2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hayırlısı olsun CNm alışmak gerek artık benim hamileliğim böyle kabullenemiyorum ama

ıykk soğanlı sütü düşünemedim bi an
doktora danışalım bakalım...iyiki varsınız kızlar yaa arkadaşlarım hep doğum yaptı ama çatlaklar vb hakkında bişey demediler bana..
burda ufkum genişlioyor
bi de ikrts sen deyince baktım da ben de wollex dünyasını sevdim
ama daha karar vermedik bebek arabasına eylül gibi alıcaz...

bu arada göbeğim ve memelerim kaşınıyorr
genişliyorum galiba

kıyamam canım ya büyük geçmiş olsun benimde 2 gundur kasıklarım ağrıyor ama tatlı tatlı. Kızıyorum bende bebişime 'cumartesi gününe kadar arıza çıkartma'diye Kontrol var

Normal CNm kasık ağrısı rahim büyüyor bizim kanama olduğu için korkuyoruz yoksa korkulacak bişi yok

çift yön olsun diyosan o modeller olmuyo canım uyurken falan bebek dışa dönük sanki daha zor uyuyo gibi geldi bana arkadaşlardan bizim lojman üretim çiftliği gibi her boy bebek var etrafımda bende gözlemleyip alacaklarımı ona göre planlıyorum ondan benim için arabanın çift yönlü olması önemli :)

Nunapep e biz de baktık ama beğenmemiştik. Bir de evde oturması için nunaleaf aldık organik kumaşlı diyor..
Ablam maclaren kullanıyor bebeği kucağındayken ayağıyla basıp açıyor ve çok memnun hem şık kaliteli hem de pratik bunu al diyor. Ama benim hevesim başka :)) yine de maclaren den çok memnun bizimkiler aklınızda olsun...

kaşınan yerlerini sakın tırnaklarınla kaşıma benim tecrübeli arkadaşlar beni özellikle uyardılar tırnak darbesinin geldiği yerler bi süre sonra çatlıyomuş ovalıcakmışız yumuşak yumuşak

canım biz aldık bebek arabasını ödeyelim bitirelim diye. wollex newyork premıum class. evde kurduk denedim acaip rahat bi araba işaret parmağımla bile ittiğimde gitti tavsiye ederim

aynen canım haklısın benım içinde tam yatar olması onemlı ama donmesı de dedigin gibi onemlı

kocaman geldi canım bana nunaleaf aslında cok estetik ama benım evde birde hayvancıklarım var..Kedinin evi kuşun devasal kafesi derken ona yerim yok

öyle yapmaya çalışıyorum canım...
hatta işyerinde pek kaşıyamıyorum da müşterilere bakıp bakıp kaşınsam uyuz oldum sanarlar

bi de göbek deliğimin oralardan biri göbeğiimi gerdiriyor-çekiştiriyor sanki...
sanırım göbişim iyice büyücek...

kız çocuk alırmı o memeyi mındar bu demezmi
ayy hayır kaşıma sakınnnnnn, kaşındıkça çatlak kremi kullanıyosan onu sür cnm yada bitkisel yağ falan..

Selam kızlar, iki gündür çok bitkin hissediyorum. Bugün dayanamadım işyeri hekiminden rapor istedim verdi sağolsun. Eve geldim yatıyorum. Zar zor bişeyler yedim. Evin hali de perişan, psikolojim bozuluyor gördükçe😖

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

12dekine hiç bakma zaten 16dan sonra kesinleşir dedi

ayy hayır kaşıma sakınnnnnn, kaşındıkça çatlak kremi kullanıyosan onu sür cnm yada bitkisel yağ falan..

canım bilmiyorum artık :) bizim çok bebekli arkadaş var diyarbakıra gelen dopğuruyo ben de dahil en son hamile benim ne derlerse atıyorum kafaya beyin bedava

O da iyiymiş abiyle ablaya git. Anneler daha korumacı oluyor hormonların da etkisiyle. Gerçi babada heves ve beceri varsa illa ki cevher çıkıyor ortaya. Benim tek olsaydı eşim bana yıkardı da 2 tane olunca birini o oyalayacak mecburen Kendisi diyor zaten ben susturamıyorum sen al diyemeyecek miyim şimdi diye

Kızlar bişi sorcam bu cinsiyet belirlemede meme ucunun rengine bakıpta anlayan olurmuş mesela benim annem bakayım diyip duruyo göstermiyorum 😃 kız bebiş bekleyenler bi bakında söyleyin bakımmm ne renk gögüs cevreniz erkek bebiş bekleyen annişlerde desin bakalkm 😃

deli hatunlarım benım benımde damarlar cıktı. Birde ucu enlemesıne büyüdü. meme başım yok ne yapsın enlemesıne gıdıyor

benim enine boyuna gitti bi garip oldu sanki
ilk hamilelik çok zor oluyor yaa çok cahli hissediyorum kendimi

bebeyağı kullanıyorum şimdilik?badem yağı mı kıllanma yapıyordu ?
zaten sanki kıllanmlar da arttı gibi vücudumda

ben de geçen hafta tatide bomba gibiydimçç
şimdi enerjim sıfır..
ben de rapor isityorumm...ama raporum olsa da göndermezler beni

hatta saat 2 oldu internette kapanıcak şimdi..
sizle çene çalmka ne güzeldiii...

Bebek arabaları konuşulmuş. Ben de biraz araştırdım. Kapanınca çok küçük oluyor diye quinny zapp xtra 2 almayı düşünüyorum, yanına da maxi cosi ana kucağı ile travel system oluyor.
Ev kullanımı için de park yatak ve Tiny Love 3'ü Birarada Uykucu ana kucağı almayı düşünüyorum. Öneri ve yorumlara açığım.😊

selam ben yeniyim buralarda uzaktan izliyodum hep sizi sonunda üye olabildim ihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…