2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

canım dediğin şu olabilir
http://www.e-bebek.com/mycey-hamile-bolgesel-destek-yastigi_MYC-110002

Canım kötü düşünme hayra yor ki iyi şeyler olsun

tesekkur ederim. icim rahatladi biraz
Benim 4. Ayım bitecek hala aynı canım her adet dönemimde bel ve kasık ağrım var.

deryaizm canım hayırlara vesile olsun ya hamileyken rüyalar karışık oluyor hep bende birüsürü olaylar görüyorum normalmiş bu durum hatta hamilelerin hamilelikle ilgili gördükleri gerçek rüya değil bilinçaltıymış oyüzden dikkate alınmamalıymış

Sağlıkla ilgili bi sitede okumuştum ; hamilelikte ve lohusalıkta balenli(destekli) sutyen kullanımı sakincaliymiş, süt bezlerinin çalışmasını engelliyormuş

Tunaydin
Ay yeni uyandim. İcime sindire sindire uyumusum. Hava cok soguk burada, turkiyede nasil? Dikkat edin kendinize bebislere

gunaydin. 3 gundur sabah kalkinca adet olcakmisim gibi agrim oluyor. normalde bu hafta adet haftamdi hamile olmasaydim. ondan agriyabilir mi acaba. ilk 3 ay da olmustu agri amasadece 1 gun surmustu. normalmidir sizce. kanama falan yok. korkuyorum:-(

Gecen ay aynisini ben de yasadim. Ama doktora sormadim. Ona baglamistim daha once birkac kisiden daha duydugum icin. Sanirim gene kadnlar kulubunde de okumustum

Benim de var Sevi bebe den almıştım çok rahat işte bu emzirirken de rahat oluyor bebek için de kullanışlı

Ya ben hissedip de emin olamayanlardanım o an evet hissettim diyorum sonra yok yeaaa diyorum napıcam :)

bnde bikaç kez öyle birşeyler farkettim minnacık bir kıpırtı hissi oldu; heyecanlanıyorsun ama emin de olamıyorsun
dün akşam bebişim gerçekten güç gösterisi yaptı çok eminim bu sefer o olduğundan

inşallah en kısa zamanda hissedersin canım çok güzel bir his evet nereden bildin
Yoksa hemşeri miyiz benim de aynı yerde fotoğrafm var da o yüzden bildim canım. Nikahım orda olmuştu :) bebişin cinsiyeti belli mi senin. Maşallah yaa inş ben de en kısa zamanda hissederimm :)

benimde nikahım burada oldu.. k.kaleli değilim ama burada yaşıyorum 1yıldır cinsiyeti henüz belli değil haftaya kontrole gittiğimde gösterirse öğreneceğiz usg esnasında el sallamayı ve popoşunu dönmeyi çok sevdiği için muyaeneler zor geçiyor ama bakalım

Son düzenleme:
Ben ve eşim oraliyiz ama adanadaym ben de beş buçuk aydır. Sennki el sallıyomus canm ne güzel benmki de poposunu dönüp yatıyor :)

Kızlar geldim dr.dan ıkinci oğlum geliyor cooooook kipirdak felaket bişey hoplayıp zipliyor
Canım gözün aydın hayırlı olsun Güle güle büyüt prensini sağlıkla kucağına al inşallah. Sennkini merak ediyodum ben çünkü ultrason fotolarmiz birbirine çok benziyodu :)

Bize de öyle güçlü bi gösterisi lazım yoksa emin olamıcaz darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…