Merhaba fairtale sayesinde gördüm bu yazılanı bende o arkadaşı gibi daha 2 aylık evliyim be kritik durumdayız kanamam felan yok. 6 hafta 3 günüz Cumartesi doktora gittik kesenin şekli kötü desi bugün tekrar ataşehir şifaya gittim doktor öyle kötü konuştu moral bırakmadı direk kürtaj dedi şok oldum ağladım medicalparka gittik ordaki doktor ümidin bitmesin daha yeni evlisin dedi pazartesi gel bakalım yine dedi sana zararı yok bekşeyebilirsinn dedi
Lütfen tecrübeniz varsa paylaşın çok ihtiyacım var
Anladım canım.. Ewıne beşik almayıp bundan alıcaksan mantıklı.. Ama içindeki bızdık daha tatlı Allahım aglıyasıııım varrr
ayyylamaaaa bizimkiler daha da tatlı olck inşallah. kendi evime normal yatağını annemin evine de bunu alcam. arada göç ettiğimde annemde de lazım olcak
Canım dr kontrolüm vardı 7 h gittim en son 1 ay snr gel dedi drum bende 1 ay bekleyemedim arada başka dr gittim 21 gün snr gayet hareketliydi ve sağlıklıydı bende dr gittiğim için kendi dr randevuma 1 hafta geç gittim ama ne ağrı ne sancı ne kanama hiç bişi yok dr baktı kalbi durmuş dedi detaylı ultrasona gönderdi orada da kesinleşti 2 gün olmuş ama ben hiç hissetmedim kendi randevu tarihimde gitseymişim bir ay snr olacaktı diğer randevumda o zmn da anneyi zehirleme durumu varmış ne diyelim elden bişey gelmiyor ki kalbi durmuş kuzumun müdahale edilemiyor ki
Her şerde bir hayır vardır demekki böylesi hayırlıymış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kiz için ne bulmuştum canim fikir olsun bize
ulkum canim yaa aklimdaydin inanki. konusmustuk beraber gideceğiz doktora diye. bir sey yazdin mi diye bakiyordum. çok çok üzgünüm. Rabbim mukafatini verecek bu acinin. evladin seni cennet kapisinda karşılayacak inşaallah. Allah sabirlar versin çok üzgünüm
Hımm benimde Anadolu hastanesinde Mine hanım :) Doktorumdan da memnunum hastanede evimin karşısı iyi oluyor
çok üzüldüm ülkücüm..söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten Allah sabır versin.
Geçmiş olsun Ülkü. Ben kayıplarımı erken yaşadığım için şükrettim hep. Çok zor ama geçecek. İnşallah kendini tekrar hazır hissettiğinde Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip eder.Merhaba kızlar dün dr kontrolüm vardı gittiğimizde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim gerçekten benim için çok acı bir tecrübe oldu aldılar bebeğimi
Hepinize hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum
Canım inşallah ayrıntılıda her şey normal görünür.kızlarrrr
benim ikili test sonucuna göre 1/102 down sendromu riski varmış yani çok yüksek bir değermiş.
sabah başka bir doktora gittim cvs önerdi. bebeğin ense kalınlığı 1,3 burnuda oluşmuş maşşallahhhhhhhh.
herşeyi yolunda kalbine baktı kalp kapakçığına baktı ellerine ayaklarına beynine anlayacağın herşeye baktı bebek çok sağlıklı gelişmiş bravo sana dedi. bebişim önde gidiyormuş
sağolsun yarım saat benimle ilgilendi. ama cvs sart dedi. ben kötü bir sonuç çıkarsa bebeğime bişey yaptıramam dedim ama ense kalınlığı normal burnu var dedim. bebek sağlıklı ama kan niye böyle çıkmış anlamadım dedi. buradaki üniversitenin prof u varmış. Aynı zamanda bu zat kadın doğum bölüm başkanıymış. saat 6 ya randevu aldık. eşimle birlikte gideceğiz. ayrıntılı ultrasınu varmış ve cvs yapıyormuş. napıcam bilmiyorum 100 tane gebelikte 1 risk.
cvs de enfeksiyon riski ve düşük ihtimali varmış ben yaptırmak istemiyorum. ama bebeğimin ömrünü benim isteğine göre yönlendirmek te istemiyorum. sonuç iyi de çıkabilir ya cvs de sıkıntı yaşarsam ne olacak dimi ama.ben katil değilim.
doktor bak sana selam veriyor el sallıyor dedi. bence bebeğim bana ben iyiyim demek istedi dimi ama
siz ne diyorsunuz değere???
Akdenizsifaya gidiyorum Ertuğrul beye
Hanımlar ben de Antalya'dayım ama merkezde değilim. Medstar Toplçular'da Ünal Bey'e gidiyorum.Hımm benimde Anadolu hastanesinde Mine hanım :) Doktorumdan da memnunum hastanede evimin karşısı iyi oluyor
ahh canim ya kiyamam oda anne cocugu daha seninde bulantilarin oluyor cok zor benim ufak oglan 4 yasinda oldugu ve tum yukunu esim aldigi halde bu seferde cocuklara bisey yapamiyorum diye zoruma gidiyor
rabbim yardimcin olsun insallah 12 inci haftada sonra azaliyor bulantilar insallah seninde az kaldi canim
Canım benim inş gerçekten çok acıymış yaşamadan bilinmiyormuşrabbim sizlere yaşatmasın inş çok zor dünü hatırlamak bile istemiyorum kabus gibiydi
Canım ilk önce bi sakin ol ve soguk kanlılıkla düşün... En son gittigin dr bekle demiş sana zararı yok demiş.. Bekle sende canım hemen öle kolay mı bi cana kıymak.. Onlar tabi daha can olark görmüyolar.. Yapılabşlecek en son şey kürtaj öle düşün.. Madem sana zararı yok bol bol dua et ve bekle derim..
Bak benim hamile kaldıgımdn beri ik ihafta bi kanamam oldu drlarım gidiş kürtaja dönüyo dedi.. Ama şükür suan hiç bişi yok ... En szından suana kadar.. Allahtan umut kesılmez...
Canım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum daha önce yaşadım aynısını...En kısa zamanda allahım göbüşünü ve kucagını doldursun çok üzüldüm
Drdan memnunsan iyi canim ben bayan istedim ama iyi birini bulamadim butun arkdaslrimda buna gidiyodu bende gectim yakin olmasida iyi valla benimki uzak
Geçmiş olsun Ülkü. Ben kayıplarımı erken yaşadığım için şükrettim hep. Çok zor ama geçecek. İnşallah kendini tekrar hazır hissettiğinde Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip eder.
Canım inşallah ayrıntılıda her şey normal görünür.
Hanımlar ben de Antalya'dayım ama merkezde değilim. Medstar Toplçular'da Ünal Bey'e gidiyorum.
Geçmiş olsun Ülkü. Ben kayıplarımı erken yaşadığım için şükrettim hep. Çok zor ama geçecek. İnşallah kendini tekrar hazır hissettiğinde Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip eder.
Canım inşallah ayrıntılıda her şey normal görünür.
Hanımlar ben de Antalya'dayım ama merkezde değilim. Medstar Toplçular'da Ünal Bey'e gidiyorum.
Canım benim inş gerçekten çok acıymış yaşamadan bilinmiyormuşrabbim sizlere yaşatmasın inş çok zor dünü hatırlamak bile istemiyorum kabus gibiydi
RABBİM hayırlısıyla tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sabırlar versin Amin...Geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?