2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bebek arabamız bizim chicco cok binmedi zaten sevgili oğlum yepiz yeni duruyo 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ah canım allah kolaylık versin

Kızlar 4 gibi ikili testiminin sonucu cikacak dua edin nolur kuzucuklarım iyi olsunlar beklemek o kadar zorki. İnşallah sonuç bekleyen herkes iyi sonuçlar alır

inş. güzel sonuçlar gelir

hahaha hiç güleceğim yoktu çocukta çok sosyalmış hiç çekinmeden gelmiş bazı çocuk korkar başkasına gitmeye

canım soğanı yengem doğumdan çıkar çıkmaz kestik hemen kapadık memesine öbürüne koyamadan geldi bebek önce öbürünü veriler o yara oldu soğan sürdüğümüz olmadı öbürü iyileşene kadar hep yara olmayanla emzirdi
bide bu göbek ve bel kısmım benimde çok kaşınıyor hatır hatır kaşıyasım var ama tutuyom kendimi

ayy bende büyük bir hevesle bayram tatilini bekliyorum gelsede dinlensem biraz

benim göbek deliğim çok çukurdu bu yaşıma kadar daha hiç içini görememiştim.
bi kaç haftadır içini görebiliyorum sanırım karnım geriliyor büyüyor. eşim bile dedi göbek deliğinin içi gözüküyor diye
ahhh ah büyüdükçe içi dışına çıkacakmış daha

kuzum 3 teker alma. Devrılıyor hele bebek ayaklanınca ayaga kalkayım dıyor hopp aşagıda

,

hoşgeldinizzz

aynen bende farkettim göbek deliğimin için görünüyo şimdiki hali güzel içi dışına çıkmasın ama

Kızlar maşallah cinsiyetler kesinlesmeye baslamis ama bana niye kimse yazmıyor özelden sila cinsiyetimiz su diye burdan geçmişten tek tek takip etmek zor oluyor dwdim kav defasında özelden yazmadiktan sonra eklemicem listeye yaw azcik anlayış istiyorum cok mu ...

kuzum 3 teker alma. Devrılıyor hele bebek ayaklanınca ayaga kalkayım dıyor hopp aşagıda

Yapmaaaa😔 neler de biliyorsun kırk yıllık anne gibi valla😊
O zaman şöyle sorayım, arabamız hatchback yani bagaj küçük. Ayrıca evimiz lojman ve asansörsüz. Bu durumda bana hem hafif hem de katlanınca az yer kaplayan bir araba lazım. Travel sistem olmasını tercih ediyorum. Var mı bildiğiniz uygun bir model?

Aramiza yeni katilan hamisler hoşgeldiniz :)
Kızlar biriniz özelden yazamayan arkadaşlqrin bilgisini bana özelden yaziversin lütfen ..

sılam bi belli olsun ben hemen yazacam sorumlu öğrenciyim ben

Ben de daha öğrenemedimmmm oğlumda ne guzel hemencik öğrenmiştim 😞

ayy evet daha dışarı fırlıycak o dimi pöff

travel sistem ufalınca minnacık kalan modeler var. Ama benım şahsi düşüncem fıstıgım baston puset almak.maclaren yada chıcco düşünüyorum tel elle açılıyor ve kapanıyor. Bana ana kucagı gelecegı için şimdilik böyle bir dusuncem var ama travel sistemde şimdi sana bir model göstericem cok pahalı da degıl

http://www.hellobaby.com.tr/Puset-ve-Bebek-Arabalari/Travel-Sistem-Bebek-Arabalari.aspx ben bunu düşünüyorum. Hem baston puset tek elle aç kapa hemde travel..

http://www.youtube.com/watch?v=FIAQhhuq6uo

Son düzenleme:

Canim erkekte al al oluyormus kizda koyulasiyormus. Annem bana bakip kiz dedi ama benim oglusum olacak nasipse :) Yani hic takilma bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…