- 13 Aralık 2013
- 666
- 703
- 158
Canım hayırlı olsun oğluşunn.evinize güzellikler getirsinnnKızlar bizde geldik doxktordanuzun uğraşlar sonucu doktorun karnıma attığı fiskelerle rahatsız oldu ve açtı bacaklarını erkek geliyor yuvamıza hoşgeliyor sefalar getiriyor
bulgar göçmenlerinin bi bozası varmış,çok süt yapıyomuş burdan bi arkadaş yazmıştı başka bi konuda gördüm,sıkıntı stres çok önemli,bende sıkıntılı bi dönem yaşamıştım,onun için rahat olmaya bak canım,bide derler ya ye ye sütütün olsun onlada hiç alakası yok fazla yemenin kilodan başka getirdiği bişey yok,süt yapacak şeyler belli zaten,inşaallah hepimizin bol bol sütü olurBenim mesela en çok kadama takılan süt olayı.. İlk bebeğimde sütüm hiç yetmedi hep mama takviyesi yaptık hatta ilk 2 hsfta ben inat ettim çocuk kilo verdi mama başladık sonra, 2 aylıkkende tamamen kesildi sütüm, ondan önce de en fazla günde 200-250 cc geliyordubunda gelmesini çokistiyorum çok hastaydı bebekken, şimdi tutp gibi ama ilk 2 sene mahvetti bizi allerjik astım vs
Hayırlısı bakalım canım bekliycem. Ayy inşallah hepimiznki de öyle olsunlar inş :)
Haklısın canım bende şimdiden bunlar düsünmexe başladım bile ınsaAllah layıkıyka anaya babaya saygıli vatana millete hayirlı faydalı evlatlar yetiştırebilirizGünaydın kızlarrr
İnşallah ya ahlak ve edep şu zamanda çok zor. İnşallah iyi yetiştirebiliriz çocuklarımızı. Ayy bi doğsunlar da
Ay unvmuşum bu arada günaydin tatlım :)Günaydın kızlarrr
İnşallah ya ahlak ve edep şu zamanda çok zor. İnşallah iyi yetiştirebiliriz çocuklarımızı. Ayy bi doğsunlar da
Haklısın canım bende şimdiden bunlar düsünmexe başladım bile ınsaAllah layıkıyka anaya babaya saygıli vatana millete hayirlı faydalı evlatlar yetiştırebiliriz
Evet canım Allah yardimcımiz olsun benim sıpada tekmeliyn anne benimi çekiştiyosun der gibi :)Günaydın canımmm, kesinlikle hayırlı bir evlat olsun inşallah hep öyle dua ediyorum çok kötü şeyler görüyoruz
Şimdi bi de yeni moda ayyyy kız evlat yetiştirmk zordur diye gülüyolar
Erkek desen ona da öyle dicekler eminimm. Bence bu devirde ikisi de zor kızlar da artık okuyor çalışıyor dışardaki ortamla daha içli dışlı. Oyüzden iki türlü de işimiz çok zor
Evet canım Allah yardimcımiz olsun benim sıpada tekmeliyn anne benimi çekiştiyosun der gibi :)
Benim de geçti canm hemde baya oldu üzülme bak ben öyle diye diye nazar ettim kendimi herhalde 10 gündür gribim geçmiyor burun akıntım. Ne güzel sağasağlamdım şimdi grip diş ağrısı göz ağrısı pişman oldum. Varsın iyi olsun da biz hiçbişi hissetmeyelim sen bu sefer serklajını da oldun tedbirlisin Allahın izniyle bişey olmazBende hissedebiksem ne rahatlicam 18hftada bile hissedememistm ilk hamileligimde bkalim bu nasil olck kismt iyice paronayak oldum mide bulantilarimda bitti bugunde taktim niye midem bulanmiyo niye goguslerim acimiyo diyee ayyy kontrolumuz daha aralik 20de
Canim benimde göğüs ağrılarim geçti miğdem arada bulaniyo oda geçti sayılır yani takma kafanı ben çok zayıfladım son zamanlarda bide iç karnım küçük olduğundan hissediyo olabilirim bide miyon tipli biriyım sende hissediceksin takilma bunlara rahat ol tatlim :)Bende hissedebiksem ne rahatlicam 18hftada bile hissedememistm ilk hamileligimde bkalim bu nasil olck kismt iyice paronayak oldum mide bulantilarimda bitti bugunde taktim niye midem bulanmiyo niye goguslerim acimiyo diyee ayyy kontrolumuz daha aralik 20de
Haha sen önce bi doğur beni bak neler edicem sana diyordur :)))
Keşke bende hissedebilsem sürekli hemen unutuyorum hissini aynen canım bende hergün hissedebilsem dün mesela biraz dip köşe temizlık yaptım öldüm belimin ağrısindan hıç kipirdamadi meleğim çok korktum bişey olcak dixe ama bugün ben burdaxim anne der gibi pıt tekmesini hissettim
Benim de geçti canm hemde baya oldu üzülme bak ben öyle diye diye nazar ettim kendimi herhalde 10 gündür gribim geçmiyor burun akıntım. Ne güzel sağasağlamdım şimdi grip diş ağrısı göz ağrısı pişman oldum. Varsın iyi olsun da biz hiçbişi hissetmeyelim sen bu sefer serklajını da oldun tedbirlisin Allahın izniyle bişey olmaz
Tamam iste sende xakinda hıssedersin kilonunda etkisi oluxodur hissetmemende iyidir o annesi üzülme senIns kizlar tedirginlik iste bnim karnim bile yeni cikiyo ic karnim genis bide kiloluyum belkide o yuzden hissetmm gec olck aman iyi olsnda
Günaydin canımGünaydın güzel anneler pazarinız güzel geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?