2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydn canım. Bencede cok sıkıcı bende işyerındeyım bas ağrısı 2 güne geçer bendede vardı zaman zaman olurmuş. şu iş yerınde olmasam daha ıyı hıssedıcem sanırım kendımı
Neredeyse hergün ağrıyor izne daha çookk var iyice tembellik çöktü anlamadım niye böyle oldu ilkinde hiç de böyle değildi

Gunaydin kizlar ya bn geceleri uyuyamiyorum sag yatsam sanki tum organlarin oraya gidiyo gibi sola yatsam ayni agriyo sirt ustu yatsam midem bulaniyo sasirfim ya bugunde yine kusarak basladim off offf
Aynen canim, deliksiz uykuya hasret kaldım:)

Ben geçen hafta başladım. Bir gün durup bir gün aliyorum. Iki güne bir yeterliymis.
Ben geçen hafta doktor kontrolündeyken omega takviyesi istedim, ama doktorum bebeğin beyin ve sinir gelişimi özellikle gebeliğin son 3 ayında olduğu için bu aylarda omega 3 alınması önerdi ayrıca doğumdan 3 ay sonra da emzirme dönemi için oldukça faydalıymış süte geçmesi bakımından.
O nedenle bana vermedi omega hapı kullanamıyorum ama balık ve ceviz tüketmeye çalışıyorum.

Limitin gayet iyi, istersen memoriala ya da acıbademe de bakabilirsin.
Doğum fiyatları birbirini takiben aynıdır bu hastanelerde.
i arardı bilmiyorum acıbadem ve memorialda 10 binse 8 bin yetmez bana muanede var ya sonuçta oralara ocakta başlasam limitim biter mayıs sonuna kadar gibi geliyor ama doktorumu değişitricem eşim ulaşabilseyd

bende 14. haftanın ıcındeyım ve aynı sıkıntı bende de var doğru duzgun uyuyamıyorum daha sımdıden boyleyım ılerkı aylarda napcam dıe dusunuyorum
Allah Allah, herkes uyuyamıyor bu aralar. Bende mi bir terslik var acaba bende uyku için ölüyorum, özellikle yemekten sonra tv karşısında uyuveriyorum. Gece de sadece wc ihtiyacı için uyanıyorum.

i arardı bilmiyorum acıbadem ve memorialda 10 binse 8 bin yetmez bana muanede var ya sonuçta oralara ocakta başlasam limitim biter mayıs sonuna kadar gibi geliyor ama doktorumu değişitricem eşim ulaşabilseyd
Benim de Mayıs'ta yenileniyor maalesef tam doğum üstü

Allah Allah, herkes uyuyamıyor bu aralar. Bende mi bir terslik var acaba bende uyku için ölüyorum, özellikle yemekten sonra tv karşısında uyuveriyorum. Gece de sadece wc ihtiyacı için uyanıyorum.
ben tv karsısında aksamları 1 saat fln uyuyorum ztn nerdeyse onla ayakta duruom yataga gecınce bısey oluo bana saga don sola don duz yat delı oluom sabah olsunda bu ızdırap bıtsın dıom ıcımden

başım ağırmadığı sürece bende aynı öyleyim canım sadece wc için kalkıyorum

arkadaslar sızlerın yemesı ıcmesı nasıl acaba ben hıc bebegı beslıcek bısey yıyemıyorum et balık sut yumurta cevız ıcım almıo hıc bırını normalde cok cok ıstahlı bırıydım bu saydıklarıma bayılırdım ama sımdı hıc bısey yemıyorum bebege yarıcak ıcım gıdıo ama napım mıdem almıo bıde 12. haftadan sonra bende yedıklerımı cıkarmalar fln basladı gecıcegıne garıp bır surec ıcındeyım sızlerden bole olan varmı kafaya takıyorum ama elımdende bısye gelmıo

Selam canım iyiyiz biz sen nasılsın bizden önde olarak hissediyor musun arık bebişini
Canım evet 4 gün önce çok şiddetli hissettim :) çok güzel bir duygu ağladım mutluluktan ve gerçekten daha önce hissettiklerimle alakası yok resmen bebeğim ben burdayım dedi :) şimdi ilki kadar kuvvetli olmasa da ara ara hissediyorum :) Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza gelsin

Günaydınn cnmmm :) bnmde artık ceviz falan midem almıyor ama yinede yiyiorum.Yemelisin yani en azındann brokoli - havuç - bebeğe en yararlısı pırasa. çok yararlı cnm.Sen şimdilik iğrenme yaşıyorsun.Ama inş yiyebilirsin istediğin gibi.doktoruna söyledinmi peki.

herkeste uyku sorunu varmış neden öyle oluyor ki... ayrıca göbüşümmmmm ndenn büyümüyoor

Canım benimmm :) aynen çok doğru diyosun canım sağlıklı ve hayırlı olsun yeterki. Bir de öğrenelim yeterki :) zaten etraf merak ettiriyor insana sürekli yorumlar yaparak. Sana az kalmış canım. Inş gönlüne göre olsun. Bu gidişinde öğrenirsin inş. Ben de haftaya öğrenirim inş. :)

daha dr ma gıtmedım aralıkta gıdıcem gecen ay gıttıgımde ılk uc ayda cok normal demıstı duzene gırcek demıstı ama bende hıc bırsey duzene gırmedı muhtemelen aralıkta gıdınce dr ılaclar vercek cunku yararlı hıc bısey yemıom bı allahtan sebze yıyebılıyorum oda hepsı deıl pırasa yıyorum cokda severek de hepte o yenmıo :)balık mesela nerdese hamılelıkten berı ıkı kere fln yemısımdır kı oda annemlerın zoruyla gecen haftalarda ıkılı test ıcın gıttım baska bır dr ya o bıraz ıcımı rahatlattı bebege ıyı bakmıssın dedı halbukı ben hıc bısey demıom ama onceden cok yerdım asla yemek secmem az da kılo var bende dr dedım depodan yıyo sanırsam bebek dıe cunku ben hıc bısey yemıom dedım adam guluo ...

başım ağırmadığı sürece bende aynı öyleyim canım sadece wc için kalkıyorum
İnşallah böyle devam eder, zaten son aylarda rahat uyuyamayacağız hem doğum stresi hem kocaman göbüşlerle rahat edemeyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…