2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu pedleri hangi aylarda kullanmamız gerekiyormuş. tedirgin olduğumuz zamanlar da mı acaba?
Valla canım benim enfeksiyon sorunum var maalesef,akıntım çok oluyordu,doktorum da bazen akıntıyla birlikte amniyo sıvının da gelebilceği ve ayırt edilemeyeceğini söyledi, önlem olarak al,ve yoğun akıntı olduğunda kullan beni de bilgilendir dedi,bir kez kullandım sıkıntı olmadığını söyledim,o da evinde doğuma kadar bulundur,gerekli gördüğünde kullan diye önerdi o yüzden bende evde bulunduruyorum..

Kızlar merhaba, uzun zamandır Mayıs 2015 anneleri sayfasını takip ediyorum fakat sizlere bir merhaba deme fırsatım olmadı. Ben de Mayıs ayında inşallah ikinci çocuğumu kucağıma alacağım. 13 haftalıkken yapılan muayenede doktor ve hemşire bebeğin erkek olduğunu söylediler fakat önümüzdeki ay daha rahat söyleriz dedi doktorum. Ben yurt dışında yaşıyorum, inşallah 20 gün sonra Türkiye'ye gideceğim, bir sonraki muayenem orada olacak. Bir kızım var bu bebeğimin cinsiyeti fark etmez ama oğlum diye sevmeye başladım, bir sonraki muayenede kız derler mi acaba? :)

teşekkür ederim canım

Faydası oluyorsa bende alayım.Ben çok horluoyurm yaa bazen kendi horultuma kendim uyanıyorum hehehhehe :) Doktora sordum burun içindeki damarlar büyüormuş.

ÇE="nilinur, post: 38011372, member: 605054"]Kızlar merhaba, uzun zamandır Mayıs 2015 anneleri sayfasını takip ediyorum fakat sizlere bir merhaba deme fırsatım olmadı. Ben de Mayıs ayında inşallah ikinci çocuğumu kucağıma alacağım. 13 haftalıkken yapılan muayenede doktor ve hemşire bebeğin erkek olduğunu söylediler fakat önümüzdeki ay daha rahat söyleriz dedi doktorum. Ben yurt dışında yaşıyorum, inşallah 20 gün sonra Türkiye'ye gideceğim, bir sonraki muayenem orada olacak. Bir kızım var bu bebeğimin cinsiyeti fark etmez ama oğlum diye sevmeye başladım, bir sonraki muayenede kız derler mi acaba? :)[/QUOTE]
Hoşgeldiniz aramıza, kız diyip de erkeğe dönüş olabiliyor da, yanlış görülebiliyo... erkeğe benzetmişse yüksek oranda erkek oluyo...değişmiyo pek, 16-17 . haftalarda kesinleşiyo cinsiyet.nerde yaşıyorsunuz

Hoşgeldiniz aramıza, kız diyip de erkeğe dönüş olabiliyor da, yanlış görülebiliyo... erkeğe benzetmişse yüksek oranda erkek oluyo...değişmiyo pek, 16-17 . haftalarda kesinleşiyo cinsiyet.nerde yaşıyorsunuz[/QUOTE]

Merhaba Sevilay, ben Meksika'da yaşıyorum. Umarım dediğin gibi değişmez cinsiyeti çünkü kızım erkek bebek istiyor :)

Kızlar doktorunuz size omega 3 verdi mi kullanmanız için ya da siz kendi başınıza kullanıyor musunuz ek destek vitamin ve mineral tarzı ürünler ?

Merhaba Sevilay, ben Meksika'da yaşıyorum. Umarım dediğin gibi değişmez cinsiyeti çünkü kızım erkek bebek istiyor :)[/QUOTE]Meksikadan ilk hamiş sensin grubumuzdaki:) sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah. Oradaki gebelik takibi nasıl ülkemizdeki gibi mi? mesela ikili üçlü tarama testi ,şeker yüklemesi vs var mı?

Kızlar doktorunuz size omega 3 verdi mi kullanmanız için ya da siz kendi başınıza kullanıyor musunuz ek destek vitamin ve mineral tarzı ürünler ?
Ocean marka omega 3 kullanıyorum. Dr sordum kullanabilirsin dedi. Bi de elevit. Baska bsy kullanmıyorum. Kalsiyum magnezyum da verdi sonradan cinsiyet öğrenmek için gittgim dr ama kullanmıyorum kendi dr.m vermediği için.

acemibiranne .!.:

Bana 17. Haftamda balık yağı verdi , 1 ay öncesi de Decavit Multivitamin vermişti . Devam ediyorum ikisine de ...balık yağını ben sormadan verdi , aynı doktora giden bi arkadaşım var ona vermemiş balık yağı, dr larda pek belli olmuyo ne yaptıkları, tahlil vs yapsa eksik görse anlıycam da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…