Hayırlı olsun canım maşallah bebişine ben de özledim bak bebişimi daha da çoook varKızlar geldim dr.dan ıkinci oğlum geliyor cooooook kipirdak felaket bişey hoplayıp zipliyor
Maşallahh hayırlı olsun Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canımKızlar geldim dr.dan ıkinci oğlum geliyor cooooook kipirdak felaket bişey hoplayıp zipliyor
Allahım sağlıkla hayırla kucağına almak nasip etsin canım maşallah sizekizlaaaarr guzel annisleeerr doktordan geldik oglusum oluyooor :)
masallah salikli kuzum haftasina gore 10 gun onde gidiyo dedi doktor uzun boylu bi bebek dedi 15 cm su anda 174 gr tosuncugum
Doktor hareketlerini hissediyorum musun diye sordu hayır dedim ama bazen seyirme gibi bişey oluyo dedim iste o bebek dediNasil sevindim
Ayy doyamadim yavruma yaa hiç bitmesin istedim muayene
Amin canım benimhepimize inşallahAllahım sağlıkla hayırla kucağına almak nasip etsin canım maşallah size
Hayırlı olsun canım gözün aydın. Güle güle büyüt tosuncuğunu :)kizlaaaarr guzel annisleeerr doktordan geldik oglusum oluyooor :)
masallah salikli kuzum haftasina gore 10 gun onde gidiyo dedi doktor uzun boylu bi bebek dedi 15 cm su anda 174 gr tosuncugum
Doktor hareketlerini hissediyorum musun diye sordu hayır dedim ama bazen seyirme gibi bişey oluyo dedim iste o bebek dediNasil sevindim
Canım Mayıs bebişlerinin fotolarına attığın usg fotosu kaç haftalık? :)Kızlar geldim dr.dan ıkinci oğlum geliyor cooooook kipirdak felaket bişey hoplayıp zipliyor
Canım gözün aydın hayırlı olsun Güle güle büyüt prensini sağlıkla kucağına al inşallah. Sennkini merak ediyodum ben çünkü ultrason fotolarmiz birbirine çok benziyodu :)
11+2 haftalık canımCanım Mayıs bebişlerinin fotolarına attığın usg fotosu kaç haftalık? :)
Aman iyi olsunlar da gerisi önemli değil canım maşallahh Allahım hepimizi nazarlardan esirgesinkızlar dün doktora gittim. bebeklerim gayet iyiymiş çok şükür. biz de cinsiyet öğrenemeyenlerdeniz. 2 hafta sonra tekrar çağırdı
evet öyle canım. zaten acelesi yok nasılsa öğrenicem.Aman iyi olsunlar da gerisi önemli değil canım maşallahh Allahım hepimizi nazarlardan esirgesin
Eğer gösterirse 3 aralikta canım :)Hayırlısı olsun canım insaallah sen ne zaman ogreneceksin
Canım adı ne kremin? ben henüz bsy almadım kullanmaya başlamadım daha çok göbeğim yok. Ama başlarım artıkKızlar doktorum çatlaklar için bi krem yazdı ama karar veremedim 69 tl mis fiyatı. Eczacı badem yagindan falan daha etkili bu dedi kullanan var mi aranizda
kizlaaaarr guzel annisleeerr doktordan geldik oglusum oluyooor :)
kızlar dün doktora gittim. bebeklerim gayet iyiymiş çok şükür. biz de cinsiyet öğrenemeyenlerdeniz. 2 hafta sonra tekrar çağırdı
Ben ve eşim oraliyiz ama adanadaym ben de beş buçuk aydır. Sennki el sallıyomus canm ne güzel benmki de poposunu dönüp yatıyor :)
Ins bu defa dönmez canım :) evet iş nedeniyleölçümlerde popoşlarını dönmek hepsinin en büyük yaramazlığı demek ki :)) adana çok uzak buraya iş durumu sebebiyle mi oradasınız? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?