Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle birşey olursa hemen yaz burayaınsallah canım esımı ıkna edebılırsem doktorun verdıgı 4 aylık sureyı beklemek ıstemıyorum folık asıte devam edıyorum ıns rabbım en yakın zamanda acımı hafıfletcek saglıklı bı evlat nasıp eder esımden once sıze yazarım valla![]()
Masallah tatlım 1 kiloyu geçmişsınızSelamlar.Bugün kontrolümüz vardı prensesim 1360 gr ve 35 cm olmuş![]()
cok sukur bıraz bıraz toparlamaya baslıyorum bazen kopma noktalarım oluyo o zaman sınır krızı gecırıyorum ama suan cok ıyıym hemde benı kendıme getırse getırse bı bebek getırır dıye dusunuyorumAyyy varya sen istiyorsun allah senin gibi 2 çocuğu olduğu halde isteyene versin artmasın canımm moralin iyi olmasa buraya gelemzdin demek ki iyisin maşallah
herzaman canım bı ara bagımlılık olmustu sıte yenıden oyle olcak gıbı bazen ıcım burkulsada burdayım artıkÖyle birşey olursa hemen yaz burayadualarim seninle sen zaten güçlü bir annesin buraya yazmaya devam et tecrübelerın den faydalanmak isteriz
Bizimle dertleserek acılarını az da olsa hafifletirsın bazen yazmak en iyi ilaç oluyorherzaman canım bı ara bagımlılık olmustu sıte yenıden oyle olcak gıbı bazen ıcım burkulsada burdayım artık
aynen canım az once kahkaha attım mesela gebelık belırtılerıne yazan bı arkadas gebelık testıne pılot kalemle pozıtıf cızmısBizimle dertleserek acılarını az da olsa hafifletirsın bazen yazmak en iyi ilaç oluyor
Valla iyi düşünmüş beni de güldürdüaynen canım az once kahkaha attım mesela gebelık belırtılerıne yazan bı arkadas gebelık testıne pılot kalemle pozıtıf cızmıscok guldum
Tek tük icsen bir zarari olmaz canim
Bende arada türk kahvesi yapiyorum
Dayanamiyorum napiyim![]()
Canım ne olduğu konusunda fikrim yok ama agri geçtiyse korkulacak birşey yoktur boşuna kendini strese sokmakızlar sag bobregım ve altı kalçaya yakın yere agrı gırdı kalktım yurudum yurudum sındım agrı gıttı orası sogudu.sankı bı tek orası acık kalmıs gıbı buz gıbı oldu. nedır sızce bu sımdı yaaaa![]()
Benmde öyşr olmuştu doktora gidince usg ile baktı doktor böbrek büyümesi vardı sola yat dedi sola yatınca ağrı azaldı canımkızlar sag bobregım ve altı kalçaya yakın yere agrı gırdı kalktım yurudum yurudum sındım agrı gıttı orası sogudu.sankı bı tek orası acık kalmıs gıbı buz gıbı oldu. nedır sızce bu sımdı yaaaa![]()
Masallah tatlım 1 kiloyu geçmişsınız![]()
Evet cok haklısın canım. Benım rapor alma gıbı bı durumum yok ozel sektordeyım zaten ki aslında esımın akrabasıyla çalışıyorum ona rağmen hıc bır musamma gosterılmıyor. dediğin gibi yapıp cıkacagım. Cok kafama takıyorum cunku hele ki akraba olmasına rağmen hıcbır yardımda bulunmamalarına acaıp bozuluyorum. En iyisi stresten uzak durup kalan zamanımı evde gecırmek :)
Ohh maşallah bebeğinize :))Selamlar.Bugün kontrolümüz vardı prensesim 1360 gr ve 35 cm olmuş![]()
Maşallah bebegine canım. Cok sevindim senin adına.çok şükür 7 yıldır bekliyorum ben onu
![]()
Oh maşallah :) benim canim çok istiyorBen hergun sade turk kahvesi iciyorum 1 tane
Maşallah!maşallah
ben de bugün gittim arkadaşım, oğlum 1740 gr boyu 42 cm olmuş 10 gün önde dedi dr.
maşallah sizeee :)Selamlar.Bugün kontrolümüz vardı prensesim 1360 gr ve 35 cm olmuş![]()