- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni ve oğluşlarını ÇOK SEVİYÜRÜKKKKÖncelikle hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün arkadaşlarımızın kaybı ve yaşadıkları beni çok üzdü üstüne bir de kayıtsız kalışlar daha da gerdi haliyle suskun kalamadım. Allah göstermesin böyle birşeyi ben yaşamış olsam benim acımın umursanmaması üstüne bir de başka konulardan konuşulması beni çok üzerdi bu sebepten 'Saygı' çerçevesinde gösterdim tepkimi fakat buna rağmen ceza aldım. Burda birbirimize hep destek olduk ve olmaya da devam edicez, yanımda olduğunuzu görmek beni mutlu etti, yanımda olmayanları da görmüş oldum ayrıcadaha fazla uzatmıycam seviyorum sizi
![]()
Bizden iyilik, yorgunluk dışında bir sıkıntı yok, sen nasılsın nasıl gidiyor??kızlar nasılsınız nasıl gıdıor hamılelık bebısler nasıll
Ben de sizi çok seviyorum Minnak Prenses ve Minnak PrensSeni ve oğluşlarını ÇOK SEVİYÜRÜKKKK![]()
Kızlar ikinizde hoşgeldiniz yeniden,çok sevindim sizi gördüğüme :) aman sakın ha kafanıza takmayın,biz böyle kaldığımız yerden devam edeceğiz inş :)öpüyorum sizleri
Teşekkür ederim canlarım :)"kuşu ölen bir çocuğa başsağlığına giden bir peygamberin ümmetiydik ne oldu bize" deniyor yaMytwin ve @Yagmur Eslem hoşgeldiniz dönmenize çok sevindim hepimizin desteğe ihtiyacı olduğu yerde banlanmanız çok saçmaydı
Canim seni gormek cok guzel ev sahibi eve dondu:) maalesef tatsiz seyler oldu dun ama senin uygunsuz bir uslubun yoktu ins buhaksizlik bir daha tekrarlamazÖncelikle hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün arkadaşlarımızın kaybı ve yaşadıkları beni çok üzdü üstüne bir de kayıtsız kalışlar daha da gerdi haliyle suskun kalamadım. Allah göstermesin böyle birşeyi ben yaşamış olsam benim acımın umursanmaması üstüne bir de başka konulardan konuşulması beni çok üzerdi bu sebepten 'Saygı' çerçevesinde gösterdim tepkimi fakat buna rağmen ceza aldım. Burda birbirimize hep destek olduk ve olmaya da devam edicez, yanımda olduğunuzu görmek beni mutlu etti, yanımda olmayanları da görmüş oldum ayrıcadaha fazla uzatmıycam seviyorum sizi
![]()
Teşekkür ederim canım benim :) inşallah...Canim seni gormek cok guzel ev sahibi eve dondu:) maalesef tatsiz seyler oldu dun ama senin uygunsuz bir uslubun yoktu ins buhaksizlik bir daha tekrarlamaz
Canim benim hos geldin hakli odugn seyin uzerine gitmek tabikide dogru bizde seni destekleriz canim bizde seni sewiyoruz kizimla opuyoruzÖncelikle hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün arkadaşlarımızın kaybı ve yaşadıkları beni çok üzdü üstüne bir de kayıtsız kalışlar daha da gerdi haliyle suskun kalamadım. Allah göstermesin böyle birşeyi ben yaşamış olsam benim acımın umursanmaması üstüne bir de başka konulardan konuşulması beni çok üzerdi bu sebepten 'Saygı' çerçevesinde gösterdim tepkimi fakat buna rağmen ceza aldım. Burda birbirimize hep destek olduk ve olmaya da devam edicez, yanımda olduğunuzu görmek beni mutlu etti, yanımda olmayanları da görmüş oldum ayrıcadaha fazla uzatmıycam seviyorum sizi
![]()
Teşekkür ederim kuzuumm , öpüyorum senii ve ennn çok kızınııCanim benim hos geldin hakli odugn seyin uzerine gitmek tabikide dogru bizde seni destekleriz canim bizde seni sewiyoruz kizimla opuyoruz![]()
Super cok sevindimSonucum iyi çıktı kızlar şükür sorun yok.İnşallah sağlıkla da kavuşuruz bebeklerimize.
Tekrar hoşgeldiniz canım sen ve bebişlerin :) bu topiğe emeğiniz çok, haksız olan uzaklaştırmanın uzun sürmemesine sevindimÖncelikle hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün arkadaşlarımızın kaybı ve yaşadıkları beni çok üzdü üstüne bir de kayıtsız kalışlar daha da gerdi haliyle suskun kalamadım. Allah göstermesin böyle birşeyi ben yaşamış olsam benim acımın umursanmaması üstüne bir de başka konulardan konuşulması beni çok üzerdi bu sebepten 'Saygı' çerçevesinde gösterdim tepkimi fakat buna rağmen ceza aldım. Burda birbirimize hep destek olduk ve olmaya da devam edicez, yanımda olduğunuzu görmek beni mutlu etti, yanımda olmayanları da görmüş oldum ayrıcadaha fazla uzatmıycam seviyorum sizi
![]()
ben takip edene kadar gelmisler bile :))Evet canım çalışma muhabbeti çıktı arkadaş abarttı biraz yağmur eslem ve mytwin haksız yere banladilar inşallah aramiza geri dönerler
Teşekkür ederim canım benim :)Tekrar hoşgeldiniz canım sen ve bebişlerin :) bu topiğe emeğiniz çok, haksız olan uzaklaştırmanın uzun sürmemesine sevindim![]()
B bynkilic arkadaşımız bebeğini kaybetmiş malesefKızlar ben yine ihmal ettim burayıkaç gündür giremedim. Şimdi bir açtım
Mytwin in yazısını gördüm. Kimler kaybetti bebeğini ? Ne oldu? Hiç birşeyden haberim yok . İçim çok kötü oldu. Geçmişe bakıp anlamaya çalışacağım şimdi
ama kısaca bana yazarsanız iyi olur
((
Teşekkür ederim canım hoşbulduk