2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim bu sefer de soylemezse ben de bi kaçamak doktor ziyareti yapayım diyorum benim arkadaşlarımın h:)ep 12. Haftada belli oldu da ben de sasirdim

Doğum tarihlerimiz ayniymis canım :) ben dün çok sinirlendim canım benim arkadaşımla haftalarımız ayni o iki H afta once ogrendi . Bence de yap kacamak

Gunaydiiin kizlar hoş öğle olddüşünüyorsun arabalari coook pahali bi tane begendim
sunny babynin 700kusur siz ne dusunuyorsunuz arastirmalariniz var mi?

Biraz karisik bi
Gunaydiiin kizlar hoş öğle olddüşünüyorsun arabalari coook pahali bi tane begendim
sunny babynin 700kusur siz ne dusunuyorsunuz arastirmalariniz var mi?
Biraz karisik olmus telden girdigim icin bebek aarabalarıyla ilgili fikirlerinizi öğrenmek istedim

bizde gecen baktık fikir olsun diye 1400 dediler evet biraz pahalı arabalar

Doğum tarihlerimiz ayniymis canım :) ben dün çok sinirlendim canım benim arkadaşımla haftalarımız ayni o iki H afta once ogrendi . Bence de yap kacamak
Evettt nasipse aynı zamanda bebeklerimizi kucagimiza alacağız haberlerini bekliyorum canim ogrenirsen yaz mutlaka

hayırlıı olsun cnm minik prens

gözün aydın canım çok sevindim..

gözün aydınnn , inşaAllah gelsinnn bi prens daha foruma :)))

hayırlısı canım ne guzel :)

hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah

tebrikler canım darısı başta ben olmak üzere öğrenemeyenlerin başına :)
@deryaizm

Hayırlı olsun canım Güle güle büyüt prensi :)

Masallah canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin prensini :)
,

hepinize teşekkür ederiz kızlar ,inşallah öğrenemeyenlerde en kısa zamanda öğrenir.Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

canım pedler var suyunmu akıntınmı olduğunu belli ediyor onlardan alıcam ben arkadaşım kullandı kafamız rahat olur hem istersen adını öğreneyim yada doktoruna sor kullanayımmı diye.?

Bende aldım o pedden kızlar,doktorum ne olur ne olmaz evde bulundurmamı,akıntım çok olursa da test amaçlı kullanmamı önerdi,eğer amnio sıvı gelirse pedin ortasındaki şeridin rengi maviye dönüyormuş,yoksa sarı olarak kalıyor. Adı al-sense amniyotik sızıntı test pedi.eczaneler ya da medikallerde oluyor

Ilkk kez duydum boyle bise adi ne
Bende aldım o pedden kızlar,doktorum ne olur ne olmaz evde bulundurmamı,akıntım çok olursa da test amaçlı kullanmamı önerdi,eğer amnio sıvı gelirse pedin ortasındaki şeridin rengi maviye dönüyormuş,yoksa sarı olarak kalıyor. Adı al-sense amniyotik sızıntı test pedi.eczaneler ya da medikallerde oluyor

Kalp atışı için kullandıkları doppler zararlıymış,o yüzden çok kullanmak istemiyorlarmış benim doktorum da öyle söyledi,biz kayıt almak istedik açtı ama uzun tutmayalım bunun zararı oluyor o yüzden çok kısa açıyorum dedi

bıze denende oydu kendı kalp atısı var dedı hatta saatıne baktı fln atısının rakamını verdı dınletmeye yanasmadı ultrasyonada cok gırme dedı ama bnm kendı dr bısey demedı ona gıdınce ne zmn ıstesem dınletıo oda var bızde napcagımızı sasırıoz bole duyunca kı ben ztn cokda gırmıom bakıom sıtedekı kızlar cok cok heyecanlılar sureklı gormek ıstıolar fln ben cınsıyetı ogrenene kdr oyleydım sımdı o kdr cok meraklı deılım tabı sureklı dusunuom bısey varmı bebısım nasıl dıe ama sıkıntı olsa cıkar dıe dusunuom aralıkta randevum o gune kdrda sıkıntı olmazsa gıtmem bıraz burdakılere gore sakınım sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…