2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlarr çok sıkıcı bir gün başım da ağrıyor zaten iş yerindeyim kimse yok ama olmasa daha iyi arada uyukluyorum iyi oluyor Sizler ne yapıyorsunuz günler geçmek bilmiyor ya

Gunaydin kizlar ya bn geceleri uyuyamiyorum sag yatsam sanki tum organlarin oraya gidiyo gibi sola yatsam ayni agriyo sirt ustu yatsam midem bulaniyo sasirfim ya bugunde yine kusarak basladim off offf
seni çok iyi anlıyorum bütün gece dönüp duruyorum bide su bile içemiyorum gece suyu içince yada sabah kalktığımda içinde hemen kusuyorum hayırlısıyla şu günler geçseydi bi

Kızlarrr Cuma günü işyerindeki bi kaç ark. hamile olduğumu söyledim. Yakında tüm şirkete yayılır haber diye düşünüyorum.
Oh bee.! üzerimden yük kalktı sanki, artık çok daha rahatım.
Bir de hafta sonu eşimle alışverişe giderek hamile pantolanlarından aldım nihayet, şimdilik 2 tane yeter sanıyorum.

kızlar günaydın ikili testi cumartesi aldım ama doktor yoğundu ulaşamadım benim gibi böyle doktora ulaşamayan varmı bide özel medical park burası yani o kadar para ödüyoruz anlamıyorum sonuçta merak ediyoruz

Ben de geçtiğimiz hafta P.tesi yaptırdım, ama sonucu henüz alamadım; belki bugün içinde ya da yarın online işlemlere düşer die düşünüyorum.
Telefon üzerinden sonuç için görüşülmesi yeterli mi? Ben doktorun yanına giderek detaylı bahsetmesini isterimde...

canım bilmiyorum ki olmadı haftaya gideyim yani böyle ulaşamıcam çünkü bide ben yoğun çalışıyorum eşimde öyle izin alabiliyoruz ama işler aksıyor bilmiyorm olmadı izin alıcam haftaya bunu da hallederim

Hangi M.park? Genel olarak ilgili hastane diye biliyorum, ben de b.evlerdeki lokasyonuna gidiyorum hasta vs olduğumda...

Merhaba kader arkadaşımmm Aynı şekilde 11. haftadaki fotoda çıkıntı bende gördüm,,benimki de göstermiyo biliyosun,,dün de kızlarla günümüz vardı işyerinden ,7 aylık hamile bi arkadaş var kızı olacak,,benimkide kesin erkekmiş gibi davrandı herkes,yok sünnetini ne zaman yaptırırsın,senden iyi kaynana olur,güzel erkek kıyafetleri de var....Durun bi dedim doktor kesin söylesin,,,Allah ne verirse o olur,hem daha ilk çocuk,gerçi 2.,3. çocukta olsa farketmez de...Allahın verdiğini sorgulamak bize düşmez,hayırlısı olsun dedim,,yine de niye böyle yapıyolar diye düşünmeden edemiyorum,en sevdiklerim...Annemle eşimin içine hep kız doğuyo bunlara rağmen,onlar da etkilenmeye başladı ben bunları anlatınca,boşver takma kafana diyolar,olsun,Allah ne verirse hayırlısını versin,hayırlıysa eğer gönlümüzdekini versin,,hayırlı,sağlıklı,akıllı,uslu,imanlı evlatlarımız olsun inş,Bu Prş kontrolüm,tekrar hatırlatıp dua istiycem sizden güzel anneler,,herşey gönlünüzce olsun

Hangi M.park? Genel olarak ilgili hastane diye biliyorum, ben de b.evlerdeki lokasyonuna gidiyorum hasta vs olduğumda...
Version:1.0 StartHTML:000000174 EndHTML:000000488 StartFragment:000000268 EndFragment:000000433 StartSelection:000000268 EndSelection:000000433 SourceURL:about:blank MEDİCALPARK GÖZTEPE CANIM VE MUANE HERŞEY ÇOK PAHALI 200 TL MUHANE İKİLİ TEST İSE HİÇ SÖLEMİYİM HADİ ÖZEL SAĞLIK SİGORTAM VAR ÖDEMİYORUM AMA SONUÇTA HİZMET BEKLİYORUM

Benim de özel sağlık sigortam var ama buna rağmen farklı bir özel hastaneye gidiyorum ben, çünkü cidden çok pahalı, doğuma kadar oraya gitsem limitim kalmaz. Doğumu orada mı düşünüyorsun, doğum fiyataları nasıl?

Günaydın kızlarr çok sıkıcı bir gün başım da ağrıyor zaten iş yerindeyim kimse yok ama olmasa daha iyi arada uyukluyorum iyi oluyor Sizler ne yapıyorsunuz günler geçmek bilmiyor ya

günaydn canım. Bencede cok sıkıcı bende işyerındeyım bas ağrısı 2 güne geçer bendede vardı zaman zaman olurmuş. şu iş yerınde olmasam daha ıyı hıssedıcem sanırım kendımı

BİZİM KURUM 8 BİN LİMİT VERİYOR AMA MEDİCALDE VE ŞİFALARDA KADİKÖY VE ATAŞEHİR ŞİFADE LİMİTSİZ POLİÇEMİZ BEN ASLIJNDA MEMORİALA GİTMEK İSTİYORUM BELKİ YENİ YILDAKİ YENİ PLANA BAKARIM DOĞUMU BİLMİYORUM MEDİCAL PARKTA YAPARMIYIM AMA FİYATLAR 5 10 BİN ARASICANIM

Limitin gayet iyi, istersen memoriala ya da acıbademe de bakabilirsin.
Doğum fiyatları birbirini takiben aynıdır bu hastanelerde.

Selam canim 1:250 degerin hangisinde cikti

Günaydın kızlar dünden beri çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum..ne yapıcam ben geceleri bile uyumuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…