2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de bilmiyorum canım anlamıyorum yani doktor söyledi bana da. Gösterdik sonuçları çok yüksek değilmiş ama sınırın üstüymüş.

1:270 galiba sınır, benimki 1:240 çıktı. Seninkiler normaldir inşallah canım

Bilmiyorum valla bi kaanla konuşim müsait olursak gideriz

Halıları falan ben Mart gibi yıkatıcam doğum temizliği de o zaman yapılır kısmetse 4 ay falan dursun halılar vallahi

Bende de kabızlık var onun dışında iyiyiz şükür. Ne yemek ne içmek lazom acaba bunun için
Kabızlık olurmus canım 4 aydan sonra sıvı tüketmen lazım sulu yemek daha çok yapıp ye tatlım katı seylerden uzak dur birde kuru kayısı incir bağırsakları rahatlatıyormuş dene istersen

Oran yazmıyor mu canım sadece negatif mi yazıyor
Canım sonucu paylaşıyorum ama internet ortamı die hastahane ve diğer bilgilerin üzerine karaladkm

Eklentiler

• img1416794876146.webp
    27 KB · Görüntüleme: 101
  • img1416794806907.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 109
Canım merak etme inşallah bir soru olmucak dua edicem

Fuara gidicekimsin canım aralık ayında olacak olana

Hayır uzman doktor bakıyor canım benim hastanemde. Ultrason makinası da başka çnkü sanırım
Saol canım olmazsa yarın arayim gel derse gideyim[/QUOTE]

Bence de canım inşallah geçer yarına çok geçmiş olsun

Anladım canım ben de gidicem inşallah sağol :)

Yazıyor 12 binli sayılar hep

Canım sonucu paylaşıyorum ama internet ortamı die hastahane ve diğer bilgilerin üzerine karaladkm
Canım bana risk düşük geldi ama ben yaptırmadım dört seçenek var orda background ultrason falan. Yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir

Ne için canım balık yağı doktorun söyledi mi. Bende mi istesem doktorumdan
Yok canım dr. Söylemiyor. Ben sordum kullanayim mi diye. O da kullan iyi olur dedi. Balık haftada bir anca yiyorum. Aldığım omega 3 yeterli değildir diye düşünüyorum. Bi de hamilelikte ve emzirme döneminde çok faydaliymis bebek için. Iki üç günde bir almak da yeterli her gün almıyorum ben iki günde bir.

Daha cinsiyetimi kesinleştiremedi doktor 20. hafta detaylı ultrasına girince kesinleşir dedi bu seferde erkek gibi gördüm dedi. Başka doktora gittim o da aynı seyi söyledi. Daha 1 ay var cinsiyeti ögrenmeme. Neyse sağlıklı olsun gerisi boş.Bu arada gazla bebegin hareketini anlarsın. Ben de ilk başta gaz zannettim ama içerden birkaç kere dürtünce farkettim. Bazende sıvazlar gibi bir his oluyor. Akşamları laptopı kucagıma aldıgımda cok kıpırdanıyor sıcak rahatsız ediyor sanırım:)Benim ilk gebeliğim tam 16. hafta hissetmeye basladım zaten en erken 16. haftadaymıs sanırım. Hatta eşimde dokundu karnıma bekledi o da hissetti. Muhteşem bir duygu. En kısa zamanda hissedersin umarım

Ben de sorayım hala balık yemedim ben sevmiyorum da zaten hamile değilken de çok yemezdim ben

Omega 3 var içinde bebebeğin beyin gelişimi için önemli haftada 2 kere balık ve ceviz yiyebiliyorsan gerekli değil ama benim hala bulantılarım var

Ceviz yiyorum canım ama balık hiiiç yiyemiyorum kokusu çok rahatsız ediyordu bende isteyeyim en iyisi

Benimkine 16. Haftada şak diye kız demişti ya şaşırtıcı benim kız edepsiz herhalde açtı hemen değişmez bu saatten sonra umarım alıştık kızım diye seviyoruzz

Ben de bir kere hüssettim sana yazdıktan sonra bariz bir tepkiydi ama emin olamadım hatta eşimde hissetti ama birgün geçti eminsizlik başladı :)

Biz de öyle hissediyorduk bebek pipili çıktı :):) Rabbim hayırlısını versin çok şartlamayın sonra garip oluyor insan :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…