- 21 Ağustos 2010
- 442
- 221
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gule gule saglikla kullanin canim insBenim tatlı annelerim güzel dileklerini yollayan herkese ben de güzel dileklerimle karşılık veriyorum hazırlıkların fotolarını istemiştiniz tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz için yolluyorum fikir olur belki :) bu arada bebek odasında kırmızı bir kanepem var bir de perde kullanmıyoruz biz zebra kullanıyoruz odanın zebrasını değiştirdim :)Eki Görüntüle 1439498 Eki Görüntüle 1439499 Eki Görüntüle 1439500 Eki Görüntüle 1439501
kızlar benım oğlan taa gogsumun altına vurmaya başladı botumu uzadı acabahiç hareketlerınden bahsetmıyoruz ya :) yada ben kaçırdım
![]()
afiyet olsun o zaman bize :)cnm ben tiramusyu haftada nerdeyse ıkı kere yıyorum cok sevıyorum ve cok hafıf dıye en cok tukettıgım tatlı hatta bnm bence hıc bırsey olmaz :)
Benim tatlı annelerim güzel dileklerini yollayan herkese ben de güzel dileklerimle karşılık veriyorum hazırlıkların fotolarını istemiştiniz tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz için yolluyorum fikir olur belki :) bu arada bebek odasında kırmızı bir kanepem var bir de perde kullanmıyoruz biz zebra kullanıyoruz odanın zebrasını değiştirdim :)Eki Görüntüle 1439498 Eki Görüntüle 1439499 Eki Görüntüle 1439500 Eki Görüntüle 1439501
Hadi inşallah canım :)canım kahvaltıda 2-3 zeytin yerdim ama bu dediğini yapıcam zeytin miktarını artırıcam. bir dahaki randevuda dr umu bende şaşırtayımmm :)
canım aynen elımı kouyorum araya vurup duruo arada kaydırıyo gıdıklıo asagı vurmasından daha egelncelı yukarı vurması. şukurler olsunnnkızlar benım oğlan taa gogsumun altına vurmaya başladı botumu uzadı acabahiç hareketlerınden bahsetmıyoruz ya :) yada ben kaçırdım
![]()
cok tatlı yahuuu güle güle kullanın inşallahBenim tatlı annelerim güzel dileklerini yollayan herkese ben de güzel dileklerimle karşılık veriyorum hazırlıkların fotolarını istemiştiniz tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz için yolluyorum fikir olur belki :) bu arada bebek odasında kırmızı bir kanepem var bir de perde kullanmıyoruz biz zebra kullanıyoruz odanın zebrasını değiştirdim :)Eki Görüntüle 1439498 Eki Görüntüle 1439499 Eki Görüntüle 1439500 Eki Görüntüle 1439501
Canim herseyi çok çok güzel olmuş. mışıl mışıl uykulara dalsin bebeğin, oyunlar oynasin odasinda inssBenim tatlı annelerim güzel dileklerini yollayan herkese ben de güzel dileklerimle karşılık veriyorum hazırlıkların fotolarını istemiştiniz tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz için yolluyorum fikir olur belki :) bu arada bebek odasında kırmızı bir kanepem var bir de perde kullanmıyoruz biz zebra kullanıyoruz odanın zebrasını değiştirdim :)Eki Görüntüle 1439498 Eki Görüntüle 1439499 Eki Görüntüle 1439500 Eki Görüntüle 1439501
Hayırdır inşallah, üşüttün mü acaba, kuluç filan mı oldu ki ? Geçmiş olsunsanırım iş çıkışı acile gideceğim. Sırt agrım nefes aldırmıyor![]()
Çok geçmiş olsunsanırım iş çıkışı acile gideceğim. Sırt agrım nefes aldırmıyor![]()
öyle canım :) doğru diyosun 600 gr almış zaten :)[/QUOTE]Maşallah size :):) Bence kimseyi takma sen doktorun ne diyorsa o :) Burda kimse doktor değil neticesinde :):)
kızlar benım oğlan taa gogsumun altına vurmaya başladı botumu uzadı acabahiç hareketlerınden bahsetmıyoruz ya :) yada ben kaçırdım
![]()
Canım çok guzeller iyi günlerde kullanın inşallahBenim tatlı annelerim güzel dileklerini yollayan herkese ben de güzel dileklerimle karşılık veriyorum hazırlıkların fotolarını istemiştiniz tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz için yolluyorum fikir olur belki :) bu arada bebek odasında kırmızı bir kanepem var bir de perde kullanmıyoruz biz zebra kullanıyoruz odanın zebrasını değiştirdim :)Eki Görüntüle 1439498 Eki Görüntüle 1439499 Eki Görüntüle 1439500 Eki Görüntüle 1439501
Benim tatlı annelerim güzel dileklerini yollayan herkese ben de güzel dileklerimle karşılık veriyorum hazırlıkların fotolarını istemiştiniz tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz için yolluyorum fikir olur belki :) bu arada bebek odasında kırmızı bir kanepem var bir de perde kullanmıyoruz biz zebra kullanıyoruz odanın zebrasını değiştirdim :)Eki Görüntüle 1439498 Eki Görüntüle 1439499 Eki Görüntüle 1439500 Eki Görüntüle 1439501