- 21 Ağustos 2009
- 379
- 495
- 158
:) Hayırlı olsun canım. Güle güle büyüt maşallah
Hayırlı olsun, bu gün erkek günüüüü :):)
Hayırlı olsun canım maşallah, Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım tebriklerrr :)
Gozun aydin canim, saglikla kucagina almak nasip olsun, darisi 4gun sonra benim basima, :)[/QUOTE]E="alabamam317, post: 37927614, member: 160916"]Kızlar bizde geldik doxktordanuzun uğraşlar sonucu doktorun karnıma attığı fiskelerle rahatsız oldu ve açtı bacaklarını erkek geliyor yuvamıza hoşgeliyor sefalar getiriyor
Kızlar hepinize çoook teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsinCanım hayırlı olsun oğluşunn.evinize güzellikler getirsinnn
gözun aydın cnım bı oglan daha :))) hayırlısı olsun kucagını aldıgn gunlerde gör ınsllahKızlar bizde geldik doxktordanuzun uğraşlar sonucu doktorun karnıma attığı fiskelerle rahatsız oldu ve açtı bacaklarını erkek geliyor yuvamıza hoşgeliyor sefalar getiriyor
İnsaAllah rabbim birdaha yaşatmasın canim ama gecmisi düsünüp üzülürsen mutlu olamazsın rahat olamazsın bebeınide ûzersin sen güclü pozitif olki oda sımsıkı tutunsun sana nolur düsünme artık kolay deil elbette ama bunu bebişin için yapman gerek canimIns canim bnim gecen hanileligim 18haftada dusmustu o haftalar yaklastikca acayip bi korku oluyo sabah uyaninca wc gitmeye bile korkuyom ya kan leke olduysa cunku ilk bebegimi agrisiz kanamayla kayvettim sadece gexe ince bi sanci oldu megersem rahmim acilmiss aci tecrube
Gozun aydin canim, saglikla kucagina almak nasip olsun, darisi 4gun sonra benim basima, :)
Gözün aydin tatlım sağlikla gelsin oğlusun :)SLM ANNİŞLEEEEEEERRRRRR öpüyorum hepiniziii oglusuma kuzey ısmını koymayı ıstıyorz yanınada uygun bı ısım bulamadık yardımcı olrsmusunz bana
Canım tedbirini almışsın bu sefer farklı olacak korkmaIns kizlar tedirginlik iste bnim karnim bile yeni cikiyo ic karnim genis bide kiloluyum belkide o yuzden hissetmm gec olck aman iyi olsnda
Kuzey mert nasil canımSLM ANNİŞLEEEEEEERRRRRR öpüyorum hepiniziii oglusuma kuzey ısmını koymayı ıstıyorz yanınada uygun bı ısım bulamadık yardımcı olrsmusunz bana
amin canım saol :)Herkesin..Gözün aydin tatlım sağlikla gelsin oğlusun :)
Hadiya çok güldüm kendime canımmert eşimin ismi cnım :))
Ay canimya isimde tuğçemert yazıyo nasılda göremedm pardonamin canım saol :)Herkesin..
olsun canım 2. bı merte gerek yok kaldramamAy canimya isimde tuğçemert yazıyo nasılda göremedm pardon
aynenHadiya çok güldüm kendime canımtahmin etsem bukadar olmaz dı,
Ali kuzey kuzey ege bunlar hoş canım ben kerem ve yiğit ismini de çok beğeniyorum :)amin canım saol :)Herkesin..
ewet guzel cnm kuzey ege olabılır aslındaAli kuzey kuzey ege bunlar hoş canım ben kerem ve yiğit ismini de çok beğeniyorum :)
Haha benim de beğenmiyor eşim napıcaz bilmiyorum :)Bn ne isim bulsam esim begenmiyo antika biraz
Bence tek isim daha hoş canım. Yine de sen bilirsin.SLM ANNİŞLEEEEEEERRRRRR öpüyorum hepiniziii oglusuma kuzey ısmını koymayı ıstıyorz yanınada uygun bı ısım bulamadık yardımcı olrsmusunz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?