2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benmki geceleri cok hareketli olmasina ragmen dün hic hissedemedim ben de korkmustm ama sabah oynamaya basladi. Korkma sen de az da olsa hissediyormussun. 34. Haftadan sonra hareketleri azalacakmis ama yeri daraldigi için. Simdiden aklimzda olsun ;)
Oyy canim desen daha telas yapariz o zamanlar

Kizlar dunden beri bebegimin hareketleri cok az tetanoz asisi oldum dun sabah ondan mi acaba off cok canim skildi bu duruma bsey yoktur insqllah :KK43:
ben tetenoz aşımla RH aşımı aynı gün oldum.hiç sorun yaşamadım.sol tarafına yat dizlerini biraz göğse göre topla.dinlen.bak bakalım hareket edecek mi.benim ki sanki altta kalıyor hemen tepki veriyor öyle yapınca

Kızlar benim oğlan kafasını kaburgalarıma yaslıyor ve ittiriiyor.canımı acıtıyor resmen.bu kadar yukarı çıktılar mı yaa?yoksa başka bişey mi bu? Ama kafasının şeklini hissediyorum resmen top gibi.
Oluyor canim 2-3 hafta önce benimde öyleydi. Şimdi ise asagiya dönmek istiyor bebisim

Haklısın canım artık bi salmam şart ama kendimi hep böyle olmayacak dün anladım. Ağrısız zorluksuz dinç kalabilirim çok hareketli olursam diyordum ama dün kendimi yordum ve sonra üzüldüm biley olacak diye. Artık kabullenmem lazım :)
canım aynı sen gibi düne kadar ben cok rahatım hamileliğin neyi varmış diyordum duşa girdim yıkanım dedim ama öyle kalakaldım tutuldum resmen eşim beni oturaktan kaldırdı çok agırlastım çok:D

Kizlar dunden beri bebegimin hareketleri cok az tetanoz asisi oldum dun sabah ondan mi acaba off cok canim skildi bu duruma bsey yoktur insqllah :KK43:
canım gecen hafta aynı sey banada oldu nerdeyse pıt diye birsey hissediyordum ama o da uzaktan bir hareket gibi saglık ocagındaki hemşire sırtını dönmüştür ondan hissetmiyorsun dedi eger hiç hissetmezsen doktora git ama uzaktan bile bir hareketlenme varsa korkma minnoşun sırtını dönmüştür:21:

Hayirli günler kizlar maşallah hazirliklar son hız devam ediyor ne güzel
Biz kaç gündür giremedik merak ediyorum dizide ama aksilikler üst üste gelince bqkamadim topige bi turlu
Bizde prsmb kayinvaludem rqhatsizlaninca acilen erzuruma geldik . dunde Dr gittik .baha pasa doğum kanalina yerleşmiş Dr niyeti bozmuş dua edelimde 4 hafta daha kalsin dedi.
1600 gr olmuş baha ama ben hic kilo almamisim benden götürüyor kuzum belliki şifa olsun yarasin kuzuma annesini dusunuyo yavrum kilo aldirmiyo :)

IMG_20150228_153529.webp baha bey gidi yapmis kendine

Uzun bir aradan sonra tüm Mayıs annişlerine merhabalar:KK68: Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:KK46::KK46: Bugün Kıjımın tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim.. Allah giydirmeyi kısmet eder inşallah.. Sizlerle geçen hafta epey emek vererek hazırladığım b.a.b.y s.h.o.w.e.r'ımdan bir kaç foto paylaşmak istiyorum bakalım beğenecek misiniz:KK74: Yorumlarınızı bekliyorum..
hepsi de cok güzel olmuş harika bir masa görünüyor :) ellerine sağlık :)

Biz kaç gündür giremedik merak ediyorum dizide ama aksilikler üst üste gelince bqkamadim topige bi turlu
Bizde prsmb kayinvaludem rqhatsizlaninca acilen erzuruma geldik . dunde Dr gittik .baha pasa doğum kanalina yerleşmiş Dr niyeti bozmuş dua edelimde 4 hafta daha kalsin dedi.
1600 gr olmuş baha ama ben hic kilo almamisim benden götürüyor kuzum belliki şifa olsun yarasin kuzuma annesini dusunuyo yavrum kilo aldirmiyo :)

Eki Görüntüle 1435792 baha bey gidi yapmis kendine
Maşallah bahaya canım. Doktor neden öyle dedi ki?? Doğum kanalina yerlesmesiyle baş aşağı dönmesi aynı şey mi oluyo acaba?

maşallah kuzuna yanaklara bak tombiş tombiş :) inşallah zamanını bekler canım

Maşallah bahaya canım. Doktor neden öyle dedi ki?? Doğum kanalina yerlesmesiyle baş aşağı dönmesi aynı şey mi oluyo acaba?
Agaggagg
Evet cnm üstelik heran doğum başlayabilir demek oluyor . ben 10-15 gündür hissediyordum zaten döndüğünü . asagida elliri gidiliyordu beni :) hayirlisi dua edinde enazindan 2.5 kilo olmadan dogmasin kuzum.

maşşallah oğluşuna. aynı şeyleri yaşıyoruz şuan seninle sanırım. bizimkide acele etmiş bunun için. bana sürekli dinleneceksin ayakta kalma ve ağrın olunca ara yada hemen gel dedi doktorum. sana ne gibi tavsiyede bulundular?

Uzun bir aradan sonra tüm Mayıs annişlerine merhabalar:KK68: Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:KK46::KK46: Bugün Kıjımın tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim.. Allah giydirmeyi kısmet eder inşallah.. Sizlerle geçen hafta epey emek vererek hazırladığım b.a.b.y s.h.o.w.e.r'ımdan bir kaç foto paylaşmak istiyorum bakalım beğenecek misiniz:KK74: Yorumlarınızı bekliyorum..
çok güzel olmuş..
mutluluklar dilerim...

merhaba kızlar,
ara ara girmeye başladım bu ara. nihayet şeker yüklemesi sonuçlandı da kurtuldum belirsizlikten. hamilelik şekeri çıktı ve diyete başladık. kilo almadım derken birden 5 kilo almam diyetisyenin hoşuna gitmedi ve bundan sonra kilo almaman lazım dedi. allahtan yediklerim değişmiyor. doğru ama uygulama hatası yapıyormuşum o düzelicek sadece. sıkıntı olmayacak benim için. 1 haftadır ağrılarım başlamıştı. dün ebeye gittim sormak için ağrı, sancı, kramp ve göğüsten süt gelmesi, ani akıntı gibi şikayetlerimi söyledim. erken doğum habercisi olabilir dikkatli ol dedi ve doktorumu aradım hemen. nts çekildi bugün. allahtan endişe edecek birşey yok. bebek kanala girmiş bol bol ıstırahat edicez. yarın annem geliyor. iş yapmıyorum evde, ayakta kalmıyorum hatta yürüyemiyorum. 10 hafta daha dayanıcaz napalım yeterki oğluşum günüyle doğsun. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.

maşşallah oğluşuna. aynı şeyleri yaşıyoruz şuan seninle sanırım. bizimkide acele etmiş bunun için. bana sürekli dinleneceksin ayakta kalma ve ağrın olunca ara yada hemen gel dedi doktorum. sana ne gibi tavsiyede bulundular?
Hdhdhdjdjfj
Bnm agrim zaten sürekli var cnm ama bnm 3. Gebeliğin o yüzden hangisi gerçek sanci anlayabiliyorum .
Dr sürekli agrilar önemli dedi eğer ole olursa ciğer geliştirici iğne yapilicak bana . dun nst te girdim agrim var ama simdilik az dedi artarsa hic durma gel dedi . dinleneceksin başka yolu yok dedi .
Ama ben ole bi yoğunluğun icindeyimki dinlenbilmem zor napicagimi bilmiyorum .
Magnezyumu 2 te cikardik hayirlisi be gülüm

Senin

Back
X