınle herşey güzel olucak :)

sakıncası varmıdır bilmiyorum ama ben avm lerde gecmıyorum artık. ha bizim işyrinde de kartlı geçiş sistemi var. onlarda da radyasyon var mıdır onu da bilemedim şimdi :s

Sagol canim cok tesekkur ederim

Gözün aydin canım çok sevindim. Sağlıcakla alırsın inş prensesini kucağına.

[QUOTguarm, post: 37890446, member: 355848"]sakıncası varmıdır bilmiyorum ama ben avm lerde gecmıyorum artık. ha bizim işyrinde de kartlı geçiş sistemi var. onlarda da radyasyon var mıdır onu da bilemedim şimdi :s[/QUOTE]
bizim şirket girişinde de öyle işte, personel kartı ile giriş yapıyorsun turnikeden, öncesinde de dedektör sistemli kapıdan geçiyorsun, aslında avmdekiler gibi x-ray değil ama yine de zararı var mı emin değilim.

Hayirli ugurlu olsun caniimmm saglikla kucagina alirsin insallah prensesini, masallah size

O kan testi çok pahalı bildiğim kadarıyla canım arkadaşım yeptırdı 2000 tl falan ödedi

kızlar yardım!
Midem çok kötü yanıyor, sanki kızgın yağ döküyorlar çok rahatsız edici
Yaşayan var mı çaresi ne bunun

İyi akşamlar kızlar :) mervecuneyt tebrik ederim canım prenses geliyormuş :) gözün aydın cinsiyet merakından kurtuldun sende:) darısı diğer arkadaşlara olsun.. Bende bugün oğluma hastane çıkış setlerine baktım. Disney in ürünleri çok sevimliler :) hastane çıkışımızı micky mouse lu alacağım Allah izin verirse ama henüz erken. Şubat ayı gibi birşeyler almaya başlayayım diyorum. Tabi sabredebilirsem :) bu arada isim bakmaya başladım oğluma :) ama beğendiğim anlamı güzel hiç isim yok malesef daha çok var doğmasına fakat insan biran önce güzel bir isim bulmak istiyor. İnşallah bebeğimin ilerde severek kullanabileceği hem anlamı hem söylenişi güzel bir isim bulabilirim... Canım yavrum benim... daha hastaneye gitmeme 23 gün var pufff zamanda geçmek bilmiyor. Şu 17. Hafta gelsede kuzucuğum beni duymaya başlasa... Konuşuyorum bebeğimle ama boşuna konuşuyormuşum gibi geliyor :) bebekler annelerini 17.hafta da duymaya başlıyormuş. Dış sesleri de 20.hafta da. Bu demek oluyor ki babalarının seslerini bizden 3 hafta sonra duyabilecekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…