- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
canım bence biraz bekle çünkü bu ara çok girdin ultrasona 1 hafta bekle en azından..Günaydın arkadaşlar.. nasılsınız.. ben yarın başka bir doktora randevu alacam.. cinsiyet için...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bence biraz bekle çünkü bu ara çok girdin ultrasona 1 hafta bekle en azından..Günaydın arkadaşlar.. nasılsınız.. ben yarın başka bir doktora randevu alacam.. cinsiyet için...
Kızlaaar biz geldik, oğluşum geliyor insallah![]()
Ilkk kez duydum boyle bise adi ne
Kızlaaar biz geldik, oğluşum geliyor insallah![]()
Evet canim 12. Haftada tahminde bulunmustu,erkek demisti, tesekkurler bu aradTebrik ederim canım :) hayırlı olsun oğluşun :) daha önce tahminde bulunmuşmuydu dr?
hayırlısı canım ne guzel :)Kızlaaar biz geldik, oğluşum geliyor insallah![]()
Teşekkür ederiz :)Merhaba kizlar ben 2014 mayis annesiyim geçen yıl bu heyecanlarimiz biz yaşadık şimdi çok uzak geliyor umarım hepiniz sağlıkla alırsınız yavrularınızi kucağınıza tavsiyem bol bol kendinizle ilgilenen kendinizi simartin gezin tozun uyuyun sabah keyifleri yapın. Inanın hameleyken çok rahatsiniz.bebisler doğunca bir müddet eskisi gibi olsmayacaksiniz bu fikre kendinizi alistirın ki ilk dönemleri depresif gecirmeyin kolay atlatin. Mucizeler doğunca bambaşka yorucu ama bir okadar guzrl günler sizi bekliyor. Bebekler ile her anın tadını çıkarın.
Ilkk kez duydum boyle bise adi ne
eşim sabredemiyoor canım.. dün de çaktırmadan doktora sormuş ultrason zararlı mı diye yok demiş :)canım bence biraz bekle çünkü bu ara çok girdin ultrasona 1 hafta bekle en azından..![]()
kizlar tekrar selam 16. haftadayim doktorumiz halaa cinsiyeti soylemedi haftaya bugun kontrolumuz var merakla bekliyoum heralde doktoru tahminde bile bulunmayan bir brn varimdir![]()
eşim sabredemiyoor canım.. dün de çaktırmadan doktora sormuş ultrason zararlı mı diye yok demiş :)![]()
aa iyi o zamn canım gidin gidineşim sabredemiyoor canım.. dün de çaktırmadan doktora sormuş ultrason zararlı mı diye yok demiş :)![]()
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallahKızlaaar biz geldik, oğluşum geliyor insallah![]()
yok canım benimki meraklı.. kıyafet almak istiyor artık yavaş yavaş :)benım kocamda tam ketum.dogumda ogrencenız deseler farketmez der
aa iyi o zamn canım gidin gidin![]()
tebrikler canım darısı başta ben olmak üzere öğrenemeyenlerin başına :)Evet canim 12. Haftada tahminde bulunmustu,erkek demisti, tesekkurler bu arad
yalnız değilsinnn canım ben de varım.. üstelik doktorum 3hafta sonra söylerim diyip gönderdikizlar tekrar selam 16. haftadayim doktorumiz halaa cinsiyeti soylemedi haftaya bugun kontrolumuz var merakla bekliyoum heralde doktoru tahminde bile bulunmayan bir brn varimdir![]()
:) evvvt