2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar dün gece yıkanırken farkettim . Normalde gelen bi akintim var az ve yesilimsi ama o bildiğimiz akınti. Ama dün ki baya elime geldi şeffaf beyazimsi ama ele gelecek kadarda katı bir kaç parça şeklinde geldi. Sonra durdu sizce nedir sizede olan varmı

Saol cnm,,yok tahmin yapamadı,biraz zorlarsam %55kız derim ama bi anlam ifade etmez dediDikkate almadım o yüzden,hayırlısı artık,

Biraz daha beklersin canım çok belirsiz konuşmuş kız erkek belli değil yanii neyseki sağlıklı önemli olan da o :)

cnm güle güle kullansın prensesın.çok tatlılar .özellıkle yeleğe bayıldım

Teşekkür ederiz teyzeleri hepinizi alıntılayamadım ama hepsni okudum çok sağolun :)

Olabilir bence normaldir ben artık akıntım koyu olmadıkça takip etmiyorum. Bazen çok sıvı bazen katı bazen hiç gelmiyor n

Ben de bebişin kulağına zararlı diye biliyorum kızlar

Kizlar benim de akıntım bayağı bi azaldı. Bu neden acaba. Bi aksilik mi var yoksa iyi bisey mi bilemiyorum. Inşallah kötü bi durum değildir. Artık hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Çok gezince belim ve kasıklarim agriyo sadece. Ama iki üç gündür içimde oynayan bişey var ve sırf bu yüzden kötü şeyler düşünmek istemiyorum. Oradan oraya kayıyo içimde ama hergün ya bir ya iki kez hissediyorum özellikle sırt üstü uzandigimda ve karnıma sıcak bişey koydugumda.

canım bana dr karnına kasıklarına sakın sıcak bişey koyma demişti dikkatli ol

Yavrum üçüncü Aydan sonra çok rahat olacaksınız yaziodu heryerde, belirti olmaması demekki rahatlik. Bende hamile değil gibiyim bulantı kusma aserme tansiyon yok sadece akinti ve kuyruk sokumu ağrısı var

Bende senin gibiyim sanırım,cinsiyeti öğrenmedik henüz onun heyecanı var tabi,gün sayıyoruz ama fazladan gitmeyi de göze alamıyorum, kendimi rahatlatıyorum hep,bizimde iki haftamız kaldı sabırla bekleyeceğiz artık..

Ay yine kıza benzio erkeğe benzio demezler inşallah. Net konuşurlar ya lutfen

Canım ben pantolon ve Tunik almıştım lcw internet sitesinden pantolon çok rahat bide ben normal iş yerinde giydiğim pantolonlar ın düğmesini açıyorum kilo almadım ama belli genişledi kapanmıyor bide genelde uzun tuniklerim var onlarla idare ediyorum

bende hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi artık hele şu bulantı ve halsizlik geçtğinden beri,bide çok yorulursam bel ağrısı oluyor,bulantı uyku hali mahvetmişti ,he bide arada bir bebişin kıpırtılarını hissediyorum oda 2 günde bir falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…