2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim uyku sorunum yok.Allahtan ilk zamanlar çok uyuyordum.Çok kilo aldım.Neyseki düzgün beslenme erken kalkma ve yürüyüş toparladım :) Bnmde çok büyümüo gibi. 4. ay bitio :S
cnm kaçkilo aldın bende yürüyüşe başladım ama kontrol altına almam gerekiyor morelmi çok bozdu

günaydın hanımlar iki saattir hafta sonu yazılanları okuyorum anca bitirdim ve yazıyorum
cumartesi kızıma azıcık birşeyler aldık sembolik olsun dedik evde bakar severiz diye 5li body aldık 5 tane değişik değişik yumuşacık pamuk gibiler aldıktan sonra zamanımı onlara bakarak geçirdik eşimde bende
pazar gününü de paso yatarak uyuyarak geçirdim mis gibiydi valla ama ta ki bu sabah işe kalkana kadar

Canım hayırlı olsun kızın benimde kızım geliyor inşallah sağlıkla dünyaya ya gelirlerde kavuşuruz yavrularımıza

minik minik kıpırtılar hissediyordum ama bu akşam bebişim güçlü bir şekilde kendisini hissettirdi çok çok farklı bir his

ay artık bizde bir an önce hissederiz yavrumlarımızı ya 16.haftaya girdik demelerine göre 20de hissedersek 1 ay daha var

Kızlar geldim dr.dan ıkinci oğlum geliyor cooooook kipirdak felaket bişey hoplayıp zipliyor

Ay canım hayırlı olsun oğluşun seninki şimdiden ortalığı karıştırmaya başlamış anlaşılan

Ay canım oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah ohh ne güzel hissediyorsun da var mı daha güzeli şu hayatta

Mytwin biz de pipiliyiz :):) ekleyebilirsin listeye :)

ay canım hayırlı olsuuuunnn sağlıkla alırsın inşallah oğluşunu

Kızlar bizde geldik doxktordanuzun uğraşlar sonucu doktorun karnıma attığı fiskelerle rahatsız oldu ve açtı bacaklarını erkek geliyor yuvamıza hoşgeliyor sefalar getiriyor

hayırlı olsun erkeğin canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Maasallah kozlar çoğunuz bebisleri görüp cinsiyetleri ogrenmissiniz, benim zaman durdu, perşembe gelir mi diye dört gözle bekliyorum

öğrendik canım çok az kişi kaldı öğrenmeyen ben geçen perşembe öğrendim. Evet zaman duruyor doktorun saatini beklerkende geçmiyor ama o kapıdan ismimiz söylenince ve çıkarken ne ara girdim çıktım diyor insan geri dönesi geliyor insanın öğrenirsin inşallah sende canım

Kizlar Ikeaya bebek odalarını gezmeye geldik cok ciciler almicam daha ama olsun bunlari gezmek bile nasil heyecanlandiriyor beni rabbim herkese bu guzel duyguyu taddirsin insallah :)

ay canım bizde cumartesi gittik beğendim bile beşiğimizi yatağımızı oda değilde beşik alacağız biz şimdilik

Herkese selam.. pazar gününüz iyi geciyordur umarim biz bebisimle uykulara doyamadik bgn..

ay canım bizde pazarı uyuyarak geçirdik hep

Benim uyku sorunum yok.Allahtan ilk zamanlar çok uyuyordum.Çok kilo aldım.Neyseki düzgün beslenme erken kalkma ve yürüyüş toparladım :) Bnmde çok büyümüo gibi. 4. ay bitio :S

Valla canım ya bebişin büyüklüğü iyi ultrasonda ama göbek yok anlamadım ki. Napicsz biz öyle

kızlar selamlar, bende yine paranoyaklıklar basladı 1 ay ara verince bebişi göremeyince acayip oldum yine, kontrolum 3 aralıkta, nasıl dayancam artık bilmiyorum.

günaydın güzel anneler..öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun. sağlıklı sıhhatli bir hafta olsun inş.

Arkadaşlar merhaba ben 15. haftadayım 2 tarama kan testimi yaptırdım ancak birtürlü ultrasona giremedim dr hasta idi sizce bu hafta yaptırsam geç mi olur

Canim sanada gecmis olsun, sende saglikla al insallah bebegini kucagina, bi arkadasiminda sebepsiz kanamalri oluyordu,bebği şimdi 2 bucuk aylık.İnsallah seninde herşey yolunda gider

Cicileri hayırlı olsun canım Güle güle giysin sevilmeyecek gibi degiller minicikk :) Belli olsa da biz de alsak :)

Geçmiş olsun canım. Inşallah en kısa zamanda geçer kanamaların

Bebişin hayırlı olsun canım. Benmki de arkası dönüktü en son öğrenemedik biz de. Ben üç kilo aldım canım. Göbeğim hafif çıktı dikkatli bakınca belli oluyo hamile oldugum tabi eger dar bisey varsa üstümde.

Bana da biraz saçma geldi açıkçası eldiven falan kullan dedi bir yandan da boşuna böyle birşey soylemez diye düşünüyorum kafam çok karisti bu konuda eti de balığı da seviyorum aksine yine de Allaha emanet Bebişlerimiz sakınan göze çöp batar derler fazla da sakınmıyorum

anladım canm benimde ikinci hamilelik ve koca bir göbek 5 kilo almışım ilk hamilelikte 5 ay hiç kilo almamıştı bakalım kaç kiloyla doğurcaz

bende öbür hafta öğreneceğim inşallah şimdiye kadar üç kilo aldım bana biraz fazla geldi sonraki aylar daha çok kilo alinacagi için dikkat etmem lazım yürüyüşlere başlayacağım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…