2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Annecikler nasılsınız? Yoğun bir haftaydı pek giremedim herkes iyidir inşallah. Bebeklerden naber?

Bizim günler inanılmaz yoğun okulda çok yoruluyorum evde de nete pek giremiyorum. Biraz geçmişe bakim şimdi
Sağol canım Bendeki bel kalça ağrıları hariç iyiyiz bebeğin ve sen nasılsın

Kizlar Ikeaya bebek odalarını gezmeye geldik cok ciciler almicam daha ama olsun bunlari gezmek bile nasil heyecanlandiriyor beni rabbim herkese bu guzel duyguyu taddirsin insallah :)

Amiin inşallah ben de bakmak istiyorum ikeaya. Ne kadar oda fiyatları sakıncası yoksa :) bir beşik bakmıştım çok uygundu 250ydi sanırım ama oda olarak bakmamıştım hiç.

Herkese selam.. pazar gününüz iyi geciyordur umarim biz bebisimle uykulara doyamadik bgn..
Hiç sorma benim de pazarım uykuyla geçiyor canım ne güzel :)

İyi olmana çook sevindim canım demekki bu aralar gelebilir akıntım bebişinin hareketli olması da çok güzel ya ben de çok özledim sen bol bol dinlen uzan canm hiç iş yapma bende progestan kullanmıştım dinlendim geçti şükür

ayrıntılı ultrason da iç organlarına mı bakılıyor?
Evet canım herşyine bakıyorlar, beyin gelişimi de dahil herşeyine

Selam kızlar bugün yoğun bir gündü süper bir pazar kahvaltısı yaptık eşimle mutfağımızı temizledik dip köşe hijyen mis gibi oldu vallahi dolaplar fayanslar bir de ütü yaptım hop Karşıyaka ya bir yürüyüş bir de güzel sıcacık soslu... Yedik ikimizde yorulmuşuz kahvelerimizi içip uzanıyoruz artık oğluma yeni ciciler aldım birde siz de de umarım keyifli bir gün geçmiştir

Canim hayirlisiyla icini ferah tut, bak gecende burdan bir arkadasta da ense kalinligi cikmisti cok sukur diger testi gayet guzel cikmis..duani et icindende nasil geliyorsa oyle hareket et ama Olumlu dusun, dualarimiz sizinle..
Ohh ne guzel darisi bana, haftaya annemler geliyor bizimde guzel bir temizlige ihtiyacimiz var, hali falan da yikatmak gerek..maalesef haftasonlari da dersim oldugu icin en cok kahvaltiyi ozluyorum, gerci bugun gecte olsa yaptik bizde ogleden sonra, iki haftaya bitecek ins haftasonu derslerim , merakla bekliyorum:)

Iyi geceler kızlar nasılsınız temizlik yaptım belim çok ağrıdı .Bu arada bebegimi hissedemiyorum ne zaman hissedicem Bide idrar problemim var yapınca açıo. Idrar yolu enfeksiyonu oluyorum galiba. Bolbol su içiyorum azalıo acısı. Sonra gene acio. Cumartesi randevum var. Önceden gitsemmi beklesemmi sizce.

Canım nasılsınız bende ikili tesr sonucunu mail de gördüm doktoru arıcam pek bişi anlamadım ilk sayfadakiler değer aralığında ama son sayfada grafik felan var pek anlamadım sonucu

Bence güzel çıkacak yaptır canım elinden geleni yap takdir allahtan korkma lütfen

Aralıkta kongre merkezinde anne bebek fuarı olucak gidicekimsin canım

amin
İnşaallah canım,benim bi kızım var ama unutmuşum o günleri :) bugün dışarda minicik bi bebek gördüm yeni doğmıştu daha çok heyecanlandım onu görünce,çabuk geçicek bu günler dinlenmek lazım

Ayni sorun bndede var bol su tek care

dinlenerek yapsaydın canım bel ağrıdı kaçınılmaz oluyor illaki,benim oturduğum yerde bike ağrıyor.Ayaklarını üşütmektende olabilir,yada az su içtiğin zamanlarda da olabilir,doktor idrar testi ister zaten

Evet canım herşyine bakıyorlar, beyin gelişimi de dahil herşeyine[/QUOTE]

kadın doğumcu mu bakıyor sadece? başka doktorların görmesi de gerekli mi?

Kızlar Siz ikili test yaptınız demi bende tarama negatif diyor doktoru yarın arıcam buraya koysam bakarmasınız yada nasıl anlaşılıyor

Bende hissedemiyorum öncelikle canım, canım acıyorsa git bence bende hiç yaparken ağrı olmadı çok sık ve rengi koyu çıkıyordu su içtim bol bol. Ama senin ağrın varda bi git derim yarında yine oluyorsa erteleme git bence

Evet canım herşyine bakıyorlar, beyin gelişimi de dahil herşeyine

kadın doğumcu mu bakıyor sadece? başka doktorların görmesi de gerekli mi?[/QUOTE]

Hayır uzman doktor bakıyor canım benim hastanemde. Ultrason makinası da başka çnkü sanırım

Hayır uzman doktor bakıyor canım benim hastanemde. Ultrason makinası da başka çnkü sanırım[/QUOTE]
Saol canım olmazsa yarın arayim gel derse gideyim

O civarlada fiuatlar cnm ama parca basi oldugundan tum fiyat olarak bakmadim. Cok guzel seyler var ama ben alici gozle bakinca cok fazla begenemedim besikler sallanmiyor diger yataklarda ilk kullanin icin kullanisli degil ama aksesuarlari muhtemelen ordan alicam onlar cok guzel :)

Bana serklaj sonrası yapıldı depo progestron var içinde çok ağrılı bir iğne
ayrıntılı ultrason da iç organlarına mı bakılıyor?
Evet tüm organlara
Detaylı bakılıyor detaylı ultrasonla
Kendi ksdın doğumcun konuda uzmansa o bakar değilse uzmanına sevk eder

İdrar yolu enfeksiyonu öndmli yaron
A kadar geçmezse git bence erkenden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…