2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar yaa kabuslar başladı mı sizde de. Bugün rüyamda bebişlerim oluyordu. Dördüz :) iki kız iki erkek. Dördü de çok güzel bebeklerdi. Ama kızımı emzirirken boğuyordum onu, boğuluyordu, telaşlanıyorum falan napacağımı bilemiyorum. Sonra o da rüyaymış meğer :-)Rüyanın içinde rüya görmüşüm. Yine de uyanınca etkilendim ama..

Günaydın kızlar uzun zamandır düşündüğüm ama bir türlü sağlıklı karar veremedîğim bir konuda sizlerinde fikrini almak istiyorum Allah nasip ederse bu 2. Çocuğum bir kızım nir de oğlum olacak de. Dedi ki istersen doğumda tüplerimi bağlayayım ben hem istiyorum hem de acaba diyorum aslında çok rahat olur korunma derdi kalkar ortada sonra diyorum dünyanın binbir türlü hali var neyin ne olacağını nerden bilcen ama yaşım olmuş 30 bir daha mı çocuk yapcam sanki velhasıl kelam kafam çok karışıdk var mı tüplerini bağlatmayı düşünen
dinen de dogru olmadığını duymuştum bu dediginin. Yaşın 30 cok degilki hem cok olsa da bir sürü korunma yöntemi varken bu bana yanlış geliyor.

Kizlar dunden beri bebegimin hareketleri cok az tetanoz asisi oldum dun sabah ondan mi acaba off cok canim skildi bu duruma bsey yoktur insqllah :(

sağolasın canım kendimi tuhaf hissetmeye başlamıştım. :KK31:yani ikinci doğumum olacak ama sanki ilk defa doğum yapacak gibi heyecanlı ve tedirginim. :oops: valla ben öyle sancılar 5 dk da bir gelesiye kadar bekleyemem. doğumun başladığını anladığım an koşarım hastaneye :-)

Bu arada mart anneleri doğurmaya başlamış.:KK3: bir buçuk ay sonra bu topikten de haberler gelmeye başlar hazırlanın kızlarrr az kaldı... :KK4: Allah'ım hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin hepimize..
Aminn canım inşallah. Nisan gelince de sirayla biz baslarz dogurmaya artık :-) ayy çok az kaldı sahidenn cok heyecanlaniyorm düşündükçe

hastaneye yetişememe gibi bir durum yok dedi doktorum. eğer suyun gelirse beni ara; ben sana duşa gir rahatla falan diyeceğim dedi. zaten 4 saat sonra doğum oluyormuş. korkma canım sudan.
inşallah kordon daha fazla dolanmaz güzelim yaa. normal istiyorum çünkü.
Benim ilk kızda suyum sabah 9.00 gibi gelmişti ve 16.30 da doğmuştu kuzum.hemen doğmuyorlar ki benim suyum geldiğinde sancım da yoktu.çok sonra başladı sancılar bile.

herkes sancı gelince su gelince duşa gir iyi oluyo diyo senin dediğn gibi ama ayyy ben o korkuyla bi de duşa gircem haa :-) hayatta giremem büyük konşmaym da panik olurm hemen. canım ben de normal istiyorm bakalm olursa tabi inş normal olur sennki de ama olmazsa da napalım sağlklıca kucağımza alalım yeterki. hayırlısı
Canım duşa girmek doğumu kolaylaştırıyor.hem temiz temiz gidiyorsun hasyaneyede.özellikle beline sıcak suyla masaj yapmak açılmaları kolaylaştırıyor.

Bilmiyorum kuzum hiç, vardır sanırım o_O hiç aklıma gelmemişti bu soru. Eğer doktorun iyiyse onunla yap doğumu canım, hiç tanımadığın bi doktorda doğum yapmakta zor olur gibi sanki
doktorum iyi ama hastaneyi beğenmiyorum. 35. haftayı geçmiş olmak gerekiyor. yoksa sağa sola sevk ediyorlar. doğumdan sonra bebekleri sevk ederler diye korkuyorum. onlar ayrı yerde ben ayrı yerde olmak istemiyorum. o yüzden istanbulda özel bir üniversite hastanesinde yapmayı düşünüyorum tedbir amaçlı.

Kizlar dunden beri bebegimin hareketleri cok az tetanoz asisi oldum dun sabah ondan mi acaba off cok canim skildi bu duruma bsey yoktur insqllah :KK43:
Arkasini donmustur belki, telas yapma kuzum prenses akilli uslu duruyodur orda Allahimin izniyle, kotu dusunme sakin :KK15: sut ic cikolata ye hissedersin hareketlerini insallah :)

Mart annelerini ben de takip ediyordum canım yüzde 90i Şubat annesi oldu :) :)

Canım internette video var. Izle bak çok basit ben de yapacam ama ben melek kapı süsü gördüm ondan yapacam. Ama kanatlar için ne alacagimi çözemedim. Karton mu mukavva mi . Kalın keçe diyor ama anlamadım.
cnm çok izledim ama yapıyorum olmuyo..
http://www.kadinlarforumu.com/forum/threads/istee-tosbagamin-kapi-susu.26889/
cnm resim yükleyemedim şu sitedeki kapı süsü çok hoşuma gitti ama etrafının fırfırı nasıl yapmış çözemedim..

doktorum iyi ama hastaneyi beğenmiyorum. 35. haftayı geçmiş olmak gerekiyor. yoksa sağa sola sevk ediyorlar. doğumdan sonra bebekleri sevk ederler diye korkuyorum. onlar ayrı yerde ben ayrı yerde olmak istemiyorum. o yüzden istanbulda özel bir üniversite hastanesinde yapmayı düşünüyorum tedbir amaçlı.
Gittigimde ona da bakiyim o zaman canim tesekkurler soyledigin iyi oldu, biz de ayri olmak istemeyiz insallah olmaz oyle birsey. Allahim hepimizin yardimcisi olsun :KK12:

gule gule kullanın cnm bnde yatak odası için park yatak düşnyrm ama düz beyaz bulamadm bikaç yerde buldum ama fırfırlı cibinlikli flan bu sitedekilerde cok hoşuma gitti ama beyaz burdada yok :KK43:

Cok tesekkur ederim
Evet duz beyaz bende hicbiryerde gormedim biz ilk etapta yatak odasina koyucaz 5.aydan sonra kendi odasina goturucez insallah
Cok arastirdim haftalarca devamli fikir degistirmekten yorulmustum sonunda aldik rahatladim:KK76:

Arkasini donmustur belki, telas yapma kuzum prenses akilli uslu duruyodur orda Allahimin izniyle, kotu dusunme sakin :KK15: sut ic cikolata ye hissedersin hareketlerini insallah :)
Arada biraz hareket ediyo canim o zaman bi ohh cekiorum simdi gene wurdurdu telaslandiriyo beni cok

Gittigimde ona da bakiyim o zaman canim tesekkurler soyledigin iyi oldu, biz de ayri olmak istemeyiz insallah olmaz oyle birsey. Allahim hepimizin yardimcisi olsun :KK12:
benim düşündüğüm tabi en kötü ihtimal ama ikiz olunca her şeyi düşünmek gerekiyor. yoğun bakım ünitesi önemli.. bak canım sen de.. doktorunla da konuş bir sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorsa panik yapmana gerek yok. benim kız bebeğimin kordon damarlarından biri eksik. bazı haftalar geri kalıyor. şimdi toparladık çok şükür biraz daha iyi. ama korkmadan da edemiyorum. ilçe sonuçta doğru düzgün doktor yok. hastane yoğun bakımı dediğim 35. haftayı geçmek gerekiyor.

Günaydın kızlar uzun zamandır düşündüğüm ama bir türlü sağlıklı karar veremedîğim bir konuda sizlerinde fikrini almak istiyorum Allah nasip ederse bu 2. Çocuğum bir kızım nir de oğlum olacak de. Dedi ki istersen doğumda tüplerimi bağlayayım ben hem istiyorum hem de acaba diyorum aslında çok rahat olur korunma derdi kalkar ortada sonra diyorum dünyanın binbir türlü hali var neyin ne olacağını nerden bilcen ama yaşım olmuş 30 bir daha mı çocuk yapcam sanki velhasıl kelam kafam çok karışık var mı tüplerini bağlatmayı düşünen
Merhaba canım formu sürekli takip ediyorum ama çok yazamıyorum geçmişi okumakdan sankın öyle bişey yapma benim hem annem hem teyzem bağlatmış Zaman'ın da ikiside bir Sürü hastalık oldu adetleri düzensiz olmuş hep sonra tekrar ameliyat oldular problem olduğu için iyi düşün Herşeyin doğalı en Güzeli insan kimyasını bozmaya hiç gerek yok yinede sen bilirsin

Günaydın kızlar uzun zamandır düşündüğüm ama bir türlü sağlıklı karar veremedîğim bir konuda sizlerinde fikrini almak istiyorum Allah nasip ederse bu 2. Çocuğum bir kızım nir de oğlum olacak de. Dedi ki istersen doğumda tüplerimi bağlayayım ben hem istiyorum hem de acaba diyorum aslında çok rahat olur korunma derdi kalkar ortada sonra diyorum dünyanın binbir türlü hali var neyin ne olacağını nerden bilcen ama yaşım olmuş 30 bir daha mı çocuk yapcam sanki velhasıl kelam kafam çok karışık var mı tüplerini bağlatmayı düşünen
Ben de düşündüm bir ara ama vazgeçtim.benim 3. Olucak inşallah ama gene de sipral daha mantıklı geliyor bana.Allah bilir herşeyi sonuçta.belki ilerde bir şekiilde bir bebek daha isteriz.tüpler bağlı olduğunda birdaha geridönüşü yok sonuçta.

korkma bencede bnm prenses 2 gün yavaşlıyo 3 gün sağlam tekmeler hareketlenmeler geliyor Biliyorum insanın içi rahat etmiyor çikolata ye sırt üstü yat hissedersin bence

Cok tesekkur ederim
Evet duz beyaz bende hicbiryerde gormedim biz ilk etapta yatak odasina koyucaz 5.aydan sonra kendi odasina goturucez insallah
Cok arastirdim haftalarca devamli fikir degistirmekten yorulmustum sonunda aldik rahatladim:KK76:
Cok güzel maşallah mışıl mışıl uyusun bebisin içinde ;)

hm anladım şimdi, ben tekrar koku vermesi için ayrı bir esans olduğunu bilmiyordum cidden; dağıtmadan önce bi kokularsın yine dediğin gibi güle güle dağıt inşallah...
ben de mevlütte tespih ve külahta şeker dağıtmak istiyorum, hastane ve ev ziyaretine gelenlere ise kolonya ve çikolata düşündüm... umarım bende halledebilirim annişimle:KK37:

bende hastane de çikolata dağıtacağım :) hacıseriften hazır kaplı çikolatalar alacam :) güle güle dağıt canım :) anneler süperkadın zaten her şeye yetişiyorlar :)

ellerinize emeğinize sağlık ne kadar güzel olmuşlar

Elinize emeğinize sağlık canım çok şık olmuş harika görünüyorlar

Çok güzel olmuş canım eline saglik

Hepside cok guzelll:21:

Ayy ayy ayyy bunlar çok güzell harika müthiş olmuşlar canım annenin de senin de ellerinize sağlıık güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah :)

teşekkür ederim kızlar :) beğenmenize çok sevindim :21: inşallah sizin dağıtacaklarınız daha güzel olur :)

Bende sipariş vereyim çok güzelmiş yaptıkların canım bende hazır fiyonk lar var üstlerine inci yapıştırrım tül kese de çok şık olur

Esans almak zorunlumu koku için aldın demi

evet canım esansı kokusu için katıyorsun içine yada üzerine :) silikon kalıplar da vardı o sitede. pastapartisepeti. sipariş verdikten sonra telefon ederek teyit edersen daha hızlı ilerliyor :) kolay gelsin ;)

Arada biraz hareket ediyo canim o zaman bi ohh cekiorum simdi gene wurdurdu telaslandiriyo beni cok
Benmki geceleri cok hareketli olmasina ragmen dün hic hissedemedim ben de korkmustm ama sabah oynamaya basladi. Korkma sen de az da olsa hissediyormussun. 34. Haftadan sonra hareketleri azalacakmis ama yeri daraldigi için. Simdiden aklimzda olsun ;)

Back
X