2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar ben Bella B kullanıyorum çatlaklar için, biraz pahalı ama inşallah işe yarar

Maşşallah yahu ne yedin ne içtin kocaman olmuş :):) Nazar değmesin

Maşşallah yahu ne yedin ne içtin kocaman olmuş :):) Nazar değmesin
Nazarlardan kötü gözlerden korusun canım hepimizi. Ben özel bişey yapmıyorum aslında hamilelikten önce ne yiyosam yine aynı yiyorum hatta şimdi daha az yiyorum. Hep üzülüyordum bebeğimi besleyemiyorum diye ama beni sömürüyor demek:) kendim 1 kilo almışım. Kayinvalide de kimseye deme nazar olur dedi ama ben sizin temiz kalbiniz için sevincimi paylaştım:) melek annislerden zarar gelmez

Bazı hamile arkadaşlarım var pekmezler cevizler kase kase yoğurtlar yediklerini söylüyorlar onları duyunca daha çok üzülüyordum ben bişey yemiyorum diye. Çünkü balığı daha bi kere yiyebildim o da zorla, etten çok tiksindim et de yiyemiyorum, günde 1 bardak süt o kadar, yoğurt da midemi bulandırıyor onu da pek yiyemiyorum, Allah korusun hepsini sağlıklı olsunlar da nasılsa buyurler

Sağlıkla ilgili bi sitede okumuştum ; hamilelikte ve lohusalıkta balenli(destekli) sutyen kullanımı sakincaliymiş, süt bezlerinin çalışmasını engelliyormuş
Ben iki hafta once yeni sutyen aldim o yuzden. Sakincasi i bilmiyordum ama destekli sutyenim yeterince buyuk olmasina ragmen cok acitmisti. Gebelik sutyeni mi deniyor emzirme sutyeni mi bilmiyorum ama cok rahatlasim. Hatta bir beden daha buyuk almadigima pisman oldum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…