2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
;((( kızcelerrr bnde cuma gunu saat 15:30 da gırecem muayeneye .. İçimi bi korku kapladı ... Haftaya cumada Allh nasip ederse memlekete gideceguz

öyle kötü hissediyorumki kendimi ülkünün durumu beni çok sarstı zağten hep bir korkum vardı şimdi o korku 2 ye katladı kendimi harap ederim ben artık ne diycemi hiç bilemiyorum bende 22 temmuzda gidicem 16 haftalık olucaz yüreğim ağzımda sanki evde bir ultrason olsada hep onu izlesem diye düşünüyorum rabbime emanet 1 saattir ağlıyorum az önce hapşırdım bi baktım kıpır kıpır bişi oluyor korktumu naptı anlamadım ama moralim sıfır inanın kimsede yok yakınımda sürekli ağlamaklıyım

Ülkü cok gecmis olsun allah sabir versin, kendine cokk dikkat et dinlen toparlanmaya caliş...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne guzel bence erkek drlar daha ilgili daha iyi davraniyor maşallah cinsiyet belli mi

canım üzme kendini o kadar daha çok zarar veriyorsun evde ultrason olsa baksan bile 1 dk sonrasının garantisi yok ki
rabbim sana emanet deyip kaderimizi bekliyoruz hepimiz

Son düzenleme:
aryayı ben de çok seviyorum ama yakın akrabamızda olduğu için eledik

Biz kızı yapana kadar kesin bizim çevrede de koyar birisi. Yeğen zaten inşallah oğlunuz olur da arya ismini ben kızıma koyarım dedi. Daha 10 yaşında bıcırık😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyle tabi yer gök dua üstüne hayırlısı ne diyelim

Canım Rabbim sabırlar versin Rabbim verdi Rabbim aldı yapcak hiçbişiy yok malesef yazdığını okuyunca içim yandı resmen bi yazı okumuştum Rabbim böyle durumda sabır edenlere cennette sabır köşkü yaptırırmış ve içinde bebişin seni beklio olurmuş üzülmemek elde deil dualara sığınmak lazım 😔

çok bilmiş yerim ben onu game of thronesdan esinlendik demişsin ya benim kardeşim de kızı olursa aynı arya gibi olsun istiyor erkek gibi kız

aryayı ben de çok seviyorum ama yakın akrabamızda olduğu için eledik

Canım sizin erkek değil miydi hayırdır jeton yeni düştü bende😊
Erkek isimleri güzel değil diye kız isimleriyle mi oyalanıyorsunuz yoksa?😄😄😄

başta doktor 9+3 de tahmin etmişti erkek gibi diye ama kendi doktorum 16. haftada pozisyon uygunsa söyleyeceğim demişti bizde de belki kız olur durumu var bu arada benim halamın kızı da senin doktora gitmiş mart ayında doğurdu çok memnun kalmış doktorundan hala çok severek bahsediyor

Canım benim plasentada da 2 yerde kanama var o da karın ağrısı yapıyor açıkcası içerdeki kanamadan dolayı mı karnım ağrıyıp midem bulanıyor yoksa kumdan dolayı mı çözemiyorum.Çok kötü olduğum söylenemez ama ağrı ve bulantı geldiğinde pek de iyi olmuyorum

valla canım haklısın. ama ben artı olarak port bebe almakta mantıklı gelıyor. sonuçta bızımkıler kış bebesi olacak. ilk ay kontrollerinde iyice sarmalamak lazım

Kendini bu kadar strese sokman da zararlı ama. Olacağın önüne geçilmez, her gün doktora gitsen bile duracaksa o kalp durur. Kalbi durabilir diye ilaç verileni, tedavi göreni duymadım ben hiç, yoktur da herhalde. Bu kadar kötü olacaksan bence sıkı takip etme gebelik topiklerini. Bol dua, sana moral verecek şeyler, oyalanacak işler bul bence.
Ne guzel bence erkek drlar daha ilgili daha iyi davraniyor maşallah cinsiyet belli mi
Bana da erkek doktorlar daha ilgili geliyor, cinsiyet belli değil henüz, iyi olsunlar da öğrenmesem de olur.

Vaaayy hala şansın var kız annesi olmak için demek, ne güzeeel 👏
Doktorumdan ben de çok memnunum, inşallah sonuna kadar memnun kalırım. Herkese tavsiye ederim ama biraz fiyatı yüksek işte. Doğum teminatı yaptırmasaydım zorla nırdım açıkçası.
Halanın kızına 12 haftada söylediği cinsiyet sonradan değişmiş olabilir mi acabaaa? Bi umut kırıntısı var mı benim için☺️

Canım bnm o korku hepimizde var ama bunu cok düşünmek insanı daha cok yıpratıo bebeğimiz bize Allah'ın hediyesi bzde elimizden geleni yapıp onu korumaya çalışıorz üzülme ağlama kıyamam sana 😔 😔

valla canım haklısın. ama ben artı olarak port bebe almakta mantıklı gelıyor. sonuçta bızımkıler kış bebesi olacak. ilk ay kontrollerinde iyice sarmalamak lazım

Port bebeyi oğlumda kullanmıştım o da kısa süreli altında ince tahta gibi birşey var bebeği iyice sarmalayamıyorsun kazık gibi duruyor bi de bebişler çabuk büyüyorlar hele yenidoğanla 2 aylık bebeğin arasında bayağı fark var ne bileyim ben eşya alırken hep kullanışlı olup olmadığını ve ne kadar süre kullanacağımı düşünüüm çünkü benim kiler-depo filan olmadığı için kullanmadığımız şeyleri direkt atmak zorunda kalıyorum bana kullanışlı gelmedi ama belki de sen verimli bir şekilde kullanabilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…