2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ay canım dün sabah bizde giderken çikolata yedim yedim ama mışıl mışıl uyuyordu bende işe yaramadı ama kız olduğun gördük içimiz rahatladı.

oh ne güzel canım gözünaydın
ayy ne guzell Allahım hepımıze kuagımıza aldıgımz gnlerıde nasıp etsınnn yawrularımızıı ınsllhh cnm

Bayıldım, eşimede izlettim, koptuk gülmekten.. Pipi fransızça çiş demek buarada, sözler ayrı güzel:))
Daha önce de dinlemiştim bunu :):) Çok hoşuma gidiyordu :):) Size de göstermek istedim :):) Keşke ben de Fransızca bilseydim, en kötü oğlumla kursa giderim :):)

Kızlar bizde geldik doxktordanuzun uğraşlar sonucu doktorun karnıma attığı fiskelerle rahatsız oldu ve açtı bacaklarını erkek geliyor yuvamıza hoşgeliyor sefalar getiriyor
Hayırlı olsun canım maşallah, Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin

Canım senin bi randevun vardı o ne zamandı :)
3 aralık canım. Ama umudu kestim ben öğrenemiycem heralde :) aslında bu gittiğim dr. iki üç gün sonra tekrar gelirsen bakarım dedi ama eşim izin vermedi, bana kalsa gidecektim. Bebeğe zarari olur diye göndermedi.

Neyse canım sabır en güzeli saklıyor işte ahlaklı edepli bir çocuk olacak inşallah

Kızlar bizde geldik doxktordanuzun uğraşlar sonucu doktorun karnıma attığı fiskelerle rahatsız oldu ve açtı bacaklarını erkek geliyor yuvamıza hoşgeliyor sefalar getiriyor

E="alabamam317, post: 37927614, member: 160916"]Kızlar bizde geldik doxktordanuzun uğraşlar sonucu doktorun karnıma attığı fiskelerle rahatsız oldu ve açtı bacaklarını erkek geliyor yuvamıza hoşgeliyor sefalar getiriyor[/QUOTE]
Gozun aydin canim, saglikla kucagina almak nasip olsun, darisi 4gun sonra benim basima, :)

Maasallah kozlar çoğunuz bebisleri görüp cinsiyetleri ogrenmissiniz, benim zaman durdu, perşembe gelir mi diye dört gözle bekliyorum

az kalmış canım,bence öğreniceksin :) bende yarın gidicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…