2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

  • Kız

  • Erkek

  • Çoğul Gebelik


Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayy canım bi biz kaldık hadi yarın güzel haberlerini bekliyorum ögrenmeden gelme :) inşallah 9 gün sonra da ben öğrenirim :)
ikimizde öğrenicez inşaallah canım :) hemen yazıcam ama senin kız olduğunu hissediyorum hemde çok,erkek olursada hislerimde yanılmış olucam
 
ikimizde öğrenicez inşaallah canım :) hemen yazıcam ama senin kız olduğunu hissediyorum hemde çok,erkek olursada hislerimde yanılmış olucam
Canım ben ve eşim de ilk günden beri kız hissediyoruz eğer erkekse biz de yanılmış olacağız. Sadece son zamanlarda erkek bebis bekleyen arkdslarn fotolarndaki çıkıntıdan benmkinde de var gibi. O kafamı karıştırıyor. Yoksa kesin kız benim :) bir de utandi göstermedi. Genelde kızlar saklıyo kendini :)
 
Bencede geç öğrenmek kıza işaret gibi :)o çıkıntı başka bişeyde olabilir canım,eğer pipisi falan olsaydı doktor ihtimal verebilirdi diye düşünüyorum,hafif bisey bizim resimdede var bakalım hayırlısı :)
 
Benim dr.m çok ketum canm o konuda. Görse de söyleyecek birisi değil. Erken dedi bakmadi bile çünkü. Ama hislerim beni yaniltmayacak kızım olacak bence de. Ben çok alıştırdm kendimi hep kız şeylerine baktım alacağım şeyleri bile belirledim, erkek derse en baştan gezmek zorunda kalacağım. Ama yine de hayırlısi olsun. Tek dileğim sagliklica kucağıma almak o güzel duyguyu tatmak Allahın izniyle. Inşallah hepimiz için istiyorum sadece kendim için değil. Sabırsızlaniyorum beş aycık kaldı :)
 
Annecikler nasılsınız? Yoğun bir haftaydı pek giremedim herkes iyidir inşallah. Bebeklerden naber?

Bizim günler inanılmaz yoğun okulda çok yoruluyorum evde de nete pek giremiyorum. Biraz geçmişe bakim şimdi
Hoşgeldiin canım iyiyiz çok şükür bende geip ve baş ve diş ağrıları devam. Bu arada öğretmen misin sen, branşın nedir
 
İyiyiz cok sukur canim melegin ve sen nasilsiniz? :)
İyi olun canlarım teker teker sağlıklı doğum haberlerimizi de paylaşırız inşallah

Biz de iyiyiz herhalde, hissedemiyorum henüz bebişi ama iyidir gibi geliyor bana
Haftaya 4lü testimiz var teyzeleri, yazmıştım biyokimyasal risk yüksek çıktı ikilide. Dörtlüyü de istedi doktor yaptırıcam bakalım ama sonucu ne çıkıcak.

Bi yandan da yaptırmasam mı boşuna diyorum aldıramam ki olumsuz çıksa bile sonucu

Ne bileyim kafam biraz ona bozuk kızlar. Bi yanım da yaptır sonucu iyi çıkacak için rahatlar diyor bi yanım ya kötü çıkarsa diyor. Böyşe şeyler...
 
İnsallah iyi sonuclar alirsin ve hayirlisiyla sagsalim alirsin bebisini kucagina canim, ben o testlere pek guvenemiyorum aslinda, yanilma payi yuksek gibi geliyor bana, canini sikma Allahin izniyle bebislerimiz saglikli insallah :)
 
İnsallah iyi sonuclar alirsin ve hayirlisiyla sagsalim alirsin bebisini kucagina canim, ben o testlere pek guvenemiyorum aslinda, yanilma payi yuksek gibi geliyor bana, canini sikma Allahin izniyle bebislerimiz saglikli insallah :)
Ben de bir amniyosenteze güveniyorum diğerleri sonuçta ihtimaller ihtimaller ve bebek ultrasonda çok iyiysi maşallah. Ensesi burnu hoca gelişimini çok beğendi. Bi sorun olsa gelişimi normal olur muydu ki?
 
Ben de bir amniyosenteze güveniyorum diğerleri sonuçta ihtimaller ihtimaller ve bebek ultrasonda çok iyiysi maşallah. Ensesi burnu hoca gelişimini çok beğendi. Bi sorun olsa gelişimi normal olur muydu ki?
Aynen canim ihtimal sonucta yani ve benim tanidigim bi kac kiside yanilmislar ama cocuklar dogdu masallah sagliklilar gayet, uzulup moral bozmaya degmez bence Allah hayirlisini nasip etsin
 
Kizlar nasilsiniz? Bugün o kahrengimsi akintim yine oldu, biraz önce gittik doktora, herşey yolunda dedi doktor , sipami gördüm geldim, giderken çikolata yemistim , doktor çok hareketli dedi, proluton diye bi iğne yazdi tedbir amaçli , bu iğneyi yaptiran var mi, iğneyi yapitrdik geldik, parmaklarini falan gördük allahim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…