kuzu bu kuzu maşallah :)Biz de geldik :) Bugün erkek günü sanırım, bizim bebek de pipili :):)
@toist teyzesi pek bi masumdu geçen kontrolden eser yok, uyuyordu :) Ahan da yüzü :)Eki Görüntüle 1311410
Anneler Gününde doğum yapmasak bile. Seneye ilk anneler günü hediyemiz bebislerimiz olacak inşallah :)Günaydın anneler ve minnakları.. Öğretmen olan teyzelerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun :):)
Bu arada belkide "Anneler Günü"nde doğum yaparız belki :):)
Bendede durum ayni kusma ustune uykuszluk gercektn zorluyo sendede var mi kasik agrisiseni çok iyi anlıyorum bütün gece dönüp duruyorum bide su bile içemiyorum gece suyu içince yada sabah kalktığımda içinde hemen kusuyorum hayırlısıyla şu günler geçseydi bi
Çocuk şimdiden fotojenik teyzesi :):)kuzu bu kuzu maşallah :)
Ondan daha kıymetli bir hediye yok zaten :):)Anneler Gününde doğum yapmasak bile. Seneye ilk anneler günü hediyemiz bebislerimiz olacak inşallah :)
Canım bi arkadaşımın oğlunun adı Ayaz KuzeySLM ANNİŞLEEEEEEERRRRRR öpüyorum hepiniziii oglusuma kuzey ısmını koymayı ıstıyorz yanınada uygun bı ısım bulamadık yardımcı olrsmusunz bana
daha dr ma gıtmedım aralıkta gıdıcem gecen ay gıttıgımde ılk uc ayda cok normal demıstı duzene gırcek demıstı ama bende hıc bırsey duzene gırmedı muhtemelen aralıkta gıdınce dr ılaclar vercek cunku yararlı hıc bısey yemıom bı allahtan sebze yıyebılıyorum oda hepsı deıl pırasa yıyorum cokda severek de hepte o yenmıo :)balık mesela nerdese hamılelıkten berı ıkı kere fln yemısımdır kı oda annemlerın zoruyla gecen haftalarda ıkılı test ıcın gıttım baska bır dr ya o bıraz ıcımı rahatlattı bebege ıyı bakmıssın dedı halbukı ben hıc bısey demıom ama onceden cok yerdım asla yemek secmem az da kılo var bende dr dedım depodan yıyo sanırsam bebek dıe cunku ben hıc bısey yemıom dedım adam guluo ...
Canım ben geçen hafta amniyosentez yaptırdım hiç düşündüğüm gibi bir işlem değildi oldukça kolay oldu şimdi sonucunu bekliyorum inşallah yüzümüz güler.İnan sonuç beklemek işlemden daha zorBen de bir amniyosenteze güveniyorum diğerleri sonuçta ihtimaller ihtimaller ve bebek ultrasonda çok iyiysi maşallah. Ensesi burnu hoca gelişimini çok beğendi. Bi sorun olsa gelişimi normal olur muydu ki?
herkeste uyku sorunu varmış neden öyle oluyor ki... ayrıca göbüşümmmmm ndenn büyümüyoor
canım ben de oluyor.. gece uyandım bi kaç kere o tarafa bu tarafa döndüm.. benim bi de çok gazım var o da etkiliyo sanki.. bi de kabızım sürekli.. kabızdan çok çekiyorum.. çaresini bulamadım..Saga sola yattimmi agriniz oluyo mu kizlar sizdede bnim bildigin sanci oluyo
Canım bende de var ama elma yiyorum kabuğunu soymadan posalı meyveleri tüketmen gerek bilgin olsun ve tabi bol bol suBende de kabızlık var onun dışında iyiyiz şükür. Ne yemek ne içmek lazom acaba bunun için
Canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKizlar nasilsiniz? Bugün o kahrengimsi akintim yine oldu, biraz önce gittik doktora, herşey yolunda dedi doktor , sipami gördüm geldim, giderken çikolata yemistim , doktor çok hareketli dedi, proluton diye bi iğne yazdi tedbir amaçli , bu iğneyi yaptiran var mi, iğneyi yapitrdik geldik, parmaklarini falan gördük allahim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah
kesinlikle doktoruna gidip detaylıca sor canımBen de geçtiğimiz hafta P.tesi yaptırdım, ama sonucu henüz alamadım; belki bugün içinde ya da yarın online işlemlere düşer die düşünüyorum.
Telefon üzerinden sonuç için görüşülmesi yeterli mi? Ben doktorun yanına giderek detaylı bahsetmesini isterimde...
Ayy Allah korusun canım yaa. Her hafta balık yapıyorum. Ayrıca kurbanda da uzakta olduğumuz için tüm kurbanı eşimle ikimiz hallettik. Aman Allah korusun. Eskiler çiğ ete dokununca bebeğin vücudunda leke olur derler ama hurafe. Sakat olacağı nerden çıktı. Çiğ etteki bazı bakteriler bebege zarar verebiliyomus ama yemedikten sonra ve de elimizi iyice yıkadıktan sonra bi sorun olacağını sanmıyorum. Allah korusunnnGünaydın anneler ve melekleri sağlık ocagindaki ebe kırmızı et ve çiğ balık etine dokunma çocuğun sakat olma riski var dedi size de böyle söyleyen varmı kurban da et elleyemedim ne yazık ki şüphe oldu icimde
kasık ağrım yok çok şükür ama bende çok şişkinlik oldu bu kadar bulantının üzerine bide kilo aldım o çok morelimi bozuyo çünkü boş boş öğürüyorum ama nasıl anlatamam ateş basıyo ter basıyo keşke kussam diyorum daha iyi olurum ama yok az bişey safra o kadar çatlıcak gibi oluyorum sonrada şiddetli üşüme vallaha ne yapacağımı nasıl yapacağımı şaşırdım vallaha yaaBendede durum ayni kusma ustune uykuszluk gercektn zorluyo sendede var mi kasik agrisi
ben de bugün ikili testin sonucunu öğrendim telefonla hemşire söyledi düşük riskmiş şükürler olsun. ama cuma günü kontrolüme denk geldi o zaman laboratuvar sonucunu da elden alacağım. eğer sonuç biraz yüksek çıkarsa hiç bekleme git ama düşükse de rutin kontrolü bekleyebilirsin de canım.Ben de geçtiğimiz hafta P.tesi yaptırdım, ama sonucu henüz alamadım; belki bugün içinde ya da yarın online işlemlere düşer die düşünüyorum.
Telefon üzerinden sonuç için görüşülmesi yeterli mi? Ben doktorun yanına giderek detaylı bahsetmesini isterimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?