kullanabılırsın canım ama illa şart degıl. Şımdı travel sistem oto koltugu yanı travel sıstemdeki ana kucakları nerden baksam 300 tl falan. Hangisi yatan degıl canım onu anlamadım??Eğer oto koltugu dedıgınse onu alıp taşıyamazsın arabaya monte olarak kalacak o...
ben bunu alacagım. malum kv Ankarada ona gıdınce bebeği yatırmak için lazım
Eki Görüntüle 1190854
Kendini bu kadar strese sokman da zararlı ama. Olacağın önüne geçilmez, her gün doktora gitsen bile duracaksa o kalp durur. Kalbi durabilir diye ilaç verileni, tedavi göreni duymadım ben hiç, yoktur da herhalde. Bu kadar kötü olacaksan bence sıkı takip etme gebelik topiklerini. Bol dua, sana moral verecek şeyler, oyalanacak işler bul bence.
Bana da erkek doktorlar daha ilgili geliyor, cinsiyet belli değil henüz, iyi olsunlar da öğrenmesem de olur.
Port bebeyi oğlumda kullanmıştım o da kısa süreli altında ince tahta gibi birşey var bebeği iyice sarmalayamıyorsun kazık gibi duruyor bi de bebişler çabuk büyüyorlar hele yenidoğanla 2 aylık bebeğin arasında bayağı fark var ne bileyim ben eşya alırken hep kullanışlı olup olmadığını ve ne kadar süre kullanacağımı düşünüüm çünkü benim kiler-depo filan olmadığı için kullanmadığımız şeyleri direkt atmak zorunda kalıyorum bana kullanışlı gelmedi ama belki de sen verimli bir şekilde kullanabilirsin canım.
bu aletleri kullanırken iyidir tabi ama bebek büyüdükten sonra evde bir oda eşya kalıyor ana kucağı, araç koltukları, yürüteç, sallanan beşik, oyun parkı, bebek arası(bazen 2 bebek arabası), bebek yatak odası.... ama ihtiyaç işte.
bakalım canım..Port bebelerde değişti baya.Bebişler gelene kadar neler çıkar bilinmez
Ben akdenizsifa ya gidiyorum Ertuğrul beye cok iyi bi dr
Bir dahaki kontrolümde 13. hafta dolmuş olacak. Doktor söylemezse sormam cinsiyeti. Söylese de ayrıntılı ultrasona kadar kaptırmam kendimi. Haftasıyla uyumlu desin yeter bana.Kesinlikle iyi olsunlarda baska ne isteriz kiz erkek farletmez gecnlerde esimin arkadsinin oglu olcakmis cok uzulmusler neymis kiz istiyolarmis herkes kiz demismis bole sacmalik mi olur
Kizlar benim bebek nazli çıktı 2 kere de baktı ultrasona dönmedi yaaa bebek en sonunvu da 30.dk uğraşti Doktor tabi dönmedigi için cinsiyet falan da bakamadik zaten ben kesin oldugu zaman ogrenmek.istiyordum ensesi burnu iyi cok şükür 2li taramanin.sonucu da cuma çıkacak Bakalım
16..hafta bitsin öyle gidecem ihtimaller de kalmaz
Esktra vitamin vermedi 4 ay bitsin öyle dedi
canım bunları bende çok seviyorum ahşaptan oluyor ama bi arkadaşım almıştı bebek kımıldanmaya başladımı çok sallıyor hafif olunca düşecek diye korkumdan yatıramadım zaten sığmamaya da başlıyor hemen dedi.
Benim bu 3. Bebis oldugu icin normal besigim var bundada hevesim var biliyorum bir kaç ay zor kullanılıyor ama napimcok güzel bu sonuncuya kismetse hevesimi alayim bari
http://www.cnnturk.com/fotogaleri/yasam/diger/bebegin-anne-karnindaki-mucize-goruntuleri
kızlarrrr bakın meleklerimize.Ayyy kokusunu içime çekmek istiyorum.
of çok üzüldüm,geçmiş olsun.rabbim sabırlar versin.Merhaba kızlar dün dr kontrolüm vardı gittiğimizde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim gerçekten benim için çok acı bir tecrübe oldu aldılar bebeğimi
Hepinize hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarrrr
benim ikili test sonucuna göre 1/102 down sendromu riski varmış yani çok yüksek bir değermiş.
sabah başka bir doktora gittim cvs önerdi. bebeğin ense kalınlığı 1,3 burnuda oluşmuş maşşallahhhhhhhh.
herşeyi yolunda kalbine baktı kalp kapakçığına baktı ellerine ayaklarına beynine anlayacağın herşeye baktı bebek çok sağlıklı gelişmiş bravo sana dedi. bebişim önde gidiyormuş
sağolsun yarım saat benimle ilgilendi. ama cvs sart dedi. ben kötü bir sonuç çıkarsa bebeğime bişey yaptıramam dedim ama ense kalınlığı normal burnu var dedim. bebek sağlıklı ama kan niye böyle çıkmış anlamadım dedi. buradaki üniversitenin prof u varmış. Aynı zamanda bu zat kadın doğum bölüm başkanıymış. saat 6 ya randevu aldık. eşimle birlikte gideceğiz. ayrıntılı ultrasınu varmış ve cvs yapıyormuş. napıcam bilmiyorum 100 tane gebelikte 1 risk.
cvs de enfeksiyon riski ve düşük ihtimali varmış ben yaptırmak istemiyorum. ama bebeğimin ömrünü benim isteğine göre yönlendirmek te istemiyorum. sonuç iyi de çıkabilir ya cvs de sıkıntı yaşarsam ne olacak dimi ama.ben katil değilim.
doktor bak sana selam veriyor el sallıyor dedi. bence bebeğim bana ben iyiyim demek istedi dimi ama
siz ne diyorsunuz değere???
Vaaayy hala şansın var kız annesi olmak için demek, ne güzeeel 👏
Doktorumdan ben de çok memnunum, inşallah sonuna kadar memnun kalırım. Herkese tavsiye ederim ama biraz fiyatı yüksek işte. Doğum teminatı yaptırmasaydım zorla nırdım açıkçası.
Halanın kızına 12 haftada söylediği cinsiyet sonradan değişmiş olabilir mi acabaaa? Bi umut kırıntısı var mı benim için☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
http://www.cnnturk.com/fotogaleri/yasam/diger/bebegin-anne-karnindaki-mucize-goruntuleri
kızlarrrr bakın meleklerimize.Ayyy kokusunu içime çekmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?