- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
canım bende bol bol su içiyorum,hatta bazen 4-4.5 litreye yakın içiyorum.Decavit vitamin kullanıyorum onunda etkisi olabilir mi ki acabaCanım ben günde 6 kere 500 ml lik şişe su boşaltıyorum inan çok iyi geliyor akıntım hep var ama beyazlaştı ve kokusuz. Su tek çaresi ve arkadaşın dediği gibi ped kullanma bencede
vnm bende cok iciyorum suyu ama yinede okdu hemde kokulu akinti tam midr bulantilarimin oldugu zaman mahfetti beni bence su tabikide onemlu ama o bolgeyi temiz ve kuru tutmam onemli ben günde 2 kere çamaşır degistiriyorumCanım ben günde 6 kere 500 ml lik şişe su boşaltıyorum inan çok iyi geliyor akıntım hep var ama beyazlaştı ve kokusuz. Su tek çaresi ve arkadaşın dediği gibi ped kullanma bencede
Ben o ilaci bilmiyorum cok sukur degerletim cok iyi cikti dr takviyelere gerek yok dedi dogal yolka vitamin almata calisiyorum ama sen dikkat et ihmal etme cnmcanım bende bol bol su içiyorum,hatta bazen 4-4.5 litreye yakın içiyorum.Decavit vitamin kullanıyorum onunda etkisi olabilir mi ki acaba
tamam canım,teşekkürler cevaplar içinBen o ilaci bilmiyorum cok sukur degerletim cok iyi cikti dr takviyelere gerek yok dedi dogal yolka vitamin almata calisiyorum ama sen dikkat et ihmal etme cnm
Vallaha su bile icesim gelmiyor. Yemegincede bulantim dahada artiyor ; (Yemek yemekten nefret ettim resmen ya
, herseferinde yemicem diyorum unutuyorum her yemeğin sonu aynı; bulantı, şişkinlik, yanma
Bende kullanıyorum canım onu ozaman arkadşaım dediği gibi mantar da olabilir en doğrusunu doktorun tespit eder tabi benimki de tahmin :)canım bende bol bol su içiyorum,hatta bazen 4-4.5 litreye yakın içiyorum.Decavit vitamin kullanıyorum onunda etkisi olabilir mi ki acaba
Canim benimde oldu bence artik bebislerimiz durtuyor bizikızlar ben bugün çok mutluyum sabahdan beri içimde bişeyler oynuyo yarım saatde bir kelebek çırpınışı gibi..daha önce hiç böyle olmadı bebeğimin hareketlerimi acaba..
Kesinlikle canım mantar direk nemden etkileniyor benim de en büyük korkum ovnm bende cok iciyorum suyu ama yinede okdu hemde kokulu akinti tam midr bulantilarimin oldugu zaman mahfetti beni bence su tabikide onemlu ama o bolgeyi temiz ve kuru tutmam onemli ben günde 2 kere çamaşır degistiriyorum
Kızlar netleşti kızım oluyo bi kızım bi oğlum vardı ikinci prenses geliyo ama aşermelere kesinlikle dikkate almayın ben bunda tıpkı oğlumda hamile kaldığım gibiydim o Yüzden her hqmilelik bir degil ama prensesimmmm geliyo
Tam mide bulantilarim gecti derken gene ayni sikayetler bende de olmaya basladi.Yemek yemekten nefret ettim resmen ya
, herseferinde yemicem diyorum unutuyorum her yemeğin sonu aynı; bulantı, şişkinlik, yanma
Ayyy guzel haberlerle gelirsin insallah tatlim kuzun da ozlemistir seniyarin bebegimle bulusuyorum loley loley loleeeeyyBekle beni kuzucumm
Renkli akintiysa doktora bi sor bakalim kontrole gittiginde onemli bisi degildir bence ama mantar filan olmasinnkızlar iyi geceler size bir sorum olacak ,benim bazen akıntılarım oluyor ama bu ara afedersiniz böyle koyu sarımtırakla açık kahve arası birşey. ama her zamandeğil eğer cok dikkat edersem fark edebiliyorum renk değişikliğini sizce.Bİr problem mi var.kontrolum persembe gunu,
Gunluk ped kotu muymus hamilelik esnasindi canim??Canım ben günde 6 kere 500 ml lik şişe su boşaltıyorum inan çok iyi geliyor akıntım hep var ama beyazlaştı ve kokusuz. Su tek çaresi ve arkadaşın dediği gibi ped kullanma bencede
canım bende bol bol su içiyorum,hatta bazen 4-4.5 litreye yakın içiyorum.Decavit vitamin kullanıyorum onunda etkisi olabilir mi ki acaba
Ayyy keşke canım yaa resmen kendimi dinliyorum ufacık bi kıpırtı duymak için ama yokk sabırsız annelerrr :)Keşke hissetsekkk bu geceee :)
MasaAllahh barekAllah nasilda omurgasi belli nasil bir mucize Rabbime sukurler olsun:)Kızlar bu gece uyku tutmadı beni. Ben de bi an önce hareketlerini hissetmek istiyoruuummm. Bu da benim annesine poposunu dönmüş bebişim. Yerim o popoyu bennnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?