Bende antalyadyim canim bende diyodum hic antalyali yok heralde diye
Merhaba kızlar dün dr kontrolüm vardı gittiğimizde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim gerçekten benim için çok acı bir tecrübe oldu aldılar bebeğimi
Hepinize hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla bilgiler için sağol alırken dikkat ederim söylediğin süper oldu
sen epey bilgi edinmişsin :)
Canimmm cok uzuldum ya ne diyim bilemedim ya rabbim dayanma gucu versin
Ohhh be böle bişi arıyodum ... Peki sallanıyomu...2 yasına kadar kullanılması süper bişi
kızlarrrr
benim ikili test sonucuna göre 1/102 down sendromu riski varmış yani çok yüksek bir değermiş.
sabah başka bir doktora gittim cvs önerdi. bebeğin ense kalınlığı 1,3 burnuda oluşmuş maşşallahhhhhhhh.
herşeyi yolunda kalbine baktı kalp kapakçığına baktı ellerine ayaklarına beynine anlayacağın herşeye baktı bebek çok sağlıklı gelişmiş bravo sana dedi. bebişim önde gidiyormuş
sağolsun yarım saat benimle ilgilendi. ama cvs sart dedi. ben kötü bir sonuç çıkarsa bebeğime bişey yaptıramam dedim ama ense kalınlığı normal burnu var dedim. bebek sağlıklı ama kan niye böyle çıkmış anlamadım dedi. buradaki üniversitenin prof u varmış. Aynı zamanda bu zat kadın doğum bölüm başkanıymış. saat 6 ya randevu aldık. eşimle birlikte gideceğiz. ayrıntılı ultrasınu varmış ve cvs yapıyormuş. napıcam bilmiyorum 100 tane gebelikte 1 risk.
cvs de enfeksiyon riski ve düşük ihtimali varmış ben yaptırmak istemiyorum. ama bebeğimin ömrünü benim isteğine göre yönlendirmek te istemiyorum. sonuç iyi de çıkabilir ya cvs de sıkıntı yaşarsam ne olacak dimi ama.ben katil değilim.
doktor bak sana selam veriyor el sallıyor dedi. bence bebeğim bana ben iyiyim demek istedi dimi ama
siz ne diyorsunuz değere???
Aldın mı iyi bişi alcan en azından kullanabılecegın bişiler almak lazım... Bu arada port bebe ben kullanamadım..4. Aydan sonra sıgmıyo içine bide sanki cocuk boguluyo içinde ... Battanıyesı şusu busu bılmıyorum ... Eşimle bu konuyu iyice arastırmamız lazım yani
Var var olmaz mıayrıca bugün hava ne kadar güzel camın önüne yapıştım kaldım çok güzel esiyor temmuzun 16 sında Antalya'da bu hava inanılır gibi değil
Sabh hava kapaliydi zaten essin azcik ya pistik kilmalar olmasa yandik
Amin inş güç versin rabbim çok zormuş
Bi arkadas 2li taramasiyla ilgili yazmis bulamadim ama yasanmis bi olay anlatiyim bi kadin dr gitmis bebeginin ozurlu olcani soylemis alalim demiskadin istememis buyuk alim kisilerden birine sormus napim diye kesinlikle olmaz sen hergun bir hurmaya bir yasin oku ve dua et demis kadin yapmis drun ozurlu dedi cocuk super zeka olmus
Amin inş güç versin rabbim çok zormuş
Park yatak nasıl kızzz annaaaaa delirecemmmmmmm...
Canım sen ne kullandında cok öemnunkaldın .. Be resım göremedimde ismi neydi ki acep.. Kac aylıga kadar kullandın... Rahatmıydı ... Tasınabılyomu
Aynen bıktım usandık klimadan..sen hangi hastaneye gidiyorsun kontrole ?
Canım çok üzüldüm, Allah sabır kuvvet versin. En kısa zamanda sağlıkla tekrar anne olursun inşallah.
Çok üzgünsündür eminim, kusura bakmazsan cevap verecek gücün varsa sormak istiyorum. Hiç bir ağrı sızı, kanama gibi belirti olmadı mı?
Çok üzücü bir durum, Allahım sabırlar versin. İnşallah en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde tekrar bebek sahibi olursun. Bu mübarek günlerde bol bol dua etmemiz lazım, hem kendimize hem birbirimize.
Aynısını ben de yaşadım 2 kez 6. Haftada. İlkinde kürtaj oldum ama ikincide istemedim. Kendi gitti. Sonrasında muayene oldum kalıntı yoktu. 3. De tutturduk biz de. İlk hamileliği miydi arkadaşının bilmiyorum ama söyle üzülmesin bir kere kaldıysa yine kalacaktır. İlle altında bir neden arayıp kendini yıpratmasın. Ben ilk doktorum araştırmıyor diye doktor değiştirdim, bu sefer bütün testleri yaptırdık ve hiç bir sorun yokmuş. En önemlisi sağlıklı bebek doğurmak. Sağlıklı değilse baştan belli etmesi daha iyi, sonradan olacağına.
Eki Görüntüle 1190933 Eki Görüntüle 1190935
bunlar cnm park yataklarda normalde çocuk içinde oyun oynasın diye heralde (eşim çok dalga geçiyo çocuu içine bırakırız bizde dışardan fıstık atarız çocuua diyo o ne öyle maymun kafesi gbi)ama bizim kızlar hep analarının evine de bundan alıp içine yatak yerleştirdiler hem ucuzda olduundan mantıklı
canım hurmayı napmış yemiş mi ki?
Akdenizsifaya gidiyorum Ertuğrul beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?