2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Arkadaşlar ben ikili tarama sonucumu paylaşmıştım ama üzücü haber gelince mesajım çok geride kalmış. Bi göz atarsanız sevinirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah cnm nasip olsun ama uzun süre kullanman zor

ofizmir şu avatarındaki kız.Aynı benim kız.Ne anlarlar şöyle aşağıdan bakmaktan hiç anlamam.Hanımefendi dört köşe oluyor öyle bakınca.Ben de karşısına geçip alttan bakarsam gülmekten çatlıyor

canım çok geçmiş olsun korkma bolca dinlen ben iyi oldum bak hamdolsun
sağol canım inşaallah
ah canım geçmiş olsun bolca dinlen artık
Kızlar bize dua edin babam anjio oluyor şu anda hastanedeyiz kalbe giden ana damar tıkalıymışş sizden dua bekliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbim şifa versin canım

Canım Rabbim sabır versin çok üzüldüm ne denir ki başka yaşayan bilir, inşallah sağlıklı bebeklerin olur.

Bir dahaki kontrolümde 13. hafta dolmuş olacak. Doktor söylemezse sormam cinsiyeti. Söylese de ayrıntılı ultrasona kadar kaptırmam kendimi. Haftasıyla uyumlu desin yeter bana.

Ole tabi canim benim kontrlde 18hafya denk gelio kesin belli olur herlde o zamana

Kızlar geçmişe baktım alıntıladım ama uzun sürecek özet yazayım:)

Ana kucağı
bence gerekli bir yaşına kadar kullanılıyor sallanmayı seven bir bebekse evde de işe yarıyor ben memnundum arabada seyahattede şart zaten
mutfakta siz yemek yaparken bıcırığınız onun içinde güvende olur

Ana dizi çok fonksiyonlu modelleri var ilk üç ay oğlum çok gazlıydı kurtarıcımız oldu yana ve öne arkaya sallanıyordu bizim model, sonrasında döndüğü için kullanmadım ama kemeri var zaten benim ablamlar bir yaşına kadar kullandılar, kesinlikle güzel bir gereç evde fazlalık diye düşünmeyin:)

Port bebe bu da şart zaten bizimkiler kış bebesi mutlaka şart:) oğlum nisan doğumluydu ama çok işimize yaramıştı, özellikle doktora sağlık ocağına kontrole giderken süper oluyor, sarın battaniyeye koyun içine sıcacık mis gibi uyur, hastanede diyelim mızmızlandı bir ucundan eşiniz bir ucundan siz tutarsınız sallarsınız:)) yine hastanede altını değişmeniz gerekti emzirme odasın mis gibi onun içinde değişirsiniz bebeğinizi güvenmediğiniz yerlere koymazsınız dr muayene ederken yine içinde duruyor başka bebelerin yattığı yere yatırmıyorsunuz, eve gelincede mis gibi atın makinaya yıkansın bu kadar

Park beşik en başından beri kullanıyoruz en güvenlisi bebeğim hareketlenince beşikten düşer mi derdi yok, oğlum 3 yaşında hala sere serpe içinde yatıyor:) tabi büyük boyu alırsanız:)) sallanan beşiklerden bebeğin sarkıp düşme riski çok fazla aklınızda olsun, diyelim şehir dışına aile yanında gideceksiniz koyar çantasına beşiğini taşırsınız çok pratik ve kullanışlı bence:)

Sormak istediğiniz varsa sorun çok fazla araç gereç aldım ben:)) oyun halısı, salıncak, yürüteç, sallanan at, bisiklet:)

bizim köyde bir bebek apış arasından bakarsa kardeş geliyor derlerdi bilmem nekadar doğru :)

Ana dizi ve ana kıcagı alıyorum pzaman napmmmm

bizim köyde bir bebek apış arasından bakarsa kardeş geliyor derlerdi bilmem nekadar doğru :)
:)) bizde misafir geliyor derler öyle olunca:) biz de de hamur yapınca hamur sıçrarsa ve mesel bir yumak açtın onu kenarda unuttun başka açtı artıyoruz bebek geliyor derle ki annemde öyle olmuştu ben hamileydim söylememiştim:)
Ana dizi ve ana kıcagı alıyorum pzaman napmmmm

al canım ben memnundum:)) gel sen port bebe de al canım o da şart

benimki bu modeldi eşim almıştı ben gidememiştim o yüzden çok havalı değil:)) daha kullanışlı gösterişlileri var, bizimki maviydi

tam aynısı olmayabilir markasını hatırlamıyorum poşetleyip kaldırdım

Yaa demek bütün bunlar bizim kızın başının altından çıkıyormuşşş da haberim yokmuşş Eve gidince ısırıcam yanaklarını cimcimenin

Ya eflal iyi olmuş yazdigi n bende otokoltugu- anakucagi olanlar varya
Onlardan almayi düşünüyorumacaba bide anadizi ddeliklerinden alsammi
diyodum mobilya besigimiz var büyükçe simdi evde hoplayip ziplayan
abide var oönceki gibi koltukta birakamam galiba :44:

Arkadaşlar bugün kontrolum vardı.. Bebis 16 haftalık olmuş. Durumu da gayet iyi Allah a çok şükür.. Hiç kilo almamisim. Cinsiyette belli oldu. Ne kadar test varsa hepsi kız cikiyordu.. Çevremdeki herkeste kız diyordu. Ama cinsiyetimiz "erkek" Allah'im hepinize iyi haberler almayı nasip etsin.. :)

Ben de kızıma park yatak kullanıyorum akıllı bi seçim yaptığımı düşünüyorum.Cimcime çok hareketli düşme vs bir risk yok hatta ben acil bi işim olduğunda filan başka yerlere gitmesin diye de koyuyorum ağlıyor ama olsun bikaç dk işimi bitiresiye güvende olmuş oluyor içine de sünger yatak yaptırdım mis gibi oldu bi de katlanabiliyor kaldırılabiliyor o güzel katlandığında da omuz çantası kadar filan olur disneyinkini almıştım ben kız kullansın sonra da kardei kullanacak hayırlısıyla

Silam a mesaj atayım da listeye beni de eklesin

1 günde iki duyguyu birden yaşadım sabah bbamın kalbe giden ana damarı 100de 100 tıkalı çıktı üzüldüm çok üzüldüm az önce ikili testin temiz diye aradılar sevindim çok sevindim

halamın kızına 16. haftada söylemiş canım 12de söylememiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…