2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Oh maşşallah daim olsun :):) Bebek de ne kadar mutludur, güzelce de uyuyun

Biz de öyle hissediyorduk bebek pipili çıktı :):) Rabbim hayırlısını versin çok şartlamayın sonra garip oluyor insan :):)
Haklısın canım. Herşeyden önce hayırlısı neyse o olsun hepimiz için. Merak işte. Insan öğrenmek ismiyle sevmek istiyo bi an önce bidahakine öğrenirm inş :)

Bosuna canımızı sıkmayın ben öldüm öldüm dirildim, parça aldılar hiçbisey çıkmadı. Ki bu teste ense kalınlığı 0,90 diyor:) bosuna kendınze stress yapmayın bence.
Stres yapmadım ama cunartesi doktor yoğundu bugün arıcam sonuca baksın die pek bişi anlamıyorm çünkü

Ayyy canım senin adına çok sevindim kıyamam üzdün demi kendini şimdi diyorum bu testler korkudan ibaret die

günaydın kızlarrr. çatlaklar için önlemlere başladınız mı ? ne kullanıyorsunuz ya da ne kullanmayı düşünüyorsunuz ?

ben galiba genişlemeye başladım sabaha kadar karnım nasıl kaşındı çatlak kremine benimd ebaşlamam gerek var mı önerisi olan arkadaşlar

Günaydın kızlar bu kabuslaar gün geçtikçe artıyor sanki. Bugün de çok rüya gördüm ama en kotusunu hatırlıyorum bebeğim i emzirmeye çalışıyordum çok süt geliyordu bebeğim çok zorlaniyordu ardından bir adam geldi onu benden almaya çalışıyordu ben vermiyordum hatta kalkıp boğazına yapisiyordum öldürürüm seni ona dokunursan diyordum. Eşim de beni uyandurmaya çalışmış ona da bagirmisin git burdan çek ellerini ustumden vermicem bebegimi defolu git kalk çabuk diye hiç hatırlamıyorum ama. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…