Günaydınlar bütün gece ben de döndüm artık rahst yatamıyorum dönemiyorum.. Bacak arasına yastık koyuyorum.. Göbüşler büyüdükçe daha rahatsız edici olucakilk gebelikte bi hamile-emzirme yastığı almıştım boyum kadar katlanır bişey yumşak dokulu bebek oturmaya başladığındada etrafına destek olarak kullanıyordum.. Hamilelikte uyurken çok rahat etmiştim hatta tuvslete kalktığımda eşim benden çalardı.. Bulamıyorum aynıdını, burdakilerin hepsi kıvrık c şeklinde.. Göreniniz var mı??
tesekkur ederim. icim rahatladi birazBenim ilk iki adet döneminde agri oldu bir iki gün. Daha sonra olmadı. Okuduğum bi yazıya göre çok normalmis bu canım.
Canım kötü düşünme hayra yor ki iyi şeyler olsungünaydın kızlarrrr opüldünüzzz. dun gece ruya gördum Allah hayıra cıkarsın. doguma gıdıyorum. ama benım bebegımı ablam doguracakmıs :) neyse doguya gelıo beyaz bı bebek çok buyuk degıl ama zor nefes alıo gıbı. ablam emzırıyo ben neden emzırmıyorum dıyorum senın sutun zehırlıyebılır once test yapcaz dıyo. çok uzuluyorum doktor gelıo saglıklımı dıyorum bıraz bası agrıyo ama saglıklı bı oglan dıyo ama hep bıtkındımoralım bozuldu yaaa
Benim 4. Ayım bitecek hala aynı canım her adet dönemimde bel ve kasık ağrım var.tesekkur ederim. icim rahatladi biraz
Selam canım iyiyiz biz sen nasılsın bizden önde olarak hissediyor musun arık bebişiniSelam anneler 10 gün kadar yoktum herkes iyi mi?
gunaydin. 3 gundur sabah kalkinca adet olcakmisim gibi agrim oluyor. normalde bu hafta adet haftamdi hamile olmasaydim. ondan agriyabilir mi acaba. ilk 3 ay da olmustu agri amasadece 1 gun surmustu. normalmidir sizce. kanama falan yok. korkuyorum:-(
Günaydınlar bütün gece ben de döndüm artık rahst yatamıyorum dönemiyorum.. Bacak arasına yastık koyuyorum.. Göbüşler büyüdükçe daha rahatsız edici olucakilk gebelikte bi hamile-emzirme yastığı almıştım boyum kadar katlanır bişey yumşak dokulu bebek oturmaya başladığındada etrafına destek olarak kullanıyordum.. Hamilelikte uyurken çok rahat etmiştim hatta tuvslete kalktığımda eşim benden çalardı.. Bulamıyorum aynıdını, burdakilerin hepsi kıvrık c şeklinde.. Göreniniz var mı??
ayy çok tatlı bişey bu, ben de istiyorummmBenim de var Sevi bebe den almıştım çok rahat işte buEki Görüntüle 1311143 emzirirken de rahat oluyor bebek için de kullanışlı
Darısı başıma. Ben de hissetmek için. sabırsızlaniyorum. Canım alakasız bi soru ama profil foton k.kalede mi çekildi? :)
Ya ben hissedip de emin olamayanlardanımo an evet hissettim diyorum sonra yok yeaaa diyorum napıcam :)
Yoksa hemşeri miyizinşallah en kısa zamanda hissedersin canım çok güzel bir hisevet nereden bildin
Ben ve eşim oraliyiz ama adanadaym ben de beş buçuk aydır. Sennki el sallıyomus canm ne güzel benmki de poposunu dönüp yatıyor :)benimde nikahım burada oldu.. k.kaleli değilim ama burada yaşıyorum 1yıldır cinsiyeti henüz belli değil haftaya kontrole gittiğimde gösterirse öğreneceğiz usg esnasında el sallamayı sevdiği için muyaeneler zor geçiyor ama bakalım
Canım gözün aydın hayırlı olsun Güle güle büyüt prensini sağlıkla kucağına al inşallah. Sennkini merak ediyodum ben çünkü ultrason fotolarmiz birbirine çok benziyodu :)Kızlar geldim dr.dan ıkinci oğlum geliyor cooooook kipirdak felaket bişey hoplayıp zipliyor
Bize de öyle güçlü bi gösterisi lazım yoksa emin olamıcaz darısı başımızabnde bikaç kez öyle birşeyler farkettim minnacık bir kıpırtı hissi oldu; heyecanlanıyorsun ama emin de olamıyorsun
dün akşam bebişim gerçekten güç gösterisi yaptı çok eminim bu sefer o olduğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?