2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba Sevilay, ben Meksika'da yaşıyorum. Umarım dediğin gibi değişmez cinsiyeti çünkü kızım erkek bebek istiyor :)
Meksikadan ilk hamiş sensin grubumuzdaki:) sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah. Oradaki gebelik takibi nasıl ülkemizdeki gibi mi? mesela ikili üçlü tarama testi ,şeker yüklemesi vs var mı?[/QUOTE]

İkili ve üçlü test yok, ense kalınlığı, burun kemiği ölçümü yok burada öyle incik cıncık hiçbir şey yok. Doktorlar ultrasondan bakınca anlıyorlar zaten çocuğun nasıl olduğunu. O testler hep Türkiye'de, nedense... Amniyosentez de yaptırmayacağım, kaldı ki ben 36 yaşındayım. Burada Pharmaton Matruelle diye bir vitamin var hamileler için. Omega3 içeriyor, mesela Türkiye'de içinde Omega3 olan vitamin yok bildiğim kadarıyla. Şeker yüklemesi var ama genelde burada şeker düzeyi sürekli kontrol altında tutuluyor. Ben daha dün şekerimi ölçtürdüm. Doğuma kadar 2 ayda bir ölçtüreceğim.

azrabas012171 .!.:
üçlü test yaptıran var mı?
Ben yaptirmayi dusunmuyorum ama eşim çok istiyor ikiliyi yapmadik eşimin ailesinde çokkkişi söylenmiş bu yüzden yaptiracaksin diyo elim kolum bağlı mecbur yapacagim haftaya randevum var gideceğim belki cinsiyet içindebir sşeyler söyler

Kizlar bende buhar makinasi arayisindayim ayni sekilde gece tikaniorum surekli cunku...hangi marka aldiniz bide sicak buharmi soguk buharmi

Kızlar tel.imin şarjı bitti doktordan sonra,,yazamadım,çok şükür bebeğim iyi,oğlumuz olucakmış,Allah kızı bana nasib etmedi,etraftaki yorumlar da doğru çıktı,hayırlı,sağlıklı olsun,kıza alıştırmışım biraz kendimi,oğlum beni affetsin,tutamadım çıkınca kendimi,aslında erkek olacağını sanki biliyodum da kabullenmiyodum sanırım,,eşimde kızım die seviyodu,öğrenmemiz iyi oldu,13 haftalıkken göstermemişti,şimdi kesin,Hayırlısı böyleymiş,

Hayirli olsun canim, neden uzuluyosunki yeterki saglikli olsun cinsiyetin ne onemi var o da bizim canimiz dimi. Bebegin de etkilenir bence canini sıkma sukret ki Rabbim bize bu duyguyu yasatiyor :)

Erkek bebekleri olacaklara tavsiyem pipi pedlerden alsınlar çünkü uzun bi süre altını her açtığınızda çiş yaparlar o minik pipinin ne kadar kıvrılıp nerelere attırabileceğini tahmin bile edemezsiniz her seferinde tek elinizle pipiye çadır yapsanız da bi ara unutup elinizi çektiğiniz an çok acı tecrübeler yaşadım çooook

Hhaha tavsiye alındı :):)

Ocean marka omega 3 kullanıyorum. Dr sordum kullanabilirsin dedi. Bi de elevit. Baska bsy kullanmıyorum. Kalsiyum magnezyum da verdi sonradan cinsiyet öğrenmek için gittgim dr ama kullanmıyorum kendi dr.m vermediği için.
Canım elevit domuz katkısı içeriyor deceVit içiyor çoğu kişi doktorlar artık yazmıyor elevit

arkadaşlar gebelikte grip çok kötü bişeymi.aşı falan olunuyormu

çok kötü bişey aşısını bilmiyorum da normalde bir hafta sürerken hamilelikte ortalama bir ay sürüyor vücudumuz güçten düştüğü için toparlanamıyo çok dikkat et hergün c vitaminli meyveler ye bol bol

Cinsiyeti öğrenemeyen arkadaşlar hep beraber toplanıp 11. 12. Haftada öğrenenn arkadaşlardan birinin doktoruna gidelim

Seni uyanık seniiiii

baş popo ölçmüş seninki canım benimki artık dahil etmeye başladı bacakları önce baş popo ölçüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…