eve gidince bi detaylı araştırma yapayım benimkiler ne alemde
Günaydın. Cnm cok geçmiş olsun artık gecer inşallah. Yüreği ağzında bi hamilelik yaşamak çok zordur. Dünden beri belim ağrıyo diye bile ben telaslanfim srni hiç düşünemiyorum. Rabbim sufa versin inşallah bebegine de sanada.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım dediğin kremi hamile bi arkadaş kullanıyo doktoru vermiş ama ismini bilmiyorum heralde bizde doktora söylsek son aylarda verir. bide doğumdan 15 gün önceden soğanı rendeleyip pamukla suyunu uçlara kompres yaparsan da yara olmuyomuş ama sonra süt soğanlı olur mu bilmem
kıyamam canım ya büyük geçmiş olsun benimde 2 gundur kasıklarım ağrıyor ama tatlı tatlı. Kızıyorum bende bebişime 'cumartesi gününe kadar arıza çıkartma'diye Kontrol var
bak onu düşünüyorum ama ana kucagını abım ben alıcam dedi. Bende o yüzden hafif baston puset alacagım sanırım canım. Chicco liteway yada maclaren quest. Tek elle kapanıp acılıyor. Bız cok gezerız eşimle pratik birsey olacak
bak onu düşünüyorum ama ana kucagını abım ben alıcam dedi. Bende o yüzden hafif baston puset alacagım sanırım canım. Chicco liteway yada maclaren quest. Tek elle kapanıp acılıyor. Bız cok gezerız eşimle pratik birsey olacak
ıykk soğanlı sütü düşünemedim bi an
doktora danışalım bakalım...iyiki varsınız kızlar yaa arkadaşlarım hep doğum yaptı ama çatlaklar vb hakkında bişey demediler bana..
burda ufkum genişlioyor
bi de ikrts sen deyince baktım da ben de wollex dünyasını sevdim
ama daha karar vermedik bebek arabasına eylül gibi alıcaz...
bu arada göbeğim ve memelerim kaşınıyorr
genişliyorum galiba
ıykk soğanlı sütü düşünemedim bi an
doktora danışalım bakalım...iyiki varsınız kızlar yaa arkadaşlarım hep doğum yaptı ama çatlaklar vb hakkında bişey demediler bana..
burda ufkum genişlioyor
genişliyorum galiba
çift yön olsun diyosan o modeller olmuyo canım uyurken falan bebek dışa dönük sanki daha zor uyuyo gibi geldi bana arkadaşlardan bizim lojman üretim çiftliği gibi her boy bebek var etrafımda bende gözlemleyip alacaklarımı ona göre planlıyorum ondan benim için arabanın çift yönlü olması önemli :)
Nunapep e biz de baktık ama beğenmemiştik. Bir de evde oturması için nunaleaf aldık organik kumaşlı diyor..
Ablam maclaren kullanıyor bebeği kucağındayken ayağıyla basıp açıyor ve çok memnun hem şık kaliteli hem de pratik bunu al diyor. Ama benim hevesim başka :)) yine de maclaren den çok memnun bizimkiler aklınızda olsun...
kaşınan yerlerini sakın tırnaklarınla kaşıma benim tecrübeli arkadaşlar beni özellikle uyardılar tırnak darbesinin geldiği yerler bi süre sonra çatlıyomuş ovalıcakmışız yumuşak yumuşak
kız çocuk alırmı o memeyi mındar bu demezmicanım dediğin kremi hamile bi arkadaş kullanıyo doktoru vermiş ama ismini bilmiyorum heralde bizde doktora söylsek son aylarda verir. bide doğumdan 15 gün önceden soğanı rendeleyip pamukla suyunu uçlara kompres yaparsan da yara olmuyomuş ama sonra süt soğanlı olur mu bilmem
ayy hayır kaşıma sakınnnnnn, kaşındıkça çatlak kremi kullanıyosan onu sür cnm yada bitkisel yağ falan..ıykk soğanlı sütü düşünemedim bi an
burda ufkum genişlioyor
genişliyorum galiba
yawrum ben kızıma hamıleyken aboww o neydı ole...ALLAHA sukur rabbım bana acıdı valla..her hamılelık farklı..sen saglıklı ol bebegın ıyı olsunda ınan gerıı onmlı degıl..öpüyorum senıde canımm..
canımm bnım..ınsallah ıkıncısı ıkız olur..ha ha ha kız özlem zombı gıbı dolasırsın he
aminn gulumm cümlemızın ınsallah
humosum banada 12.haftamda kıza benzıyo dedıler.16.haftamda erkege benzıyo dedıler...............:)hiçbiri kesın su demedı ben napımmm aa gardas :)
yawru ceylanım sırtına yastık koy yanı basını altına 2 dene yastık koydun mu tamam
canım bnm stresss yok........
kız çocuk alırmı o memeyi mındar bu demezmi
ayy hayır kaşıma sakınnnnnn, kaşındıkça çatlak kremi kullanıyosan onu sür cnm yada bitkisel yağ falan..
Bi keresinde küçük bebişleri olan arkadaşımızın evinde kalmıştık yeni tayin olduğumuzda bikaç günlüğüne. Bebeğin annesi gece çocuk durmayınca hadi git abiyle ablaya diyodu bizim odamıza salıyodu çocuğu resmen. Böyle gamsız bi anne görmedim yahu. Çocuk emekleye emekleye geliyodu. Aynı gece 2-3 defa oldu bu. Artık sinirlendim hiç oralı olmadım. Eşim her defasında gayet sakin aldı çocuğu pışpışladı. Dedim aynı performansı kendi çocuğumuzda da bekliyorum😄
deli hatunlarım benım benımde damarlar cıktı. Birde ucu enlemesıne büyüdü. meme başım yok ne yapsın enlemesıne gıdıyor
kız çocuk alırmı o memeyi mındar bu demezmi
ayy hayır kaşıma sakınnnnnn, kaşındıkça çatlak kremi kullanıyosan onu sür cnm yada bitkisel yağ falan..
Selam kızlar, iki gündür çok bitkin hissediyorum. Bugün dayanamadım işyeri hekiminden rapor istedim verdi sağolsun. Eve geldim yatıyorum. Zar zor bişeyler yedim. Evin hali de perişan, psikolojim bozuluyor gördükçe😖
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?