2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum daha önce yaşadım aynısını...En kısa zamanda allahım göbüşünü ve kucagını doldursun çok üzüldüm

valla bilgiler için sağol alırken dikkat ederim söylediğin süper oldu
sen epey bilgi edinmişsin :)

canım benım çevremde doğuran doğurana sağolsun arkadaşlarımda 'özlem teyzesi-özlem halası 'diye kapıma dayandıklarından baya araştırdım ben. Onlara alırken bilgi sahibi baya oldum. Alacaklarım net kafamda..Bazı şeyler pahalı gibi geliyor ama hesaba vurunca mantıklı oluyor.

canım değerden anlamam ama rahatsız diyip sağlıklı doğan çok çocuk var sen zaten pozitifsin böyle devam et hiç bozulmasın moralin

canım bu port bebeyi iki kadın araya almışlar konuşacaz diye coçuğu uçuruyorlardı o zamandan beri bi tiskinmem var o zımbırtıdan
ilk okul çocuklarının beslenme çantası salladığı gibi sallıyorlardı çocuğu şok olmuştum

Son düzenleme:
Ülkü, cok cok üzüldüm canim rabbim sana sabırlar versin en kısa zamanda göbüşünü ve kucağını doldursun inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Var var olmaz mı ayrıca bugün hava ne kadar güzel camın önüne yapıştım kaldım çok güzel esiyor temmuzun 16 sında Antalya'da bu hava inanılır gibi değil

Sabh hava kapaliydi zaten essin azcik ya pistik kilmalar olmasa yandik

Amin inş güç versin rabbim çok zormuş

RABBİM hayırlısıyla tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sabırlar versin Amin...Geçmiş olsun...

Son düzenleme:

canım hurmayı napmış yemiş mi ki?

Park yatak nasıl kızzz annaaaaa delirecemmmmmmm...

Canım sen ne kullandında cok öemnunkaldın .. Be resım göremedimde ismi neydi ki acep.. Kac aylıga kadar kullandın... Rahatmıydı ... Tasınabılyomu

bunlar cnm park yataklarda normalde çocuk içinde oyun oynasın diye heralde (eşim çok dalga geçiyo çocuu içine bırakırız bizde dışardan fıstık atarız çocuua diyo o ne öyle maymun kafesi gbi)ama bizim kızlar hep analarının evine de bundan alıp içine yatak yerleştirdiler hem ucuzda olduundan mantıklı

Canım dr kontrolüm vardı 7 h gittim en son 1 ay snr gel dedi drum bende 1 ay bekleyemedim arada başka dr gittim 21 gün snr gayet hareketliydi ve sağlıklıydı bende dr gittiğim için kendi dr randevuma 1 hafta geç gittim ama ne ağrı ne sancı ne kanama hiç bişi yok dr baktı kalbi durmuş dedi detaylı ultrasona gönderdi orada da kesinleşti 2 gün olmuş ama ben hiç hissetmedim kendi randevu tarihimde gitseymişim bir ay snr olacaktı diğer randevumda o zmn da anneyi zehirleme durumu varmış ne diyelim elden bişey gelmiyor ki kalbi durmuş kuzumun müdahale edilemiyor ki
Her şerde bir hayır vardır demekki böylesi hayırlıymış

Öyle tabi yer gök dua üstüne hayırlısı ne diyelim

Merhaba fairtale sayesinde gördüm bu yazılanı bende o arkadaşı gibi daha 2 aylık evliyim be kritik durumdayız kanamam felan yok. 6 hafta 3 günüz Cumartesi doktora gittik kesenin şekli kötü desi bugün tekrar ataşehir şifaya gittim doktor öyle kötü konuştu moral bırakmadı direk kürtaj dedi şok oldum ağladım medicalparka gittik ordaki doktor ümidin bitmesin daha yeni evlisin dedi pazartesi gel bakalım yine dedi sana zararı yok bekşeyebilirsinn dedi

Lütfen tecrübeniz varsa paylaşın çok ihtiyacım var

Anladım canım.. Ewıne beşik almayıp bundan alıcaksan mantıklı.. Ama içindeki bızdık daha tatlı Allahım aglıyasıııım varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…