Merhaba kızlar dün dr kontrolüm vardı gittiğimizde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim gerçekten benim için çok acı bir tecrübe oldu aldılar bebeğimi
Hepinize hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar dün dr kontrolüm vardı gittiğimizde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim gerçekten benim için çok acı bir tecrübe oldu aldılar bebeğimi
ne diyorsun canım sen ya. Offff rabbım sabır versın sana canım. Yeniden hayırlı zamanda hayırlısı ile yaşarsın annelığı...Cok üzüldüm..Rabbim başka imtihan vermesin
taam kıss bağırma anladımm olayı cahilmiymişim neymişim yaff
ana dizi mi ne işte o evde kullanılan sallanan şeyleri ben sevmiyorum cnm çok gereksiz geliyo bana alan arkadaşlarımda pek kullanmadılar.
kuzu peki bu koltuktan önce travel systemin oto koltuğunu kullancaz demi, bu yatan bişi gbi deil sonuçta:26:
kullanabılırsın canım ama illa şart degıl. Şımdı travel sistem oto koltugu yanı travel sıstemdeki ana kucakları nerden baksam 300 tl falan. Hangisi yatan degıl canım onu anlamadım??Eğer oto koltugu dedıgınse onu alıp taşıyamazsın arabaya monte olarak kalacak o...
ben bunu alacagım. malum kv Ankarada ona gıdınce bebeği yatırmak için lazım
Eki Görüntüle 1190854
canım ne denir bilemiyorum rabbim en kısa zamanda tekrar hamile kalmanı nasip etsin meleğin seni cennet kapısında bekliyor üzülme
kullanabılırsın canım ama illa şart degıl. Şımdı travel sistem oto koltugu yanı travel sıstemdeki ana kucakları nerden baksam 300 tl falan. Hangisi yatan degıl canım onu anlamadım??Eğer oto koltugu dedıgınse onu alıp taşıyamazsın arabaya monte olarak kalacak o...
ben bunu alacagım. malum kv Ankarada ona gıdınce bebeği yatırmak için lazım
Eki Görüntüle 1190854
evet cnm o 36 kg'a kadar olan oto koltuğunu diyorum işte arabada bebeişleri daha minikken nasıl koyucaz. benim eşim burda değil mesela aşıya zarta zurta götürürken arabada yanımda neye koyucam? benim evladım naapsın bi başınaaakafamda deli sorular
Ay ben bunlara bayılıyorum..o kadar kullanışlı ki...oğlum da da kullanmıştım..kızım içinde alıcam geçen D&D toys ta buldum ilke bebede de var..şiddetle tavsiye ederim kızlar
kızlarrrr
benim ikili test sonucuna göre 1/102 down sendromu riski varmış yani çok yüksek bir değermiş.
sabah başka bir doktora gittim cvs önerdi. bebeğin ense kalınlığı 1,3 burnuda oluşmuş maşşallahhhhhhhh.
herşeyi yolunda kalbine baktı kalp kapakçığına baktı ellerine ayaklarına beynine anlayacağın herşeye baktı bebek çok sağlıklı gelişmiş bravo sana dedi. bebişim önde gidiyormuş
sağolsun yarım saat benimle ilgilendi. ama cvs sart dedi. ben kötü bir sonuç çıkarsa bebeğime bişey yaptıramam dedim ama ense kalınlığı normal burnu var dedim. bebek sağlıklı ama kan niye böyle çıkmış anlamadım dedi. buradaki üniversitenin prof u varmış. Aynı zamanda bu zat kadın doğum bölüm başkanıymış. saat 6 ya randevu aldık. eşimle birlikte gideceğiz. ayrıntılı ultrasınu varmış ve cvs yapıyormuş. napıcam bilmiyorum 100 tane gebelikte 1 risk.
cvs de enfeksiyon riski ve düşük ihtimali varmış ben yaptırmak istemiyorum. ama bebeğimin ömrünü benim isteğine göre yönlendirmek te istemiyorum. sonuç iyi de çıkabilir ya cvs de sıkıntı yaşarsam ne olacak dimi ama.ben katil değilim.
doktor bak sana selam veriyor el sallıyor dedi. bence bebeğim bana ben iyiyim demek istedi dimi ama
siz ne diyorsunuz değere???
Amin canım inş hayırlısı buymuş diyorum ama insan üzülüyor tabi elde değil
işte kuzum o yüzden dıyorum. bu arabaya 1 defa monte olur 0-36 kg olan sökülmüyor.o bebeklere göre ayarlanıyor. İstersen doğar doğmaz koy ama araba için sadece o.Baya fonksiyonel birsey..Ama eger taşımak için istiyorum dersen 0-13 kg olanlardan yada port bebenın kaliteli olanları alacaksın. Ama işte 0-13 kglık ana kucakları soğuk havalarda pek ıyı degılmış.Üstünü örtemiyorsun bebişin..Port bebe o yüzden önerdi arkadaşım.
Canim antalyada mi oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?