- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
merhaba kızlar
artık bu sayfada bende varım :) 1. sayfadaki listeye bende eklenmek isterim![]()
ben geçen hafta bebişimin kesesini gördüm hatta iki kese gördük:44: ama bakalım hayırlısı bu çarşamba kalp atışı için gittiğimizde herşey belli olur hayırlısıyla
bende mide bulantısı hiç ama hiç yok, bu benim ikinci bebeğim ilkinde de yoktu :)
size sormak istediğim bi soru var benim karnım çok şişiyo inanılmaz gergin, sizde de şişkinlik var mı ??
canım biz de ikiz istiyorduk eşimle.ailede de var ama tek kese gözüktü ultrasonda..
neyse sağlıklı doğsun da...
şişkinlik bende de var canım..hatta bu yüzde buara fazla acıkmıyorum çabuk doyuyorum..
Canım ben şimdi sonucu aldım 803.8![]()
hayırlısıı olsun canımm

sağlıkla al kucağına...
Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum. Ben 2014 ocak annesiyim oğlum 4 aylık.ben çok zor bir hamilelik geçirdim hep kanamam oldu yatmak zorunda kaldım çok fazla tecrübe edindim. Çık şükür bebeğim sağlıklı ve kucağımda. Size tavsiyem stres yapmayın ne sıkıntınız varsa unutmayın kı geçecek.hissettiğiniz herşey bebeğınızı de etkiliyor.sorunuz olursa elimden geldiğnce seve seve cevaplarım. Sağlıkla kalın. Bu arada 100 tefriciye de ben okurum sizler için:)
canım ne güzel bebişini sağlıkla kucağına almışın..
Allah analı babalı büyütsün..
seney bizimkiler de 4 aylık falan olucak rüya gibi