2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Kiscen mi olcak benim daha 2haftadn fazla yaa bende artik neyim olcak bilmek istiyorum

kiz için ne bulmuştum canim fikir olsun bize

Arya ismini düşünüyorduk. Biraz game of thrones'tan esinlenerek. Anlamı opera parçası ama farsçada asil soylu anlamına geldiği de yazıyor bazı sitelerde. Ailede herkes beğenmişti, artık ikinciye nasip olursa.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim Allah sabır versin çok uzuldumm iyi ki sana birşey olmamis canım Rabbim tez zamanda gonlune göre sağlıklı bir evlat versin....(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ulkum allh cok ama cok sabır versın.. Her acının bi ecri vardır... Rabbime bol bol dua etcez senın için

Saol cnm benim dualarımız karşılıklı inş hepimizin hakkında hayırlısı

Kızlar beni yanlış anlamayın ama,eğer arabayı siz kullanacaksanız bebeği port bebeye koyup nasıl bağlayacaksınız?Ben üçünü de kullanmış 2 bebiş annesi olarak söyleyebilirim ki , 0-36 kglık oto koltuğu da oturan bebekler için bakmayın kilo olarak sıfırdan başladığına.Ben bebeklerimi 1 yaşından sonra o koltuğa oturtturdum , ana kucağı yada oto koltuğu diyorlar ya,bizdeki 0-13 kiloya kadar,kızım şu an 9 kilo ve hala ona otutturuyorum ama yakında o büyük çocuk koltuğuna geçiş yapıcaz.En başta ana kucağı kullanmak en iyisi hem emniyet kemeriyle bağlanabiliyor hem de kıvrık olduğu için bebişi sarıp sarmalıyor.Hıım bebek içinde pek de rahat ediyor mu orası tartışılır ama başka birşeyle de gitmesine benim aklım kesmiyor.

Kızımı ana kucağına koyup ne alışverişlere çarşı pazarlara gittik ama Port bebe kullanmış olsaydım yanımda biri daha arkada onu tutması gerekecekti,bence iyice bi düşünün derim.

Çok geçmiş olsun canim.hayirlisi buymus demek ki. Bende 1 ay öncesi ocak annesi olucakken kurtaj olmuştum. Zamanla alisiliyor inan bana. Bundan sonra artik sen çok onemlisin canim bir daha ki gebeligine hazirla Kendini.kendine iyi bak ki bir daha ki bebegin sapasaglam tutunsun sana.

Canım benim Allah sabır versin çok uzuldumm iyi ki sana birşey olmamis canım Rabbim tez zamanda gonlune göre sağlıklı bir evlat versin....(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım tüm aile eş dost hasteneye gelmiş ben kuzuma ağlıyorum yakınlarımda bana ağlıyormuş dr anneyi zehirleyebilirdi demiş Allahım kimseye yaşatmasın böyle acıları inş

Nasil dr memnun musun canim
Çok memnunum. Benim kayıplarım var geçen yıllarda. Hep Ünal Bey'e gittim. Açıklamalarıyla, yaklaşımıyla eşimi de beni de memnun etti. Bütün sorularımıza cevap verdi, biz sormadan kendisi anlattı, moral verdi.
Şimdi de geçmişten gelen endişelerimin farkında, üstelik ikiz bebek bekliyorum. Zaman ayırıyor, uzun uzun ultrasonda inceliyor, kendini sıkma ne zaman istersen gel endişe duyarsan randevuyu bekleme diyor. Çok pozitif biri.

evet benim arkadaşımda ünal yirmibeş e gitti...Hayırlısı olsun İnşallah hepimiz bir avazda doğuralım
Amin inşallah.

;((( kızcelerrr bnde cuma gunu saat 15:30 da gırecem muayeneye .. İçimi bi korku kapladı ... Haftaya cumada Allh nasip ederse memlekete gideceguz

Güzel haberlerle gelirsin inşallah mervecim.... bende haftaya cuma sabahı gidiyorum memelekete ne dersin yolda karşılaşırız belki

Çok saol canım benim moral verdiğiniz için hepimiz saolun
rahim açılsın kanama olsun die 6 tane ilaç verdiler suni sancı verdiler normal doğum olsun die kuzum öyle güzel tutunmuş ki zor düşürdüler

Çok saol canım benim moral verdiğiniz için hepimiz saolun
rahim açılsın kanama olsun die 6 tane ilaç verdiler suni sancı verdiler normal doğum olsun die kuzum öyle güzel tutunmuş ki zor düşürdüler

Kum dökmek de bulantıları azdırır canım. Hastanede 2 saat serum alma şansın var buscopan ve vitaminli serum aldan keşke hem ağrın iner hem de serumu yavaş yavaş alınca mide bulantın kesilir. Hızlı akması da bulantı yapıyor. Ben de hep kum iltihaptan Muzdaribim hamileliğimde(

Ya arabayı ben kullanmadıgım zaman bile port bebeyle cok zor gercekten uzunca ... Hani içinde rahat ettıgını pek sanmıyorum... Bnm arkadasın ana kucagı var gayet gusel kullanıyo iki cocugunada kullandı tentesı cıkıyo
Güzel haberlerle gelirsin inşallah mervecim.... bende haftaya cuma sabahı gidiyorum memelekete ne dersin yolda karşılaşırız belki

Biz kacta cıkıcaz bilmiyorum valla :)) haberleşiriz yol durumu falan

Ülküm çok geçmiş olsun öok üzüldüm.. En kötüsü de bebeğin kalbinin durması.. Hiçbir şeyden haberin olmuyor benim de ilk bebeğimi kürtajda aldılar ve iyice tutunmuş senin gibi beklemek zorunda kaldım.. Rabbim hayırlısını versin ilk hafta ağlayabildiğin kadar ağla ben eşim üzülür diye ağlayanamoştım.. içine atma sonra acısı kabuslarla çıkıyor.. Ağla üzül sonra Rabb'imin takdiri bu de topla kendini... Sonra da yeni bebişinr hazırlık yap :)
Dualarımız seninle...

aryayı ben de çok seviyorum ama yakın akrabamızda olduğu için eledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…