2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım ben günde 6 kere 500 ml lik şişe su boşaltıyorum inan çok iyi geliyor akıntım hep var ama beyazlaştı ve kokusuz. Su tek çaresi ve arkadaşın dediği gibi ped kullanma bencede
canım bende bol bol su içiyorum,hatta bazen 4-4.5 litreye yakın içiyorum.Decavit vitamin kullanıyorum onunda etkisi olabilir mi ki acaba

Canım ben günde 6 kere 500 ml lik şişe su boşaltıyorum inan çok iyi geliyor akıntım hep var ama beyazlaştı ve kokusuz. Su tek çaresi ve arkadaşın dediği gibi ped kullanma bencede
vnm bende cok iciyorum suyu ama yinede okdu hemde kokulu akinti tam midr bulantilarimin oldugu zaman mahfetti beni bence su tabikide onemlu ama o bolgeyi temiz ve kuru tutmam onemli ben günde 2 kere çamaşır degistiriyorum

canım bende bol bol su içiyorum,hatta bazen 4-4.5 litreye yakın içiyorum.Decavit vitamin kullanıyorum onunda etkisi olabilir mi ki acaba
Ben o ilaci bilmiyorum cok sukur degerletim cok iyi cikti dr takviyelere gerek yok dedi dogal yolka vitamin almata calisiyorum ama sen dikkat et ihmal etme cnm

Bende kullanıyorum canım onu ozaman arkadşaım dediği gibi mantar da olabilir en doğrusunu doktorun tespit eder tabi benimki de tahmin :)

vnm bende cok iciyorum suyu ama yinede okdu hemde kokulu akinti tam midr bulantilarimin oldugu zaman mahfetti beni bence su tabikide onemlu ama o bolgeyi temiz ve kuru tutmam onemli ben günde 2 kere çamaşır degistiriyorum
Kesinlikle canım mantar direk nemden etkileniyor benim de en büyük korkum o

Tenrikler canim ne guzel bi kiz bi oglan annesi olacaksin ikisini de tadiyosun saglikla kokla yavrunu

Yemek yemekten nefret ettim resmen ya
, herseferinde yemicem diyorum unutuyorum her yemeğin sonu aynı; bulantı, şişkinlik, yanma
Tam mide bulantilarim gecti derken gene ayni sikayetler bende de olmaya basladi.
Normalde miden hassas miydi gebelik oncesinde? Benim hic degildir ne oldu bu kadar anlamiyorum kac haftalik olduk artik

yarin bebegimle bulusuyorum loley loley loleeeeyyBekle beni kuzucumm
Ayyy guzel haberlerle gelirsin insallah tatlim kuzun da ozlemistir seni

Renkli akintiysa doktora bi sor bakalim kontrole gittiginde onemli bisi degildir bence ama mantar filan olmasinn

Gunluk ped kotu muymus hamilelik esnasindi canim??

Vitamin benide susatiyor sanrm
Yada hamilelik bunyeyi degistiriyo. Ne yalan soyleyeyim eskiden hic su icen biri degildim simdi her firsatta su iciyorum ayni senin gibi. Tuvaletten de cikamiyorum dogal olarak

Iyi geceler hanimlar; aklima gelen bir iki konu var paylasmak istedim. Hamilelik takibinde dr. cok önemli ama hastaneyide mutlaka arastirin. Simdiden odalarini gezin. Bulabilirseniz hastanede dogum yapan bir kac kisiden bilgi alin. En en onemlisi yeni dogan yogun bakimi. Mutlaka arastirin. Yeni dogan yb. iki cesit oluyor aklinizda olsun. Ilki erken dogumlar veya herhangi bir tibbi problem olan bebeklere bakilabilen digeride 34. haftadan sonra dogan bebeklere bakilan yogun bakimlar. Hastaneler var derler ancak kac yatakli oldugunu hangi ozeĺliklere sahip oldugumu mutlaka ogrenin. Bu konuda ne yazik ki kotu bir deneyim gecirdim. Ilk dogumda cok arastirdim ve dr.dan memnun kalsam dahi hastane yeterli gelmedigi icin 3 kere dr. değiştirdim. En son Istanbul'un en iyi dr.larindan biri ile yeni acilan ve tam teşekküllü oldugu soylenen bir hastanede gebelik takibine devam ettim. Dr.um gerçekten cok iyi idi. 37.haftada kordon dolanmasi yuzunden acil sezaryen ile dogum yaptim bebegim iyi dendi once ancak sonra solunum sikintisi oldugu soylendi. Kuvoz e girmesi gerektigi ancak hastanedeki kuvozlerin dolu oldugu baska bir hastaneye gonderilmesi gerektigi soylendi. Haa bir de onemli olan dogum sonrasi cocuk dr.u mutlaka ogrenin onuda. Neyse durumu soyle anlatiyim saat gece 10. Sezaryen den çıkmış im ve ayilmaya calisiyorum daha bebegi gormemisim, cocuk dr.u gelip bana bebekle ilgili sorun oldugunu acil karar vermemiz gerektigini mesuliyet kabul etmeyecegini soyledi. Ben aglamaya basladim.hemen kendi dogum dr.umu aradik o araya girdi. Cocuk dr.unu kimse o aksam en azindan bebegin benimle ayni hastanede kalmasi icim ikna edemedi. Sonucta bebegim baska bir hastaneye goturuldu. Allahtan hastane yakındı ve ben ertesi sabah tekerlekli sandalye ile bebegimi gormeye gittim. Cok zor bir donem yaşadık. Bunu su yuzden soyluyorum lutfen dikkatli arastirma yapin ve sonrasinda pisman olmayın. En onemlisi aklinizda bulunsun yeni dogan yogun bakim eger her hangi bir tibbi mudahale yoksa tamamen ucretsiz. Herhangi bir ucret odenmiyor. Bos senede imza atan bir aile olarak sonradan haklarımızı öğrendik. Bilmeseydik günlük 500 tl ucret odeyecektik. Rabbim muhtac etmesin, eksikliginide gostermesin. Iyi geceler herkese.

Günaydın kızlar. Bütün gece bacaklarım sizladi uyuyamadim bir sağa döndüm bir sola bir türlü rahat edemedim. Bütün gece m dönüp durmakla geçti. Yoruldum valla.

Gunaydin kizlar sabaha kadar bobreklerimin, karnimin bacaklarimin basimin agrisindan uyuyamadim sabaha kadar dondum bir usume geldi zaten suan bile usuyorum

Günaydınlar bütün gece ben de döndüm artık rahst yatamıyorum dönemiyorum.. Bacak arasına yastık koyuyorum.. Göbüşler büyüdükçe daha rahatsız edici olucakilk gebelikte bi hamile-emzirme yastığı almıştım boyum kadar katlanır bişey yumşak dokulu bebek oturmaya başladığındada etrafına destek olarak kullanıyordum.. Hamilelikte uyurken çok rahat etmiştim hatta tuvslete kalktığımda eşim benden çalardı.. Bulamıyorum aynıdını, burdakilerin hepsi kıvrık c şeklinde.. Göreniniz var mı??

Buna benziyordu istediğin zaman c şeklini alıyor içinde minik partiküller var elyaf gibi değil o yüzden kolay şekil slıyor, bugün trkrar bi araştırayım netten

Eklentiler

• image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…