2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

canim metal detektoru olanlardan mi, x-ray'le calisanlardan mi? genellikle kapilardaki detektorler metal detektorleridir. bunlar elektromagnetik dalgayla calisir ve oldukca zararsizdir. yoksa hava alanlarinda bagajlarin icine baktiklari gibi x-ray tarayicilari mi var kapida? genellikle sagliga zararli oldugu icin ancak canta ve bagajlara bakmak icin kullanilir. bir de sunun gibi birsey degildir herhalde :http://israelmatzav.blogspot.com/2010/10/israeli-airport-security-has-better.html bunlar sadece havaalanlarinda bazi ulkelerce kullaniliyor, zaten tartirsmasi da surmekte. bunlar bile cok dusuk miktarda x-ray gonderiyor. sadece kiyafetinin icini gosterecek kadar. zaten hamile olanlar genellikle elle taramayi tercih ediyorlar.

anladigim kadariyla sizin is yerinde altindan gecilen metal detektorlerinden var. markasini falan gorebilirsen netten arastirabiliriz. bir de Allah'in izniyle 3 ayin doluyor. guvenlikten rica edebilirsin artik. bir sor bakalim.

annişlerrrr nasılsınızz bugn 2lı taramaya grdım 13 hatfalıgızz oglusum olucak rabbım nasıp edersee kız beklıyorduk bız ama okdr eskı yememe rağmn olus gelıyormuss
Gozun aydın .Ne guzel canım keske bende ogrensem

Ya ben çok heyecanlıyım, nasıl uyuycam bu gece, sabah olsun biranönce.. İçimden bi ses yine doktor erkek diycek diyor kesin bi şekildeoff çatlıycam... Minik bi mucize olsa keşke..

Ya ben çok heyecanlıyım, nasıl uyuycam bu gece, sabah olsun biranönce.. İçimden bi ses yine doktor erkek diycek diyor kesin bi şekildeoff çatlıycam... Minik bi mucize olsa keşke..
Erkek desın guzelım. Hayırlı olsun da. Erkek se kuscek sana

bende ılk maltepe bolgede merve hanmla basladım ve sonradanda centralda basak hanıma basladım ve ınanılmaz memnunum[/QUOTE]

Evet başak hanımı da çok duydum ben hastaneyi de çok beğendim mesela sonraki 10 gün içinde gidersen birdaha ücretsiz muayene oluyosun

canim sakin ol oncelikle. niye bu kadar kizdin ki?

Deme öyle annesi şaka biyana insan gerçekten ikisinden de istiyor bu da erkek olursa 3. Yaparsınız sizde nolcak

Babaanneside görsün ne olur ki sıkma canını tadını çıkar

Yaa kaynana arayıp da dese ki ben de gelecem valla daha az sinir olurdum eşimin benden habersiz bunu yapmasını hazmedemedim sonra da tutmuş bana niye süratin asık diyo

Bende gördüm, doku aldıktan sonra büzüşmüş arkasını dönmüştü, cok korkmuşsa benziyordu. Yaşadığım herseyi unutturacak güzel haber gelir umarım. Iyi dileklerinizi dualarınızı eksik etmeyin siz, bana cok iyi geliyor. Cok sagol

canim sakin ol oncelikle. niye bu kadar kizdin ki?
Eşimin inat yapar gibi benden habersiz arayıp herşeyi ayarlamasina kızdım ben. Sanki senin annen gördü benimki de görecek illa der gibi. Bi bana da sorar insan bu hafta da annemi götürelim mi falan dese gönlümü yapsa neyse. Ben zaten hayır demezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…