Meleklerim20
Rabbimin bana verdiği en güzel hediyesin bebeğim
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 18 Aralık 2011
- 685
- 684
- 208
Sağol canım Bendeki bel kalça ağrıları hariç iyiyiz bebeğin ve sen nasılsınAnnecikler nasılsınız? Yoğun bir haftaydı pek giremedim herkes iyidir inşallah. Bebeklerden naber?
Bizim günler inanılmaz yoğun okulda çok yoruluyorum evde de nete pek giremiyorum. Biraz geçmişe bakim şimdi
ayrıntılı ultrason da iç organlarına mı bakılıyor?Hoşgeldiiniz, bildiğim kadarıyla kalple ilgili bir test yok yani ben yaptırmadım birşey dotorum da söylemedi ama 18. Haftadan sonra ayrıntılı ultrason var
Kizlar Ikeaya bebek odalarını gezmeye geldik cok ciciler almicam daha ama olsun bunlari gezmek bile nasil heyecanlandiriyor beni rabbim herkese bu guzel duyguyu taddirsin insallah :)
Hiç sorma benim de pazarım uykuyla geçiyor canım ne güzel :)Herkese selam.. pazar gününüz iyi geciyordur umarim biz bebisimle uykulara doyamadik bgn..
İyi olmana çook sevindim canım demekki bu aralar gelebilir akıntım bebişinin hareketli olması da çok güzel ya ben de çok özledimKizlar nasilsiniz? Bugün o kahrengimsi akintim yine oldu, biraz önce gittik doktora, herşey yolunda dedi doktor , sipami gördüm geldim, giderken çikolata yemistim , doktor çok hareketli dedi, proluton diye bi iğne yazdi tedbir amaçli , bu iğneyi yaptiran var mi, iğneyi yapitrdik geldik, parmaklarini falan gördük allahim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah
Evet canım herşyine bakıyorlar, beyin gelişimi de dahil herşeyineayrıntılı ultrason da iç organlarına mı bakılıyor?
Canim hayirlisiyla icini ferah tut, bak gecende burdan bir arkadasta da ense kalinligi cikmisti cok sukur diger testi gayet guzel cikmis..duani et icindende nasil geliyorsa oyle hareket et ama Olumlu dusun, dualarimiz sizinle..İyi olun canlarım teker teker sağlıklı doğum haberlerimizi de paylaşırız inşallah
Biz de iyiyiz herhalde, hissedemiyorum henüz bebişi ama iyidir gibi geliyor bana
Haftaya 4lü testimiz var teyzeleri, yazmıştım biyokimyasal risk yüksek çıktı ikilide. Dörtlüyü de istedi doktor yaptırıcam bakalım ama sonucu ne çıkıcak.
Bi yandan da yaptırmasam mı boşuna diyorum aldıramam ki olumsuz çıksa bile sonucu
Ne bileyim kafam biraz ona bozuk kızlar. Bi yanım da yaptır sonucu iyi çıkacak için rahatlar diyor bi yanım ya kötü çıkarsa diyor. Böyşe şeyler...
Ohh ne guzel darisi bana, haftaya annemler geliyor bizimde guzel bir temizlige ihtiyacimiz var, hali falan da yikatmak gerek..maalesef haftasonlari da dersim oldugu icin en cok kahvaltiyi ozluyorum, gerci bugun gecte olsa yaptik bizde ogleden sonra, iki haftaya bitecek ins haftasonu derslerim , merakla bekliyorum:)Selam kızlar bugün yoğun bir gündü süper bir pazar kahvaltısı yaptık eşimle mutfağımızı temizledik dip köşe hijyen mis gibi oldu vallahi dolaplar fayanslar bir de ütü yaptım hop Karşıyaka ya bir yürüyüş bir de güzel sıcacık soslu... Yedikikimizde yorulmuşuz kahvelerimizi içip uzanıyoruz artık oğluma yeni ciciler aldım birde siz de de umarım keyifli bir gün geçmiştir
Bende de kabızlık var onun dışında iyiyiz şükür. Ne yemek ne içmek lazom acaba bunun içinSağol canım Bendeki bel kalça ağrıları hariç iyiyiz bebeğin ve sen nasılsın
İyi olun canlarım teker teker sağlıklı doğum haberlerimizi de paylaşırız inşallah
Biz de iyiyiz herhalde, hissedemiyorum henüz bebişi ama iyidir gibi geliyor bana
Haftaya 4lü testimiz var teyzeleri, yazmıştım biyokimyasal risk yüksek çıktı ikilide. Dörtlüyü de istedi doktor yaptırıcam bakalım ama sonucu ne çıkıcak.
Bi yandan da yaptırmasam mı boşuna diyorum aldıramam ki olumsuz çıksa bile sonucu
Ne bileyim kafam biraz ona bozuk kızlar. Bi yanım da yaptır sonucu iyi çıkacak için rahatlar diyor bi yanım ya kötü çıkarsa diyor. Böyşe şeyler...
aminBenim dr.m çok ketum canm o konuda. Görse de söyleyecek birisi değil. Erken dedi bakmadi bile çünkü. Ama hislerim beni yaniltmayacak kızım olacak bence de. Ben çok alıştırdm kendimi hep kız şeylerine baktım alacağım şeyleri bile belirledim, erkek derse en baştan gezmek zorunda kalacağım. Ama yine de hayırlısi olsun. Tek dileğim sagliklica kucağıma almak o güzel duyguyu tatmak Allahın izniyle. Inşallah hepimiz için istiyorum sadece kendim için değil. Sabırsızlaniyorum beş aycık kaldı :)
Ayni sorun bndede var bol su tek careIyi geceler kızlar nasılsınız temizlik yaptım belim çok ağrıdı .Bu arada bebegimi hissedemiyorum ne zaman hissedicemBide idrar problemim var yapınca açıo. Idrar yolu enfeksiyonu oluyorum galiba. Bolbol su içiyorum azalıo acısı. Sonra gene acio. Cumartesi randevum var. Önceden gitsemmi beklesemmi sizce.
dinlenerek yapsaydın canım bel ağrıdı kaçınılmaz oluyor illaki,benim oturduğum yerde bike ağrıyor.Ayaklarını üşütmektende olabilir,yada az su içtiğin zamanlarda da olabilir,doktor idrar testi ister zatenIyi geceler kızlar nasılsınız temizlik yaptım belim çok ağrıdı .Bu arada bebegimi hissedemiyorum ne zaman hissedicemBide idrar problemim var yapınca açıo. Idrar yolu enfeksiyonu oluyorum galiba. Bolbol su içiyorum azalıo acısı. Sonra gene acio. Cumartesi randevum var. Önceden gitsemmi beklesemmi sizce.
Iyi geceler kızlar nasılsınız temizlik yaptım belim çok ağrıdı .Bu arada bebegimi hissedemiyorum ne zaman hissedicemBide idrar problemim var yapınca açıo. Idrar yolu enfeksiyonu oluyorum galiba. Bolbol su içiyorum azalıo acısı. Sonra gene acio. Cumartesi randevum var. Önceden gitsemmi beklesemmi sizce.
Evet canım herşyine bakıyorlar, beyin gelişimi de dahil herşeyine
Oran yazmıyor mu canım sadece negatif mi yazıyorKızlar Siz ikili test yaptınız demi bende tarama negatif diyor doktoru yarın arıcam buraya koysam bakarmasınız yada nasıl anlaşılıyor
Bende hissedemiyorum öncelikle canım, canım acıyorsa git bence bende hiç yaparken ağrı olmadı çok sık ve rengi koyu çıkıyordu su içtim bol bol. Ama senin ağrın varda bi git derim yarında yine oluyorsa erteleme git bence
kadın doğumcu mu bakıyor sadece? başka doktorların görmesi de gerekli mi?
O civarlada fiuatlar cnm ama parca basi oldugundan tum fiyat olarak bakmadim. Cok guzel seyler var ama ben alici gozle bakinca cok fazla begenemedim besikler sallanmiyor diger yataklarda ilk kullanin icin kullanisli degil ama aksesuarlari muhtemelen ordan alicam onlar cok guzel :)Amiin inşallah ben de bakmak istiyorum ikeaya. Ne kadar oda fiyatları sakıncası yoksa :) bir beşik bakmıştım çok uygundu 250ydi sanırım ama oda olarak bakmamıştım hiç.
Hiç sorma benim de pazarım uykuyla geçiyor canım ne güzel :)
İyi olmana çook sevindim canım demekki bu aralar gelebilir akıntım bebişinin hareketli olması da çok güzel ya ben de çok özledimsen bol bol dinlen uzan canm hiç iş yapma bende progestan kullanmıştım dinlendim geçti şükür
Evet canım herşyine bakıyorlar, beyin gelişimi de dahil herşeyine
Bana serklaj sonrası yapıldı depo progestron var içinde çok ağrılı bir iğneKizlar nasilsiniz? Bugün o kahrengimsi akintim yine oldu, biraz önce gittik doktora, herşey yolunda dedi doktor , sipami gördüm geldim, giderken çikolata yemistim , doktor çok hareketli dedi, proluton diye bi iğne yazdi tedbir amaçli , bu iğneyi yaptiran var mi, iğneyi yapitrdik geldik, parmaklarini falan gördük allahim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah
Evet tüm organlaraayrıntılı ultrason da iç organlarına mı bakılıyor?
İdrar yolu enfeksiyonu öndmli yaronIyi geceler kızlar nasılsınız temizlik yaptım belim çok ağrıdı .Bu arada bebegimi hissedemiyorum ne zaman hissedicemBide idrar problemim var yapınca açıo. Idrar yolu enfeksiyonu oluyorum galiba. Bolbol su içiyorum azalıo acısı. Sonra gene acio. Cumartesi randevum var. Önceden gitsemmi beklesemmi sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?