Neredeyse hergün ağrıyor izne daha çookk var iyice tembellik çöktü anlamadım niye böyle oldu ilkinde hiç de böyle değildigünaydn canım. Bencede cok sıkıcı bende işyerındeyım bas ağrısı 2 güne geçer bendede vardı zaman zaman olurmuş. şu iş yerınde olmasam daha ıyı hıssedıcem sanırım kendımı
Aynen canim, deliksiz uykuya hasret kaldım:)Gunaydin kizlar ya bn geceleri uyuyamiyorum sag yatsam sanki tum organlarin oraya gidiyo gibi sola yatsam ayni agriyo sirt ustu yatsam midem bulaniyo sasirfim ya bugunde yine kusarak basladim off offf
Ben geçen hafta doktor kontrolündeyken omega takviyesi istedim, ama doktorum bebeğin beyin ve sinir gelişimi özellikle gebeliğin son 3 ayında olduğu için bu aylarda omega 3 alınması önerdi ayrıca doğumdan 3 ay sonra da emzirme dönemi için oldukça faydalıymış süte geçmesi bakımından.Ben geçen hafta başladım. Bir gün durup bir gün aliyorum. Iki güne bir yeterliymis.
Aynen canim, deliksiz uykuya hasret kaldım:)
i arardı bilmiyorum acıbadem ve memorialda 10 binse 8 bin yetmez bana muanede var ya sonuçta oralara ocakta başlasam limitim biter mayıs sonuna kadar gibi geliyor ama doktorumu değişitricem eşim ulaşabilseydLimitin gayet iyi, istersen memoriala ya da acıbademe de bakabilirsin.
Doğum fiyatları birbirini takiben aynıdır bu hastanelerde.
Allah Allah, herkes uyuyamıyor bu aralar. Bende mi bir terslik var acaba bende uyku için ölüyorum, özellikle yemekten sonra tv karşısında uyuveriyorum. Gece de sadece wc ihtiyacı için uyanıyorum.bende 14. haftanın ıcındeyım ve aynı sıkıntı bende de var doğru duzgun uyuyamıyorum daha sımdıden boyleyım ılerkı aylarda napcam dıe dusunuyorum
Benim de Mayıs'ta yenileniyor maalesef tam doğum üstüi arardı bilmiyorum acıbadem ve memorialda 10 binse 8 bin yetmez bana muanede var ya sonuçta oralara ocakta başlasam limitim biter mayıs sonuna kadar gibi geliyor ama doktorumu değişitricem eşim ulaşabilseyd
ben tv karsısında aksamları 1 saat fln uyuyorum ztn nerdeyse onla ayakta duruom yataga gecınce bısey oluo bana saga don sola don duz yat delı oluom sabah olsunda bu ızdırap bıtsın dıom ıcımdenAllah Allah, herkes uyuyamıyor bu aralar. Bende mi bir terslik var acaba bende uyku için ölüyorum, özellikle yemekten sonra tv karşısında uyuveriyorum. Gece de sadece wc ihtiyacı için uyanıyorum.
başım ağırmadığı sürece bende aynı öyleyim canım sadece wc için kalkıyorumAllah Allah, herkes uyuyamıyor bu aralar. Bende mi bir terslik var acaba bende uyku için ölüyorum, özellikle yemekten sonra tv karşısında uyuveriyorum. Gece de sadece wc ihtiyacı için uyanıyorum.
Canım evet 4 gün önce çok şiddetli hissettim :) çok güzel bir duygu ağladım mutluluktan ve gerçekten daha önce hissettiklerimle alakası yok resmen bebeğim ben burdayım dedi :) şimdi ilki kadar kuvvetli olmasa da ara ara hissediyorum :) Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza gelsinSelam canım iyiyiz biz sen nasılsın bizden önde olarak hissediyor musun arık bebişini
arkadaslar sızlerın yemesı ıcmesı nasıl acaba ben hıc bebegı beslıcek bısey yıyemıyorum et balık sut yumurta cevız ıcım almıo hıc bırını normalde cok cok ıstahlı bırıydım bu saydıklarıma bayılırdım ama sımdı hıc bısey yemıyorum bebege yarıcak ıcım gıdıo ama napım mıdem almıo bıde 12. haftadan sonra bende yedıklerımı cıkarmalar fln basladı gecıcegıne garıp bır surec ıcındeyım sızlerden bole olan varmı kafaya takıyorum ama elımdende bısye gelmıo
oyyy maşallah :)Maşallahh hayırlı olsun Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
Canım benimmm :) aynen çok doğru diyosun canım sağlıklı ve hayırlı olsun yeterki. Bir de öğrenelim yeterki :) zaten etraf merak ettiriyor insana sürekli yorumlar yaparak. Sana az kalmış canım. Inş gönlüne göre olsun. Bu gidişinde öğrenirsin inş. Ben de haftaya öğrenirim inş. :)Kı
Merhaba kader arkadaşımmmAynı şekilde 11. haftadaki fotoda çıkıntı bende gördüm,,benimki de göstermiyo biliyosun,,dün de kızlarla günümüz vardı işyerinden ,7 aylık hamile bi arkadaş var kızı olacak,,benimkide kesin erkekmiş gibi davrandı herkes,yok sünnetini ne zaman yaptırırsın,senden iyi kaynana olur,güzel erkek kıyafetleri de var....Durun bi dedim doktor kesin söylesin,,,Allah ne verirse o olur,hem daha ilk çocuk,gerçi 2.,3. çocukta olsa farketmez de...Allahın verdiğini sorgulamak bize düşmez,hayırlısı olsun dedim,,yine de niye böyle yapıyolar diye düşünmeden edemiyorum,en sevdiklerim...Annemle eşimin içine hep kız doğuyo bunlara rağmen,onlar da etkilenmeye başladı ben bunları anlatınca,boşver takma kafana diyolar,olsun,Allah ne verirse hayırlısını versin,hayırlıysa eğer gönlümüzdekini versin,,hayırlı,sağlıklı,akıllı,uslu,imanlı evlatlarımız olsun inş,Bu Prş kontrolüm,tekrar hatırlatıp dua istiycem sizden güzel anneler,,herşey gönlünüzce olsun
ayyyy ikisini de severim ben :) sağlıkla gelsinler canımmmAman iyi olsunlar da gerisi önemli değil canım maşallahh Allahım hepimizi nazarlardan esirgesin
Günaydınn cnmmm :) bnmde artık ceviz falan midem almıyor ama yinede yiyiorum.Yemelisin yani en azındann brokoli - havuç - bebeğe en yararlısı pırasa. çok yararlı cnm.Sen şimdilik iğrenme yaşıyorsun.Ama inş yiyebilirsin istediğin gibi.doktoruna söyledinmi peki.
toistciiiiim yerim o tosuncuğu ben maşallahhh annesi onaTebriklerr maşallah tosuncuğuna :)
Hayırlısıyla öğrenirsin inşallah canım iyi olmasına sevindim :)
İnşallah böyle devam eder, zaten son aylarda rahat uyuyamayacağız hem doğum stresi hem kocaman göbüşlerle rahat edemeyebiliriz.başım ağırmadığı sürece bende aynı öyleyim canım sadece wc için kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?