2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Öncelikle hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün arkadaşlarımızın kaybı ve yaşadıkları beni çok üzdü üstüne bir de kayıtsız kalışlar daha da gerdi haliyle suskun kalamadım. Allah göstermesin böyle birşeyi ben yaşamış olsam benim acımın umursanmaması üstüne bir de başka konulardan konuşulması beni çok üzerdi bu sebepten 'Saygı' çerçevesinde gösterdim tepkimi fakat buna rağmen ceza aldım. Burda birbirimize hep destek olduk ve olmaya da devam edicez, yanımda olduğunuzu görmek beni mutlu etti, yanımda olmayanları da görmüş oldum ayrıca :KK66: daha fazla uzatmıycam seviyorum sizi :KK68:
Seni ve oğluşlarını ÇOK SEVİYÜRÜKKKK ;)

Kızlar ikinizde hoşgeldiniz yeniden,çok sevindim sizi gördüğüme :) aman sakın ha kafanıza takmayın,biz böyle kaldığımız yerden devam edeceğiz inş :)öpüyorum sizleri

"kuşu ölen bir çocuğa başsağlığına giden bir peygamberin ümmetiydik ne oldu bize" deniyor ya Mytwin Mytwin ve @Yagmur Eslem hoşgeldiniz dönmenize çok sevindim hepimizin desteğe ihtiyacı olduğu yerde banlanmanız çok saçmaydı
Teşekkür ederim canlarım :)

Öncelikle hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün arkadaşlarımızın kaybı ve yaşadıkları beni çok üzdü üstüne bir de kayıtsız kalışlar daha da gerdi haliyle suskun kalamadım. Allah göstermesin böyle birşeyi ben yaşamış olsam benim acımın umursanmaması üstüne bir de başka konulardan konuşulması beni çok üzerdi bu sebepten 'Saygı' çerçevesinde gösterdim tepkimi fakat buna rağmen ceza aldım. Burda birbirimize hep destek olduk ve olmaya da devam edicez, yanımda olduğunuzu görmek beni mutlu etti, yanımda olmayanları da görmüş oldum ayrıca :KK66: daha fazla uzatmıycam seviyorum sizi :KK68:
Canim seni gormek cok guzel ev sahibi eve dondu:) maalesef tatsiz seyler oldu dun ama senin uygunsuz bir uslubun yoktu ins buhaksizlik bir daha tekrarlamaz

Öncelikle hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün arkadaşlarımızın kaybı ve yaşadıkları beni çok üzdü üstüne bir de kayıtsız kalışlar daha da gerdi haliyle suskun kalamadım. Allah göstermesin böyle birşeyi ben yaşamış olsam benim acımın umursanmaması üstüne bir de başka konulardan konuşulması beni çok üzerdi bu sebepten 'Saygı' çerçevesinde gösterdim tepkimi fakat buna rağmen ceza aldım. Burda birbirimize hep destek olduk ve olmaya da devam edicez, yanımda olduğunuzu görmek beni mutlu etti, yanımda olmayanları da görmüş oldum ayrıca ;) daha fazla uzatmıycam seviyorum sizi :KK68:
Canim benim hos geldin hakli odugn seyin uzerine gitmek tabikide dogru bizde seni destekleriz canim bizde seni sewiyoruz kizimla opuyoruz :-):-)

Kizlar kanguru yanguru isni halleden war mi ben kararsizim hangisini tercih etmelitiz ?

Tekrar hoşgeldiniz canım sen ve bebişlerin :) bu topiğe emeğiniz çok, haksız olan uzaklaştırmanın uzun sürmemesine sevindim :21:

Kızlar burnu kanayan var mı aranızda? Ben grip olmuşum iki gündür bugün şiddetle burnumu boşaltmaya çalıştım (ne kadar da kibar anlatmaya çalışsam da iğrenç oldu yine de kusura bakmayın :) ) ve baya kanadı. Gerçi internette okuduğum kadarıyla normal yazıyor ama ben yine de çok korktum. Eşim de bu hamilelik ne zormuş yaa diyor :)) Gerçekten zor ama bi okadar da güzel

Kızlar ben yine ihmal ettim burayı :( kaç gündür giremedim. Şimdi bir açtım Mytwin Mytwin in yazısını gördüm. Kimler kaybetti bebeğini ? Ne oldu? Hiç birşeyden haberim yok . İçim çok kötü oldu. Geçmişe bakıp anlamaya çalışacağım şimdi :( ama kısaca bana yazarsanız iyi olur :(((

Keseler ve tesbihler bitti paylaşayım hemen ortasına da pualı fiyonk koycam 100 tane hazırladım

Eklentiler

• 20150226_222626.webp
    20150226_222626.webp
    34 KB · Görüntüleme: 152
Tekrar hoşgeldiniz canım sen ve bebişlerin :) bu topiğe emeğiniz çok, haksız olan uzaklaştırmanın uzun sürmemesine sevindim :21:
Teşekkür ederim canım benim :) :KK68:
Kızlar ben yine ihmal ettim burayı :KK43: kaç gündür giremedim. Şimdi bir açtım Mytwin Mytwin in yazısını gördüm. Kimler kaybetti bebeğini ? Ne oldu? Hiç birşeyden haberim yok . İçim çok kötü oldu. Geçmişe bakıp anlamaya çalışacağım şimdi :KK43: ama kısaca bana yazarsanız iyi olur :KK43:((
B bynkilic arkadaşımız bebeğini kaybetmiş malesef :( elifeva elifeva arkadaşımızın da kaybı vardı hatırlarsan duygularından ve yaşadıklarından bahsetmiş, dün üzücü bir gündü malesef..
ben takip edene kadar gelmisler bile :))
Mytwin Mytwin @Yagmur Eslem hosgeldiniz tekrar :))
Teşekkür ederim canım hoşbulduk :KK48:

Back
X