- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
seni çok iyi anlıyorum bütün gece dönüp duruyorum bide su bile içemiyorum gece suyu içince yada sabah kalktığımda içinde hemen kusuyorum hayırlısıyla şu günler geçseydi biGunaydin kizlar ya bn geceleri uyuyamiyorum sag yatsam sanki tum organlarin oraya gidiyo gibi sola yatsam ayni agriyo sirt ustu yatsam midem bulaniyo sasirfim ya bugunde yine kusarak basladim off offf
Teşekkür ederiz :):) Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahOyy maşallah,,Allah nazarlardan sakınsın,,güle güle büyüt inş.hayırlı evlat olsun,,
Ben de geçtiğimiz hafta P.tesi yaptırdım, ama sonucu henüz alamadım; belki bugün içinde ya da yarın online işlemlere düşer die düşünüyorum.kızlar günaydın ikili testi cumartesi aldım ama doktor yoğundu ulaşamadım benim gibi böyle doktora ulaşamayan varmı bide özel medical park burası yani o kadar para ödüyoruz anlamıyorum sonuçta merak ediyoruz
canım bilmiyorum ki olmadı haftaya gideyim yani böyle ulaşamıcam çünkü bide ben yoğun çalışıyorum eşimde öyle izin alabiliyoruz ama işler aksıyor bilmiyorm olmadı izin alıcam haftaya bunu da hallederimBen de geçtiğimiz hafta P.tesi yaptırdım, ama sonucu henüz alamadım; belki bugün içinde ya da yarın online işlemlere düşer die düşünüyorum.
Telefon üzerinden sonuç için görüşülmesi yeterli mi? Ben doktorun yanına giderek detaylı bahsetmesini isterimde...
Hangi M.park? Genel olarak ilgili hastane diye biliyorum, ben de b.evlerdeki lokasyonuna gidiyorum hasta vs olduğumda...canım bilmiyorum ki olmadı haftaya gideyim yani böyle ulaşamıcam çünkü bide ben yoğun çalışıyorum eşimde öyle izin alabiliyoruz ama işler aksıyor bilmiyorm olmadı izin alıcam haftaya bunu da hallederim
Merhaba kader arkadaşımmmCanım ben ve eşim de ilk günden beri kız hissediyoruz eğer erkekse biz de yanılmış olacağız. Sadece son zamanlarda erkek bebis bekleyen arkdslarn fotolarndaki çıkıntıdan benmkinde de var gibi. O kafamı karıştırıyor. Yoksa kesin kız benim :) bir de utandi göstermedi. Genelde kızlar saklıyo kendini :)
Version:1.0 StartHTML:000000174 EndHTML:000000488 StartFragment:000000268 EndFragment:000000433 StartSelection:000000268 EndSelection:000000433 SourceURL:about:blank MEDİCALPARK GÖZTEPE CANIM VE MUANE HERŞEY ÇOK PAHALI 200 TL MUHANE İKİLİ TEST İSE HİÇ SÖLEMİYİM HADİ ÖZEL SAĞLIK SİGORTAM VAR ÖDEMİYORUM AMA SONUÇTA HİZMET BEKLİYORUMHangi M.park? Genel olarak ilgili hastane diye biliyorum, ben de b.evlerdeki lokasyonuna gidiyorum hasta vs olduğumda...
Benim de özel sağlık sigortam var ama buna rağmen farklı bir özel hastaneye gidiyorum ben, çünkü cidden çok pahalı, doğuma kadar oraya gitsem limitim kalmaz. Doğumu orada mı düşünüyorsun, doğum fiyataları nasıl?Version:1.0 StartHTML:000000174 EndHTML:000000488 StartFragment:000000268 EndFragment:000000433 StartSelection:000000268 EndSelection:000000433 SourceURL:about:blank MEDİCALPARK GÖZTEPE CANIM VE MUANE HERŞEY ÇOK PAHALI 200 TL MUHANE İKİLİ TEST İSE HİÇ SÖLEMİYİM HADİ ÖZEL SAĞLIK SİGORTAM VAR ÖDEMİYORUM AMA SONUÇTA HİZMET BEKLİYORUM
Günaydın kızlarr çok sıkıcı bir gün başım da ağrıyor zaten iş yerindeyim kimse yok ama olmasa daha iyi arada uyukluyorum iyi oluyorSizler ne yapıyorsunuz günler geçmek bilmiyor ya
Benim de özel sağlık sigortam var ama buna rağmen farklı bir özel hastaneye gidiyorum ben, çünkü cidden çok pahalı, doğuma kadar oraya gitsem limitim kalmaz. Doğumu orada mı düşünüyorsun, doğum fiyataları nasıl?
Limitin gayet iyi, istersen memoriala ya da acıbademe de bakabilirsin.BİZİM KURUM 8 BİN LİMİT VERİYOR AMA MEDİCALDE VE ŞİFALARDA KADİKÖY VE ATAŞEHİR ŞİFADE LİMİTSİZ POLİÇEMİZ BEN ASLIJNDA MEMORİALA GİTMEK İSTİYORUM BELKİ YENİ YILDAKİ YENİ PLANA BAKARIM DOĞUMU BİLMİYORUM MEDİCAL PARKTA YAPARMIYIM AMA FİYATLAR 5 10 BİN ARASICANIM
Ben de bilmiyorum canım anlamıyorum yani doktor söyledi bana da. Gösterdik sonuçları çok yüksek değilmiş ama sınırın üstüymüş.
1:270 galiba sınır, benimki 1:240 çıktı. Seninkiler normaldir inşallah canım
Bilmiyorum valla bi kaanla konuşim müsait olursak gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?