2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım akşam 6 ya randevu aldırttırdı doktor. muhakkak o profun özel muayenesine gideceksin diye valla.

dediğin gibi gideceğim. ayrıntılı ultrasona da gireceğim. ama cvs yapalım derse düşüncelerimin hepsini söyleyeceğim.

tamam canım akşam eve gelir gelmez size yazacağım. umarım eve güzel gelirim laptopu seviçle açarım.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bence bu anakıcagından anakucagına degişiyo..:))
Ben bı kac kullanan tanıyorum.. Ewdede kullanıyprum.. Hangi odaya gidersem yanımda fasıyorum.. Hem ewde hem otoda kullanılabılenler varmıs mesela.. Benim komsumun vardı üzerinde tentesi vardı ve yanında yagmurlukta hediye etmişleri güselce kapatıypdu üstünde zaten arabada gidiyosun gittigin yere ...
Port bebede gercekten cok sıkıyo gibi cocugu.. Kucagına alırken cocuk saga sola yatıyo.. Bazen acele bişi oluyo insanlık hali cocugu inden hemen alamaıyosun.. Mesela topuk kanı için gidicez .. Sarılık in gidicez böle rhat kullanamasaınız port bebeyi ...
Wn iyisi al kucagına sar battanıyeye bu ne yaaa:)))) saka kızlar o zaman bide kalkamıyodun oturanıyosun adam gibi alt tan dikişler oluyo sezeryan olucanuzı düşünün yanı kolay kullanılsın...

amin cnm. evet insan heralde kucağına alana kadar bi ohh diyemicek yani pipirikli olanlarımız en azından. ilk başta ayy kese gözükcekmi acaba dış gebelik falan olurmu, sonra kalp atışını ne zman görürürm boş gebelik değildir inş., sonra düşük tehlikesi, sonra down sendromu, e doğana kadar zaten işte hissetmiyorum kalbi atıyomu off off. doğacak olan hertürlü doğucak Rabbim yazdıysa ama hep panikteyiz biz:18:

ben akşam şiparis verıcem canım.sana link olarak göndereyım. 10 yaşına kadar oluşu harıka birsey.

http://www.e-bebek.com/joie-stages-oto-koltugu_JOI-C0925CBBLT

marka kalite olarakta en iyi 2. sırada.. 1. sırada Britax Römer var..Ona güç yetmez.

kiz için ne bulmuştum canim fikir olsun bize

ulkum canim yaa aklimdaydin inanki. konusmustuk beraber gideceğiz doktora diye. bir sey yazdin mi diye bakiyordum. çok çok üzgünüm. Rabbim mukafatini verecek bu acinin. evladin seni cennet kapisinda karşılayacak inşaallah. Allah sabirlar versin çok üzgünüm

yok canım sende haklısın travel sıstem alacagımdan ana kucagıda gelecek sanırım yanında. Ama zaten port bebe pahalı birsey degıl. en ıyısı 80 tl geçmiyor. Arkadaşım o da olsn dıyor mutlaka. Soguk havalara belli olmuyormuş.

Park yatak nasıl kızzz annaaaaa delirecemmmmmmm...
Evet canım Antalya merkezdeyim

Canım sen ne kullandında cok öemnunkaldın .. Be resım göremedimde ismi neydi ki acep.. Kac aylıga kadar kullandın... Rahatmıydı ... Tasınabılyomu

çok üzüldüm ülkücüm..söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten Allah sabır versin.

valla bilgiler için sağol alırken dikkat ederim söylediğin süper oldu
sen epey bilgi edinmişsin :)

Amin sabır sabır elden dua ve sabretmekten başka birşey gelmiyor hakkımızda hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi arkadas 2li taramasiyla ilgili yazmis bulamadim ama yasanmis bi olay anlatiyim bi kadin dr gitmis bebeginin ozurlu olcani soylemis alalim demiskadin istememis buyuk alim kisilerden birine sormus napim diye kesinlikle olmaz sen hergun bir hurmaya bir yasin oku ve dua et demis kadin yapmis drun ozurlu dedi cocuk super zeka olmus

Canım çok üzüldüm gerçekten Allah başka acı göstermesin..Rabbim tez zamanda hayırlısıyla yaşatsın anneliği sana

Amin canım rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı

kesinlikle katiliyorum

Kızlar bizde bi leble vardı ne oldu o nerde... Tatıle falan cıktıda benmi kacırdım acaba ya

çok üzüldüm ülkü Rabbim sabırlar versin. Zor bir durum Allah bu mübarek günlerde yardımcın olsun inşallah.

canım doğumumuz seninle aynı gündü .((((

Rabbim senin bebeğine sağlık versin inş

Park yatak nasıl kızzz annaaaaa delirecemmmmmmm...

Canım sen ne kullandında cok öemnunkaldın .. Be resım göremedimde ismi neydi ki acep.. Kac aylıga kadar kullandın... Rahatmıydı ... Tasınabılyomu

Alıntı yaparken beceremedim demek

İnşallah ekleyebilmişimdir fotoğrafı Bu evde kullanım için çok rahat oluyor chicco marka 130 tl civarında..hem oyalanıyor kendi kendine hem içinde uyuyabiliyor hemde ek gıdaya başlandığında rahatlıkla içinde yedirebiliyorsun...oğlum yaklaşık 1,5-2 yaşına kadar oturdu

Park yatak heee oyun parkı olanlardanmıs şimdi baktım da
Ya ona gerek yok bende ... Tecrubeliker hıc anadızı kullannan yokmu

Ohhh be böle bişi arıyodum ... Peki sallanıyomu...2 yasına kadar kullanılması süper bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…