Ben 12. Haftadan sonra başlattı doktorum haftada 2-3 alsan yeter dedibalık yagına kacıncı hafta baslamak gerek
Ben de bilmiyorum canım anlamıyorum yani doktor söyledi bana da. Gösterdik sonuçları çok yüksek değilmiş ama sınırın üstüymüş.Canım nasılsınız bende ikili tesr sonucunu mail de gördüm doktoru arıcam pek bişi anlamadım ilk sayfadakiler değer aralığında ama son sayfada grafik felan var pek anlamadım sonucu
Bence güzel çıkacak yaptır canım elinden geleni yap takdir allahtan korkma lütfen
Aralıkta kongre merkezinde anne bebek fuarı olucak gidicekimsin canım
Halıları falan ben Mart gibi yıkatıcam doğum temizliği de o zaman yapılır kısmetse 4 ay falan dursun halılar vallahiCanim hayirlisiyla icini ferah tut, bak gecende burdan bir arkadasta da ense kalinligi cikmisti cok sukur diger testi gayet guzel cikmis..duani et icindende nasil geliyorsa oyle hareket et ama Olumlu dusun, dualarimiz sizinle..
Ohh ne guzel darisi bana, haftaya annemler geliyor bizimde guzel bir temizlige ihtiyacimiz var, hali falan da yikatmak gerek..maalesef haftasonlari da dersim oldugu icin en cok kahvaltiyi ozluyorum, gerci bugun gecte olsa yaptik bizde ogleden sonra, iki haftaya bitecek ins haftasonu derslerim , merakla bekliyorum:)
Yazıyor 12 binli sayılar hepOran yazmıyor mu canım sadece negatif mi yazıyor
Kabızlık olurmus canım 4 aydan sonra sıvı tüketmen lazım sulu yemek daha çok yapıp ye tatlım katı seylerden uzak dur birde kuru kayısı incir bağırsakları rahatlatıyormuş dene istersenBende de kabızlık var onun dışında iyiyiz şükür. Ne yemek ne içmek lazom acaba bunun için
Ben geçen hafta başladım. Bir gün durup bir gün aliyorum. Iki güne bir yeterliymis.balık yagına kacıncı hafta baslamak gerek
Canım sonucu paylaşıyorum ama internet ortamı die hastahane ve diğer bilgilerin üzerine karaladkmOran yazmıyor mu canım sadece negatif mi yazıyor
Canım merak etme inşallah bir soru olmucak dua edicemBen de bilmiyorum canım anlamıyorum yani doktor söyledi bana da. Gösterdik sonuçları çok yüksek değilmiş ama sınırın üstüymüş.
1:270 galiba sınır, benimki 1:240 çıktı. Seninkiler normaldir inşallah canım
Bilmiyorum valla bi kaanla konuşim müsait olursak gideriz
Saol canım olmazsa yarın arayim gel derse gideyim[/QUOTE]Hayır uzman doktor bakıyor canım benim hastanemde. Ultrason makinası da başka çnkü sanırım
O civarlada fiuatlar cnm ama parca basi oldugundan tum fiyat olarak bakmadim. Cok guzel seyler var ama ben alici gozle bakinca cok fazla begenemedim besikler sallanmiyor diger yataklarda ilk kullanin icin kullanisli degil ama aksesuarlari muhtemelen ordan alicam onlar cok guzel :)
Yazıyor 12 binli sayılar hep
Canım bana risk düşük geldi ama ben yaptırmadım dört seçenek var orda background ultrason falan. Yaptıran arkadaşlar daha iyi bilirCanım sonucu paylaşıyorum ama internet ortamı die hastahane ve diğer bilgilerin üzerine karaladkm
Ne için canım balık yağı doktorun söyledi mi. Bende mi istesem doktorumdanBen geçen hafta başladım. Bir gün durup bir gün aliyorum. Iki güne bir yeterliymis.
Yok canım dr. Söylemiyor. Ben sordum kullanayim mi diye. O da kullan iyi olur dedi. Balık haftada bir anca yiyorum. Aldığım omega 3 yeterli değildir diye düşünüyorum. Bi de hamilelikte ve emzirme döneminde çok faydaliymis bebek için. Iki üç günde bir almak da yeterli her gün almıyorum ben iki günde bir.Ne için canım balık yağı doktorun söyledi mi. Bende mi istesem doktorumdan
balık yağı ne için gerekli?Ben 12. Haftadan sonra başlattı doktorum haftada 2-3 alsan yeter dedi
Canım içinde omega car balık yemiyorsan eğer takviye amaçlı hen sen hem bebek için özellikle bebek gelişimine katkısı büyükbalık yağı ne için gerekli?
Halıları falan ben Mart gibi yıkatıcam doğum temizliği de o zaman yapılır kısmetse 4 ay falan dursun halılar vallahi
Omega 3 var içinde bebebeğin beyin gelişimi için önemli haftada 2 kere balık ve ceviz yiyebiliyorsan gerekli değil ama benim hala bulantılarım varbalık yağı ne için gerekli?
Kız annesi olacağız merhaba :) seni yeni görüyorum ben :)
Hiç farketmiyor dediğin gibi ben çocuğum olacak ya ona şükrediyorum.
Bu arada bende 2 gün geriden geliyorum aynıyıx seninle ben daha hiçbişey hissedemedim hssettiklerimi de gazdır o gaz ! Diye atlıyorum :) nasıl bir his anlatır mısın bu arada ilk gebeliğin mi
Yok canım dr. Söylemiyor. Ben sordum kullanayim mi diye. O da kullan iyi olur dedi. Balık haftada bir anca yiyorum. Aldığım omega 3 yeterli değildir diye düşünüyorum. Bi de hamilelikte ve emzirme döneminde çok faydaliymis bebek için. Iki üç günde bir almak da yeterli her gün almıyorum ben iki günde bir.
Omega 3 var içinde bebebeğin beyin gelişimi için önemli haftada 2 kere balık ve ceviz yiyebiliyorsan gerekli değil ama benim hala bulantılarım var
Daha cinsiyetimi kesinleştiremedi doktor 20. hafta detaylı ultrasına girince kesinleşir dedi bu seferde erkek gibi gördüm dedi. Başka doktora gittim o da aynı seyi söyledi. Daha 1 ay var cinsiyeti ögrenmeme. Neyse sağlıklı olsun gerisi boş.Bu arada gazla bebegin hareketini anlarsın. Ben de ilk başta gaz zannettim ama içerden birkaç kere dürtünce farkettim. Bazende sıvazlar gibi bir his oluyor. Akşamları laptopı kucagıma aldıgımda cok kıpırdanıyor sıcak rahatsız ediyor sanırım:)Benim ilk gebeliğim tam 16. hafta hissetmeye basladım zaten en erken 16. haftadaymıs sanırım. Hatta eşimde dokundu karnıma bekledi o da hissetti. Muhteşem bir duygu. En kısa zamanda hissedersin umarım
Bosuna canımızı sıkmayın ben öldüm öldüm dirildim, parça aldılar hiçbisey çıkmadı. Ki bu teste ense kalınlığı 0,90 diyor:) bosuna kendınze stress yapmayın bence.Canım sonucu paylaşıyorum ama internet ortamı die hastahane ve diğer bilgilerin üzerine karaladkm
Canim gayet iyi sonucun masaAllah :)Canım içinde omega car balık yemiyorsan eğer takviye amaçlı hen sen hem bebek için özellikle bebek gelişimine katkısı büyük
Biz de öyle hissediyorduk bebek pipili çıktı :):) Rabbim hayırlısını versin çok şartlamayın sonra garip oluyor insan :):)Canım ben ve eşim de ilk günden beri kız hissediyoruz eğer erkekse biz de yanılmış olacağız. Sadece son zamanlarda erkek bebis bekleyen arkdslarn fotolarndaki çıkıntıdan benmkinde de var gibi. O kafamı karıştırıyor. Yoksa kesin kız benim :) bir de utandi göstermedi. Genelde kızlar saklıyo kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?