2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım biz de ikiz istiyorduk eşimle.ailede de var ama tek kese gözüktü ultrasonda..
neyse sağlıklı doğsun da...
şişkinlik bende de var canım..hatta bu yüzde buara fazla acıkmıyorum çabuk doyuyorum..

Canım ben şimdi sonucu aldım 803.8

hayırlısıı olsun canımm
sağlıkla al kucağına...

canım ne güzel bebişini sağlıkla kucağına almışın..
Allah analı babalı büyütsün..
seney bizimkiler de 4 aylık falan olucak rüya gibi

Kızlar kan tahlili yaptıran varmı ? Cmv iGG ve cmv iGM diye bi kısım var iGG pozitif çıkmış bende..enfeksiyonlar kısmında..yaptıran varsa bi bakabilirmi merak ettim

canım yanlış hatırlamıyorsam ilk gebelik testlerinde benimde pozitifti. bunlar çocukken çıkarılan kızamık hastalığı falan diye hatırlıyorum.
yani o hastalığı çocukken geçirmişsin.
eğer negatif olursa kötüymüş. hamileyken o hastalıkları geçirme riskin oluyormuş. yine de doktoruna bi sor daha iyi anlatır

napayım canım ya hayatımda ne kadar duzensızlık varsa yasadım dusundugumden berı hayatım değişti gelse nolur acaba:44:

inan en hayırlı zamanda geliyor ve bereketiyle geliyor. bizde araba almıştık öyle elimiz sıkıştı ki maaştan biraz içeri girdik. bende borç harç hiç sevmem.
bebek olduğunu öğrendik öbür gün bizim kayınpedere mahkemede tazminatı kazanmış. bize de 2.5 milyar ( eski parala) yolladı o para fazla fazla sıkıntıyı kapattı . iki gün sonra bi tanıdık bize otelinde ücretsiz konaklama hediye etti. çok şükür bereketiyle geliyor bebişler .
ilk gebelimde çocuğu doğurmuş olsaydım ne araba alabilirdik ne başka bişe yapabilirdik yinede olsaydı . Allah en hayırlı zamanı nasip ediyor.

Yarın doktoru bi aricam.. Hepsi negatif bi onu pozitif görünce korktum baya.. Umarım kötü bişi yoktur,aklıma takıldı şimdi :/

s a arkadaslar ben düşük yaptım listeden adımı kaldırabılırsınız. Allah ım hepınıze yavrularınızı kucaklarınıza almayyı nasıp etsın ıns.ALLAHA EMANET OLUN

Canim Allah yardimcin olsun.neyse ki bir kizin var.en kisa zamanda hayirli haberlerini bekliyoruz

Oyle canim yeri geliyor uzuldugumuz seylere sonra iyiki diyorum Allahim neylerse guzel eyler

gzün aydın takpteyım
bende geldım, değer 775, ınşaallah ocak annesıyım bende

Ay canım maşallah maşallah mucx
Seninde gözünaydın canım benim teşekkür ederim. Ay acaba ikizmi ya değerler maşallah 😘😘

Son düzenleme:
Kızlar birden kasığıma ağrı girdi mide bulantısı ile birlikte napabilirim yardım edin

12-01-2015 ♥

Kizlar dun aksam dan beri basimda gecmeyen bir agri ve ara ara mide bulantisi yasiyorum ama basim o kadar agriyorki midemi bile unutturuyor ilac da kullanamiyorum napcagimi sasirdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Dune kadar biseyim yoktu eve misafir geldi kayinvalidem de herkese cok iyi bulantisi falan yok diyor acaba diyorum nazarmi degdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…