- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Ayy canım bi biz kaldık hadi yarın güzel haberlerini bekliyorum ögrenmeden gelme :) inşallah 9 gün sonra da ben öğrenirim :)az kalmış canım,bence öğreniceksin :) bende yarın gidicem :)
ikimizde öğrenicez inşaallah canım :) hemen yazıcamAyy canım bi biz kaldık hadi yarın güzel haberlerini bekliyorum ögrenmeden gelme :) inşallah 9 gün sonra da ben öğrenirim :)
Canım ben ve eşim de ilk günden beri kız hissediyoruz eğer erkekse biz de yanılmış olacağız. Sadece son zamanlarda erkek bebis bekleyen arkdslarn fotolarndaki çıkıntıdan benmkinde de var gibi. O kafamı karıştırıyor. Yoksa kesin kız benim :) bir de utandi göstermedi. Genelde kızlar saklıyo kendini :)ikimizde öğrenicez inşaallah canım :) hemen yazıcamama senin kız olduğunu hissediyorum hemde çok,erkek olursada hislerimde yanılmış olucam
Bencede geç öğrenmek kıza işaret gibi :)o çıkıntı başka bişeyde olabilir canım,eğer pipisi falan olsaydı doktor ihtimal verebilirdi diye düşünüyorum,hafif bisey bizim resimdede var bakalım hayırlısı :)Canım ben ve eşim de ilk günden beri kız hissediyoruz eğer erkekse biz de yanılmış olacağız. Sadece son zamanlarda erkek bebis bekleyen arkdslarn fotolarndaki çıkıntıdan benmkinde de var gibi. O kafamı karıştırıyor. Yoksa kesin kız benim :) bir de utandi göstermedi. Genelde kızlar saklıyo kendini :)
Benim dr.m çok ketum canm o konuda. Görse de söyleyecek birisi değil. Erken dedi bakmadi bile çünkü. Ama hislerim beni yaniltmayacak kızım olacak bence de. Ben çok alıştırdm kendimi hep kız şeylerine baktım alacağım şeyleri bile belirledim, erkek derse en baştan gezmek zorunda kalacağım. Ama yine de hayırlısi olsun. Tek dileğim sagliklica kucağıma almak o güzel duyguyu tatmak Allahın izniyle. Inşallah hepimiz için istiyorum sadece kendim için değil. Sabırsızlaniyorum beş aycık kaldı :)Bencede geç öğrenmek kıza işaret gibi :)o çıkıntı başka bişeyde olabilir canım,eğer pipisi falan olsaydı doktor ihtimal verebilirdi diye düşünüyorum,hafif bisey bizim resimdede var bakalım hayırlısı :)
Hosgeldiniz. Saglikla kavusursunuz insallah bebisinize :)merhaba arkadaşlar:) ben 15 haftalık hamileyim. bu sitedeki grupları yeni fark ettim. paylaşımlarınız çok güzel.
İyiyiz cok sukur canim melegin ve sen nasilsiniz? :)Annecikler nasılsınız? Yoğun bir haftaydı pek giremedim herkes iyidir inşallah. Bebeklerden naber?
Bizim günler inanılmaz yoğun okulda çok yoruluyorum evde de nete pek giremiyorum. Biraz geçmişe bakim şimdi
Hoşgeldiiniz, bildiğim kadarıyla kalple ilgili bir test yok yani ben yaptırmadım birşey dotorum da söylemedi ama 18. Haftadan sonra ayrıntılı ultrason var16. haftada kalp ile ilgili bir test var mı?
Hoşgeldiin canım iyiyiz çok şükür bende geip ve baş ve diş ağrıları devam. Bu arada öğretmen misin sen, branşın nedirAnnecikler nasılsınız? Yoğun bir haftaydı pek giremedim herkes iyidir inşallah. Bebeklerden naber?
Bizim günler inanılmaz yoğun okulda çok yoruluyorum evde de nete pek giremiyorum. Biraz geçmişe bakim şimdi
İyi olun canlarım teker teker sağlıklı doğum haberlerimizi de paylaşırız inşallahİyiyiz cok sukur canim melegin ve sen nasilsiniz? :)
İnsallah iyi sonuclar alirsin ve hayirlisiyla sagsalim alirsin bebisini kucagina canim, ben o testlere pek guvenemiyorum aslinda, yanilma payi yuksek gibi geliyor bana, canini sikma Allahin izniyle bebislerimiz saglikli insallah :)İyi olun canlarım teker teker sağlıklı doğum haberlerimizi de paylaşırızbirşallah
Biz de iyiyiz herhalde, hissedemiyorum henüz bebişi ama iyidir gibi geliyor bana
Haftaya 4lü testimiz var teyzeleri, yazmıştım biyokimyasal risk yüksek çıktı ikilide. Dörtlüyü de istedi doktor yaptırıcam bakalım ama sonucu ne çıkıcak.
Bi yandan da yaptırmasam mı boşuna diyorum aldıramam ki olumsuz çıksa bile sonucu
Ne bileyim kafam biraz ona bozuk kızlar. Bi yanım da yaptır sonucu iyi çıkacak için rahatlar diyor bi yanım ya kötü çıkarsa diyor. Böyşe şeyler...
Ben de bir amniyosenteze güveniyorum diğerleri sonuçta ihtimaller ihtimaller ve bebek ultrasonda çok iyiysi maşallah. Ensesi burnu hoca gelişimini çok beğendi. Bi sorun olsa gelişimi normal olur muydu ki?İnsallah iyi sonuclar alirsin ve hayirlisiyla sagsalim alirsin bebisini kucagina canim, ben o testlere pek guvenemiyorum aslinda, yanilma payi yuksek gibi geliyor bana, canini sikma Allahin izniyle bebislerimiz saglikli insallah :)
Aynen canim ihtimal sonucta yani ve benim tanidigim bi kac kiside yanilmislar ama cocuklar dogdu masallah sagliklilar gayet, uzulup moral bozmaya degmez bence Allah hayirlisini nasip etsinBen de bir amniyosenteze güveniyorum diğerleri sonuçta ihtimaller ihtimaller ve bebek ultrasonda çok iyiysi maşallah. Ensesi burnu hoca gelişimini çok beğendi. Bi sorun olsa gelişimi normal olur muydu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?