2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ana kucagı almayalım mı ... Napacaz bende düşünüyodum ya bide böle yere koyunca sallanıyo iyi oluyo ama. O napsam ki port bebem var zaten... Onumu kullanırsın diyosunuz yani.. Ahanda aklım karıstı ya..
Ewt port bebe mi ana kıcagımı
Bide seyler varya böle ewde kullanbilcegin sallanıyo sag sol asagı yukarı acaba ondan mı alsam ..
Anne dizi mi ne diolar... Gercekten cok güsel oda.. İşe yaramıcak bişey almak istemıyorum...

canım o yüzden diyorum bende sakın 0-13 kg olanı almayın 0-36 kg olanı var.. taşınamıyor arabaya sabit duruyor ama cocuk 10 yaşına gelene kadar cok rahat kullanılıyor.

http://www.e-bebek.com/joie-stages-oto-koltugu_JOI-C0925CBBLT

ebn bunu alacagım kesinlikle.0-36 kg arabada devamlı monteli duruyor marka olarakta en guzeli. ve 0-36 kg arası..
bebek arabasını bende nunapepp alacgım

kızlar ana kucağı baktınız mı hiç, ben ön araştırma yapıyorum biz doğurana kadar Allahın izniyle bir sürü model daha çıkar ama, almasamda fikir edineyim istiorum

Ben bu modeli beğendim
http://mobil.e-bebek.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-ana-kucagi-18-kg-kirmizi_TLO-1801006830
Farklı pozisyonları var. Beşik gibi içinde uyuyabiliyor. Ama başka modellere pek bakmadım açıkçası daha araştırıcam.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Özlemim şu anne dizini de bi eklermısın ben beceremdim resım olarak koysanda alsam mı almasammı karar versek hep beraber

kış bebesi olacagı için arkadaşım önermedi.Zaten hastaneden cıkısta kullanıyorsun dedi onda da hava soguk olunda bebegın ustunu tam örtemiyorsun dedi. Sonrasında da cabuk buyuyor zaten dedi. Mantıklı geldı. Bosuna masraf. Ve gözümle gördüm 0-13 kglık ana kucaklarına 7 aylık bebek sıgamıyor.bende linkteki oto koltugununu alacagm.hatta akşam siparis veriyorum. 0-36 kglık almak en guzelı dedi. 10 yaşına kadar kullanıyormuş

Portbebe gereksiz bisi bence ben daha once bebekcide calismistim bezden yapilmis bisi en iyisi arabayi alirken travel almak onu bile 8aya kadar anca kullanabiliyo tabi bu bebegin minyon oluo olmayisina bagli olarak degisir

Evet kızlar aranızda tecrübeli annişler yani kullanan varmı ... Bnm arkadasım bundan kullandı cokda memnun kaldı hatta ilk dogdugunda bunu alıp beşigin içine koymustu ... Ordan sallaıyodu bebegi bi yere gidince götürüyodu cocuk yer yabancılamı yo kendi yatagı olunca hemen rahat ediyodu diye fikir vermişti.. Ewet ana kucagına gerek yok o zaman zaten benimki oo koltugu aldı ikincisinede arabaya takılan
Nese bunun üzerine düşüneyim... İki cocugum var sonucta bana kolylık saglayabılecek ne olursa onu alayım ...
Kızımı uyuturkwn ikinci cimcimeyide buna koyup sallayabılırım... Kac ayına kadar kullanılır onu iyi bi arastırmam gerekıyo

Merhaba kızlar dün dr kontrolüm vardı gittiğimizde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim gerçekten benim için çok acı bir tecrübe oldu aldılar bebeğimi
Hepinize hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum

kıyamam ülkü n e denir bilemedimki dilim tutuldu kaldı canım çok geçmiş olsun ooof rabbim sabır versin arkadaşım

ne diyorsun canım sen ya. Offff rabbım sabır versın sana canım. Yeniden hayırlı zamanda hayırlısı ile yaşarsın annelığı...Cok üzüldüm..Rabbim başka imtihan vermesin

ben üsttekini o oto koltuğu olanı port bebe diye biliyodum benim ana kucağı zannettiğim de ekte olan. Googleda da öyle buldum ama.. Eki Görüntüle 1190834
Ay ben bunlara bayılıyorum..o kadar kullanışlı ki...oğlum da da kullanmıştım..kızım içinde alıcam geçen D&D toys ta buldum ilke bebede de var..şiddetle tavsiye ederim kızlar

kıyamam ülkü n e denir bilemedimki dilim tutuldu kaldı canım çok geçmiş olsun ooof rabbim sabır versin arkadaşım

Saol canım benim dün kabustu benim için Allahım sizin yavrularınızı bağışlasın inş

canım bana bunun aynısı hediye geldi bizim şef çocuklarına kullanmış 1 yaşına kadar kullandım çok kullanışlı dedi
erkek olmazsa kızı maviş maviş yatıracağız artık

bende onunla bu model arasında gidip geliyorum http://mobil.e-bebek.com/nuna-leaf-ev-tipi-ana-kucagi_NUN-80302
çok hoşuma gitti eşimle benim, ve çok rahatmış kullanan bi arkadaşım var

Canım çok üzüldüm gerçekten Allah başka acı göstermesin..Rabbim tez zamanda hayırlısıyla yaşatsın anneliği sana

taam kıss bağırma anladımm olayı cahilmiymişim neymişim yaff
ana dizi mi ne işte o evde kullanılan sallanan şeyleri ben sevmiyorum cnm çok gereksiz geliyo bana alan arkadaşlarımda pek kullanmadılar.
kuzu peki bu koltuktan önce travel systemin oto koltuğunu kullancaz demi, bu yatan bişi gbi deil sonuçta:26:

Arkadaşlar ikili tarama sonuçlarım çıkmış. Doktorum aradı, düşük risk çıkmış dedi.
Sonuçlarım şu şekilde:
CRL (mm) : 61
Nazal Kemik : Var
Gestasyonel yas : 12+4
PAPP-A : 710.0 ng/ml 0.66 MoM
T-hCG : 56.5 IU/ml 0.70 MoM
NT : 1.1 mm 0.70 MoM
RISK DEGERLENDIRME SONUÇLARI
Maternal Yasa göre Trizomi 21 Riski : 1/ 770
Trizomi 21 Riski : 1/ 38700
Maternal Yasa göre Trizomi 18/13 Riski : 1/ 5750
Trizomi 18/13 Riski : 1/ 99000

Merak ettiğim şey maternal yaşa göre trizomi riski demek yani benim yaşımda olması beklenen risk oranı mı demek? Malum otuzu geçtim.
Değerler iyi galiba ama bu testin güvenilirliği ne kadar bilemiyorum. Doktorum 3'lü 4'lü tarama yapmıyorum ben dedi. Onlarda neye bakılıyor? Yaptıran var mı daha önce, yapılmalı mı ne düşünüyorsunuz?

ben oto koltugu alacagım. 0-36 kg lık olandan canım.. travel sistem bebek arabası gelırse eger mecbur cunku onu kv'dem ben alıcam demisti.

canım ne denir bilemiyorum rabbim en kısa zamanda tekrar hamile kalmanı nasip etsin meleğin seni cennet kapısında bekliyor üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…