2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım ilk önce bi sakin ol ve soguk kanlılıkla düşün... En son gittigin dr bekle demiş sana zararı yok demiş.. Bekle sende canım hemen öle kolay mı bi cana kıymak.. Onlar tabi daha can olark görmüyolar.. Yapılabşlecek en son şey kürtaj öle düşün.. Madem sana zararı yok bol bol dua et ve bekle derim..
Bak benim hamile kaldıgımdn beri ik ihafta bi kanamam oldu drlarım gidiş kürtaja dönüyo dedi.. Ama şükür suan hiç bişi yok ... En szından suana kadar.. Allahtan umut kesılmez...

Anladım canım.. Ewıne beşik almayıp bundan alıcaksan mantıklı.. Ama içindeki bızdık daha tatlı Allahım aglıyasıııım varrr

ayyylamaaaa bizimkiler daha da tatlı olck inşallah. kendi evime normal yatağını annemin evine de bunu alcam. arada göç ettiğimde annemde de lazım olcak

ayyylamaaaa bizimkiler daha da tatlı olck inşallah. kendi evime normal yatağını annemin evine de bunu alcam. arada göç ettiğimde annemde de lazım olcak

Hmm anlAdım... Sen bılırsın bebişim... Ama eşinde güldürdü beni cerez atarız he
Güsel bişey rahat edersin sende annene gittin mi

Merhabalar ;
Uzun zamandir takip ediyorum ne var ne yok, her gun yeni bisey ögrendim burdan :))
Arada alinan kotu haberler cok uzucu... Allah isteyen bakarim diyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin ins.
Benim bu gün 14 hafta doldu. Bayramdan once kontrolum var. Allah tum bebislere saglik ve uZun omur versin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ülkücüm ne denir bilemiyorum inan çok üzgünüm. Doğana kadar bütün bebekler risk altında, hep diken üstünde olacağız. Sabır dilemekten başka elden bişey gelmiyor. Cevap verdiğin için çok teşekkürler. Sevgiler canım...

Canım benim inş gerçekten çok acıymış yaşamadan bilinmiyormuş rabbim sizlere yaşatmasın inş çok zor dünü hatırlamak bile istemiyorum kabus gibiydi

Ulkum allh cok ama cok sabır versın.. Her acının bi ecri vardır... Rabbime bol bol dua etcez senın için

Hımm benimde Anadolu hastanesinde Mine hanım :) Doktorumdan da memnunum hastanede evimin karşısı iyi oluyor

Drdan memnunsan iyi canim ben bayan istedim ama iyi birini bulamadim butun arkdaslrimda buna gidiyodu bende gectim yakin olmasida iyi valla benimki uzak

Geçmiş olsun Ülkü. Ben kayıplarımı erken yaşadığım için şükrettim hep. Çok zor ama geçecek. İnşallah kendini tekrar hazır hissettiğinde Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip eder.
Canım inşallah ayrıntılıda her şey normal görünür.
Akdenizsifaya gidiyorum Ertuğrul beye
Hımm benimde Anadolu hastanesinde Mine hanım :) Doktorumdan da memnunum hastanede evimin karşısı iyi oluyor
Hanımlar ben de Antalya'dayım ama merkezde değilim. Medstar Toplçular'da Ünal Bey'e gidiyorum.

Canım hiç üzülme senin merhametli,insancıl,sıcakkanlı birisi olduğun her halinden belli.Çocuklarına da titiz ve sevecen bi anne olduğuna eminim bu da bir dönem ve geçecek.Benim oğlan da 5 yaşında o kendini kurtardı sayılır bir de bebekliğinden beri adı gibi Özgür işte bize pek bağlı değil
Aslında benim fazla bulantm yoktu yeni peydah oldu acaba kum döküyorum ya bulantı yapıyor mu acaba?

Ahh ahh bu Annelik duygusu yok mu dogana kadar diken üstünde oluyoruz dioruz ama dogduktan sonrada öle oluyo...
Allahım birdaha yasatmasın sana
Tez zamanda cok güsel haberlerle gel inşallah

Çok kötü hissediyorm kendimi neden böyle oldu diyorum belki düzelir diyorum umutsuz oldum geçen günler çabuk geçsin iyi şeyler olsun istiyorum

Benim önemli saydığım şey doktorlara önemsiz geliyor mucizeye inanmıyorlar direk kürtaj diyorlar

Canım teşekkürederim inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Canım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum daha önce yaşadım aynısını...En kısa zamanda allahım göbüşünü ve kucagını doldursun çok üzüldüm

Amin canım Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık versin inş

Drdan memnunsan iyi canim ben bayan istedim ama iyi birini bulamadim butun arkdaslrimda buna gidiyodu bende gectim yakin olmasida iyi valla benimki uzak

Olsun sağlığımız yerinde olsun da..bi de doktor insanın içine sindi mi çok güzel oluyor kafanda tereddüt kalmıyor..önümüzdeki salı 16.haftam kontrolüm var 44444 gözle bekliyorum kızımı görmeyi

Nasil dr memnun musun canim

evet benim arkadaşımda ünal yirmibeş e gitti...Hayırlısı olsun İnşallah hepimiz bir avazda doğuralım

;((( kızcelerrr bnde cuma gunu saat 15:30 da gırecem muayeneye .. İçimi bi korku kapladı ... Haftaya cumada Allh nasip ederse memlekete gideceguz

Ülkücüm geçmiş olsun Allah sevmediği kuluna dert vermezmiş yapılacak birşey yokmuş ki keşke elinden birşey gelseydi de yapsaydın da olmasaydı Rabbim sabrını verir inşallah..

RABBİM hayırlısıyla tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sabırlar versin Amin...Geçmiş olsun...

Saol cnm benim inş en kısa zamanda sizinle mutlulukta paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…