- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Canim bu sefer de soylemezse ben de bi kaçamak doktor ziyareti yapayım diyorumbenim arkadaşlarımın h:)ep 12. Haftada belli oldu da ben de sasirdim
Hayırlı olsun canım Güle güle büyüt prensi :)Kızlaaar biz geldik, oğluşum geliyor insallah
Biraz karisik olmus telden girdigim icin bebek aarabalarıyla ilgili fikirlerinizi öğrenmek istedimGunaydiiin kizlar hoş öğle olddüşünüyorsun arabalari coook pahali bi tane begendim
sunny babynin 700kusur siz ne dusunuyorsunuz arastirmalariniz var mi?
inşallah inşallahAyni günde dogururz ins
Evettt nasipse aynı zamanda bebeklerimizi kucagimiza alacağızDoğum tarihlerimiz ayniymis canım :) ben dün çok sinirlendim canım benim arkadaşımla haftalarımız ayni o iki H afta once ogrendi . Bence de yap kacamak
Hoşgeldin canim aminnmehaba kızlar,
nasipse bende mayıs annesi olucam :) hepimizin cocuklarını Allah bağışlasın :)
Masallah canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin prensini :)merhabahayatt .!.:Kızlaaar biz geldik, oğluşum geliyor insallah
hoşbuldum canım :) oooo ne güzel herkes bebişinin cinsiyetini öğrenmiş benım doktor hala soylemıyoHoşgeldin canim aminn
Hosgeldiniz :) saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebisinizihoşbuldum canım :) oooo ne güzel herkes bebişinin cinsiyetini öğrenmiş benım doktor hala soylemıyo
hayırlıı olsun cnm minik prens
gözün aydın canım çok sevindim..
gözün aydınnn , inşaAllah gelsinnn bi prens daha foruma :)))
hayırlısı canım ne guzel :)
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah
tebrikler canım darısı başta ben olmak üzere öğrenemeyenlerin başına :)
@deryaizm
Hayırlı olsun canım Güle güle büyüt prensi :)
,Masallah canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin prensini :)
yalnız değilsin canım. ben de hissetmiyorumGunsydin herhalde bi ben hissetmiyorum tekme
canım pedler var suyunmu akıntınmı olduğunu belli ediyor onlardan alıcam ben arkadaşım kullandı kafamız rahat olur hem istersen adını öğreneyim yada doktoruna sor kullanayımmı diye.?
Bende aldım o pedden kızlar,doktorum ne olur ne olmaz evde bulundurmamı,akıntım çok olursa da test amaçlı kullanmamı önerdi,eğer amnio sıvı gelirse pedin ortasındaki şeridin rengi maviye dönüyormuş,yoksa sarı olarak kalıyor. Adı al-sense amniyotik sızıntı test pedi.eczaneler ya da medikallerde oluyorIlkk kez duydum boyle bise adi ne
Kalp atışı için kullandıkları doppler zararlıymış,o yüzden çok kullanmak istemiyorlarmış benim doktorum da öyle söyledi,biz kayıt almak istedik açtı ama uzun tutmayalım bunun zararı oluyor o yüzden çok kısa açıyorum dedibana ıkılı tek yapan dr zararlı dedı bu drlarda cok tutarsız ya kıme ınancaz bırının dedıgını dıgerı farklı dıo hatta kalp atısını dınleyelım dedık olmaz ole ust uste zararı var bebege dedı
Kalp atışı için kullandıkları doppler zararlıymış,o yüzden çok kullanmak istemiyorlarmış benim doktorum da öyle söyledi,biz kayıt almak istedik açtı ama uzun tutmayalım bunun zararı oluyor o yüzden çok kısa açıyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?