selam ben yeniyim buralardauzaktan izliyodum hep sizi sonunda üye olabildim ihihi
Canim erkekte al al oluyormus kizda koyulasiyormus. Annem bana bakip kiz dedi ama benim oglusum olacak nasipse :) Yani hic takilma bunlara
hoşbuldum adaşız muhtemelen :) gökçen ben de
Bebek arabaları konuşulmuş. Ben de biraz araştırdım. Kapanınca çok küçük oluyor diye quinny zapp xtra 2 almayı düşünüyorum, yanına da maxi cosi ana kucağı ile travel system oluyor.
Ev kullanımı için de park yatak ve Tiny Love 3'ü Birarada Uykucu ana kucağı almayı düşünüyorum. Öneri ve yorumlara açığım.😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşbuldum adaşız muhtemelen :) gökçen ben de
travel sistem ufalınca minnacık kalan modeler var. Ama benım şahsi düşüncem fıstıgım baston puset almak.maclaren yada chıcco düşünüyorum tel elle açılıyor ve kapanıyor. Bana ana kucagı gelecegı için şimdilik böyle bir dusuncem var ama travel sistemde şimdi sana bir model göstericem cok pahalı da degıl
http://www.hellobaby.com.tr/Puset-ve-Bebek-Arabalari/Travel-Sistem-Bebek-Arabalari.aspx ben bunu düşünüyorum. Hem baston puset tek elle aç kapa hemde travel..
http://www.youtube.com/watch?v=Zka7JM2Z76c
bu uykucu ana kucağında 18kg'a kadar yazıyo ama sanki boyu küçük okadar kullanılabilir mi acıbaa? bide missdely demişti sanırm kv'e sık gidiyomuş orda kullanmak için düşünüyodu yanlış hatırlamıyosam bizde olurda kocamla biaraya gelirsek çok gezeriz edirne bolu bursa e arada kütahya (kv nin yanı yani) çocuk her gittiği yerde rahat yatağında gibi olcaksam alsakmı acep :26::26:
bu uykucu ana kucağında 18kg'a kadar yazıyo ama sanki boyu küçük okadar kullanılabilir mi acıbaa? bide missdely demişti sanırm kv'e sık gidiyomuş orda kullanmak için düşünüyodu yanlış hatırlamıyosam bizde olurda kocamla biaraya gelirsek çok gezeriz edirne bolu bursa e arada kütahya (kv nin yanı yani) çocuk her gittiği yerde rahat yatağında gibi olcaksam alsakmı acep :26::26:
evet canım adaş mışız ne kadar oldu bebişin yaşını satını sılaya mesaj yaz listeye eklesin
biz arabayı hallettik şimdi de yatağa bakıyorum. aslında kraft alcaktım karar vermiştim modele park yatak düşünüyoruz ama o da israil malı ondan vazgeçtim şimdi fellik fellik bakıyom ne alsam diye ben bide büyük olsun istiyorum park yatağın 70x120 gibi mesela tecrübeli anneler var mı önerilerinizgraco biraz aklıma yattı gibi ama kaliteli daha büyüğü varsa açığım
biz arabayı hallettik şimdi de yatağa bakıyorum. aslında kraft alcaktım karar vermiştim modele park yatak düşünüyoruz ama o da israil malı ondan vazgeçtim şimdi fellik fellik bakıyom ne alsam diye ben bide büyük olsun istiyorum park yatağın 70x120 gibi mesela tecrübeli anneler var mı önerilerinizgraco biraz aklıma yattı gibi ama kaliteli daha büyüğü varsa açığım
hımm şaşırmadım ya doğrudur anca 6 ay.canım kg olarak tasıyor denıyor ama ebat olarak sıgmıyor bebek. bi yerde okudum 6. ayında bebek sığmamış.E-bebekte yorumlarda yazıyordu sanırım
büyüyünce mama sandalyesi olarak kullanılıyo yazmışlar ama masa boyuna gelemedikten sonra napayım ben öyle mama sandalyesini. neyse durmak yok araştırmaya devamEvet canım 18 kg normal kiloda bir çocuk için 3 yaş falan oluyor ama boy olarak sığmaz. Bence 1 yaşına kadar götürür. Zaten kendi çıkmaya kalkışınca kullanımdan kalkar bu.
kocaman geldi canım bana nunaleaf aslında cok estetik ama benım evde birde hayvancıklarım var..Kedinin evi kuşun devasal kafesi derken ona yerim yok
Canım maşallah pek hızlısınız. Ben korkudan hiç bişey alamıyorum. 2-3 ay daha bişey almayı düşünmüyorum.
oh maşallah ben daha tek çöp almadım
Canım maşallah pek hızlısınız. Ben korkudan hiç bişey alamıyorum. 2-3 ay daha bişey almayı düşünmüyorum.
yalnız değilsin :13::13::13::13: cinsiyet belli olsun eylülden sonra çarşılardayım
kızlar mothercare in indirimini gören bana haber etsin
ah canım allah kolaylık versin
inş. güzel sonuçlar gelir
hahaha hiç güleceğim yoktu çocukta çok sosyalmış hiç çekinmeden gelmiş bazı çocuk korkar başkasına gitmeye
canım soğanı yengem doğumdan çıkar çıkmaz kestik hemen kapadık memesine öbürüne koyamadan geldi bebek önce öbürünü veriler o yara oldu soğan sürdüğümüz olmadı öbürü iyileşene kadar hep yara olmayanla emzirdi
bide bu göbek ve bel kısmım benimde çok kaşınıyor hatır hatır kaşıyasım var ama tutuyom kendimi
ayy bende büyük bir hevesle bayram tatilini bekliyorum gelsede dinlensem biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?