Olsun sağlığımız yerinde olsun da..bi de doktor insanın içine sindi mi çok güzel oluyor kafanda tereddüt kalmıyor..önümüzdeki salı 16.haftam kontrolüm var 44444 gözle bekliyorum kızımı görmeyi
evet benim arkadaşımda ünal yirmibeş e gitti...Hayırlısı olsun İnşallah hepimiz bir avazda doğuralım
Kiscen mi olcak benim daha 2haftadn fazla yaa bende artik neyim olcak bilmek istiyorum
kiz için ne bulmuştum canim fikir olsun bize
Canım dr kontrolüm vardı 7 h gittim en son 1 ay snr gel dedi drum bende 1 ay bekleyemedim arada başka dr gittim 21 gün snr gayet hareketliydi ve sağlıklıydı bende dr gittiğim için kendi dr randevuma 1 hafta geç gittim ama ne ağrı ne sancı ne kanama hiç bişi yok dr baktı kalbi durmuş dedi detaylı ultrasona gönderdi orada da kesinleşti 2 gün olmuş ama ben hiç hissetmedim kendi randevu tarihimde gitseymişim bir ay snr olacaktı diğer randevumda o zmn da anneyi zehirleme durumu varmış ne diyelim elden bişey gelmiyor ki kalbi durmuş kuzumun müdahale edilemiyor ki
Her şerde bir hayır vardır demekki böylesi hayırlıymış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ulkum allh cok ama cok sabır versın.. Her acının bi ecri vardır... Rabbime bol bol dua etcez senın için
tatlım benım ben ana kucagı almayı dusunmyorum. tecrübeli bir annişle konuştum gecen gün.en güzeli 0-36 kglık oto koltugu almak dedi. O da bizim gibi 2012 de ocakta doğum yapmıstı. hiç kullanamadım dedi. Kışın hastaneden çıkarken lazım olur demişler hava buzmuş. port bebe kullanmışlar. havalar iyi olunca da bebek 6 aylık olmuş zaten. o zamanda sığmamış zaten.. kaliteli bir port bebe almak en güzeli dedi.
Travel sistem bebek arabası alacak olursam içinde var ama arkadaşın dedıklerı de mantıklı geldi.
Arkadaşlar simdi doktor dan ciktim oğlum olacakmisben cinsiyeti öğrendim sira sizlerde
Merhaba kızlar dün dr kontrolüm vardı gittiğimizde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim gerçekten benim için çok acı bir tecrübe oldu aldılar bebeğimi
Hepinize hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum
Canım benim Allah sabır versin çok uzuldumm iyi ki sana birşey olmamis canım Rabbim tez zamanda gonlune göre sağlıklı bir evlat versin....(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok memnunum. Benim kayıplarım var geçen yıllarda. Hep Ünal Bey'e gittim. Açıklamalarıyla, yaklaşımıyla eşimi de beni de memnun etti. Bütün sorularımıza cevap verdi, biz sormadan kendisi anlattı, moral verdi.Nasil dr memnun musun canim
Amin inşallah.evet benim arkadaşımda ünal yirmibeş e gitti...Hayırlısı olsun İnşallah hepimiz bir avazda doğuralım
;((( kızcelerrr bnde cuma gunu saat 15:30 da gırecem muayeneye .. İçimi bi korku kapladı ... Haftaya cumada Allh nasip ederse memlekete gideceguz
Arkadaşlar simdi doktor dan ciktim oğlum olacakmisben cinsiyeti öğrendim sira sizlerde
Çok geçmiş olsun canim.hayirlisi buymus demek ki. Bende 1 ay öncesi ocak annesi olucakken kurtaj olmuştum. Zamanla alisiliyor inan bana. Bundan sonra artik sen çok onemlisin canim bir daha ki gebeligine hazirla Kendini.kendine iyi bak ki bir daha ki bebegin sapasaglam tutunsun sana.
Çok geçmiş olsun canim.hayirlisi buymus demek ki. Bende 1 ay öncesi ocak annesi olucakken kurtaj olmuştum. Zamanla alisiliyor inan bana. Bundan sonra artik sen çok onemlisin canim bir daha ki gebeligine hazirla Kendini.kendine iyi bak ki bir daha ki bebegin sapasaglam tutunsun sana.
Canım hiç üzülme senin merhametli,insancıl,sıcakkanlı birisi olduğun her halinden belli.Çocuklarına da titiz ve sevecen bi anne olduğuna eminim bu da bir dönem ve geçecek.Benim oğlan da 5 yaşında o kendini kurtardı sayılır bir de bebekliğinden beri adı gibi Özgür işte bize pek bağlı değil
Aslında benim fazla bulantm yoktu yeni peydah oldu acaba kum döküyorum ya bulantı yapıyor mu acaba?
Ya arabayı ben kullanmadıgım zaman bile port bebeyle cok zor gercekten uzunca ... Hani içinde rahat ettıgını pek sanmıyorum... Bnm arkadasın ana kucagı var gayet gusel kullanıyo iki cocugunada kullandı tentesı cıkıyoKızlar beni yanlış anlamayın ama,eğer arabayı siz kullanacaksanız bebeği port bebeye koyup nasıl bağlayacaksınız?Ben üçünü de kullanmış 2 bebiş annesi olarak söyleyebilirim ki , 0-36 kglık oto koltuğu da oturan bebekler için bakmayın kilo olarak sıfırdan başladığına.Ben bebeklerimi 1 yaşından sonra o koltuğa oturtturdum , ana kucağı yada oto koltuğu diyorlar ya,bizdeki 0-13 kiloya kadar,kızım şu an 9 kilo ve hala ona otutturuyorum ama yakında o büyük çocuk koltuğuna geçiş yapıcaz.En başta ana kucağı kullanmak en iyisi hem emniyet kemeriyle bağlanabiliyor hem de kıvrık olduğu için bebişi sarıp sarmalıyor.Hıım bebek içinde pek de rahat ediyor mu orası tartışılır ama başka birşeyle de gitmesine benim aklım kesmiyor.
Kızımı ana kucağına koyup ne alışverişlere çarşı pazarlara gittik amaPort bebe kullanmış olsaydım yanımda biri daha arkada onu tutması gerekecekti,bence iyice bi düşünün derim.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah mervecim.... bende haftaya cuma sabahı gidiyorum memelekete ne dersin yolda karşılaşırız belki
Çok saol canım benim moral verdiğiniz için hepimiz saolun
rahim açılsın kanama olsun die 6 tane ilaç verdiler suni sancı verdiler normal doğum olsun die kuzum öyle güzel tutunmuş ki zor düşürdüler
Arya ismini düşünüyorduk. Biraz game of thrones'tan esinlenerek. Anlamı opera parçası ama farsçada asil soylu anlamına geldiği de yazıyor bazı sitelerde. Ailede herkes beğenmişti, artık ikinciye nasip olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?