- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
cnm kaçkilo aldın bende yürüyüşe başladım ama kontrol altına almam gerekiyor morelmi çok bozduBenim uyku sorunum yok.Allahtan ilk zamanlar çok uyuyordum.Çok kilo aldım.Neyseki düzgün beslenme erken kalkma ve yürüyüş toparladım :) Bnmde çok büyümüo gibi. 4. ay bitio :S
Kızlar netleşti kızım oluyo bi kızım bi oğlum vardı ikinci prenses geliyo ama aşermelere kesinlikle dikkate almayın ben bunda tıpkı oğlumda hamile kaldığım gibiydim o Yüzden her hqmilelik bir degil ama prensesimmmm geliyo
minik minik kıpırtılar hissediyordum ama bu akşam bebişim güçlü bir şekilde kendisini hissettirdiçok çok farklı bir his
Kızlar geldim dr.dan ıkinci oğlum geliyor cooooook kipirdak felaket bişey hoplayıp zipliyor
kizlaaaarr guzel annisleeerr doktordan geldik oglusum oluyooor :)
masallah salikli kuzum haftasina gore 10 gun onde gidiyo dedi doktor uzun boylu bi bebek dedi 15 cm su anda 174 gr tosuncugum
Doktor hareketlerini hissediyorum musun diye sordu hayır dedim ama bazen seyirme gibi bişey oluyo dedim iste o bebek dediNasil sevindim
Ayy doyamadim yavruma yaa hiç bitmesin istedim muayene
Mytwin biz de pipiliyiz :):) ekleyebilirsin listeye :)
Kızlar bizde geldik doxktordanuzun uğraşlar sonucu doktorun karnıma attığı fiskelerle rahatsız oldu ve açtı bacaklarını erkek geliyor yuvamıza hoşgeliyor sefalar getiriyor
Maasallah kozlar çoğunuz bebisleri görüp cinsiyetleri ogrenmissiniz, benim zaman durdu, perşembe gelir mi diye dört gözle bekliyorum
Kizlar Ikeaya bebek odalarını gezmeye geldik cok ciciler almicam daha ama olsun bunlari gezmek bile nasil heyecanlandiriyor beni rabbim herkese bu guzel duyguyu taddirsin insallah :)
Herkese selam.. pazar gününüz iyi geciyordur umarim biz bebisimle uykulara doyamadik bgn..
Bence de 9 ay gebelik +2 yil cocuk buyutme icin tatil olmali is olmamaliHamile bayanlara iş yasaklanmalı arkadaştatil olmalı hep
Benim uyku sorunum yok.Allahtan ilk zamanlar çok uyuyordum.Çok kilo aldım.Neyseki düzgün beslenme erken kalkma ve yürüyüş toparladım :) Bnmde çok büyümüo gibi. 4. ay bitio :S
evet kesinlikle :) şimdi hamilelikte zorlanıyoruz bebekler gelince nasıl bırakıp işe başlayacağızBence de 9 ay gebelik +2 yil cocuk buyutme icin tatil olmali is olmamali
Canim sanada gecmis olsun, sende saglikla al insallah bebegini kucagina, bi arkadasiminda sebepsiz kanamalri oluyordu,bebği şimdi 2 bucuk aylık.İnsallah seninde herşey yolunda giderCanım öncelikle geçmiş olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinbenim 3 haftadır kanamam var ve 3 haftadır her gün bu iğneyi vuruluyorum bir de progestan var tabi onu da günlük 6 tane alıyorum dinlen bol bol en iyi ilaç dinlenmek benim daha devam ediyor kanamalar bir çok doktora gittim hepsi bebeğin iyi olduğunu söyledi ama neden kanama var onu bilmiyorlar sağlıklı olsun da bebişimiz bu günler geçecek inşallah Allah'ın izniyle
Cicileri hayırlı olsun canım Güle güle giysin sevilmeyecek gibi degiller minicikk :) Belli olsa da biz de alsak :)günaydın hanımlar iki saattir hafta sonu yazılanları okuyorum anca bitirdim ve yazıyorum
cumartesi kızıma azıcık birşeyler aldık sembolik olsun dedik evde bakar severiz diye5li body aldık 5 tane değişik değişik yumuşacık pamuk gibiler aldıktan sonra zamanımı onlara bakarak geçirdik eşimde bende
pazar gününü de paso yatarak uyuyarak geçirdim mis gibiydi valla ama ta ki bu sabah işe kalkana kadar
Canım hayırlı olsun kızın benimde kızım geliyor inşallah sağlıkla dünyaya ya gelirlerde kavuşuruz yavrularımıza
ay artık bizde bir an önce hissederiz yavrumlarımızı ya 16.haftaya girdik demelerine göre 20de hissedersek 1 ay daha var
Ay canım hayırlı olsun oğluşun seninki şimdiden ortalığı karıştırmaya başlamış anlaşılan
Ay canım oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah ohh ne güzel hissediyorsun da var mı daha güzeli şu hayatta
ay canım hayırlı olsuuuunnn sağlıkla alırsın inşallah oğluşunu
hayırlı olsun erkeğin canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
öğrendik canım çok az kişi kaldı öğrenmeyen ben geçen perşembe öğrendim. Evet zaman duruyor doktorun saatini beklerkende geçmiyor ama o kapıdan ismimiz söylenince ve çıkarken ne ara girdim çıktım diyor insan geri dönesi geliyor insanın öğrenirsin inşallah sende canım
ay canım bizde cumartesi gittik beğendim bile beşiğimizi yatağımızı oda değilde beşik alacağız biz şimdilik
ay canım bizde pazarı uyuyarak geçirdik hep
Amin canim insallahhayyyy ikisini de severim ben :) sağlıkla gelsinler canımmm
Geçmiş olsun canım. Inşallah en kısa zamanda geçer kanamalarınCanım öncelikle geçmiş olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinbenim 3 haftadır kanamam var ve 3 haftadır her gün bu iğneyi vuruluyorum bir de progestan var tabi onu da günlük 6 tane alıyorum dinlen bol bol en iyi ilaç dinlenmek benim daha devam ediyor kanamalar bir çok doktora gittim hepsi bebeğin iyi olduğunu söyledi ama neden kanama var onu bilmiyorlar sağlıklı olsun da bebişimiz bu günler geçecek inşallah Allah'ın izniyle
Bebişin hayırlı olsun canım. Benmki de arkası dönüktü en son öğrenemedik biz de. Ben üç kilo aldım canım. Göbeğim hafif çıktı dikkatli bakınca belli oluyo hamile oldugum tabi eger dar bisey varsa üstümde.meraba tatlı anneler kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelsin öğretmen annelerin öğretmenler gününü kutlarım bu arada kızlar benm bebek ters 2 dir gidiyorum cinsiyeti öğrenemiyoruz göstermiyo utangaç olcak heralde birde kilo durumu nasıl kızlar kaç kilo aldınız
Ayy Allah korusun canım yaa. Her hafta balık yapıyorum. Ayrıca kurbanda da uzakta olduğumuz için tüm kurbanı eşimle ikimiz hallettik. Aman Allah korusun. Eskiler çiğ ete dokununca bebeğin vücudunda leke olur derler ama hurafe. Sakat olacağı nerden çıktı. Çiğ etteki bazı bakteriler bebege zarar verebiliyomus ama yemedikten sonra ve de elimizi iyice yıkadıktan sonra bi sorun olacağını sanmıyorum. Allah korusunnn
Bana da biraz saçma geldi açıkçası eldiven falan kullan dedi bir yandan da boşuna böyle birşey soylemez diye düşünüyorum kafam çok karisti bu konuda eti de balığı da seviyorum aksine yine de Allaha emanet Bebişlerimiz sakınan göze çöp batar derler fazla da sakınmıyorumAyy Allah korusun canım yaa. Her hafta balık yapıyorum. Ayrıca kurbanda da uzakta olduğumuz için tüm kurbanı eşimle ikimiz hallettik. Aman Allah korusun. Eskiler çiğ ete dokununca bebeğin vücudunda leke olur derler ama hurafe. Sakat olacağı nerden çıktı. Çiğ etteki bazı bakteriler bebege zarar verebiliyomus ama yemedikten sonra ve de elimizi iyice yıkadıktan sonra bi sorun olacağını sanmıyorum. Allah korusunnn
anladım canm benimde ikinci hamilelik ve koca bir göbek 5 kilo almışım ilk hamilelikte 5 ay hiç kilo almamıştı bakalım kaç kiloyla doğurcazBebişin hayırlı olsun canım. Benmki de arkası dönüktü en son öğrenemedik biz de. Ben üç kilo aldım canım. Göbeğim hafif çıktı dikkatli bakınca belli oluyo hamile oldugum tabi eger dar bisey varsa üstümde.
bende öbür hafta öğreneceğim inşallah şimdiye kadar üç kilo aldım bana biraz fazla geldi sonraki aylar daha çok kilo alinacagi için dikkat etmem lazım yürüyüşlere başlayacağım bendemeraba tatlı anneler kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelsin öğretmen annelerin öğretmenler gününü kutlarım bu arada kızlar benm bebek ters 2 dir gidiyorum cinsiyeti öğrenemiyoruz göstermiyo utangaç olcak heralde birde kilo durumu nasıl kızlar kaç kilo aldınız
hayırlısı olsun canm allah gönlüne göre versin kilolar aldı başını gidiyobende öbür hafta öğreneceğim inşallah şimdiye kadar üç kilo aldım bana biraz fazla geldi sonraki aylar daha çok kilo alinacagi için dikkat etmem lazım yürüyüşlere başlayacağım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?