2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayıp ya . Ne güzel olmuş bayildim. Ve anladim Benden tırt olmaz . Öyle oturuyorum.
canım çok basit aslında ya :) toz var sıcak suyla karıştırıp kalıplara döküyorsun sadece :) ama kurdela kısmı biraz uğraştırıcıydı, güzel dursun diye önce elimde diktim sonra yapıştırdım :)

hayırlı cumalar
dün doktor amcamıza gittik oğlum yine yüzünü tam göstermedi aşağı doğru bakıyor
doktor inatçı olacak dedi:KK48:
boyumuz 37 cm kilomuzda 1300gr olmuş:nazar:
27+5 tik 28+3 olmuşuz maşallah
biz sıramızı beklerken muayene olan bir kız direk hastaneye nts ye gönderildi erken doğum olabilirmiş
karnı baya büyüktü 37 haftalarındaydı muhtemelen
onun yerine bizde heyecanlandık o_O
MaşaAllah canım oğlusuna :)

Kızlar herkese merhaba. Bebek alışverişi için Bakırköy'de ki çarşıya gideniniz var mı aranızda? Ben daha birşey almadım. yeni yeni alacağım.

Maşallah kızına ne güzel kilo almış, ters olmasına hiç takılma bence canım. Daha dönmesi için çok zaman var :)

Hayırlı olsun, resimlerini bekliyoruz kesinlikle :) Bir de ne kadar tuttu aldıkların canım ve nerden aldın :)

Benim de en çok merak ettiğim şey su sıralar erken gelir mi acaba, erken açılmam olur mu diye endişeleniyorum. Ama 3 cmlik açıklıkla 3 hafta daha beklemiş olman umutlandırdı benii :) Bebişine de maşallah bu arada :nazar:

Ben de yarın göreceğim minik kuzumu, çok merak ediyorum kilosunu boyunu :) Seninkine de maşallah,ne güzel büyümüş :nazar::21:
Teşekkür ederiz teyzesi inşaAllah döner en yakin zamanda

Bayıldım ya harika olmuşlar tebrikler :) güle güle dağıt inşallah :)

cok guzeller canım hayırlısıyla dagıtmak nasip olsun ınşALLAH :)

cok güzel olmuşlar cnm

çok teşekkür ederim kızlar :) daha güsgüzelleri sizin olsun inşallah :)

harika olmuş canım hepsi zor oldumu nasıl yapılıyor

canım çok toz denedim ama en iyi tutan pastapartisepeti nden aldığım tozlardı. hem kendi sitesinde youtube da videosu var hatta sitenin. 2 ölçek tozu bi ölçek sıcak suyla karıştırıp içine esans ekleyip, silikon kalıplara döküyorsun, 30-60 dakka kuruması için bekliyorsun. sonrada çıkarıp istediğin gibi süslüyorsun :)
böyle sitelerde instagramda felan satılanlar çok pahalı ya. bir kilonun tozu 6-7 lira ve kalıba göre 20-25 tane çıkıyor. sadece süsleme kısmı uğraştırıcıydı benim için, çünkü kurdelaları tek tek diktim önce. sonra yapıştırdım düzgün dursun açılmasın diye.
en son da tülledik annemle :) son halide böyle oldu :)
ben pek emin değildim ama çok sevindim beğenmenize :)
fotoğraf (3).webp

Canım hiç kendini de bebeğini de üzme sen tedbirinı al takdirini Allaha bırak eminim herşey güzel olacak bebeğin tombiş bir bebek olacak :-) Rabbim nasip etmeyeceği hiçbirşeyi hayal ettirmez gönlünü ferah tut tatlım dualarimiz seninle

saol cnm yaaa nasıl ıyı geldi yazdıgınnn inşallah dediğin gibide olurrr aminnnnnnnnnnn

kızlar sonunda park yatagımızı aldık, babymall da indirime girmiş sunny baby aldım umarım pişman olmam, icine de %100 pamuk yatak aldım umarım onda da pişman olmam :) bi uyku setimiz kaldı, ama onlar da masallah pek bi pahalı, biraz daha arastıracagım bakalım...
Hayırlı olsun tatlım Bebiş içinde rahat edecek eminim :-) :-)

Kızlar moraller iyi masallah ben çok mutluyum bugün ben daha Bebişe birşey almamışken annem doldurmuş herşeyi banada fotoğrafını yolladı çok heyecanlandim onları görünce biraz da korktum giydirmek nasip olmazsa diye hep bu korkuyla yaşadığım için şimdiye kadar ufak tefek şeyler aldım annem uzakta aldıklarınin fotoğrafini yolladı ben de yükleyebilirsem sizinle bu mutlulugu paylaşmak istiyorum opuyorum hepinizi

Kızlar moraller iyi masallah ben çok mutluyum bugün ben daha Bebişe birşey almamışken annem doldurmuş herşeyi banada fotoğrafını yolladı çok heyecanlandim onları görünce biraz da korktum giydirmek nasip olmazsa diye hep bu korkuyla yaşadığım için şimdiye kadar ufak tefek şeyler aldım annem uzakta aldıklarınin fotoğrafini yolladı ben de yükleyebilirsem sizinle bu mutlulugu paylaşmak istiyorum opuyorum hepinizi

herkese merhaba kızlar,
2 gün önce kontrolümüz vardı 26+2 olmuşuz ve 1 kilo civarında dedi doktor. umarım bebişim en az iki kilo doğacak kadar büyürrr ahh ahh içimde, aklımda bi sürü soru; bi yandan deli gibi hazırlık yapmak istiyorum ama ne alışveriş yapmama ne kalkmama izin var. Bebeğimin herşeyini internetten mi alıcam ben yaaa :KK43: lohusa seti aldım pijama terlik taç falan bebişim erken doğarda kollarıma gelmeden küveze götürürler diye ödüm kopuyorrr aldığım şeylerden bile bu yüzden keyif almıyorum.. ben bu olumsuzluklardan bahsediyorum die etkilenmeyin lütfen bilmeyenlere söyleyim rahim ağzım kısa benim o yüzden tüm bu korkularım ve tedirginliklerim... Rabbim hepimize vaktinde sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin. (bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine)

Canım hiç üzülme, zayıf doğsa bile sağlıklı olsun yeter. Hem benim bir sorunum olmadığı halde her şeyini istisnasız netten aldım. Gezmek mantıksız boş ver, yol parası, acıktın yemek parası, yorgunluk, vakit kaybı. Ne gerek var....
Eminim bebeğin sağsalim doğacak ve herşeyinide almış olacaksın, hadi bakalım bugünden başla :KK49:

aycicegi10 aycicegi10 Allah yardımcın olsun canım ama içini ferah tut,sağlıcakla vaktinde gelsin inş,alışveriş yapılır hem int mi olacak diye düşünme bak benim bir riskim yok ama alışverişim % 80 ini int ten yaptım diyebilirim hem daha pratik hem kapına kadar geliyor hiç öyle düşünme :)
metalkologg metalkologg çok hoş olmuşlar canım ellerinize sağlık,güle güle dağıtın inş :)

kızlar daha önce kokulu taş yapacağımı söylemiştim birkaç örnek yüklemiştim buraya. sonra hiç elim gitmedi, geçenlerde annem geldi birlikte bitirdik hepsini :) yaşasın anne gücü :)
diğeri de benim tasarlayıp yaptığım tacım :) terliklerini de yapacam ama Eki Görüntüle 1434350 Eki Görüntüle 1434351 henüz elime alamadım :)

hepsi şahane olmuş ellerinize sağlık:nazar: kokulu taşları nasıl yaptınız acaba?

Merhabalar kızlar pijama takımı almayanlar ya da yedeklemek isteyenler için bir site adresi vereceğim,pijamalar spor penye,ürünler elime geçmeden görmeden önermek istemedim ama elime geçince ben gayet beğendim,çok da uyguna geliyor,fazla para ödemek istemeyen arkadaşlar mutlaka baksın derim,%100 pamuk penyesi de güzel ben beğendim,sitede güvenilir,kapıda ödeme de var gayet ilgililer,ben memnun kaldım vesselam düşünenlere duyurulur :) sitenin adı birissine.com..kalmayan ürünler ya da bedenler için takip yaparsanız sürekli yenileniyor..ben bu takımı şuan kullanmak için aldım bir de aynısının mavi olanını sabahlıklı 3lü takım olarak hastane için aldım :) hepsi 60 lira tuttu ;)

Eklentiler

• FB,3751,11,hamile-pijama-takimi.webp
    FB,3751,11,hamile-pijama-takimi.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 564
çok teşekkür ederim kızlar :) daha güsgüzelleri sizin olsun inşallah :)

canım çok toz denedim ama en iyi tutan pastapartisepeti nden aldığım tozlardı. hem kendi sitesinde youtube da videosu var hatta sitenin. 2 ölçek tozu bi ölçek sıcak suyla karıştırıp içine esans ekleyip, silikon kalıplara döküyorsun, 30-60 dakka kuruması için bekliyorsun. sonrada çıkarıp istediğin gibi süslüyorsun :)
böyle sitelerde instagramda felan satılanlar çok pahalı ya. bir kilonun tozu 6-7 lira ve kalıba göre 20-25 tane çıkıyor. sadece süsleme kısmı uğraştırıcıydı benim için, çünkü kurdelaları tek tek diktim önce. sonra yapıştırdım düzgün dursun açılmasın diye.
en son da tülledik annemle :) son halide böyle oldu :)
ben pek emin değildim ama çok sevindim beğenmenize :)Eki Görüntüle 1434497

ayy canım bayıldım çok şık ve asil olmuş çok beğendim...bende sabun düşünüyordum hatta instagramdan birisi teklif aldım tanesine 2,5 tl istedi ben şeker hamuru tarzı şeyler yapıyorum ama sabun hiç denemedim becerebilir miyim??????

Back
X