2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
eşim sabredemiyoor canım.. dün de çaktırmadan doktora sormuş ultrason zararlı mı diye yok demiş :)

bana ıkılı tek yapan dr zararlı dedı bu drlarda cok tutarsız ya kıme ınancaz bırının dedıgını dıgerı farklı dıo hatta kalp atısını dınleyelım dedık olmaz ole ust uste zararı var bebege dedı

benim doktorumda bu konuda oldukça hassas, ilk kez bile kalp atışı için dinleyeceğimiz esnada sadece bikaç saniye açtı kapattı hemen, sonra tekrar dinlemek istedik yüksek akım gideceği için zararlı olur olmaz dedi, ben nasılsa ekrandan canlı olduğunu ve kalbi görüyorum dedi.

Hala cinsiyeti ögrenemeyenleri duydukca şaşırıyorum. 11+4 gibi gitmiştim doktora doktor pipiyi göstermişti. Brnde şaşırmıştım ama o günden beri biliyorum :)

günaydın bayanlar ve bebişler buz gibi İstanbul'dan herkese sıcak sevgiler

teşekkür ederım canım ben 12 haftaıkkken yüzde 90 kız demıstı.ben yıne 16. haftamı bekledim kesın dedı busefer.1 ay çatladım resmen bı cop bile almamıştım.Şimdi fena alısverıs yapcam

kızımın arkadaşları çoğalıyor hayırlı olsun canım

Tey tey tey teyyyyyy kizlaree ben bugun kacamak yapmis doktora gittim kesin kiz dedi Antebin hamamlari esliginde halay cekiorum

oh ne güzel hayırlı olsun canım

ay çok tatlılar güle güle giysin inşallah bebişin canım

ooo çok hızlısınız canım maşallah ana şeyleri bitiryorsun

ay resminizdeki gibi olmak istiyorum bende ne güzel tavsiyeler vermişsiniz teşekkürler

Gunsydin herhalde bi ben hissetmiyorum tekme

canım bende de tık yok hissizleştik mi ne 20.haftayı bekleyelim canım o zaman kesin

aynıyız canım tarihlerde, benimde pantolonlarım hiç olmuyor zayıfım da bide ama olmuyor pantolonlarım tayt giyiyorum unuttum pantolon giymeyi

Hala cinsiyeti ögrenemeyenleri duydukca şaşırıyorum. 11+4 gibi gitmiştim doktora doktor pipiyi göstermişti. Brnde şaşırmıştım ama o günden beri biliyorum :)
canım banada tahminen kız dedi ama kesin bişey söylemedi kesin bi bişey söylese ona göre bişeyler bakıcam artık :)

Kizımın arkadaşları çoğalıyor hayırlı olsun canım

ooo çok hızlısınız canım maşallah ana şeyleri bitiryorsun

Evet sanırım hızlı gidiyoruz biraz ama sonradan hepsini birden almak bizim icin zor olcak. Birde ben yurt dışında yaşıyorum, burda herşey Euro ve herşey inanılmaz pahalı! bu yuzden yavaş yavaş alıp çeyizini düzmek bizi bir nefi rahatlacak sanırım piskoljik olarak : )

Bu arada yanılmıyorsam bizde sizler gibi 17.05 de dünyaya geleceğiz insallah : )

Merhaba canım,benim de arası az, oğlum 2 yaşını yeni dolduracak.olmaz sanırım.Neyse sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil.ilkinde çok direndim normal olsun diye ama olmadı.Fazla ısrarcı olmamayı öğrendim o gün.Seninkini de Allah korumuş çok şükür. Allah kimseye yaşatmasın o anları.
Cumartesi inşallah cinsiyetini öğrencez bakalım.siz öğrendiniz mi?

Sende o şanslı olanlardansin bence.
Birazda gidigimiz doktora bağlı.
Bazıları tahmin eterse söylemiyor
Bazılarınında o ultrasyon tv si o kadar gelişmemiş türlerden olduğu icin okadar ince ayrıntıları göremiyor.

Mesela benim gitigim yerde ultrasyon Tv'lerin okadar iyi degil. Kanamam geldiginden nedenini bile bilemedi
Hastahaneye bile yönlendirmedi.
Bizim burda Türkiye'deki gibi istediğin yere girip çıkamıyorsun. Hastahaneyede anca 20 hafta olduğumuzda gide biliyoruz
Anlayacağın çatlayacağız.

Aslında ben cinsiyetini cok merak etmiyorum. 20 hafta iken bebek sağlıkçımı, bir sorunu varmı bakıyorlar.
A'dan Z' ye kadar bakıyorlar. Işte merakla beklediğim bu : )

kızımın arkadaşları çoğalıyor hayırlı olsun canım
teşekkürler cnm....bırde sağlıkla hayırla kucağımıza alsak minişlerımızı

yalnız değilsinnn canım ben de varım.. üstelik doktorum 3hafta sonra söylerim diyip gönderdi
ama biz beklemicez tabi
Canim bu sefer de soylemezse ben de bi kaçamak doktor ziyareti yapayım diyorum benim arkadaşlarımın hep 12. Haftada belli oldu da ben de sasirdim

Canım ben her gittiğimde dinliyoruz kalp atışını. Doktorum bi zararı olmadığını söyledi hatta ses dalgaları ile baktığını ve bunun hiç bir zararı yok merak etme sen dedi. Ben de arastirmistim biraz. ..

canım randevun ne zamandı
.

aslında bugundu canım ama dün gitmek zorunda kaldık küçük bir kaza geçirdim düştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…