2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bu aletleri kullanırken iyidir tabi ama bebek büyüdükten sonra evde bir oda eşya kalıyor ana kucağı, araç koltukları, yürüteç, sallanan beşik, oyun parkı, bebek arası(bazen 2 bebek arabası), bebek yatak odası.... ama ihtiyaç işte.

Kesinlikle iyi olsunlarda baska ne isteriz kiz erkek farletmez gecnlerde esimin arkadsinin oglu olcakmis cok uzulmusler neymis kiz istiyolarmis herkes kiz demismis bole sacmalik mi olur

bakalım canım..Port bebelerde değişti baya.Bebişler gelene kadar neler çıkar bilinmez

valla aynen canım sırt şimdi evde usta var. Birde balkon kapatıyorum neden. Bebişin odasını boşatmak için. Vay arkadaşş vayyy. Ben o popoyu ıssırmayım da kimler ıssırsınnn

Kesinlikle iyi olsunlarda baska ne isteriz kiz erkek farletmez gecnlerde esimin arkadsinin oglu olcakmis cok uzulmusler neymis kiz istiyolarmis herkes kiz demismis bole sacmalik mi olur
Bir dahaki kontrolümde 13. hafta dolmuş olacak. Doktor söylemezse sormam cinsiyeti. Söylese de ayrıntılı ultrasona kadar kaptırmam kendimi. Haftasıyla uyumlu desin yeter bana.

ben doğuncaya kadar bişiy almak istemiyorum doğunca çarşafa sarsınlar bişiy olursa korkusundan kendimi bitiririm

Kizlar benim bebek nazli çıktı 2 kere de baktı ultrasona dönmedi yaaa bebek en sonunvu da 30.dk uğraşti Doktor tabi dönmedigi için cinsiyet falan da bakamadik zaten ben kesin oldugu zaman ogrenmek.istiyordum ensesi burnu iyi cok şükür 2li taramanin.sonucu da cuma çıkacak Bakalım
16..hafta bitsin öyle gidecem ihtimaller de kalmaz
Esktra vitamin vermedi 4 ay bitsin öyle dedi

Geçmişi okuyamadim evde is var aksam okurum artık
Heeee bi de şeyi de sordum idareten yapar gibi dedi :))))) ben orgazm olmadan yapacakmisiz :) "ben şimdi yapmadan orgazm moddayim yawww" diyesim geldi

Sen de bendensin canım, bizimkiler biraz inatçı sanırım, iki defadır gidiyorum hep böyle. Ense kalınlığını bile zor ölçtü adam, 16. haftada gösterirler belki Test sonucun güzel çıkar inşallah...

Benim bu 3. Bebis oldugu icin normal besigim var bundada hevesim var biliyorum bir kaç ay zor kullanılıyor ama napim cok güzel bu sonuncuya kismetse hevesimi alayim bari

Benim bu 3. Bebis oldugu icin normal besigim var bundada hevesim var biliyorum bir kaç ay zor kullanılıyor ama napim cok güzel bu sonuncuya kismetse hevesimi alayim bari

al tabi canım haklısın hevesin kalmadın insan ister istemez kullanış düşünüyor ben bizim burada baktım 300 tl civarıydı ama ilk olunca gerisi gelirse diyede düşünmek gerekiyor

of çok üzüldüm,geçmiş olsun.rabbim sabırlar versin.

tatlım bebeğin %99 sağlıklı bunu düşün sadece.o %1 lik risk hangimizde yok ki?

Doğum teminatı nasıl bişi canm ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…