2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim erkekte al al oluyormus kizda koyulasiyormus. Annem bana bakip kiz dedi ama benim oglusum olacak nasipse :) Yani hic takilma bunlara

Takılmıyorumda işte cinsiyet öğrenemediğim için aklıma böyle şeyler geliyo hahaha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu uykucu ana kucağında 18kg'a kadar yazıyo ama sanki boyu küçük okadar kullanılabilir mi acıbaa? bide missdely demişti sanırm kv'e sık gidiyomuş orda kullanmak için düşünüyodu yanlış hatırlamıyosam bizde olurda kocamla biaraya gelirsek çok gezeriz edirne bolu bursa e arada kütahya (kv nin yanı yani) çocuk her gittiği yerde rahat yatağında gibi olcaksam alsakmı acep :26::26:

Anladım canım, bu şekilde de düşüneyim ben bi ona göre araştırayım. Çok tenk yuu😊

canım kg olarak tasıyor denıyor ama ebat olarak sıgmıyor bebek. bi yerde okudum 6. ayında bebek sığmamış.E-bebekte yorumlarda yazıyordu sanırım

biz arabayı hallettik şimdi de yatağa bakıyorum. aslında kraft alcaktım karar vermiştim modele park yatak düşünüyoruz ama o da israil malı ondan vazgeçtim şimdi fellik fellik bakıyom ne alsam diye ben bide büyük olsun istiyorum park yatağın 70x120 gibi mesela tecrübeli anneler var mı önerilerinizgraco biraz aklıma yattı gibi ama kaliteli daha büyüğü varsa açığım

Evet canım 18 kg normal kiloda bir çocuk için 3 yaş falan oluyor ama boy olarak sığmaz. Bence 1 yaşına kadar götürür. Zaten kendi çıkmaya kalkışınca kullanımdan kalkar bu.

Canım maşallah pek hızlısınız. Ben korkudan hiç bişey alamıyorum. 2-3 ay daha bişey almayı düşünmüyorum.

oh maşallah ben daha tek çöp almadım

canım kg olarak tasıyor denıyor ama ebat olarak sıgmıyor bebek. bi yerde okudum 6. ayında bebek sığmamış.E-bebekte yorumlarda yazıyordu sanırım
hımm şaşırmadım ya doğrudur anca 6 ay.
büyüyünce mama sandalyesi olarak kullanılıyo yazmışlar ama masa boyuna gelemedikten sonra napayım ben öyle mama sandalyesini. neyse durmak yok araştırmaya devam

kocaman geldi canım bana nunaleaf aslında cok estetik ama benım evde birde hayvancıklarım var..Kedinin evi kuşun devasal kafesi derken ona yerim yok

Benim de eşim almış bana kalsa ben her şeyini takım alacağım ve son anda alacağım :)) evi doldurmaya hiç gerek yok dediğin gibi :))

Canım maşallah pek hızlısınız. Ben korkudan hiç bişey alamıyorum. 2-3 ay daha bişey almayı düşünmüyorum.

canım ödeyelim bitsin diye aldık bizde 9 aylık kalkınma planı yaptık ona uymaya çalışıyoruz. :)

oh maşallah ben daha tek çöp almadım

biz de daha zıbın almadık araba aldık :)

yalnız değilsin :13::13::13::13: cinsiyet belli olsun eylülden sonra çarşılardayım

kızlar mothercare in indirimini gören bana haber etsin

Canım çocuk 1 yaşından sonra kendi inmek istiyor eğilecek yere düşüyor ondan yeğenimden biliyorum anca bi yaşına kadar taşıyor.., bekim aldığım şeyde 80 kg ye kadar taşır demiş ama biliyorum ki yalan :))

Kızlar ne çok bebek arabası modeli var öyle yaa anaam hepiniz başka bişe söylemişsiniz kafam çorba oldu:) anlattığınıza göre maclaren iyiymiş tek elle açılıp kapanması fln, bana da böyle pratik bişiy lazım. Aslında şimdiden alıp taksiy taksit ödemek lazım malum masraf çok olucak

yalnız değilsin :13::13::13::13: cinsiyet belli olsun eylülden sonra çarşılardayım

kızlar mothercare in indirimini gören bana haber etsin

Ben pazar günü girdim bi, indirim vardı ama indirim boyutunu bilmiyorum. Daha büyük bir indirim zamanı falan mı oluyor? Çok yabancı olduğum konular valla napıcaam?😊

Evet çocuk da rahattı anası gibi😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…