;((( kızcelerrr bnde cuma gunu saat 15:30 da gırecem muayeneye .. İçimi bi korku kapladı ... Haftaya cumada Allh nasip ederse memlekete gideceguz
Evet 1 oğlum var Allah bir de kız nasip ediyor teyzesii
Hayırlısı olsun İnşallah
Çok memnunum. Benim kayıplarım var geçen yıllarda. Hep Ünal Bey'e gittim. Açıklamalarıyla, yaklaşımıyla eşimi de beni de memnun etti. Bütün sorularımıza cevap verdi, biz sormadan kendisi anlattı, moral verdi.
Şimdi de geçmişten gelen endişelerimin farkında, üstelik ikiz bebek bekliyorum. Zaman ayırıyor, uzun uzun ultrasonda inceliyor, kendini sıkma ne zaman istersen gel endişe duyarsan randevuyu bekleme diyor. Çok pozitif biri.
Amin inşallah.
öyle kötü hissediyorumki kendimi ülkünün durumu beni çok sarstı zağten hep bir korkum vardı şimdi o korku 2 ye katladı kendimi harap ederim ben artık ne diycemi hiç bilemiyorum bende 22 temmuzda gidicem 16 haftalık olucaz yüreğim ağzımda sanki evde bir ultrason olsada hep onu izlesem diye düşünüyorum rabbime emanet 1 saattir ağlıyorum az önce hapşırdım bi baktım kıpır kıpır bişi oluyor korktumu naptı anlamadım ama moralim sıfır inanın kimsede yok yakınımda sürekli ağlamaklıyım
aryayı ben de çok seviyorum ama yakın akrabamızda olduğu için eledik
Öyle tabi yer gök dua üstüne hayırlısı ne diyelim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz kızı yapana kadar kesin bizim çevrede de koyar birisi. Yeğen zaten inşallah oğlunuz olur da arya ismini ben kızıma koyarım dedi. Daha 10 yaşında bıcırık😳
aryayı ben de çok seviyorum ama yakın akrabamızda olduğu için eledik
Canım sizin erkek değil miydi hayırdır jeton yeni düştü bende😊
Erkek isimleri güzel değil diye kız isimleriyle mi oyalanıyorsunuz yoksa?😄😄😄
canım üzme kendini o kadar daha çok zarar veriyorsun evde ultrason olsa baksan bile 1 dk sonrasının garantisi yok ki
rabbim sana emanet deyip kaderimizi bekliyoruz hepimiz
Kum dökmek de bulantıları azdırır canım. Hastanede 2 saat serum alma şansın var buscopan ve vitaminli serum aldan keşke hem ağrın iner hem de serumu yavaş yavaş alınca mide bulantın kesilir. Hızlı akması da bulantı yapıyor. Ben de hep kum iltihaptan Muzdaribim hamileliğimde(
Bende antalyadyim canim bende diyodum hic antalyali yok heralde diye
haklısın aslında ne diyelim allah hayırlısını versin
Kızlar beni yanlış anlamayın ama,eğer arabayı siz kullanacaksanız bebeği port bebeye koyup nasıl bağlayacaksınız?Ben üçünü de kullanmış 2 bebiş annesi olarak söyleyebilirim ki , 0-36 kglık oto koltuğu da oturan bebekler için bakmayın kilo olarak sıfırdan başladığına.Ben bebeklerimi 1 yaşından sonra o koltuğa oturtturdum , ana kucağı yada oto koltuğu diyorlar ya,bizdeki 0-13 kiloya kadar,kızım şu an 9 kilo ve hala ona otutturuyorum ama yakında o büyük çocuk koltuğuna geçiş yapıcaz.En başta ana kucağı kullanmak en iyisi hem emniyet kemeriyle bağlanabiliyor hem de kıvrık olduğu için bebişi sarıp sarmalıyor.Hıım bebek içinde pek de rahat ediyor mu orası tartışılır ama başka birşeyle de gitmesine benim aklım kesmiyor.
Kızımı ana kucağına koyup ne alışverişlere çarşı pazarlara gittik amaPort bebe kullanmış olsaydım yanımda biri daha arkada onu tutması gerekecekti,bence iyice bi düşünün derim.
Kendini bu kadar strese sokman da zararlı ama. Olacağın önüne geçilmez, her gün doktora gitsen bile duracaksa o kalp durur. Kalbi durabilir diye ilaç verileni, tedavi göreni duymadım ben hiç, yoktur da herhalde. Bu kadar kötü olacaksan bence sıkı takip etme gebelik topiklerini. Bol dua, sana moral verecek şeyler, oyalanacak işler bul bence.öyle kötü hissediyorumki kendimi ülkünün durumu beni çok sarstı zağten hep bir korkum vardı şimdi o korku 2 ye katladı kendimi harap ederim ben artık ne diycemi hiç bilemiyorum bende 22 temmuzda gidicem 16 haftalık olucaz yüreğim ağzımda sanki evde bir ultrason olsada hep onu izlesem diye düşünüyorum rabbime emanet 1 saattir ağlıyorum az önce hapşırdım bi baktım kıpır kıpır bişi oluyor korktumu naptı anlamadım ama moralim sıfır inanın kimsede yok yakınımda sürekli ağlamaklıyım
Bana da erkek doktorlar daha ilgili geliyor, cinsiyet belli değil henüz, iyi olsunlar da öğrenmesem de olur.Ne guzel bence erkek drlar daha ilgili daha iyi davraniyor maşallah cinsiyet belli mi
başta doktor 9+3 de tahmin etmişti erkek gibi diye ama kendi doktorum 16. haftada pozisyon uygunsa söyleyeceğim demişti bizde de belki kız olur durumu var bu arada benim halamın kızı da senin doktora gitmiş mart ayında doğurdu çok memnun kalmış doktorundan hala çok severek bahsediyor
öyle kötü hissediyorumki kendimi ülkünün durumu beni çok sarstı zağten hep bir korkum vardı şimdi o korku 2 ye katladı kendimi harap ederim ben artık ne diycemi hiç bilemiyorum bende 22 temmuzda gidicem 16 haftalık olucaz yüreğim ağzımda sanki evde bir ultrason olsada hep onu izlesem diye düşünüyorum rabbime emanet 1 saattir ağlıyorum az önce hapşırdım bi baktım kıpır kıpır bişi oluyor korktumu naptı anlamadım ama moralim sıfır inanın kimsede yok yakınımda sürekli ağlamaklıyım
valla canım haklısın. ama ben artı olarak port bebe almakta mantıklı gelıyor. sonuçta bızımkıler kış bebesi olacak. ilk ay kontrollerinde iyice sarmalamak lazım
Ben de AntalyalıyımHatta bugün gidiyorum Antalyaya, ağustos başında orada kontrole gidicem, hangi doktorlara gidiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?