selam kızlar ev yerleştirme telaşım var giremiyorum pek nasıl gidiyor hepiniz iyisinizdir inşallah
kontrole gidenler de hep iyi haberlerle dönsünler :) özledim valla buraları ama telaşım ne zaman biter bilemiyorum
Kızlar 4 gibi ikili testiminin sonucu cikacak dua edin nolur kuzucuklarım iyi olsunlar beklemek o kadar zorki. İnşallah sonuç bekleyen herkes iyi sonuçlar alır
Bi keresinde küçük bebişleri olan arkadaşımızın evinde kalmıştık yeni tayin olduğumuzda bikaç günlüğüne. Bebeğin annesi gece çocuk durmayınca hadi git abiyle ablaya diyodu bizim odamıza salıyodu çocuğu resmen. Böyle gamsız bi anne görmedim yahu. Çocuk emekleye emekleye geliyodu. Aynı gece 2-3 defa oldu bu. Artık sinirlendim hiç oralı olmadım. Eşim her defasında gayet sakin aldı çocuğu pışpışladı. Dedim aynı performansı kendi çocuğumuzda da bekliyorum😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ıykk soğanlı sütü düşünemedim bi an
doktora danışalım bakalım...iyiki varsınız kızlar yaa arkadaşlarım hep doğum yaptı ama çatlaklar vb hakkında bişey demediler bana..
burda ufkum genişlioyor
bi de ikrts sen deyince baktım da ben de wollex dünyasını sevdim
ama daha karar vermedik bebek arabasına eylül gibi alıcaz...
bu arada göbeğim ve memelerim kaşınıyorr
genişliyorum galiba
Selam kızlar, iki gündür çok bitkin hissediyorum. Bugün dayanamadım işyeri hekiminden rapor istedim verdi sağolsun. Eve geldim yatıyorum. Zar zor bişeyler yedim. Evin hali de perişan, psikolojim bozuluyor gördükçe😖
ay canım hiç hatırlatma valla kaburgalarımız kıracaklar
tevhid 21000 kaldı canım çok değil 1 aya biter inş.
canım ben 1000 tane çektim 20000 e indirebilirsim
öyle yapmaya çalışıyorum canım...
hatta işyerinde pek kaşıyamıyorum da müşterilere bakıp bakıp kaşınsam uyuz oldum sanarlar
bi de göbek deliğimin oralardan biri göbeğiimi gerdiriyor-çekiştiriyor sanki...
sanırım göbişim iyice büyücek...
Kizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah
selam ben yeniyim buralardauzaktan izliyodum hep sizi sonunda üye olabildim ihihi
Bebek arabaları konuşulmuş. Ben de biraz araştırdım. Kapanınca çok küçük oluyor diye quinny zapp xtra 2 almayı düşünüyorum, yanına da maxi cosi ana kucağı ile travel system oluyor.
Ev kullanımı için de park yatak ve Tiny Love 3'ü Birarada Uykucu ana kucağı almayı düşünüyorum. Öneri ve yorumlara açığım.😊
,Herkese merhaba, ziyaretçi olarak takipteyim, neredeyse hepinizi tanıdım artık diyebilirimiş yerimden giremiyorum, ancak cepten yazabiliyorum o yuzden geç katıldım aranıza. Sat 30 mart yaş 32, erkek bebek, beklenen doğum tarihi 3 ocak 2015. Mesaj sayım yetersiz, ozelden yazamadim, beni de bekleyebilir misiniz listeye? Herkese saglikli bebekler diliyorum.
benim göbek deliğim çok çukurdu bu yaşıma kadar daha hiç içini görememiştim.
bi kaç haftadır içini görebiliyorum sanırım karnım geriliyor büyüyor. eşim bile dedi göbek deliğinin içi gözüküyor diye
ahhh ah büyüdükçe içi dışına çıkacakmış daha
kuzum 3 teker alma. Devrılıyor hele bebek ayaklanınca ayaga kalkayım dıyor hopp aşagıda
tamam canım allah kabul etsin hemen ekliyorum
hoşgeldin canım adaş mıyız acaba
Kızlar maşallah cinsiyetler kesinlesmeye baslamis ama bana niye kimse yazmıyor özelden sila cinsiyetimiz su diye burdan geçmişten tek tek takip etmek zor oluyor dwdim kav defasında özelden yazmadiktan sonra eklemicem listeye yaw azcik anlayış istiyorum cok mu ...
benim göbek deliğim çok çukurdu bu yaşıma kadar daha hiç içini görememiştim.
bi kaç haftadır içini görebiliyorum sanırım karnım geriliyor büyüyor. eşim bile dedi göbek deliğinin içi gözüküyor diye
ahhh ah büyüdükçe içi dışına çıkacakmış daha
Yapmaaaa�� neler de biliyorsun kırk yıllık anne gibi valla��
O zaman şöyle sorayım, arabamız hatchback yani bagaj küçük. Ayrıca evimiz lojman ve asansörsüz. Bu durumda bana hem hafif hem de katlanınca az yer kaplayan bir araba lazım. Travel sistem olmasını tercih ediyorum. Var mı bildiğiniz uygun bir model?
Kızlar bişi sorcam bu cinsiyet belirlemede meme ucunun rengine bakıpta anlayan olurmuş mesela benim annem bakayım diyip duruyo göstermiyorum 😃 kız bebiş bekleyenler bi bakında söyleyin bakımmm ne renk gögüs cevreniz erkek bebiş bekleyen annişlerde desin bakalkm 😃
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?