2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bulgar göçmenlerinin bi bozası varmış,çok süt yapıyomuş burdan bi arkadaş yazmıştı başka bi konuda gördüm,sıkıntı stres çok önemli,bende sıkıntılı bi dönem yaşamıştım,onun için rahat olmaya bak canım,bide derler ya ye ye sütütün olsun onlada hiç alakası yok fazla yemenin kilodan başka getirdiği bişey yok,süt yapacak şeyler belli zaten,inşaallah hepimizin bol bol sütü olur

Son düzenleme:
Günaydin güzel annişler ve iyi pazarlar :)istanbul soğuk yağışlı ve çok sıkıcı bu arada geçmiş sayfalra bakamadım ama erkek bebişler atakta bakiyorumda cinsiyet öğrenen annisler hayırli olsun Allah sağlikla kucağınıza almayi nasib etsin İnsaAllah öpüyorum sizleri :*

Günaydın kızlarrr
İnşallah ya ahlak ve edep şu zamanda çok zor. İnşallah iyi yetiştirebiliriz çocuklarımızı. Ayy bi doğsunlar da
Haklısın canım bende şimdiden bunlar düsünmexe başladım bile ınsaAllah layıkıyka anaya babaya saygıli vatana millete hayirlı faydalı evlatlar yetiştırebiliriz

Haklısın canım bende şimdiden bunlar düsünmexe başladım bile ınsaAllah layıkıyka anaya babaya saygıli vatana millete hayirlı faydalı evlatlar yetiştırebiliriz

Günaydın canımmm, kesinlikle hayırlı bir evlat olsun inşallah hep öyle dua ediyorum çok kötü şeyler görüyoruz

Şimdi bi de yeni moda ayyyy kız evlat yetiştirmk zordur diye gülüyolar
Erkek desen ona da öyle dicekler eminimm. Bence bu devirde ikisi de zor kızlar da artık okuyor çalışıyor dışardaki ortamla daha içli dışlı. Oyüzden iki türlü de işimiz çok zor

Evet canım Allah yardimcımiz olsun benim sıpada tekmeliyn anne benimi çekiştiyosun der gibi :)

Bende hissedebiksem ne rahatlicam 18hftada bile hissedememistm ilk hamileligimde bkalim bu nasil olck kismt iyice paronayak oldum mide bulantilarimda bitti bugunde taktim niye midem bulanmiyo niye goguslerim acimiyo diyee ayyy kontrolumuz daha aralik 20de

Evet canım Allah yardimcımiz olsun benim sıpada tekmeliyn anne benimi çekiştiyosun der gibi :)

Haha sen önce bi doğur beni bak neler edicem sana diyordur :)))
Keşke bende hissedebilsem sürekli hemen unutuyorum hissini

Benim de geçti canm hemde baya oldu üzülme bak ben öyle diye diye nazar ettim kendimi herhalde 10 gündür gribim geçmiyor burun akıntım. Ne güzel sağasağlamdım şimdi grip diş ağrısı göz ağrısı pişman oldum. Varsın iyi olsun da biz hiçbişi hissetmeyelim sen bu sefer serklajını da oldun tedbirlisin Allahın izniyle bişey olmaz

Canim benimde göğüs ağrılarim geçti miğdem arada bulaniyo oda geçti sayılır yani takma kafanı ben çok zayıfladım son zamanlarda bide iç karnım küçük olduğundan hissediyo olabilirim bide miyon tipli biriyım sende hissediceksin takilma bunlara rahat ol tatlim :)

Ins kizlar tedirginlik iste bnim karnim bile yeni cikiyo ic karnim genis bide kiloluyum belkide o yuzden hissetmm gec olck aman iyi olsnda
Tamam iste sende xakinda hıssedersin kilonunda etkisi oluxodur hissetmemende iyidir o annesi üzülme sen

Ins canim bnim gecen hanileligim 18haftada dusmustu o haftalar yaklastikca acayip bi korku oluyo sabah uyaninca wc gitmeye bile korkuyom ya kan leke olduysa cunku ilk bebegimi agrisiz kanamayla kayvettim sadece gexe ince bi sanci oldu megersem rahmim acilmiss aci tecrube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…