2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın anneler ve minnakları.. Öğretmen olan teyzelerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun :):)
Bu arada belkide "Anneler Günü"nde doğum yaparız belki :):)
Anneler Gününde doğum yapmasak bile. Seneye ilk anneler günü hediyemiz bebislerimiz olacak inşallah :)

seni çok iyi anlıyorum bütün gece dönüp duruyorum bide su bile içemiyorum gece suyu içince yada sabah kalktığımda içinde hemen kusuyorum hayırlısıyla şu günler geçseydi bi
Bendede durum ayni kusma ustune uykuszluk gercektn zorluyo sendede var mi kasik agrisi

Oda güzelmişş :) Maşallah canım.İyi beslenmişsse sorun yok.Tabii malesef hergün yenmiyor bnd balığı çok fazla yemedim.Benimkininde beslenmesi iyi şükür.Zorluyorum kendimi işte :) :)

Ben de bir amniyosenteze güveniyorum diğerleri sonuçta ihtimaller ihtimaller ve bebek ultrasonda çok iyiysi maşallah. Ensesi burnu hoca gelişimini çok beğendi. Bi sorun olsa gelişimi normal olur muydu ki?
Canım ben geçen hafta amniyosentez yaptırdım hiç düşündüğüm gibi bir işlem değildi oldukça kolay oldu şimdi sonucunu bekliyorum inşallah yüzümüz güler.İnan sonuç beklemek işlemden daha zor

herkeste uyku sorunu varmış neden öyle oluyor ki... ayrıca göbüşümmmmm ndenn büyümüyoor

Benim uyku sorunum yok.Allahtan ilk zamanlar çok uyuyordum.Çok kilo aldım.Neyseki düzgün beslenme erken kalkma ve yürüyüş toparladım :) Bnmde çok büyümüo gibi. 4. ay bitio :S

Canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benim 3 haftadır kanamam var ve 3 haftadır her gün bu iğneyi vuruluyorum bir de progestan var tabi onu da günlük 6 tane alıyorum dinlen bol bol en iyi ilaç dinlenmek benim daha devam ediyor kanamalar bir çok doktora gittim hepsi bebeğin iyi olduğunu söyledi ama neden kanama var onu bilmiyorlar sağlıklı olsun da bebişimiz bu günler geçecek inşallah Allah'ın izniyle

Kizlar bugun nitfly test icin kan vermeye gidiyorum. Sonuc 2 haftaya cikacak. Gunleri gectim dakikalar gecmiyor. Alkah yardimcimuz olsum

Günaydın anneler ve melekleri sağlık ocagindaki ebe kırmızı et ve çiğ balık etine dokunma çocuğun sakat olma riski var dedi size de böyle söyleyen varmı kurban da et elleyemedim ne yazık ki şüphe oldu icimde

kesinlikle doktoruna gidip detaylıca sor canım

Ayy Allah korusun canım yaa. Her hafta balık yapıyorum. Ayrıca kurbanda da uzakta olduğumuz için tüm kurbanı eşimle ikimiz hallettik. Aman Allah korusun. Eskiler çiğ ete dokununca bebeğin vücudunda leke olur derler ama hurafe. Sakat olacağı nerden çıktı. Çiğ etteki bazı bakteriler bebege zarar verebiliyomus ama yemedikten sonra ve de elimizi iyice yıkadıktan sonra bi sorun olacağını sanmıyorum. Allah korusunnn

Bendede durum ayni kusma ustune uykuszluk gercektn zorluyo sendede var mi kasik agrisi
kasık ağrım yok çok şükür ama bende çok şişkinlik oldu bu kadar bulantının üzerine bide kilo aldım o çok morelimi bozuyo çünkü boş boş öğürüyorum ama nasıl anlatamam ateş basıyo ter basıyo keşke kussam diyorum daha iyi olurum ama yok az bişey safra o kadar çatlıcak gibi oluyorum sonrada şiddetli üşüme vallaha ne yapacağımı nasıl yapacağımı şaşırdım vallaha yaa

sanırım bebeğin hareketlerinden sonra miğde bulantıları kaybolacak..ben ilk cuma günü hissettim gün içinde bazen hissediyorum ve o günden sonra sabahları hiç safra dahi çıkarmadım..

ben de bugün ikili testin sonucunu öğrendim telefonla hemşire söyledi düşük riskmiş şükürler olsun. ama cuma günü kontrolüme denk geldi o zaman laboratuvar sonucunu da elden alacağım. eğer sonuç biraz yüksek çıkarsa hiç bekleme git ama düşükse de rutin kontrolü bekleyebilirsin de canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…