e oto koltuğunu mecbur takacaz arabaya hem de kaç yaşına kadar zorunlu nası sığcak ozaman bebişler oto koltuğuna
bunun tentenesiz olanları var büyükçe oto koltuğu için sırf bence ondan almak lazım
ben karar verdim kanz'ın çift yönlü bebek arabası var çok güzel arkadaşım şiddetle tavsiye ediyor çok hafif ve kullanışlı diyor 300-400 lira arası internette
birde yine aynı markanın oto koltuğu var o da çok kullanışlı . inşallah zamanı gelince nasip olursa alırız
kızlar ana kucağı baktınız mı hiç, ben ön araştırma yapıyorum biz doğurana kadar Allahın izniyle bir sürü model daha çıkar ama, almasamda fikir edineyim istiorum
canım o yüzden diyorum bende sakın 0-13 kg olanı almayın 0-36 kg olanı var.. taşınamıyor arabaya sabit duruyor ama cocuk 10 yaşına gelene kadar cok rahat kullanılıyor.
http://www.e-bebek.com/joie-stages-oto-koltugu_JOI-C0925CBBLT
ebn bunu alacagım kesinlikle.0-36 kg arabada devamlı monteli duruyor marka olarakta en guzeli. ve 0-36 kg arası..
bebek arabasını bende nunapepp alacgım
Kızlar ana kucagı almayalım mı ... Napacaz bende düşünüyodum ya bide böle yere koyunca sallanıyo iyi oluyo ama. O napsam ki port bebem var zaten... Onumu kullanırsın diyosunuz yani.. Ahanda aklım karıstı ya..
Ewt port bebe mi ana kıcagımı
Bide seyler varya böle ewde kullanbilcegin sallanıyo sag sol asagı yukarı acaba ondan mı alsam ..
Anne dizi mi ne diolar... Gercekten cok güsel oda.. İşe yaramıcak bişey almak istemıyorum...
ana kucağı port bebenin evde kullanılan versiyonu gibi bişi heralde demi. eğer doğru anlıyosam bende almam onu ya evde bisürü kalabalık olcak yürüteci anakucağı port bebesi salıncağı...darlanırım benbende traveler system araba istiyorum zaten onun port bebesi yeter evde de yatağında olmadığı zamanlar koltukta yatıversinler cnm bişi olmaz
Merhaba kızlar dün dr kontrolüm vardı gittiğimizde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim gerçekten benim için çok acı bir tecrübe oldu aldılar bebeğimi
Hepinize hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar dün dr kontrolüm vardı gittiğimizde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim gerçekten benim için çok acı bir tecrübe oldu aldılar bebeğimi
Ay ben bunlara bayılıyorum..o kadar kullanışlı ki...oğlum da da kullanmıştım..kızım içinde alıcam geçen D&D toys ta buldum ilke bebede de var..şiddetle tavsiye ederim kızlarben üsttekini o oto koltuğu olanı port bebe diye biliyodum benim ana kucağı zannettiğim de ekte olan. Googleda da öyle buldum ama.. Eki Görüntüle 1190834
kıyamam ülkü n e denir bilemedimki dilim tutuldu kaldı canım çok geçmiş olsun ooof rabbim sabır versin arkadaşım
kızzz senı ciddi egitime tavi tutuciiim ben anlaşıldı...Bu ev tipi ana kucagı diye gecer. Cok gereksiz birsey asla alınmaz yani o derece.. 0-13 kg olan oto koltuklarına ana kucgıda denıyor. Alıp taşıyorlar bebeği ama iste kilodan değil bebek boydan yatamıyor içine. 5-6 aylık bebek 7,5 kg uzun gelıyor ayakları sallanıyor
Ben bu modeli beğendim
http://mobil.e-bebek.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-ana-kucagi-18-kg-kirmizi_TLO-1801006830
Farklı pozisyonları var. Beşik gibi içinde uyuyabiliyor. Ama başka modellere pek bakmadım açıkçası daha araştırıcam.
taam kıss bağırma anladımm olayı cahilmiymişim neymişim yaffkızzz senı ciddi egitime tavi tutuciiim ben anlaşıldı...Bu ev tipi ana kucagı diye gecer. Cok gereksiz birsey asla alınmaz yani o derece.. 0-13 kg olan oto koltuklarına ana kucgıda denıyor. Alıp taşıyorlar bebeği ama iste kilodan değil bebek boydan yatamıyor içine. 5-6 aylık bebek 7,5 kg uzun gelıyor ayakları sallanıyor
ana dizi mi ne işte o evde kullanılan sallanan şeyleri ben sevmiyorum cnm çok gereksiz geliyo bana alan arkadaşlarımda pek kullanmadılar.Kızlar ana kucagı almayalım mı ... Napacaz bende düşünüyodum ya bide böle yere koyunca sallanıyo iyi oluyo ama. O napsam ki port bebem var zaten... Onumu kullanırsın diyosunuz yani.. Ahanda aklım karıstı ya..
Ewt port bebe mi ana kıcagımı
Bide seyler varya böle ewde kullanbilcegin sallanıyo sag sol asagı yukarı acaba ondan mı alsam ..
Anne dizi mi ne diolar... Gercekten cok güsel oda.. İşe yaramıcak bişey almak istemıyorum...
kuzu peki bu koltuktan önce travel systemin oto koltuğunu kullancaz demi, bu yatan bişi gbi deil sonuçta:26:kış bebesi olacagı için arkadaşım önermedi.Zaten hastaneden cıkısta kullanıyorsun dedi onda da hava soguk olunda bebegın ustunu tam örtemiyorsun dedi. Sonrasında da cabuk buyuyor zaten dedi. Mantıklı geldı. Bosuna masraf. Ve gözümle gördüm 0-13 kglık ana kucaklarına 7 aylık bebek sıgamıyor.bende linkteki oto koltugununu alacagm.hatta akşam siparis veriyorum. 0-36 kglık almak en guzelı dedi. 10 yaşına kadar kullanıyormuş
Eki Görüntüle 1190853
canım bana bunun aynısı hediye geldi bizim şef çocuklarına kullanmış 1 yaşına kadar kullandım çok kullanışlı dedi
erkek olmazsa kızı maviş maviş yatıracağız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?