Günaydınnnnnnn hastane yolundayiz :))) ne durumda bebis cok merak ediyorum
dularımız senınle canım ama korkma. benım kv daha riskli bir ameliyat gecırdı cok sukur birsey olmadı. Tıp cok gelişti korkma. Anjiyo dediğin yarım saat.iyi olacak babacıgın ALLAH ın izni ileKızlar bize dua edin babam anjio oluyor şu anda hastanedeyiz kalbe giden ana damar tıkalıymışş sizden dua bekliyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
süper bence. İdrarı sapsarı yapıyor birde eşşek kadar kocaman ama olsunKızlar doktorum değiştirdi ilacımi decavit verdi kullananlar varmı aranızda iyi mi bu ilaç
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aman dıkkat et canım buyuk geçmiş olsuntşk ederim kızlar allah razı olsun full yatıştayım eşim sağolsun evdeydı benden fazla o üzldü korktu yaptı sağolsun oruçluydu kıyamadım hadi bende yardım edeyim dedim eski gücüm yokmuş meğerki
Kızlar bize dua edin babam anjio oluyor şu anda hastanedeyiz kalbe giden ana damar tıkalıymışş sizden dua bekliyoruz
dularımız senınle canım ama korkma. benım kv daha riskli bir ameliyat gecırdı cok sukur birsey olmadı. Tıp cok gelişti korkma. Anjiyo dediğin yarım saat.iyi olacak babacıgın ALLAH ın izni ile
süper bence. İdrarı sapsarı yapıyor birde eşşek kadar kocaman ama olsun
aman dıkkat et canım buyuk geçmiş olsun
Tünaydin güzel annisler benim bugün kahvaltıda bir midr bulantısı tuttu çok fenaydi ne yediysem çıkardım bu iki oldu hayret ettim yani geçmişi okuyamadim hiç halim yok yorgun gibiyim uykulu bugün çokta uyudum huylarmi değişiyo acep
sizinde mi idrar sapsarı ve decavit yapıyor demekki bende enfeksyonmu var acaba diyorum
kızlar ana kucağı baktınız mı hiç, ben ön araştırma yapıyorum biz doğurana kadar Allahın izniyle bir sürü model daha çıkar ama, almasamda fikir edineyim istiorum
canim tabiki arastirmak gerek ama yinede hamileyken tutmak sart olmadigi icin bile icim rahatladi benim
Tatlim geçmiş olsun öncelikle benim babamin damari yüzde doksan dokuz kapaliymis bypas oldu uç dört yol oluyor çok iyi simdi şükürler olsun doktorlarimiz kalp konusunda çok iyiler inşallah senin babanda çok saglikli oolacak gonlunu ferah tut
dularımız senınle canım ama korkma. benım kv daha riskli bir ameliyat gecırdı cok sukur birsey olmadı. Tıp cok gelişti korkma. Anjiyo dediğin yarım saat.iyi olacak babacıgın ALLAH ın izni ile
süper bence. İdrarı sapsarı yapıyor birde eşşek kadar kocaman ama olsun
aman dıkkat et canım buyuk geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inş.
Cnm cokcok geçmiş olsun dikkat et kendine. Boşver işi falanda ya kocan yardim eder zaten. Ay ödün kopmuştur öyle su falan gelince. Aman dikkat et kendine.
Allah yardimcisi olsun cnm,hayrlisiyla çıkar inş hemen iyi olur.
Ben baslamistim ama hem kan hapi hem decavit ağır geldi mideme dokundu. Önce bi kan hapina alissin bünye diye decaviti bıraktım şimdilik haftaya baslicam inşallah
Şimdi gördüm çok geçmiş olsun acil sifalar inşallah
çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen yorma kendini
geçmiş olsun canım inş. sağlıklı bir şekilde çıkar çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifasını versin, sen de rahat ol, geçen yıl benim babam da oldu, çok korkmuştum ama hiç korkulacak bir şey değilmiş.
Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur babacığın.
acil şifalar versin allahım
tatlım benım ben ana kucagı almayı dusunmyorum. tecrübeli bir annişle konuştum gecen gün.en güzeli 0-36 kglık oto koltugu almak dedi. O da bizim gibi 2012 de ocakta doğum yapmıstı. hiç kullanamadım dedi. Kışın hastaneden çıkarken lazım olur demişler hava buzmuş. port bebe kullanmışlar. havalar iyi olunca da bebek 6 aylık olmuş zaten. o zamanda sığmamış zaten.. kaliteli bir port bebe almak en güzeli dedi.
Travel sistem bebek arabası alacak olursam içinde var ama arkadaşın dedıklerı de mantıklı geldi.
ana kucağı port bebenin evde kullanılan versiyonu gibi bişi heralde demi. eğer doğru anlıyosam bende almam onu ya evde bisürü kalabalık olcak yürüteci anakucağı port bebesi salıncağı...darlanırım bentatlım benım ben ana kucagı almayı dusunmyorum. tecrübeli bir annişle konuştum gecen gün.en güzeli 0-36 kglık oto koltugu almak dedi. O da bizim gibi 2012 de ocakta doğum yapmıstı. hiç kullanamadım dedi. Kışın hastaneden çıkarken lazım olur demişler hava buzmuş. port bebe kullanmışlar. havalar iyi olunca da bebek 6 aylık olmuş zaten. o zamanda sığmamış zaten.. kaliteli bir port bebe almak en güzeli dedi.
Travel sistem bebek arabası alacak olursam içinde var ama arkadaşın dedıklerı de mantıklı geldi.
ana kucağı port bebenin evde kullanılan versiyonu gibi bişi heralde demi. eğer doğru anlıyosam bende almam onu ya evde bisürü kalabalık olcak yürüteci anakucağı port bebesi salıncağı...darlanırım benbende traveler system araba istiyorum zaten onun port bebesi yeter evde de yatağında olmadığı zamanlar koltukta yatıversinler cnm bişi olmaz
görsel koyayım canım daha net anlarsın...
Bu ana kucagı canım oto koltugu dıye gecıyor ilk 0-13 kg ıcın ama bebek kılodan degıl boydan yatamıyor. 6. Aylık bebek olmadı dedi arkadaşım toplasan 7 kg bebeğimiz
Eki Görüntüle 1190831
bu da port beb,hastane çıkısında ve 4 aylık olana kadar kullanmışlar. Soğuk havalarda harıka oluyordu dedi arkadaşım
Eki Görüntüle 1190832
ben üsttekini o oto koltuğu olanı port bebe diye biliyodum benim ana kucağı zannettiğim de ekte olan. Googleda da öyle buldum ama.. Eki Görüntüle 1190834
görsel koyayım canım daha net anlarsın...
bu ana kucagı canım oto koltugu dıye gecıyor ilk 0-13 kg ıcın ama bebek kılodan degıl boydan yatamıyor. 6. aylık bebek olmadı dedi arkadaşım toplasan 7 kg bebeğimiz
Eki Görüntüle 1190831
bu da port beb,hastane çıkısında ve 4 aylık olana kadar kullanmışlar. Soğuk havalarda harıka oluyordu dedi arkadaşım
Eki Görüntüle 1190832
Kizlar doktorun izne cikiyormus 14+5 teyim bugüne aldim randevuyu cinsiyet söyler mi ki acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?