Toto açıkta kalmıştır, bozma moralini.. Şuar sürekli onları düşünüyoruz, doğum, süt gelicekmi, sağlıklı olacakmı.. Bilinçaltında birikmiştir.. İyi düşün iyi olsun..günaydın kızlarrrr opüldünüzzz. dun gece ruya gördum Allah hayıra cıkarsın. doguma gıdıyorum. ama benım bebegımı ablam doguracakmıs :) neyse doguya gelıo beyaz bı bebek çok buyuk degıl ama zor nefes alıo gıbı. ablam emzırıyo ben neden emzırmıyorum dıyorum senın sutun zehırlıyebılır once test yapcaz dıyo. çok uzuluyorum doktor gelıo saglıklımı dıyorum bıraz bası agrıyo ama saglıklı bı oglan dıyo ama hep bıtkındımoralım bozuldu yaaa
Bende kullanıyorum canım onu ozaman arkadşaım dediği gibi mantar da olabilir en doğrusunu doktorun tespit eder tabi benimki de tahmin :)
Tenrikler canim ne guzel bi kiz bi oglan annesi olacaksin ikisini de tadiyosun saglikla kokla yavrunu
Tam mide bulantilarim gecti derken gene ayni sikayetler bende de olmaya basladi.
Normalde miden hassas miydi gebelik oncesinde? Benim hic degildir ne oldu bu kadar anlamiyorum kac haftalik olduk artik
Ayyy guzel haberlerle gelirsin insallah tatlim kuzun da ozlemistir seni
Renkli akintiysa doktora bi sor bakalim kontrole gittiginde onemli bisi degildir bence ama mantar filan olmasinn
Gunluk ped kotu muymus hamilelik esnasindi canim??
Vitamin benide susatiyor sanrm
Yada hamilelik bunyeyi degistiriyo. Ne yalan soyleyeyim eskiden hic su icen biri degildim simdi her firsatta su iciyorum ayni senin gibi. Tuvaletten de cikamiyorum dogal olarak
Kızlar teşekkr ederim cevaplar için,size yazdıktan sonra takip ettim.Size söylediğim akıntı kesildi.İnşallah tekrar etmez.Bide şu kontrole gidip sıpamı bi görseydim içim çok rahatlayacaktı
günaydın anneler..
benim de akıntım çok haftaya dr gidecem..
biz daha cinsiyeti örenemedik...
hayırlı olsun esila senle batımız aynı..dün kontrolüm vardı bebeğim çok şükür gayet sağlıklıymış...içim işte şimdi rahatladı gereksiz korkularımla bebeğimi sağlıklaştıramam bu saatten sonra.ultrasonda ellerini açıp kapıyodu başına koyuyodu..pek rahattı yaramaz.ama cinsiyet göstermedi sakladı vallaha 1 ay daha bekle şimdi :))
hayırlı olsun esila senle batımız aynı..
bende cinsiyeti göremedim.
karnın çıkmışmı..seninbende öğrenemedim 1 ay sonra söylicek doktor seninle aynı haftamdayım hemde
Benim mesela en çok kadama takılan süt olayı.. İlk bebeğimde sütüm hiç yetmedi hep mama takviyesi yaptık hatta ilk 2 hsfta ben inat ettim çocuk kilo verdi mama başladık sonra, 2 aylıkkende tamamen kesildi sütüm, ondan önce de en fazla günde 200-250 cc geliyordubunda gelmesini çokistiyorum çok hastaydı bebekken, şimdi tutp gibi ama ilk 2 sene mahvetti bizi allerjik astım vs
hehe çok değil ama eskileride giyemiyorum ben 2 tane aldım rahat etsinlerde popomdan dşüyo ama pant karın yok yaa hahakarnın çıkmışmı..senin
ben şimdiden aldım bi hamile pantolonu
hayırlı haberler alırsın ınsallahGünaydın kızlar ve tatlı minnoşları :) 2 gündür iş yerinde çok yoğunum yazılanları takip ettim ama yazamadım.. Tek tek alıntı yapamadım; cinsiyeti belli olanlar ve test sonucu iyi gelenlere hayırlı olsun, hasta olanlara acil şifalar, evhamlı olanlar sizlere ne diyim bilemiyorum :):) Kafayı yiceksiniz en sonunda :):) Dikkat edin minnoşlarınız iyi içinizi ferah tutun iyi düşünün :):) Bügun kontrolümüz var heyecandan uyuyamadım erkenden kalktım :):) 11:45'de yavrumu çok özledim, o zman bugünkü kontrolüm tüm özlem çekenlere ve cinsiyetini öğrenememiş azınlığa gelsin :):) Öpüyorum minnoşları
Benim ilk iki adet döneminde agri oldu bir iki gün. Daha sonra olmadı. Okuduğum bi yazıya göre çok normalmis bu canım.gunaydin. 3 gundur sabah kalkinca adet olcakmisim gibi agrim oluyor. normalde bu hafta adet haftamdi hamile olmasaydim. ondan agriyabilir mi acaba. ilk 3 ay da olmustu agri amasadece 1 gun surmustu. normalmidir sizce. kanama falan yok. korkuyorum:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?