2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaa kaynana arayıp da dese ki ben de gelecem valla daha az sinir olurdum eşimin benden habersiz bunu yapmasını hazmedemedim sonra da tutmuş bana niye süratin asık diyo
Aman kısas yapıolar ıste.belkı annesıyle konusmustur annesıde gormek ıstedıyse oda bısey dememıstır. Sen ıtıraZ etme dıyede kendınıstemıs gıbı gelcek deyip kestırıp atmıstır. Yanı benım esım olsa bu mantıkla yapardı

Erkek desın guzelım. Hayırlı olsun da. Erkek se kuscek sana
Küsmesin umut dünyası napiim, kz çocuk annesi olmayı çok istiyordum kendim gibi kokoş yapıcaktım..

Deme öyle annesi şaka biyana insan gerçekten ikisinden de istiyor bu da erkek olursa 3. Yaparsınız sizde nolcak
Yok canım 3. Yü yemiyor hiçççevrt ya çok istiyorum kalpten hem de.. Bakalım hayırlısı..keşke eylülde yapsaydım çin takvimine uyacaktı bile bile lades oldum..

Dualarımız seninle, sen pozitif düşün ki herşey olumlu olsun..

Canım belki o da bu güzelduyguyu anneciğiyle paylaşmak istemiştir.. Erkekler duygularını belli edemez bilirsin, oğlum doğana kadar kayınvalidemin her hareketi batardı şimdi onun yerine kendimi koyuyorum ve aramız baya düzeldi.. Biz de kayınvalide olucaz tatlım.. Oğlumunda benimle paylaşmasını isteerim ilerde bu duyguyu

Mesela kayınvalidem doğuma gelicem diye tutturdu çünkü ilkine annem gelebilmişti yurtdışında olduğu işin ve dedi ki ilkindr yanında olamadım bişi yapamadım.. Ki o dönem biliyorum her hareketine sinir olucam zaten şohusa olucam, e annemde gelicek ki anlaşamazlar.. El mahkum katlanıcam.. Torununun ve oğlunun bu mutlu gününde olmak onunda hakkı napalım.. Ben de bunu faydaya dönüştürücem..@asosyalmedya bence sende bunu faydaya dönüştür hstta nazlan iyice, görünce daha da iyi anlayacaktır değerini:)

Bende cok korkuyorum kayınvalıdem kırk gun obur gelınıne bakmıs sanada bakıcam gorevım dıo. Ama kırk gun yattı hep ben baktım bıdı bıdı eltımı elestırır durur. Benımkı yapcam dıye ısrar eder. Yapıncada ellı sene soyler. Hem annem hıc sesini cıkarmıyo yazık ama bı surat bı tavır. Dogumum streslı olcak dıye cok korkuyorum. Cunku ben endıse edıyorum amann tartısmasınlar aman bısey demesınler offf offf

Bana yalvarmıs tı nişansa sen al kıyafetı dıye. Sız gencsınız arkadasınla sec al yorma benı dedı. Aldım nısanda bıle kıpkırmızı surat astı oturdu.hergusel gunumu berbatt etttı. Dugunde bız foto cekılıoz o fotografcının arkasında aglıodu. Neyım var desen bısey yok. Evlendık ıkıncı gun gece kapıya geldı napıonuz dıye.soylerdım ne yaptıgımızı aama neyseee. Bıde dıyo oglum gıttı yalnız kaldım aabaha kadar ağladım dıo

Şimdi ikisi de izmirde, e benim erken doğum riski var yani plansız gelebilir, en kötü sıraya da koyabilirim
..bakAlım zaMan ne göstecek sürekli başşındA olAçmayacaklarına göre:))

Kızlar laf kaynanadan açılınca benimki de bebeğin cinsiyetini göstermediğini duyunca kesin kız diye çok heveslendi. Kaynanami çok seviyorum ben melek gibidir. Zaten ailelerden uzaktayiz bi yönden güzel böyle olması. Bir de herkes göstermeyince kız oluyo diyolar. Ah bir de doktordan duysaydık hayırlısıyla. Zaten erkek derse şok olurum ben. Iyice heveslendik.

Şimdi ikisi de izmirde, e benim erken doğum riski var yani plansız gelebilir, en kötü sıraya da koyabilirim
..bakAlım zaMan ne göstecek sürekli başşındA olAçmayacaklarına göre:))
Esime dedim ayarla anneni stres olmak istemiyorm dedim halletcem dedi ama hiç güvenmiyorum.olmadi ben konuşmayı düşünüyorum. Annesine dicem annemle birlikte Bi süre ikinizde yanımda olacaksınız anlaşin beni stres edip sutumu eksiltmeyin dicem

Keşke be
Keşke bende anlayabilseydim melek gibi dıyebilseydim. Beş senelik evliyim kist yüzünden zor dedi doktor.. kaynanam ilk duyduğunda ne gerek var şimdi çocuğa niye yaptınız diye söylenmiş. Benide on gün sonra aradı kutladı. Çok gücüm e gitti. Doktor bile mucize dedi hamile olmama. Daha ben ne beklicektim otuz yasindayim beş sene oldu

Canım kaynanan ve annen aynı anda gelmesin bence. Eger imkanınız varsa ilk kendi anneleriniz gelsin. Daha rahat edersiniz. Benim dogumdan bir ay önce annem gelcek kırkı çıkana kadar da yanımda kalır gider sonra. Çünkü ben beceremem korkarım ilk başlarda bi büyüğun olması daha iyi. Kaynanam gelmez yani kendi annemde daha rahat ederim.

Ayy inanmiyorum canım yaa insan beş sene sonra oldu diye daha bi sevinir. Oğlunun bebeği olacak yani. O zaman sana hak verdim canım ben olsam ben de sinir olurdum. Bosver o zaman salla gitsin :)

Ah gülüm mumkunmu olay olur. Nerdeeee. Hiç dusunmezki rahatlığımi özelimi annemle daha rahat geciririm bugünlere diye. Nerde cagirmicam .ben gelmedimde etmedim de istemiolar diye yer eşimi eşimde bizi yer. Yada gelir kıpkırmızı suratle siz çağırmadiniz ama benim görevimi der bizi bitirir o suratla

Kızlar dişlerim 3 4 gündür çok fena sızlıyor hep aynı yerde değil napıcam ben bilenler, tecrübeli anneler yardım edin bana ;( süt miktarını da arttırdım günde yarım lt içiyorum artık ama geçmedi hala dişlerim gidiyor sanırım dayanamadım hamileliğimden beri ilk parolumu aldım

Ayy inanmiyorum canım yaa insan beş sene sonra oldu diye daha bi sevinir. Oğlunun bebeği olacak yani. O zaman sana hak verdim canım ben olsam ben de sinir olurdum. Bosver o zaman salla gitsin :)
Daha neler neler yaptı hep sustum. Ama eşim destek olmadiki bana. Yaptığı hep kar kaldı. Hala eşimi ario on günde bi bebek nasıl diye. Beni aramio diyorum sen ara ozaman diyo. Bi kerede evet haklısın ama napalım dese gene opcem başıma koycam
. Çok görüşme derdinde değil ama çok savunuo

Ben de diyorum ya hiç oğlum olmasa 4. Yü de yaparmıyım acaba :)

Ka
Kan gelebiliyomus çürüomus ama yapcak bişey yokki. Napabiliriz ancak süt peynir vede fircalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…