- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Geçti benim de teşekkür ederim soda içtim iyi geldiMandalina yiyordum ben migdem yandiginda. Yada sut iciyordum. Bu ara olmuyor
Kızlar bişey sormak istiyorum, çalıştığım şirkette her sabah ve akşam giriş-çıkışlarda x-raydan geçmek durumundayız.
Henüz işyerindekilere gebeliğimden bahsetmediğim için de mecburen kullanıyorum, sakıncası var mıdır sizce?
canim bunlar kac parca ve ne kadar fiyati. demin baktim burdan da 26 parcasina 70 dolar diyor. degilse turkiye'den siparis vericem de.
canim bunlar kac parca ve ne kadar fiyati. demin baktim burdan da 26 parcasina 70 dolar diyor. degilse turkiye'den siparis vericem de.
Gozun aydın .Ne guzel canım keske bende ogrensemannişlerrrr nasılsınızz bugn 2lı taramaya grdım 13 hatfalıgızz oglusum olucak rabbım nasıp edersee kız beklıyorduk bız ama okdr eskı yememe rağmn olus gelıyormuss
Ay bıde uc takımmı alıcaz bu fıyatlara. Sıcak bastı banaâaCanim 9 lusu 200 tl 12 parca 250 tl el yapimi yapiyor kiz
hiii, tamam canim. ben o zaman anneme ya da kayinvalideme soyleyeyim onlar yaptirsinlar :)Canim 9 lusu 200 tl 12 parca 250 tl el yapimi yapiyor kiz
Ay bıde uc takımmı alıcaz bu fıyatlara. Sıcak bastı banaâa
Hıı o el yapımı dıye ozaman. Otuzbes ıyımıs . Tamam serınledımCanim arkadas cok pahali almis biz on parcayi 35e aldik..
Erkek desın guzelım. Hayırlı olsun da. Erkek se kuscek sanaYa ben çok heyecanlıyım, nasıl uyuycam bu gece, sabah olsun biranönce.. İçimden bi ses yine doktor erkek diycek diyor kesin bi şekildeoff çatlıycam... Minik bi mucize olsa keşke..
Çok önemliymiş canm ilk kalbine sonra da suyuna bakıyor drlar hep demekki suyu önemli :)
Amiin canım senin için harika bir haber olmuş tabi önceliği sağlıklı olması :)
Getirme canım Rabbim sabır versin yol göstersin sana inşallah hiçbişey çıkmayacak yarına kadar kafanı oyalayacak şeyler bul zaman geçsin hemencecik
Canım hamilelik dönemimde çok normal en ideal çiftlerde bile oluyor inan yalnız değilsin boşvermeye çalış düşünmemeye çalış eşin seni çok seviyordu şimdi bebeğini taşıyosun daha çok sevecek. Kanamalar sizi yormuştur kayıplarınızdan dolayı emin ol geçecek bi iki haftaya rahatlıcaz
Evet canım sevindim geçmesine
Canım maltepe bölggede yeni doğan ünitesi yoktu ben oyüzden vazgeçmiştim bostancı central hospital figen hanım da çok ilgili güler yüzlü bilgili şakacı bir bayan ve yeni doğan üniteleri de var
sinirimden cat diye catlicam simdiEşim beni deli etti yaa akşam akşam. Benim annem baska şehirde yasiyor geçen ay yanıma gelmişti bor hafta kaldı bizimle. O haftasonu da kontrolüm vardı annem eşim hepimiz birlikte gittik. Ultrasona annem de girdi gayet de eğlenceliydi. Bu cumartesi kontrolum var, akşam eşim geldi ve ne dese beğenirsiniz, bugün annemi aradım cumartesi o da bizle gelecek bide o görsün Var mi böyle bişey yaa
Tebrikler canım hayırlsıyla doğur inşallah sorunların ne alemde hafifledi miannişlerrrr nasılsınızz bugn 2lı taramaya grdım 13 hatfalıgızz oglusum olucak rabbım nasıp edersee kız beklıyorduk bız ama okdr eskı yememe rağmn olus gelıyormuss
Deme öyle annesiYa ben çok heyecanlıyım, nasıl uyuycam bu gece, sabah olsun biranönce.. İçimden bi ses yine doktor erkek diycek diyor kesin bi şekildeoff çatlıycam... Minik bi mucize olsa keşke..
sinirimden cat diye catlicam simdiEşim beni deli etti yaa akşam akşam. Benim annem baska şehirde yasiyor geçen ay yanıma gelmişti bor hafta kaldı bizimle. O haftasonu da kontrolüm vardı annem eşim hepimiz birlikte gittik. Ultrasona annem de girdi gayet de eğlenceliydi. Bu cumartesi kontrolum var, akşam eşim geldi ve ne dese beğenirsiniz, bugün annemi aradım cumartesi o da bizle gelecek bide o görsün Var mi böyle bişey yaa
Yaa kaynana arayıp da dese ki ben de gelecem valla daha az sinir olurdum eşimin benden habersiz bunu yapmasını hazmedemedim sonra da tutmuş bana niye süratin asık diyoAy benim kayinvalidem annemi goturdugumu bilse senelerce burnumdan getirir. Benim kaynanam beni aramio oğlunu arayıp arada soruyo bebek nasıl diye. Eşimde sen ara diyo. Ya hamile benim insan aramaz mi kızım nasılsın diye. Yok anam yok . Ama kocam hiç görmez bunu
Bende gördüm, doku aldıktan sonra büzüşmüş arkasını dönmüştü, cok korkmuşsa benziyordu. Yaşadığım herseyi unutturacak güzel haber gelir umarım. Iyi dileklerinizi dualarınızı eksik etmeyin siz, bana cok iyi geliyor. Cok sagolCanim sakin stres yapma desem bos kendimden biliyorum. Doktor bugun usg de bakiyor.bebek uyuyor ama kollarini falan kilitlemis gibiydi.gerilmisti belli.karnimi salliyor uyansana utangac diyor az kipirdaniyor yine ayni kollarini kapatiyor. Cok etkileniyorlar bizim ruh halimizden.bugun bi kez daha gordum bunu.
ben inaniyorum senin sonuclarin guzel cikacak.bugunlerimizi unutup gidrcegiz insallah.yuregini ferah tut
Eşimin inat yapar gibi benden habersiz arayıp herşeyi ayarlamasina kızdım ben. Sanki senin annen gördü benimki de görecek illa der gibi. Bi bana da sorar insan bu hafta da annemi götürelim mi falan dese gönlümü yapsa neyse. Ben zaten hayır demezdimcanim sakin ol oncelikle. niye bu kadar kizdin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?