2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tünaydin güzel annisler benim bugün kahvaltıda bir midr bulantısı tuttu çok fenaydi ne yediysem çıkardım bu iki oldu hayret ettim yani geçmişi okuyamadim hiç halim yok yorgun gibiyim uykulu bugün çokta uyudum huylarmi değişiyo acep

Tünaydin güzel annisler benim bugün kahvaltıda bir midr bulantısı tuttu çok fenaydi ne yediysem çıkardım bu iki oldu hayret ettim yani geçmişi okuyamadim hiç halim yok yorgun gibiyim uykulu bugün çokta uyudum huylarmi değişiyo acep

Kızlar bize dua edin babam anjio oluyor şu anda hastanedeyiz kalbe giden ana damar tıkalıymışş sizden dua bekliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dularımız senınle canım ama korkma. benım kv daha riskli bir ameliyat gecırdı cok sukur birsey olmadı. Tıp cok gelişti korkma. Anjiyo dediğin yarım saat.iyi olacak babacıgın ALLAH ın izni ile
Kızlar doktorum değiştirdi ilacımi decavit verdi kullananlar varmı aranızda iyi mi bu ilaç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
süper bence. İdrarı sapsarı yapıyor birde eşşek kadar kocaman ama olsun
aman dıkkat et canım buyuk geçmiş olsun

Kızlar bize dua edin babam anjio oluyor şu anda hastanedeyiz kalbe giden ana damar tıkalıymışş sizden dua bekliyoruz

Tatlim geçmiş olsun öncelikle benim babamin damari yüzde doksan dokuz kapaliymis bypas oldu uç dört yol oluyor çok iyi simdi şükürler olsun doktorlarimiz kalp konusunda çok iyiler inşallah senin babanda çok saglikli oolacak gonlunu ferah tut

sizinde mi idrar sapsarı ve decavit yapıyor demekki bende enfeksyonmu var acaba diyorum

kızlar ana kucağı baktınız mı hiç, ben ön araştırma yapıyorum biz doğurana kadar Allahın izniyle bir sürü model daha çıkar ama, almasamda fikir edineyim istiorum

bende antibiyotik kullanıyorum o bulantı yapıyor artık kendi kendime istifra etceksen et bulantı kötü der oldum ve ilaç büyük pazar günü bitecek inş.

kızlar ana kucağı baktınız mı hiç, ben ön araştırma yapıyorum biz doğurana kadar Allahın izniyle bir sürü model daha çıkar ama, almasamda fikir edineyim istiorum

tatlım benım ben ana kucagı almayı dusunmyorum. tecrübeli bir annişle konuştum gecen gün.en güzeli 0-36 kglık oto koltugu almak dedi. O da bizim gibi 2012 de ocakta doğum yapmıstı. hiç kullanamadım dedi. Kışın hastaneden çıkarken lazım olur demişler hava buzmuş. port bebe kullanmışlar. havalar iyi olunca da bebek 6 aylık olmuş zaten. o zamanda sığmamış zaten.. kaliteli bir port bebe almak en güzeli dedi.
Travel sistem bebek arabası alacak olursam içinde var ama arkadaşın dedıklerı de mantıklı geldi.

Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inş.

Şimdi gördüm çok geçmiş olsun acil sifalar inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen yorma kendini

geçmiş olsun canım inş. sağlıklı bir şekilde çıkar çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifasını versin, sen de rahat ol, geçen yıl benim babam da oldu, çok korkmuştum ama hiç korkulacak bir şey değilmiş.

Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur babacığın.

acil şifalar versin allahım

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kalbe giden ana damar yüzde 100 tıkalıymış stent takmışlar ben eve gelmiştim gideceğim birazdan büyük ihtimalle by pass olacak

aslında banada portbebe daha mantıklı geliyor valla, görüyorum portbebenin içinde daha rahat oluyor bebekler, travell sitem bebek arabaları pahalı geliyor bana ama bakıcaz artık bi araştırıyım bakalım

ana kucağı port bebenin evde kullanılan versiyonu gibi bişi heralde demi. eğer doğru anlıyosam bende almam onu ya evde bisürü kalabalık olcak yürüteci anakucağı port bebesi salıncağı...darlanırım ben bende traveler system araba istiyorum zaten onun port bebesi yeter evde de yatağında olmadığı zamanlar koltukta yatıversinler cnm bişi olmaz

görsel koyayım canım daha net anlarsın...

bu ana kucagı canım oto koltugu dıye gecıyor ilk 0-13 kg ıcın ama bebek kılodan degıl boydan yatamıyor. 6. aylık bebek olmadı dedi arkadaşım toplasan 7 kg bebeğimiz

bu da port beb,hastane çıkısında ve 4 aylık olana kadar kullanmışlar. Soğuk havalarda harıka oluyordu dedi arkadaşım

ben üsttekini o oto koltuğu olanı port bebe diye biliyodum benim ana kucağı zannettiğim de ekte olan. Googleda da öyle buldum ama..

ben üsttekini o oto koltuğu olanı port bebe diye biliyodum benim ana kucağı zannettiğim de ekte olan. Googleda da öyle buldum ama.. Eki Görüntüle 1190834

kızzz senı ciddi egitime tavi tutuciiim ben anlaşıldı... Bu ev tipi ana kucagı diye gecer. Cok gereksiz birsey asla alınmaz yani o derece.. 0-13 kg olan oto koltuklarına ana kucgıda denıyor. Alıp taşıyorlar bebeği ama iste kilodan değil bebek boydan yatamıyor içine. 5-6 aylık bebek 7,5 kg uzun gelıyor ayakları sallanıyor

Son düzenleme:

e oto koltuğunu mecbur takacaz arabaya hem de kaç yaşına kadar zorunlu nası sığcak ozaman bebişler oto koltuğuna
bunun tentenesiz olanları var büyükçe oto koltuğu için sırf bence ondan almak lazım
ben karar verdim kanz'ın çift yönlü bebek arabası var çok güzel arkadaşım şiddetle tavsiye ediyor çok hafif ve kullanışlı diyor 300-400 lira arası internette
birde yine aynı markanın oto koltuğu var o da çok kullanışlı . inşallah zamanı gelince nasip olursa alırız

Kizlar doktorun izne cikiyormus 14+5 teyim bugüne aldim randevuyu cinsiyet söyler mi ki acaba ?

istersen söyler bir şey ama dr ların dediği doğru sanırım 16. haftadan sonra daha sağlıklı ondan öncesi biraz tahmine giriyor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…