2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar yardım!
Midem çok kötü yanıyor, sanki kızgın yağ döküyorlar çok rahatsız edici
Yaşayan var mı çaresi ne bunun
Canım burada okumuştum arkadaşlar sütün iyi geldiğini hemen etkisini gösterdiğini yazmışlardı. 1 bardak süt iç. Geçmiş olsun.

Bizdeki sorun sanıyorum dawn sendromundan farklı, bi yarın olsun güzel haberler Gelsin paylaşırım inşallah

Canim kordondanmi aldilar parca cunku amniosentez 20 hafta itibariyle yapiliyor.cok dua et ins guzel ciksin sonuclar.baska bir dr ada olcum yaptirsaydiniz belki hatali olcumdur. Cok zor donemler rabbim kolaylik versin
Yok bebek eşinden plesantadan doku aldılar

o korkudan niyeyse bende çok de çok korkuyorum.aslına Allah emanet etmek lazım ancak oyle rahatlıyorum en
bende de var ışte ama kafaya çok takmiyorum artık o kadar rabbim eğer verecekse her şekilde verir alacaksa da her türlü alır ona sığınmak lazım

slm anneler..bende mayıs annesi olacam..ikili test yaptık iyi çıktı..
miğde bulantım halen devam ediyo..vede şimdiden kıyatlerim olmamaya başladı.. bugün hamile kıyafeti aldım..
sizlerde durumlar nasıl..
liste için gerekli bilgiler..yaş 34 sat 15 08 2014 elazığda yaşıyorum..

sinirimden cat diye catlicam simdiEşim beni deli etti yaa akşam akşam. Benim annem baska şehirde yasiyor geçen ay yanıma gelmişti bor hafta kaldı bizimle. O haftasonu da kontrolüm vardı annem eşim hepimiz birlikte gittik. Ultrasona annem de girdi gayet de eğlenceliydi. Bu cumartesi kontrolum var, akşam eşim geldi ve ne dese beğenirsiniz, bugün annemi aradım cumartesi o da bizle gelecek bide o görsün Var mi böyle bişey yaa

Bizdeki sorun sanıyorum dawn sendromundan farklı, bi yarın olsun güzel haberler Gelsin paylaşırım inşallah

Canim sakin stres yapma desem bos kendimden biliyorum. Doktor bugun usg de bakiyor.bebek uyuyor ama kollarini falan kilitlemis gibiydi.gerilmisti belli.karnimi salliyor uyansana utangac diyor az kipirdaniyor yine ayni kollarini kapatiyor. Cok etkileniyorlar bizim ruh halimizden.bugun bi kez daha gordum bunu.

ben inaniyorum senin sonuclarin guzel cikacak.bugunlerimizi unutup gidrcegiz insallah.yuregini ferah tut

Ay benim kayinvalidem annemi goturdugumu bilse senelerce burnumdan getirir. Benim kaynanam beni aramio oğlunu arayıp arada soruyo bebek nasıl diye. Eşimde sen ara diyo. Ya hamile benim insan aramaz mi kızım nasılsın diye. Yok anam yok . Ama kocam hiç görmez bunu

Ben Viyana'da yasiyorum.

canim gurbet elde zor oluyor. Allah kolaylik versin, insallah tanidik es dost vardir oralarda. ben de amerika'dayim ama sukur ki arkadaslarimiz var burda. hemen yardima geliyorlar sagolsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…