Walla ben degerii falan anlamam ama muhakkak senin bu pozitiflğin herseye deger...
Sen dr ların dedıgını yap..bakalım ne olcak... Aldırmak zorunda degilsin ki bitanem... Walla ben ne kadınlar gördüm cocuguna yok söle yok böle deyip aldırmak için baskı yapan dr arasında kalan ama cocuk bı dogdu sapasaglam.. Hiç bişicik olmaz .. Bugn mu randevu uz .. Bi gir bakalım ayrıntılıya gaber et muakkak
işte kuzum o yüzden dıyorum. bu arabaya 1 defa monte olur 0-36 kg olan sökülmüyor.o bebeklere göre ayarlanıyor. İstersen doğar doğmaz koy ama araba için sadece o.Baya fonksiyonel birsey..Ama eger taşımak için istiyorum dersen 0-13 kg olanlardan yada port bebenın kaliteli olanları alacaksın. Ama işte 0-13 kglık ana kucakları soğuk havalarda pek ıyı degılmış.Üstünü örtemiyorsun bebişin..Port bebe o yüzden önerdi arkadaşım.
ya okuyunca uzuldum bebegini kaybeden arkadasa allah sabir versin doguma kadar heran korkuyla yasiyoz bisey olmusmudur acaba iyimi acaba diye simdi bunuda duyunca bende hic hissetmiyom bebeisi icime bir korku girdiallahim korusunda bayrm sonu gidicem ins hersey yolundadir down sedromu degeri yuksek cikan arkasada allah sabir versin allahim evlatlarimizla sinamasin bizi
tamam cnm şimdi oldu yeni doğana görede ayarlanabiliyosa mükemmel bişimiş hakkaten.(yerçekimini yeniden keşfettim be resmen off kaç saatte algıladım:44:) kayınvalidem benimde şehirdışında ama byramdan byrama gdiyoruz zaten orda nasıl yaparız bilmiyorum ama anneme park yataklardan mı alsam acaba diyodum bende.. eşim ozamana hala gelememiş olursa arada annemlerde kalırım kullanışlı olur fiyatı da uygun ya onların.. bakalım.. off off daha çok var zaten bunlara bakalım artık
kiz için ne bulmuştum canim fikir olsun bizeYa bana hiç sorma, görümcemin oğlu var şimdi 2,5 aylık. Babası demiş ki ben oğluma 6 yaşında sünnet düğünü yapıcam, şimdi kestirmem. Allah onu bildiği gibi yapsın. 😄
Şimdi ben düşünüyorum, bizimkini doğunca ilk fırsatta hallederiz diye ama bu sefer büyüyünce bana niye düğün yapmıyorsunuz derse napıcaz. Sünnet düğünü bana anlamsız geliyor açıkçası. Şimdiden bunu düşündüğüm için kendime yuh diyorum sonra😄😄
Bi de güzel isim bulamıycaz diye endişeleniyorum. Güzel bi kız ismi bulmuştum, içim rahattı 😄😄
Şimdi çocuğum isimsiz kaldı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar dün dr kontrolüm vardı gittiğimizde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim gerçekten benim için çok acı bir tecrübe oldu aldılar bebeğimi
Hepinize hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum
Bence bu anakıcagından anakucagına degişiyo..:))
Ben bı kac kullanan tanıyorum.. Ewdede kullanıyprum.. Hangi odaya gidersem yanımda fasıyorum.. Hem ewde hem otoda kullanılabılenler varmıs mesela.. Benim komsumun vardı üzerinde tentesi vardı ve yanında yagmurlukta hediye etmişleri güselce kapatıypdu üstünde zaten arabada gidiyosun gittigin yere ...
Port bebede gercekten cok sıkıyo gibi cocugu.. Kucagına alırken cocuk saga sola yatıyo.. Bazen acele bişi oluyo insanlık hali cocugu inden hemen alamaıyosun.. Mesela topuk kanı için gidicez .. Sarılık in gidicez böle rhat kullanamasaınız port bebeyi ...
Wn iyisi al kucagına sar battanıyeye bu ne yaaa:)))) saka kızlar o zaman bide kalkamıyodun oturanıyosun adam gibi alt tan dikişler oluyo sezeryan olucanuzı düşünün yanı kolay kullanılsın...
Park yatak nasıl kızzz annaaaaa delirecemmmmmmm...tamam cnm şimdi oldu yeni doğana görede ayarlanabiliyosa mükemmel bişimiş hakkaten.(yerçekimini yeniden keşfettim be resmen off kaç saatte algıladım:44:) kayınvalidem benimde şehirdışında ama byramdan byrama gdiyoruz zaten orda nasıl yaparız bilmiyorum ama anneme park yataklardan mı alsam acaba diyodum bende.. eşim ozamana hala gelememiş olursa arada annemlerde kalırım kullanışlı olur fiyatı da uygun ya onların.. bakalım.. off off daha çok var zaten bunlara bakalım artık
Evet canım Antalya merkezdeyim
Merhaba kızlar dün dr kontrolüm vardı gittiğimizde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim gerçekten benim için çok acı bir tecrübe oldu aldılar bebeğimi
Hepinize hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum
canım o yüzden diyorum bende sakın 0-13 kg olanı almayın 0-36 kg olanı var.. taşınamıyor arabaya sabit duruyor ama cocuk 10 yaşına gelene kadar cok rahat kullanılıyor.
http://www.e-bebek.com/joie-stages-oto-koltugu_JOI-C0925CBBLT
ebn bunu alacagım kesinlikle.0-36 kg arabada devamlı monteli duruyor marka olarakta en guzeli. ve 0-36 kg arası..
bebek arabasını bende nunapepp alacgım
canım ya Allahım sabır versin inşallah, çok çok zordur heralde üzülme falan diyemiyorum ama Rabbine sığın cnm eminimki bu şekilde olmasında da vardır bi hayır. İnşallah sağlıklı bi şekilde nasip eder Allah anne olmanı. Allah sabır versin
Canım çok üzüldüm gerçekten Allah başka acı göstermesin..Rabbim tez zamanda hayırlısıyla yaşatsın anneliği sana
amin cnm. evet insan heralde kucağına alana kadar bi ohh diyemicek yani pipirikli olanlarımız en azından. ilk başta ayy kese gözükcekmi acaba dış gebelik falan olurmu, sonra kalp atışını ne zman görürürm boş gebelik değildir inş., sonra düşük tehlikesi, sonra down sendromu, e doğana kadar zaten işte hissetmiyorum kalbi atıyomu off off. doğacak olan hertürlü doğucak Rabbim yazdıysa ama hep panikteyiz biz:18:
İnan yazacak şey bulamıyorum, çok çok üzüldüm, hakkında hayırlısı olsun inşallah...
çok üzüldüm ülkü Rabbim sabırlar versin. Zor bir durum Allah bu mübarek günlerde yardımcın olsun inşallah.
canım doğumumuz seninle aynı gündü .((((
Park yatak nasıl kızzz annaaaaa delirecemmmmmmm...
Canım sen ne kullandında cok öemnunkaldın .. Be resım göremedimde ismi neydi ki acep.. Kac aylıga kadar kullandın... Rahatmıydı ... Tasınabılyomu
Evet canım Antalya merkezdeyim
Alıntı yaparken beceremedim demekEki Görüntüle 1190924
İnşallah ekleyebilmişimdir fotoğrafıBu evde kullanım için çok rahat oluyor chicco marka 130 tl civarında..hem oyalanıyor kendi kendine hem içinde uyuyabiliyor hemde ek gıdaya başlandığında rahatlıkla içinde yedirebiliyorsun...oğlum yaklaşık 1,5-2 yaşına kadar oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?