2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ulku m canım Allah sabır versin ... Rabbim birdaha yasatmasın.. Sebebi bellimi... Canım ne dicemi bilemiyorum.. ALLAHIM TEZ ZAMANDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.. Herseyde vardır bi hayır öubarek aydayız bol bol dua et rabbime

canım ya Allahım sabır versin inşallah, çok çok zordur heralde üzülme falan diyemiyorum ama Rabbine sığın cnm eminimki bu şekilde olmasında da vardır bi hayır. İnşallah sağlıklı bi şekilde nasip eder Allah anne olmanı. Allah sabır versin

ne diyorsun canım sen ya. Offff rabbım sabır versın sana canım. Yeniden hayırlı zamanda hayırlısı ile yaşarsın annelığı...Cok üzüldüm..Rabbim başka imtihan vermesin

Amin canım inş hayırlısı buymuş diyorum ama insan üzülüyor tabi elde değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kullanabılırsın canım ama illa şart degıl. Şımdı travel sistem oto koltugu yanı travel sıstemdeki ana kucakları nerden baksam 300 tl falan. Hangisi yatan degıl canım onu anlamadım??Eğer oto koltugu dedıgınse onu alıp taşıyamazsın arabaya monte olarak kalacak o...
ben bunu alacagım. malum kv Ankarada ona gıdınce bebeği yatırmak için lazım

kendimi alıntı da yaptım helal . bu aynı zamanda yatakta oluyor o yuzden guzel ama en fazla 6. aya kadar yetıyormus buda.. offff

canım ne denir bilemiyorum rabbim en kısa zamanda tekrar hamile kalmanı nasip etsin meleğin seni cennet kapısında bekliyor üzülme

Öyle tabii Rabbim sizin evlatlarınızı korusun

kızlarrrr

benim ikili test sonucuna göre 1/102 down sendromu riski varmış yani çok yüksek bir değermiş.

sabah başka bir doktora gittim cvs önerdi. bebeğin ense kalınlığı 1,3 burnuda oluşmuş maşşallahhhhhhhh.

herşeyi yolunda kalbine baktı kalp kapakçığına baktı ellerine ayaklarına beynine anlayacağın herşeye baktı bebek çok sağlıklı gelişmiş bravo sana dedi. bebişim önde gidiyormuş

sağolsun yarım saat benimle ilgilendi. ama cvs sart dedi. ben kötü bir sonuç çıkarsa bebeğime bişey yaptıramam dedim ama ense kalınlığı normal burnu var dedim. bebek sağlıklı ama kan niye böyle çıkmış anlamadım dedi. buradaki üniversitenin prof u varmış. Aynı zamanda bu zat kadın doğum bölüm başkanıymış. saat 6 ya randevu aldık. eşimle birlikte gideceğiz. ayrıntılı ultrasınu varmış ve cvs yapıyormuş. napıcam bilmiyorum 100 tane gebelikte 1 risk.

cvs de enfeksiyon riski ve düşük ihtimali varmış ben yaptırmak istemiyorum. ama bebeğimin ömrünü benim isteğine göre yönlendirmek te istemiyorum. sonuç iyi de çıkabilir ya cvs de sıkıntı yaşarsam ne olacak dimi ama.ben katil değilim.

doktor bak sana selam veriyor el sallıyor dedi. bence bebeğim bana ben iyiyim demek istedi dimi ama

siz ne diyorsunuz değere???

İnan yazacak şey bulamıyorum, çok çok üzüldüm, hakkında hayırlısı olsun inşallah...

evet cnm o 36 kg'a kadar olan oto koltuğunu diyorum işte arabada bebeişleri daha minikken nasıl koyucaz. benim eşim burda değil mesela aşıya zarta zurta götürürken arabada yanımda neye koyucam? benim evladım naapsın bi başınaaa kafamda deli sorular

Aldın mı iyi bişi alcan en azından kullanabılecegın bişiler almak lazım... Bu arada port bebe ben kullanamadım..4. Aydan sonra sıgmıyo içine bide sanki cocuk boguluyo içinde ... Battanıyesı şusu busu bılmıyorum ... Eşimle bu konuyu iyice arastırmamız lazım yani

çok üzüldüm ülkü Rabbim sabırlar versin. Zor bir durum Allah bu mübarek günlerde yardımcın olsun inşallah.

canım doğumumuz seninle aynı gündü .((((

Son düzenleme:

Canimmm cok uzuldum ya ne diyim bilemedim ya rabbim dayanma gucu versin

işte kuzum o yüzden dıyorum. bu arabaya 1 defa monte olur 0-36 kg olan sökülmüyor.o bebeklere göre ayarlanıyor. İstersen doğar doğmaz koy ama araba için sadece o.Baya fonksiyonel birsey..Ama eger taşımak için istiyorum dersen 0-13 kg olanlardan yada port bebenın kaliteli olanları alacaksın. Ama işte 0-13 kglık ana kucakları soğuk havalarda pek ıyı degılmış.Üstünü örtemiyorsun bebişin..Port bebe o yüzden önerdi arkadaşım.

Ay ben bunlara bayılıyorum..o kadar kullanışlı ki...oğlum da da kullanmıştım..kızım içinde alıcam geçen D&D toys ta buldum ilke bebede de var..şiddetle tavsiye ederim kızlar

Canim antalyada mi oturuyorsun

Walla ben degerii falan anlamam ama muhakkak senin bu pozitiflğin herseye deger...
Sen dr ların dedıgını yap..bakalım ne olcak... Aldırmak zorunda degilsin ki bitanem... Walla ben ne kadınlar gördüm cocuguna yok söle yok böle deyip aldırmak için baskı yapan dr arasında kalan ama cocuk bı dogdu sapasaglam.. Hiç bişicik olmaz .. Bugn mu randevu uz .. Bi gir bakalım ayrıntılıya gaber et muakkak

ya okuyunca uzuldum bebegini kaybeden arkadasa allah sabir versin doguma kadar heran korkuyla yasiyoz bisey olmusmudur acaba iyimi acaba diye simdi bunuda duyunca bende hic hissetmiyom bebeisi icime bir korku girdi allahim korusunda bayrm sonu gidicem ins hersey yolundadir down sedromu degeri yuksek cikan arkasada allah sabir versin allahim evlatlarimizla sinamasin bizi

Amin canım inş hayırlısı buymuş diyorum ama insan üzülüyor tabi elde değil

Canım çok üzüldüm, Allah sabır kuvvet versin. En kısa zamanda sağlıkla tekrar anne olursun inşallah.
Çok üzgünsündür eminim, kusura bakmazsan cevap verecek gücün varsa sormak istiyorum. Hiç bir ağrı sızı, kanama gibi belirti olmadı mı?

tamam cnm şimdi oldu yeni doğana görede ayarlanabiliyosa mükemmel bişimiş hakkaten. (yerçekimini yeniden keşfettim be resmen off kaç saatte algıladım:44:) kayınvalidem benimde şehirdışında ama byramdan byrama gdiyoruz zaten orda nasıl yaparız bilmiyorum ama anneme park yataklardan mı alsam acaba diyodum bende.. eşim ozamana hala gelememiş olursa arada annemlerde kalırım kullanışlı olur fiyatı da uygun ya onların.. bakalım.. off off daha çok var zaten bunlara bakalım artık

Çok üzücü bir durum, Allahım sabırlar versin. İnşallah en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde tekrar bebek sahibi olursun. Bu mübarek günlerde bol bol dua etmemiz lazım, hem kendimize hem birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…