- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Gözün aydin cinsiyet konusunda inşaAllah kan testi sonucunda temiz çıkar onada gözün aydin deriz rahat ol kafana takma tabiki zor bizler herseyi sorun yapariz ama şöyle bişeyde var kötüyü düşünüp çağırma tatlım gûzel düşün pozitif ol dualarim senınle herşey güzel olucak :)Kizlar ben geldim doktordan.trisomy 13/18 degerim sinira yakin cikmisti. Kendi doktorumun hocasiymis bu gittigim doktor. Ilk girdigimde ikili test sonucuma bakti. Karindan sivi alinmasina gerek yok bu durumda dedi. Erken donemde organlarda sekil bozuklugu saptaniyor dedi.usg bakti biraz detayliydi. 22. Haftanda yinw boyle detayli bakicam ama simdi icimiz rahat etsin diye detayli bakiyorum dedi. Her yerine bakti. Usg sonucun temiz cikti dedi. Ama yinede testte risk cikmis icin rahat etsin diye yurt disinda yapilan bi test var.anneden kan aliniyor 15 gun icinde % 99 sonuc veriyormus. Onu yaptirabilirsin karindan sivi almicam gerek yok dedi.
Benim riskimdeki gebeliklerde erken usg de ciddi sekil bozukluklari goruluyormus bebekte.gelisimi genelde geriden õgelirmis.benimkisi 1 hafta onde sukur. Birde ne yazikki yasamiyorlarmis.
Icim rahatladi.bi sorun varsa cikardi usg de.ben inaniyorum benim KIZIM annesini birakmicak. Bu arada sordum cinsiyetini kizmis. Sukurler olsun Allah ima. Uyuyordu prensesim
Doktorla ilk konustugumda kesin yaptir testi falan demisti. Usg den cikinca icim rahatladi benim hadi git kizinin foyolarini babasina goster dedi.
ama ben bu gazla cok gitmem niliyorum.iki gun sonra kafamda kurarim bisey var mi diye. Bu yuzden kan testi yaptirmaya karar verdim. Sonraku gunlerim rahat gecsin diye..
Hahahah :):) Ben geldim eve hemen battaniyenin altına girdik oh tembeliz bugün :)benımde bıtsınnnn popom yamuldu yaaaaa
doktorlar herzaman en kotusunu soylerler bılıyosun. ama doktor olumlu konusmus sana canım. uzulme artık
sakıncası varmıdır bilmiyorum ama ben avm lerde gecmıyorum artık. ha bizim işyrinde de kartlı geçiş sistemi var. onlarda da radyasyon var mıdır onu da bilemedim şimdi :sKızlar bişey sormak istiyorum, çalıştığım şirkette her sabah ve akşam giriş-çıkışlarda x-raydan geçmek durumundayız.
Henüz işyerindekilere gebeliğimden bahsetmediğim için de mecburen kullanıyorum, sakıncası var mıdır sizce?
Gözün aydin cinsiyet konusunda inşaAllah kan testi sonucunda temiz çıkar onada gözün aydin deriz rahat ol kafana takma tabiki zor bizler herseyi sorun yapariz ama şöyle bişeyde var kötüyü düşünüp çağırma tatlım gûzel düşün pozitif ol dualarim senınle herşey güzel olucak :)
ben geçmiyorum. gobegım zaten vardı, hamile sanıyorlardı önceden de. şimdi de hala ekstra çıkmadığı halde o durumu kullanıyorum bişey de soylemıyorum.Avm lerdede kapilardan geciyoruz zarari yok diyorlar ama siz napiyosunuz
Gözün aydin canım çok sevindim. Sağlıcakla alırsın inş prensesini kucağına.Kizlar ben geldim doktordan.trisomy 13/18 degerim sinira yakin cikmisti. Kendi doktorumun hocasiymis bu gittigim doktor. Ilk girdigimde ikili test sonucuma bakti. Karindan sivi alinmasina gerek yok bu durumda dedi. Erken donemde organlarda sekil bozuklugu saptaniyor dedi.usg bakti biraz detayliydi. 22. Haftanda yinw boyle detayli bakicam ama simdi icimiz rahat etsin diye detayli bakiyorum dedi. Her yerine bakti. Usg sonucun temiz cikti dedi. Ama yinede testte risk cikmis icin rahat etsin diye yurt disinda yapilan bi test var.anneden kan aliniyor 15 gun icinde % 99 sonuc veriyormus. Onu yaptirabilirsin karindan sivi almicam gerek yok dedi.
Benim riskimdeki gebeliklerde erken usg de ciddi sekil bozukluklari goruluyormus bebekte.gelisimi genelde geriden õgelirmis.benimkisi 1 hafta onde sukur. Birde ne yazikki yasamiyorlarmis.
Icim rahatladi.bi sorun varsa cikardi usg de.ben inaniyorum benim KIZIM annesini birakmicak. Bu arada sordum cinsiyetini kizmis. Sukurler olsun Allah ima. Uyuyordu prensesim
Doktorla ilk konustugumda kesin yaptir testi falan demisti. Usg den cikinca icim rahatladi benim hadi git kizinin foyolarini babasina goster dedi.
ama ben bu gazla cok gitmem niliyorum.iki gun sonra kafamda kurarim bisey var mi diye. Bu yuzden kan testi yaptirmaya karar verdim. Sonraku gunlerim rahat gecsin diye..
Hayirli ugurlu olsun caniimmm saglikla kucagina alirsin insallah prensesini, masallah sizeKizlar ben geldim doktordan.trisomy 13/18 degerim sinira yakin cikmisti. Kendi doktorumun hocasiymis bu gittigim doktor. Ilk girdigimde ikili test sonucuma bakti. Karindan sivi alinmasina gerek yok bu durumda dedi. Erken donemde organlarda sekil bozuklugu saptaniyor dedi.usg bakti biraz detayliydi. 22. Haftanda yinw boyle detayli bakicam ama simdi icimiz rahat etsin diye detayli bakiyorum dedi. Her yerine bakti. Usg sonucun temiz cikti dedi. Ama yinede testte risk cikmis icin rahat etsin diye yurt disinda yapilan bi test var.anneden kan aliniyor 15 gun icinde % 99 sonuc veriyormus. Onu yaptirabilirsin karindan sivi almicam gerek yok dedi.
Mira Miray güzel isim gerçekten adıyla buyusunsagol canim isim nile buldum kizima Miray koycam insallah
Ben geçmiyorum. Zararlı diye biliyorum.Avm lerdede kapilardan geciyoruz zarari yok diyorlar ama siz napiyosunuz
O kan testi çok pahalı bildiğim kadarıyla canım arkadaşım yeptırdı 2000 tl falan ödediKizlar ben geldim doktordan.trisomy 13/18 degerim sinira yakin cikmisti. Kendi doktorumun hocasiymis bu gittigim doktor. Ilk girdigimde ikili test sonucuma bakti. Karindan sivi alinmasina gerek yok bu durumda dedi. Erken donemde organlarda sekil bozuklugu saptaniyor dedi.usg bakti biraz detayliydi. 22. Haftanda yinw boyle detayli bakicam ama simdi icimiz rahat etsin diye detayli bakiyorum dedi. Her yerine bakti. Usg sonucun temiz cikti dedi. Ama yinede testte risk cikmis icin rahat etsin diye yurt disinda yapilan bi test var.anneden kan aliniyor 15 gun icinde % 99 sonuc veriyormus. Onu yaptirabilirsin karindan sivi almicam gerek yok dedi.
Kordondan görünmüyor ki, ama ne kadar güzel bir yüzü var dudişlere baksanıza çokk tatlııı maşallah
Gaviscon şurup ve azar azar yağsız yemekkızlar yardım!
Midem çok kötü yanıyor, sanki kızgın yağ döküyorlar çok rahatsız edici
Yaşayan var mı çaresi ne bunun
Teşekkürlerr, yağsız yerim normalde ama bilemedim nedenGaviscon şurup ve azar azar yağsız yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?