Canım burada okumuştum arkadaşlar sütün iyi geldiğini hemen etkisini gösterdiğini yazmışlardı. 1 bardak süt iç. Geçmiş olsun.kızlar yardım!
Midem çok kötü yanıyor, sanki kızgın yağ döküyorlar çok rahatsız edici
Yaşayan var mı çaresi ne bunun
Ben iyi sayılırım canım. Biraz kırgınlık var vücudumda. Öksürüyorum arada. Boğazımda enfeksiyon var galiba. Onun dışında herşey yolunda çok şükür. Sen nasılsın?selam kizlar nasilsiniz
teşekkürlerCanım burada okumuştum arkadaşlar sütün iyi geldiğini hemen etkisini gösterdiğini yazmışlardı. 1 bardak süt iç. Geçmiş olsun.
Bizdeki sorun sanıyorum dawn sendromundan farklı, bi yarın olsun güzel haberler Gelsin paylaşırım inşallahBu her zaman her çocuk için geçerli canım hepsi bir kusurunu öne sürüp niye doğurdun diyebilir biz ona onu ne olursa olsun çok sevdiğimizi ona kavuşmak için doğurduğumuzu anlatacağız yaşına uygun şekilde tabi gerekirse psikolojik yardım alarak senin yerinde ben olsam sen benim ölmeme izin verir miydin veremezdin ben de yapamadım hayata herkes eşit şartlarla gelmiyor herkesin bir derdi var bir sınavı var bunlarla mutlu olmayı öğreneceğiz diyeceksin bu kararın sana ait olduğunu düşünürsen kendini suçlarsın ve bebeğin sana böyle sormasa bile onun eksik kaldığı her alanda bir anne olarak üzülmenin yanı sıra sen sebep olmuşsun gibi üzülürsün ki bu yanlış senin bir kusurunu yok bir hatan yok bu riske sen sebep olmadın bebeklerimizin şu anda sağlıksız olmasıyla doğduktan sonra sağlıksız olması arasında bir fark yok biz değil miyiz hissettiklerini söyleyen gerildiklerini söyleyen topikteki tüm anneler bilinçli herkes yavrusunun kalbinin oluştuğundan yaşadığından hissettiğinden haberdar doğum öncesi ve doğum sonrası tek fark ne biliyo musun onları kucağımıza almamış kokusunu içimize çekmemiş olmak toplumun kürtaja normal bir müdahale ama bebek öldürmeye cinayet olarak bakması ne Farkı var ya bebekleri anne karnında öldürmeyelim ya da doğduktan sonra da aynı sebeplerden öldürme hakkımız olsun bu ikileme son verelim
şu anda dünya Sağlık Örgütü nün gecikmiş bir çalışması var Dr lar ikiye ayrılmış bir grup Dr down sendromlu bebeklerin yaşamının ilk yılında hayatını kaybedebileceği gibi 40 lı yaşlara kadar mutlu yaşayabilenler olduğunu da göz önüne alarak hayatlarına son vermenin etiğe aykırı olduğunu savunuyorlar
peki o yavru infazdan sonra anne neden bana kıydın ben böyle de olsa yaşamak isterdim derse ne olacak diyemeyecek de mi konuşamayacak artık sesi kesilecek bizde vicdanımızı rahatlatıp onun da sesini kesip yaşamaya devam edeceğiz öyle mi
elimde bir kürtaj videosu var eklemek isterdim ama ben çok etkilendim hamile arkadaşlarımı germek istemem
arkadaşım dualarım seninle inşallah bebişimiz sağlıklıdır kendi bebeğimi unuttum namazdan sonra duaya seninle başlıyorum Allah ım hayırlı kararlar aldırmak nasip etsin benden bu kadar uzatmak istemem seni germek yormak istemiyorum düşüncelerimi açıkça yazdığımı düşünüyorum asıl karar tabiki senin beni de mazur gör hepimizin fikri farklı sonuçta seni kırmak istemem sırf sana değil tüm arafta kalanlara yazdım belki birine olumlu destek olurum diye artık bu konuda yazmak istemiyorum hepinize hayırlı hamilelikler
Yok bebek eşinden plesantadan doku aldılarCanim kordondanmi aldilar parca cunku amniosentez 20 hafta itibariyle yapiliyor.cok dua et ins guzel ciksin sonuclar.baska bir dr ada olcum yaptirsaydiniz belki hatali olcumdur. Cok zor donemler rabbim kolaylik versin
bende de var ışte ama kafaya çok takmiyorum artık o kadar rabbim eğer verecekse her şekilde verir alacaksa da her türlü alır ona sığınmak lazımo korkudan niyeyse bende çok de çok korkuyorum.aslına Allah emanet etmek lazım ancak oyle rahatlıyorum en
Ben ikili de yaptırmadım üçlü de yaptırmıycam.iyi akşamlar herkese 3 lü tst yaptıran var mı
Gözün aydin canım çok sevindim. Sağlıcakla alırsın inş prensesini kucağına.
Hayirli ugurlu olsun caniimmm saglikla kucagina alirsin insallah prensesini, masallah size
Mira Miray güzel isim gerçekten adıyla buyusun
Evet canim acibadem 2.200 tl fiyat cikardi. Bu yazin da benim tanidigim yaptirdi 1.900 tl yeO kan testi çok pahalı bildiğim kadarıyla canım arkadaşım yeptırdı 2000 tl falan ödedi
kızlar yardım!
Midem çok kötü yanıyor, sanki kızgın yağ döküyorlar çok rahatsız edici
Yaşayan var mı çaresi ne bunun
Bizdeki sorun sanıyorum dawn sendromundan farklı, bi yarın olsun güzel haberler Gelsin paylaşırım inşallah
Hayırlısı olsun bakalımSagol canim damat bulmakta zorlanmicam. Baktim kiz evde kaliyor arar bulurum sizi
Ben ikili de yaptırmadım üçlü de yaptırmıycam.
Ay benim kayinvalidem annemi goturdugumu bilse senelerce burnumdan getirir. Benim kaynanam beni aramio oğlunu arayıp arada soruyo bebek nasıl diye. Eşimde sen ara diyo. Ya hamile benim insan aramaz mi kızım nasılsın diye. Yok anam yok . Ama kocam hiç görmez bunusinirimden cat diye catlicam simdiEşim beni deli etti yaa akşam akşam. Benim annem baska şehirde yasiyor geçen ay yanıma gelmişti bor hafta kaldı bizimle. O haftasonu da kontrolüm vardı annem eşim hepimiz birlikte gittik. Ultrasona annem de girdi gayet de eğlenceliydi. Bu cumartesi kontrolum var, akşam eşim geldi ve ne dese beğenirsiniz, bugün annemi aradım cumartesi o da bizle gelecek bide o görsün Var mi böyle bişey yaa
Ben Viyana'da yasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?